PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 04:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Για ποιο αμάξι θα αλλάζατε το 206 σας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδου η απορια! Παντα μιλαμε για αμαξια που μπορουμε να τα παρουμε, δηλαδη μην αρχιζουμε να μιλαμε για Φεραρι, Skyline, Evo κτλ... Μιλαω για αμαξια που κυκλοφορουνε στην Ελλαδα!

Εγω παντως αν το αλλαζα τωρα το 206 θα επαιρνα ή το Ford Focus, ή το Seat Ibiza (αλλα οχι το σημερινο μοντελο, αλλα το προηγουμενο με την οθονη!) ή το αναμενομενο Peugeot 307cc.. Ενταξει δεν θα ελεγα οχι και στο 206 RC αλλα και εκεινο 206 ειναι οποτε δεν το συζηταμε!

Για κυβικα θα επαιρνα 1600 ασυζητητη..Ποτε πια 1400! Ακομα και 95-100 αλογα να εχουνε τα 1400, το 1600 θα εχει πολλα παραπανω και νομιζω ειναι η ιδανικη λυση για Ελλαδα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 07:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το ASTRA Sport 1600 ... και χαίρομαι ιδιαίτερα που το έκανα ... Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 08:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν άλλαζα τώρα αυτοκίνητο, θα έπαιρνα σίγουρα ένα μικρομεσαίο 1600άρι...
Οπότε, κατά σειρά προτίμησης θα επέλεγα είτε την Alfa 147, είτε το νέο Astra (που παραδόξως μου άρεσε τελικά...), είτε το 307 οικονομική επιλογή...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 08:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία!!!! O Nίκος κατέληξε σε κάτι πιο ταξιδιάρικο και ουδέτερο, οι 1,4 θέλουν να ανέβουν κατηγορία απο το 1400 στα 1600! Εγώ σε ποιά κατηγορία θα πρέπει να ανέβω????

Οπως συζητάμε αρκετά με τον αδερφό μου είναι λίγα τα αυτοκίνητα με λογικό Budjet που να έχουν την οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων που οδηγούμε (106 Rallye, 206 16v...) οπότε η επιλογή είναι καθαρά θέμα χρημάτων...

Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe (oταν με το καλό έρθει) ή Mitsubishi Lancer Evo VIII (χωρίς πλάκα!)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 09:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αφήσουμε στην άκρη το RC θα το άλλαζα για Honda Civic Type R

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 09:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...........Μα δεν εχω 206 Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Αν ειχα ομως θα το αλλαζα με κατι σε V.K.της Γαλλικης σχολης παντα Wink

Οχι οτι με χαλαει δηλαδη κανενα παλιο RENAULT 5 TURBO με το μοτερ πισω...ξερετε εκεινα τα παλια Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 12:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατά σειρά προτεραιότητας, 206 RC, Civic Type-R... ή ανάποδα;; Δεν ξέρω!!

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 12:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν χιονίζει Laughing θα έπαιρνα ένα MG ή ένα MR2... Wink
Δύο και καλοί... Wink
Απο 3 και πάνω στο αμάξι καταντάει ΒΑΒΟΥΡΑ! Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 12:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μου έβγαιναν τα ψιλά, το Focus RS χωρίς δεύτερη σκέψη (ΥΠΕΡΟΧΟ αυτοκίνητο).

Επειδή όμως δε μου βγαίνουν, περιμένω να δω το Mazda 3 και το επόμενο Octavia (αν έχω αποκτήσει κουτσούβελα έως την κυκλοφορία του Smile ).

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 13:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα με βλεπω με κανενα Wrangler ...!! Πως να το κανουμε Old Fashion School!!

Ειπαμε..... η του υψους , η του βαθους Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 13:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αν άλλαζα το... rallye Razz θα έπαιρνα κανένα 205 rallye ή Gti Wink
και μετά θα έτρεχα στο Monte Carlo ή στην Κορσική με αντίπαλο τον ΝΙΚΟ Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 16:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
και μετά θα έτρεχα στο Monte Carlo ή στην Κορσική με αντίπαλο τον ΝΙΚΟ Very happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 16:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το άλλαζα για το SEAT LEON CUPRA R 225 HP. Είναι και 4θυρο - οικογενειακό. Έκανα την προηγούμενη βδομάδα μια βόλτα και ακόμα μου τρέχουν τα σάλια.
Αλλά δυστυχώς για μένα θα παραμείνει ένα όνειρο Crying or Very sad Crying or Very sad

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 16:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα άλογα και οι μεγάλες τελικές, καλά τα γρήγορα και δυνατά μοτέρ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προσγειονόμαστε, ένα τζιποειδές 2λιτρο κατά προτιμηση ή ένα CHEROKEE Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 18:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe
Εκείνο το 7θέσιο για τους πολύτεκνους το σκέφτηκες; (σε κάνα μήνα θα το σκέφτεσαι...) Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δύσκολα θα το αποχωριζόμουν,ίσως να το έκανα για...
...ένα RC ή στην χειρότερη με ένα 207 200hp+ Very happy Very happy

Ή φυσικά με το αποθημένο μου... Lancia Intergrale... Exclamation

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί θα λέγατε για ένα καλοσυντηρημένο Clio Williams, τον τελευταίο και καλύτερο των Μοϊκανών;

Για να μη μιλήσω για το συλλεκτικό των θηρίων: Renault 5 Group B 4x4! Μόνο στα όνειρά μου το οδηγάω αυτό το όχημα. Και όσοι γνώστες να με βλέπουν να τους πλησιάζω και να τους έρχεται ζαλάδα από την έκπληξη-έκσταση. Νίκο, για φαντάσου τί ιστορία θα έγραφε αυτό το όχημα στους αγώνες...
.......
Πάω για ύπνο...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Το επόμενο αυτοκίνητο μετά το 206 ΧΩΡΙΣ ομως να δώσω το 206 θα είναι ή το 407 Coupe (oταν με το καλό έρθει) ή Mitsubishi Lancer Evo VIII (χωρίς πλάκα!)

Τάσο εσύ θέλεις το "ελιξίριο" της ζωής...

Εγώ θα ζητούσα να "δραπετεύω" με ένα τζιπ...escapade!

Minus the roof, the sky is the limit.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TZAG στις Σαβ 06 Σεπ 2003, 21:12:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 09:12:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τί θα λέγατε για ένα καλοσυντηρημένο Clio Williams, τον τελευταίο και καλύτερο των Μοϊκανών;

Απ το στομα μου το πηρες ρε Μιλτο.Σε παραδεχωμαι Wink

Miltellas έγραψε:
Για να μη μιλήσω για το συλλεκτικό των θηρίων: Renault 5 Group B 4x4! Μόνο στα όνειρά μου το οδηγάω αυτό το όχημα. Και όσοι γνώστες να με βλέπουν να τους πλησιάζω και να τους έρχεται ζαλάδα από την έκπληξη-έκσταση. Νίκο, για φαντάσου τί ιστορία θα έγραφε αυτό το όχημα στους αγώνες...
.......
Πάω για ύπνο...

Ααααααααχχχχχχχχχχχχ Μιλτο..................................Υπαρχει ενα και μοναδικο.Το προτοτυπο στο μουσειο της RENAULT στην Γαλλια με PROJECT για πανω απο 1000 αλογα.Φοβερο και τρομερο Μιλτακοοοοοοοοοοοοοοοοο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 12:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο θεμα:

Λοιπον αν αλλαζα το 206 μου,για κατι καινουριο υποτιθεται,πρωτα θα κρατουσα το 206 και θα το εκανα cup, και μετα αφου θα ειχα ατμοσφαιρικο που θα ξυριζει,θα ηθελα κατι τουρμπατο και ροπατο για καθε μερα.
Ετσι πρωτη επιλογη θα ηταν το cupra R.
Αλλα σε αυτα τα λεφτα να μην παρεις ενα τετρακινητο?
Ετσι ισως κατεληγα σε ενα impreza 225 hp!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης