PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα κατα την εκκινηση 206 1.6 16v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 09:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα κατα την εκκινηση 206 1.6 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σε ολους σας.Παιδια εχω ενα θεμα με το 206 μου και ειπα να το μοιραστω μαζι σας μπας και βρω λυση.Τον τελευταιο μηνα που εππικρατουν παγωνιες και θερμοκρασιες κατω απο 0 το αυτοκινητο μου δεν παιρνει μπροστα οπως πριν.Συγκεκριμενα οταν δεν το εχω κατω απο το γκαραζ και το εχω καπου χωρις στεγαστρο οταν το βαζω μπροστα παντα μα παντα την πρωτη φορα σβηνει.Στην δευτερη προσπαθεια ομως περνει κανονικοτατα.Για να μην σβησει την πρωτη φορα πρεπει να πατησω ελαφρως το γκαζι.Στο συνεργειο που το πηγαινω για service ρωτησα και μου ειπαν οτι το προβλημα ισως οφειλεται στη πεταλουδα.Δηλαδη θελει καθαρισμα.Σε ενα διαγνωστικο ενος γνωστου μου που το βαλαμε το μονο που εβγαλε ως προβλημα ηταν ενα ρελε στο υδραυλικο τιμονι και μου ειπε οτι ισως να ειναι αυτο το ρελε.Το εν λογω ρελε μου ειπε ειναι για να κραταει τις στροφες σταθερες οταν το μοτερ ειναι πολυ κρυο.Τωρα δεν ξερω τι σχεση εχει το ενα με το αλλο αλλα δεν το εμπιστευομαι(τον δευτερο).Οταν εσεις βαζετε μπρος το αυτοκινητο σας οταν ειναι κρυο ανεβαζει ρελαντι?Γιατι εγω ποτε απο οτι θυμαμαι δεν ανεβασε.Επεισης να τονισω οτι το προβλημα παρουσιαστηκε σε 206 1600 16V.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 11:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

otan einai kryo to amaksi doulevei ~1100 strofes kai siga siga peftei oso zestenete stis ~730

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 11:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
otan einai kryo to amaksi doulevei ~1100 strofes kai siga siga peftei oso zestenete stis ~730

Aρα εχω προβλημα...Ποτε δεν ανεβηκε πανω απο 800-850 σ.α.λ.. οταν ειναι κρυο.Τι ακριβως ομως εχει προβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 13:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθάρισε την πεταλούδα και έλεγξε τον αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης,πιθανώς να δίνει στον εγκέφαλο λάθος θερμοκρασία...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 14:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τις συμβουλες..Θα κοιταξω και τον map για καλο και για κακο.Μολις εχω νεοτερα θα postαρω...
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 12:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisboukis έγραψε:
Ευχαριστω για τις συμβουλες..Θα κοιταξω και τον map για καλο και για κακο.Μολις εχω νεοτερα θα postαρω...

ο μαπ δεν νομιζω να φταιει αφου μετα το ζεσταμα παει κανονικα.δες ψυχρης βαλβιδα και αλλαξε το ρελεδακι κατα την αποψη μου και εννοειται καθαρισμα και καλιμπραρισμα πεταλουδας με διαγνωστικο
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 19:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ουτε ο μαπ ηταν ουτε η πεταλουδα.Μαλλον ειναι ο αισθητηρας ψυχρης εκκινησης που ειπε ο Στεφανος και ο Κωστας.Αυριο θα παω βολτα στο Βολο και αν βρω ευκαιρια θα πεταχτω μια βολτα στην peugeot.
Παιδια τον αισθητηρα ψυχρης τον αλλαζουν η τον καθαριζουν?Νομιζω πρεπει να ειναι αυτος δεξια οπως κοιταω το μοτερ με μια ασφαλεια αλουμινιου,μπλε φισακι νομιζω εχει η γαλαζιο.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2012, 18:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον αλλαζεις νομιζω ο μπλε ειναι δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αλλο διπλα πρασινο νομιζω εκεινος ειναι του βεντιλατερ.δεν θυμαμαι.αυτο το βρισκεις παντως
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 13:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια της Λαρισας και το εφτιαξα.Αλλαχτηκαν τα εξης:αισθητηρας θερμοκρασιας νερου(κωδ.00001338f8),εγινε ξανα καθαρισμος πεταλουδας και μαπ για προληπτικους λογους.Τωρα δουλευει μια χαρα.Ο αισθητηρας εχει πρασινη φισα στο δικο μου μοτερ.Στην αρχη εφεραν εναν με μπλε φισα αλλα δεν εκανε επειδη ηταν για το προηγουμενο μοτερ που δεν ειχε ενσωματωμενο το καπακι πανω στην κυλινδροκεφαλη(απο οτι ειπαν).Μολις το πηρα μου εσβησε και κανα δυο φορες στο φαναρι,διοτι αλλαξε ολη η λειτουργια στα χαμηλα μαλλον λογω σωστου καθαρισμου πεταλουδας,και δεν το ειχα συνηθισει ετσι...
Γραφω και τιμες παρακατω:
αισθητηρας θερμοκρασιας(ψυχρης εκκινησης):22.64eyro
καθαρισμος πεταλουδας και μαπ:8.46 euro
1 λιτρο αντιψυκτικο castrol:4.98euro
ΣΥΝΟΛΟ:36.08 euro

Να ευχαριστησω τα παιδια που σχολιασαν το προβλημα μου ωστε να βρω μια λυση...
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 13:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimisboukis έγραψε:
Παιδια μολις γυρισα απο την αντιπροσωπεια της Λαρισας και το εφτιαξα.Αλλαχτηκαν τα εξης:αισθητηρας θερμοκρασιας νερου(κωδ.00001338f8),εγινε ξανα καθαρισμος πεταλουδας και μαπ για προληπτικους λογους.Τωρα δουλευει μια χαρα.Ο αισθητηρας εχει πρασινη φισα στο δικο μου μοτερ.Στην αρχη εφεραν εναν με μπλε φισα αλλα δεν εκανε επειδη ηταν για το προηγουμενο μοτερ που δεν ειχε ενσωματωμενο το καπακι πανω στην κυλινδροκεφαλη(απο οτι ειπαν).Μολις το πηρα μου εσβησε και κανα δυο φορες στο φαναρι,διοτι αλλαξε ολη η λειτουργια στα χαμηλα μαλλον λογω σωστου καθαρισμου πεταλουδας,και δεν το ειχα συνηθισει ετσι...
Γραφω και τιμες παρακατω:
αισθητηρας θερμοκρασιας(ψυχρης εκκινησης):22.64eyro
καθαρισμος πεταλουδας και μαπ:8.46 euro
1 λιτρο αντιψυκτικο castrol:4.98euro
ΣΥΝΟΛΟ:36.08 euro

Να ευχαριστησω τα παιδια που σχολιασαν το προβλημα μου ωστε να βρω μια λυση...

Απλα μαθαίνει ο εγκέφαλος να κρατάει ρελαντί.
Αν σου το ξανακάνει μετά από κάποια αλλαγή σταματάς και κρατάς το ρελαντί με τη βενζίνη κοντά στις 1000 - 1100 μεχρι να σταθεροποιηθεί μόνο του

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 15:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σας δινω και φωτο απο την βαλβιδα-αισθητηρα ψυχρης:

http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&sa=N&biw=1600&bih=799&tbm=isch&tbnid=Q5llsoBozAlrSM:&imgrefurl=http://www.tradebub.com/by_492935_1338-F3-Water-Temperature.htm&docid=uJMBay6Fr-s5lM&itg=1&imgurl=http://image.tradebub.com/productd/3044/492935_1.jpg&w=331&h=350&ei=JWhXT_6_D8it0QWm2oS7DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=361&vpy=136&dur=1010&hovh=231&hovw=218&tx=96&ty=93&sig=102332999641767121561&page=1&tbnh=145&tbnw=137&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:1,s:0
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 19:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία...και σχετικά φθηνά.... Smile Άντε να δουλέψει λίγο πιο σωστά.... Cool

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 19:39:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομη μια απορια που παρατηρησα μολις.Πηγα τωρα το εβαλα μπρος και δεν ανεβηκε το ρελαντι πανω απο τις 850 σ.α.λ(οπως πριν το φτιαξω δηλαδη).Δεν εσβησε βεβαια,πηρε μπρος κανονικα.Το αυτοκινητο το ειχα σβηστο απο τις 2 το μεσημερι ομως.Δεν κρυωσαν αρκετα τα νερα ετσι ωστε να ανοιξει η βαλβιδα?Περιμενω το πρωι πως και πως να δω αν τελικα δουλεθει 100% γιατι ΄΄μου μπαινουν ιδεες΄΄.Στο συνεργειο ομως που δεν ειχε κρυωσει πανω απο 30 λεπτα γιατι ανεβηκε?Μηπως επειδη η βαλβιδα που ηταν καινουργια ηταν ανοιχτη(πριν την τοποθετηση)και μολις δουλεψε λιγο εκλεισε ενω τωρα ειναι κλειστη επειδη τα νερα δεν ειναι εντελως κρυα?

Confused Confused Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 20:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια να παρουμε σειρα και μεις... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 12:09:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το τσεκαρα και χτες και σημερα το πρωι.Ολα ρολοι στην σαυρα μου.Τελεια εκκινηση τα πρωινα χωρις σβησιματα.Αυτο ηταν τελικα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης