Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 00:14:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
έχουμε τον ωραιότερο καιρό για cabrio και τους χειρότερους δρόμους για cabrio, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207cc (κωστας) Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6
Ένταξη: 13 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 195
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 00:19:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολυ σωστο αλλα με λιγη προσοχη και υπομονη απολαμβανεις χωρις προβληματα και τα δυο.και αποψη μου που το βλεπω καθημερινα πχ mercedes slk η καθε καμπριο τζιπ να χρησιμοποιειται σαν καθημερινο αμαξι.δυστυχως αυτα τα αμαξια λεγονται και ελευθερου χρονου δεν ειναι αμαξια για καθε μερα φορτωμα κτλ.αυτο πρεπει να το κατανοει καπποιος οταν αγοραζει ενα αμαξι αυτου του ειδους.και τι δεν εχουν δει τα ματια μου ανοιχτη οροφη σε καμπριο για να χωρεσουν κατι ταβλες οικοδομης και πηγαινε ο τυπας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PICASO (HLIAS) Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ
Ένταξη: 09 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 532 Τόπος: THESSALONIKI
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:10:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207cc έγραψε: | πολυ σωστο αλλα με λιγη προσοχη και υπομονη απολαμβανεις χωρις προβληματα και τα δυο.και αποψη μου που το βλεπω καθημερινα πχ mercedes slk η καθε καμπριο τζιπ να χρησιμοποιειται σαν καθημερινο αμαξι.δυστυχως αυτα τα αμαξια λεγονται και ελευθερου χρονου δεν ειναι αμαξια για καθε μερα φορτωμα κτλ.αυτο πρεπει να το κατανοει καπποιος οταν αγοραζει ενα αμαξι αυτου του ειδους.και τι δεν εχουν δει τα ματια μου ανοιχτη οροφη σε καμπριο για να χωρεσουν κατι ταβλες οικοδομης και πηγαινε ο τυπας |
Ενταξει ρε παιδια.......οχι και ταβλες απο οικοδομες.......
Να μην λεω μακακιες και εγω χρειαστηκε μια φορα να το ανοιξω για να χορεσει μια παπουτσοθηκη που πηρα αλλα 1 φορα εγινε........
οσο φιλε μου κωστα για κατι ανθρωπους που δεν ξερουν να "προσεξουν" και να χαρουν ενα τετοιο αμαξι για μενα κακος κανανε αυτη την επιλογη.
Το αμαξι ειναι οαση (οπως ελεγε και η διαφημιση).
http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207cc (κωστας) Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6
Ένταξη: 13 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 195
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:49:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελειο ειναι το αμαξι.οικονομικο σε σερβις σκληρη οροφη τα παντα απο εξοπλισμο μα τα παντα.σερβις λαδακια μπουζακια και αργα τα σερβις ουτε ιμαντες χρονισμου κτλ ανετο αθορυβο για καμπριο και οχι μονο.και η τιμη του για ολα αυτα ηταν μια χαρα.τωρα αν ο αλλος λεει καθε μερα ειμαι στον λαστιχα με σπασμενες ζαντες και μετα λεει χαλια το αμαξι.ειναι να γελας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|