PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κουτσουρομα φρενου στην ανηφορα!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2012, 09:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Κουτσουρομα φρενου στην ανηφορα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια.
Εχθες επαθα μεγαλη ζημια.Πηγα να βγω απο το γκαραζ του αυτοκινητου που ειναι πολυ ανηφορικο και Γ μορφης....ειχε νερα κατω και μου σπινιαρε.Το εχω παθει και αλλες φορες και πατουσα φρενο το πηγαινα σιγα σιγα πισω και ξανα ανεβαινα.Εχθες οταν ειχα φτασει στο σημειο να στριψω στο σημειο Γ παθαινω το ιδιο και παω να πατησω φρενο και το φρενο δεν μπορουσα να το πατησω , ηταν κουτσουρο....με παιρνει πισω με αποτελεσμα να πεσω σε γωνια τοιχου με φορα και να χτυπησω και μπροστα δεξια στο φτερο.....πολυ μεγαλη ζημια...
Το φρενο μετα που το ανεβασαμε επανω δουλευε παλι κανονικα.... Sad

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2012, 18:59:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα καλα καθούμενα πληρωνεις τζαμπα μαμησιατικα απο το τιποτα Sad
περαστικα Confused
τελικα τι ηταν?η αντλια του φρενου,η υποβοηθηση?
πως λεγεται δεν ξερω,σερβο νομιζω
αν θυμασαι ειχες πατησει καθολου φρενο απο οταν το εβαλες μπροστα?
ή απο την προηγουμενη φορα οταν το ειχες σβηστο και παρκαρισμενο πατησες το πενταλ του φρενου?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 07:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως απο το γλυστριμα ενεργοποιηθηκε το ΕΣΠ Question
γιατι αν ενεργοποιηθει τοτε δινει προτεραιοτητα στο να κρατησει πορεια και μετα να φρεναρει.
(ακουγεται περιεργο, αλλα εμπα σε μια πιστα και την ωρα που υποστρεφει πατα φρενο και συνεχισε να το κρατας πατημενο μεχρι να ησιωσεις το τιμονι, καντο με το ΕΣΠ εκτος και εντος και θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω)
Οπως επισης παιζει απλα να ηταν ανοιχτη η by pass βαλβιδα του ΑΒΣ οποτε το αποτελεσμα (δυστηχως) ανετα μπορει να ειναι το ηδιο.

Την επομενη φορα για καλο και για κακο, πριν ξεκινησεις να βγαινεις απο το γκαραζ σου, βγαζε το ΕΣΠ εκτος απο το διακοπτακι που εχεις μπροστα απο το λεβιε ταχυτητων.
Και αν κανει οτι σου "φευγει" τραβα χειροφρενο με τη μια...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 10:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ssp λεγεται το συστημα αυτο στα rc
γοογλαρε το
αν και σε κοβω για θεμα με φρενα...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 14:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνηρμεικη ερωτηση...

το ΣΣΡ δεν ειναι το συστημα που στριβει μονο του το τιμονι στην αντιθετη κατευθυνση απο εκει που "τραβαει" το αμαξι? (η κανω λαθος? Rolling eyes )

Με το που παταμε το κουμπι του ΕΣΠ βγαινει και αυτο εκτος λειτουργιας η οχι?

οπως επισης (παει και πολυ καιρος τωρα που το ειχα διαβασει καπου) αν κρατας σταθερα το τιμονι, το ΣΣΡ δεν απενεργοποιειται αυτοματα?
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 15:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.peugeot.com/en/innovation/safety/avoid/ssp--steering-stability-program--.aspx
και εδω εχει και ενα βιντεακι Arrow http://www.peugeot.com/fr/innovation/securite/eviter/ssp--steering-stability-program--.aspx

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης