PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 14:58:37    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε παιδιά η μπαταρία τα εχει παιξει μεσα σε 1,5 χρόνο!
Ισχύει η εγγύηση?
τη φόρτισα σε μάστορα και μετά από μία εβδομάδα πάλι τα ίδια (δεν παιρνει μπροστά)!

η μπαταρία είναι Varta 60Ah 650A(EN).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 18:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανονικα εαν εισαι στην εγγυηση πρεπει να στην αλλαξουν χωρις δευτερη σκεψη, αλλα επειδη δεν την παλευουν και πολυ μπορει να σου δημιουργησουν θεμα ! Εμενα σε αλλο αυτοκινητο που εμεινε απο μπαταρια στον ενα χρονο και κατι μου την αλλαξαν αμεσως και μου εδωσαν και δυο χρονια εγγυηση για την καινουργια μπαταρια ! Ελπιζω να ισχυουν τα ιδια και για τα peugeot μας.
Επιστροφή στην κορυφή
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 18:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα!

Varta σου λέει ο άλλος και σκ....ά!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 19:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostaslbc έγραψε:

4 χρονια και 1 μηνα και ακομα περνει μπρωστα και μετα απο 5 μερες και 5 βαθμους εξω
Επιστροφή στην κορυφή
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 21:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
kostaslbc έγραψε:

4 χρονια και 1 μηνα και ακομα περνει μπρωστα και μετα απο 5 μερες και 5 βαθμους εξω

μου έτυχε μπαταρία της Παρασκευής!
Επιστροφή στην κορυφή
polis2006 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sport pack (2008)

Ένταξη: 08 Ιούν 2008
Τόπος: Πρέβεζα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 12:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω ειχα παρομοιο προβλημα εκιννησης 2,5 χρονια η ηλικια της μπαταριας πηγα αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι εχουν βγει ελλατωματικες δυστιχος για μενα εκτος εγγυησεως ..αλλα δεν το πολυπιστεψα γιατι θεωρω την varta αρκετα αξιοπιστη..Μετρησα με το πολυμετρο και ολα δειχνουν οτι μαλλον εχω προβλημα στο δυναμο κανε μια μετρηση καλου κακου . Confused * (σε μενα δειχνει 13,1 βολτ αναμενο το οχημα ενω θα επρεπε γυρω στα 14 βολτ)
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 12:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά ή εγώ δεν πάω καλά ή εσείς θα με τρελάνετε Question
Τόσα χρόνια μηχανικός εγγύηση σε μπαταρία πρώτη φορά ακούω Exclamation Shocked

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 13:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Ρε παιδιά ή εγώ δεν πάω καλά ή εσείς θα με τρελάνετε Question
Τόσα χρόνια μηχανικός εγγύηση σε μπαταρία πρώτη φορά ακούω Exclamation Shocked

Με όλο το σεβασμό φίλε Θανάση,
αν πάρεις μια μπαταρία από το εμπόριο σου δίνουν δύο χρόνια εγγύηση!
Εμείς που δώσαμε 17000 ευρώ για να πάρουμε το ραλάκι και έχουμε αυτοκίνητο 18 μηνών με 16000 χλμ δεν δικαιούμαστε?
τι συστήματα γαλλικά είναι αυτά?
Φιλικά Κώστας

ήρθε η οδική βοήθεια και μου είπε ότι η μπαταρία καπούτ!
το γυαλάκι που έχει πάνω στην μπαταρία έπρεπε να είναι πράσινο ενώ αυτό είναι μαύρο.
Το δυναμό είναι ΟΚ.
Επιστροφή στην κορυφή
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 12:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά η εγγύηση δεν καλύπτει την μπαταρία.........

και μετά σου λέει πέντε χρόνια εγγύηση πεζώ......

πάντως η αντιπροσωπεία μου έβαλε μπαταρία του
Θεοχαράκη (για τα νισσάν) και ΟΧΙ μπαταρία της πεζώ.

κόστος 91,41 ευρώ.

αν αρχίσαμε έτσι το βλέπω να βγαίνει στη σέντρα. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 11:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostaslbc έγραψε:
Τελικά η εγγύηση δεν καλύπτει την μπαταρία.........

και μετά σου λέει πέντε χρόνια εγγύηση πεζώ......

πάντως η αντιπροσωπεία μου έβαλε μπαταρία του
Θεοχαράκη (για τα νισσάν) και ΟΧΙ μπαταρία της πεζώ.

κόστος 91,41 ευρώ.

αν αρχίσαμε έτσι το βλέπω να βγαίνει στη σέντρα. Evil

Από τη στιγμή που παίρνεις το αυτοκίνητο από την έκθεση, η μπαταρία θεωρείται αναλώσιμο και δεν καλύπτεται.

Η δική μου αλλάχτηκε μετά από 4,5 χρόνια διότι μας "άφησε" χρόνους, λόγω πειραματισμών! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 12:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως στο audi του πατερα μου που εμεινε απο μπαταρια στον χρονο περιπου , το πηγα εγω στην αντιπροσωπεια και σε 10 λεπτα ειχα φυγει με καινουργια μπαταρια με +2 χρονια εγγυηση ! Επισης σε avensis φιλου του την αλλαξανε χωρις δευτερη κουβεντα στα δυο χρονια και η καινουργια ειχε 3 χρονια εγγυηση ! Παντως με αυτα που ακουω για την αντιπροσωπεια της peugeot αρχιζω και τρεμω για το μελλον. Μεχρι στιγμης(8 μηνες) δεν τους εχω χρειαστει καθολου και ελπιζω να μην τους χρειαστω ποτε Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 13:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγγυηση σε μπαταρια δισκο πλατο τακακια κτλ δεν υφισταται και αποψη μου πολυ λογικο.αυτο που θα επρεπε να ελενξεις ειναι αν υπαρχει καταναλωση ενω το αμαξι εινα κλειδωμενο και για αυτο αποφορτιζεται το αμαξι.η μπαταρια αυτη εχει υγρα και ταπεσ κανονικα κατω απο το αυτοκολλητο υποτιθεται οτι ποτε δεν συμπληρωνεις ελπιζω τουλαχιστον οταν την φορτισες να ανοιξες τισ ταπες.και να την φορτισε μη μηχανημα της προκοπης στο αργο για πολλες ωρες.οταν ενα αμαξι μενει απο μπαταρια και ειναι καινουργιο δεν παμε και αλλαζουμε μπαταρια αμεσως ελενχουμε πρωτα δυναμο και καταναλωσεις με ενα αμπερομετρο και αν αυτα ολα ειναι οκ τοτε κατηγορουμαι την μπαταρια.και καμμια αντιπροσψπεια δεν δινει εγγυηση παραπανω απο την ισχυοντα στο αμαξι αν αλλαχτει στα πλαισια της εγγυησης το οτιδιποτε.δηλαδη αν εχεις 6 μηνες εγγυηση στο αμαξι ακομα και αλλαξουν πχ δυναμο στα πλαισια της εγγυησης δεν θα εχει 2χρονια εγγυηση το δυναμο ακομα.αλλα 6 μηνες.αν πας και πληρωσεις εργασια και ανταλλακτικο σε αντιπροσωπεια τοτε το ανταλλακτικο εχει εγγυηση 2 χρονια η οσο δινει η καθε αντιπροσωπεια για εργασια και ανταλλακτικα.α και η πεζω δεν βγαζει μπαταριες ουτε η νισσαν ουτε η βμς ουτε η ως κτλ.μπαταριες βγαζουν οι κατασκευαστες μπαταριων μπος βαρτα κτλ
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 14:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 15:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="android"]ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ[/quote

φυσικα και οχι.διαβασε τους ορουσ της εγγυησης.και πως να εχει?δηλαδη αν εσυ το πατιναρεις θεσ μετα στην εγγυηση να αλλαχτει δισκο πλατο???
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 15:30:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη ειναι αποψη θεοχαρακη σαρακακη κ σια. εκλασες φιλε στο αμαξι,γι αυτο φουσκωσε το ταμπλο,εισαι εκτος Laughing

Ελαττωμα δλδ δεν μπορουν να χουν?
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 18:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μπαταρία ποτέ δεν είχε εγγύηση και ούτε πρόκειται να έχει ποτέ Exclamation
Φυσικά και μπορεί να υπάρξει ελαττωματικό εξάρτημα εφόσον αυτό διαπιστωθεί μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και δεν είναι υπαιτιότητα του χρήστη...Κάνει 'μπαμ' αν φταίει ο χρήστης ή όχι. Wink

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 19:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι καινούριες μπαταρίες έχουν εγγύηση 2 χρόνια.
Άρα και στο αυτοκίνητο, αν αγοραστεί καινούριο, θα έπρεπε η μπαταρία του να καλύπτεται με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση.

Σε άλλες εταιρείες που ξέρω (πχ fiat) έχει αλλαχτεί μπαταρία εντός εγγύησης και μάλιστα η καινούρια είχε εκ νέου 2 χρόνια εγγύηση.
Τώρα τι κάνει η πεζώ δεν νομίζω πως παίζει ρόλο.
Είναι γνωστό πως έχει από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) aftersales της αγοράς.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 19:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Άρα και στο αυτοκίνητο, αν αγοραστεί καινούριο, θα έπρεπε η μπαταρία του να καλύπτεται με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση.

Σε άλλες εταιρείες που ξέρω (πχ fiat) έχει αλλαχτεί μπαταρία εντός εγγύησης και μάλιστα η καινούρια είχε εκ νέου 2 χρόνια εγγύηση.
Τώρα τι κάνει η πεζώ δεν νομίζω πως παίζει ρόλο.
Είναι γνωστό πως έχει από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) aftersales της αγοράς.

εκ νεου εγγυηση δεν δινεται για αλλαγη εξαρτηματος σε καμμια αντιπροσωπεια για ανταλλακτικο που αλλαχθηκε με την εγγυηση.οσο για την μπαταρια υπαρχει η μονη περιπτωση απο ελλατωματικο δυναμο που την υπερφορτιζει να χαλασει οποτε λογικα θα δεχτουν και να την αντικαταστησουν.μονο τοτε
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 20:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
...

Επειδή και το δικό μου (στα δύο χρόνια) έμεινε από μπαταρία λόγω ακινησίας, η καινούρια μπαταρία που έβαλα σε κοντινό μου κατάστημα μου έδωσε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Όταν τον ρώτησα τον άνθρωπο εκεί τι σημαίνει το "καλή λειτουργία" μου είπε ότι αφορά την απόδοσή της εφόσον το αυτοκίνητο κινείται και κρατά "ζωντανή" την μπαταρία.

Για αυτό το λόγο αγόρασα και ένα καλό φορτιστή για να μην έχω πάλι ιστορίες περίεργες... Laughing

Κόστος μπαταρίας με τοποθέτηση: 70euro.
Μάρκα: Rocket Yuasa

υ.γ. με το συνεργείο της Peugeot δεν ασχολήθηκα. Βαριέμαι πλέον τις διενέξεις και το πολύ μπλα-μπλα.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 00:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι ακομα ακουω πολλα παραπονα για το θεμα της εγγυησης εμενα οτι εβγαλε με εξηπυρετησαν αμεσως και στην λαιον και εδω στην πεζο στην περιοχη μου και στην λαμια στον ανδρικοπουλο(ο οποιος δεν παιζεται αψογος) ακομα και οταν επεσε το εσωτερικο του φαναριου μεσα και εδειχνε κατω που και εγω απορησα πωσ εγινε και αν ημουν στην θεση τους μπορει να ελεγα το χτυπησες αδυνατο μου το αλλαξαν χωρις 2η κουβεντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης