PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC-Περιεργο προβλημα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2012, 20:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

P1340 = misfire!

Όλα τα σφάλματα P13ΧX συνήθως σχετίζονται με την αναφλεξη.
Μην κοιτάτε το δήθεν "camshaft position sensor problem", δεν ισχύει ως περιγραφή στα Peugeot μας.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 00:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπότε και τα μαύρα μπουζί που είδε το παλικάρι είναι από τα misfires.

Το θέμα τώρα είναι από τι προέρχονται..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 00:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

τα misfires προέρχονται από τα μαύρα μπουζί!
η καπνίλα μειώνει την ωμική αντίσταση των μπουζί ,το μπουζί υπολειτουργεί=MISFIRE.

χρόνισμα κοίταξες?λάμδα?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 07:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

η καπνίλα μειώνει την ωμική αντίσταση των μπουζί ,το μπουζί υπολειτουργεί=MISFIRE.

χρόνισμα κοίταξες?λάμδα?

Το αφησα χθες στον Μιχαλη για χρονισμο,ελπιζω σημερα να εχω καλα νεα και να την γλυτωσω φθηνα,τον λαμδα τον ειδε ο ηλεκτρολογος και φανηκε,οτι ειναι καλος,μετα επομενος υποπτος ειναι τα μπεκ γιατι τα ειχα δωσει για καθαρισμο,μου αρεσει που ολοι ριχνουν την ευθυνη στο προγραμμα και στο οτι ειναι πειραγμενο,λες και δεν δουλευε πριν..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 10:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
giannis27 έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

χρόνισμα κοίταξες?λάμδα?

Το αφησα χθες στον Μιχαλη για χρονισμο,ελπιζω σημερα να εχω καλα νεα και να την γλυτωσω φθηνα,τον λαμδα τον ειδε ο ηλεκτρολογος και φανηκε,οτι ειναι καλος,μετα επομενος υποπτος ειναι τα μπεκ γιατι τα ειχα δωσει για καθαρισμο,μου αρεσει που ολοι ριχνουν την ευθυνη στο προγραμμα και στο οτι ειναι πειραγμενο,λες και δεν δουλευε πριν..

Σωστά Γιάννη, εγώ το είπα ανάποδα από βιασύνη.

Απλά θυμόμουν ότι το παλικάρι είπε πως δοκίμασε και φρέσκα μπουζί και πάλι βγήκε το ίδιο σφάλμα με τη μία. Αν αυτό ευσταθεί τότε τα misfires έχουν άλλη αιτία. Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά.

-> Βασικά νόμιζα ότι είχες κάνει χρονισμό. Αν είναι από πρόγραμμα, τότε δεν θα έπρεπε να σταματήσει το πρόβλημα με τη τηλεφόρτωση? Εκτός και αν έχει δημιουργηθεί κάτι μεγαλύτερο ήδη. Τσέκαρε πάλι χρόνισμα και καπάκι και βλέπεις.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 11:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άστα, αυτα τα περί προγραμμάτων έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τους τα λέω γιατί κάθε μηχανικάντζα στις αντιπροσωπείες το έχει για καραμέλα.

Βρε τί είναι το πρόγραμμα να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη;
Είναι δυνατόν να λειτουργεί για μια εβδομάδα/ένα μήνα/ ένα χρόνο σωστά το αυτοκίνητο και ξαφνικά να πάθει κάτι το πρόγραμμα (που παραμένει άρτιο πάντοτε στην μνήμη του εγκεφάλου);

Από πρόγραμμα φαίνονται προβλήματα αμέσως.
Το πολύ μέσα σε 3-4 ημέρες, όχι σε δύο χρόνια.

Ο Αλέξης δεν έχει βρει την αιτία για την οποία τα μπουζί του μαυρίζουν.
Ο εγκέφαλος καταγράφει misfires επειδή δεν μπορεί να κάνει καύση.

Είναι πολύ πιθανό να την έχει ακούσει η αντλία υψηλής του, να μη λειτουργεί σωστά και έτσι τα μπεκ να κατουράνε αντί να ψεκάζουν όπως πρέπει.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 12:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Άστα, αυτα τα περί προγραμμάτων έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τους τα λέω γιατί κάθε μηχανικάντζα στις αντιπροσωπείες το έχει για καραμέλα.

Βρε τί είναι το πρόγραμμα να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη;
Είναι δυνατόν να λειτουργεί για μια εβδομάδα/ένα μήνα/ ένα χρόνο σωστά το αυτοκίνητο και ξαφνικά να πάθει κάτι το πρόγραμμα (που παραμένει άρτιο πάντοτε στην μνήμη του εγκεφάλου);

Από πρόγραμμα φαίνονται προβλήματα αμέσως.
Το πολύ μέσα σε 3-4 ημέρες, όχι σε δύο χρόνια.

Ο Αλέξης δεν έχει βρει την αιτία για την οποία τα μπουζί του μαυρίζουν.
Ο εγκέφαλος καταγράφει misfires επειδή δεν μπορεί να κάνει καύση.

Είναι πολύ πιθανό να την έχει ακούσει η αντλία υψηλής του, να μη λειτουργεί σωστά και έτσι τα μπεκ να κατουράνε αντί να ψεκάζουν όπως πρέπει.

Τα ιδια λεω και εγω,αλλα που να καταλαβουν,δικαιολογια ειναι για να μην κουραστουν λιγο περισσοτερο,μιλησα με τον προφητη πριν λιγο,αν καταφερω να φτασω μεχρι εκει τοτε το προβλημα θα λυθει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 14:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξη πέρσι που είχα θέμα με τον χρονισμό είχα παρόμοια φαινόμενα ,safe mode κ το long -18 -20% ,είχα πάει στον μιχάλη για να τσεκάρουμε τον χρονισμό είχα παραγγείλει είδη το γρανάζι μεταβλητού + τις βίδες .
όταν το ανοίξαμε ο χρονισμός ήταν οκ τα εργαλεία κούμπωσαν μόνα τους εκεί με έλουσε κρύος ιδρώτας λέω αφού δεν είναι από χρόνισμα τότε την κάτσαμε την βάρκα ,επειδή είχα είδη στα χέρια μου το γρανάζι μεταβλητού το άλλαξα κ αλλάχτηκε κ η βίδα στον εξαγωγής .

αυτό ήταν το αμάξι έστρωσε από τότε το long είναι σταθερά στα +0.8% +0.5%

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 17:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
Αλέξη πέρσι που είχα θέμα με τον χρονισμό είχα παρόμοια φαινόμενα ,safe mode κ το long -18 -20% ,είχα πάει στον μιχάλη για να τσεκάρουμε τον χρονισμό είχα παραγγείλει είδη το γρανάζι μεταβλητού + τις βίδες .
όταν το ανοίξαμε ο χρονισμός ήταν οκ τα εργαλεία κούμπωσαν μόνα τους εκεί με έλουσε κρύος ιδρώτας λέω αφού δεν είναι από χρόνισμα τότε την κάτσαμε την βάρκα ,επειδή είχα είδη στα χέρια μου το γρανάζι μεταβλητού το άλλαξα κ αλλάχτηκε κ η βίδα στον εξαγωγής .

αυτό ήταν το αμάξι έστρωσε από τότε το long είναι σταθερά στα +0.8% +0.5%
Δευτερη φορα που το παθαινω,ενω ολα τα συμπτωματα εδειχναν οποιαδηποτε αλλη αιτια εκτος του χρονισμου τελικα καναμε λαθος,και αυτη τη φορα ηταν θεμα χρονισμου!
Πολυ περιεργα πραγματα...παλι καλα που εχουμε καλη αντιπροσωπεια αλλιως ακομα θα ψαχναμε να βρουμε τι εχει!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 17:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χρονιζεις για δευτερη φορα?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 21:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το αυτοκινητο θα με τρελανει με τα απιθανα προβληματα... απο τοτε που εκανα επισκευη ειχε μια μικρη διαρροη λαδιου απο την τσιμουχα στροφαλου αν και αλλαχθηκε 2 φορες η διαρροη συνεχιζοταν,πριν λιγο μου εκοψε τον ιμαντα και απο εκει ειχε μεγαλη διαρροη λαδιου,το αυτοκινητο ομως δουλευει κανονικα... με προβληματιζει πολυ που κοπηκε ο ιμαντας .. ο οποιος εχει περιπου 5000χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 14:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Αυτο το αυτοκινητο θα με τρελανει με τα απιθανα προβληματα... απο τοτε που εκανα επισκευη ειχε μια μικρη διαρροη λαδιου απο την τσιμουχα στροφαλου αν και αλλαχθηκε 2 φορες η διαρροη συνεχιζοταν,πριν λιγο μου εκοψε τον ιμαντα και απο εκει ειχε μεγαλη διαρροη λαδιου,το αυτοκινητο ομως δουλευει κανονικα... με προβληματιζει πολυ που κοπηκε ο ιμαντας .. ο οποιος εχει περιπου 5000χλμ

μηπως εγινε παπαρα απο τα λαδια και κοπηκε?

μαζι με τσιμουχα στροφαλου,εχει κ εναν πλαστικο οδηγο μαζι,το βαλατε με τον οδηγο κ οχι οπως να ναι ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 18:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

μηπως εγινε παπαρα απο τα λαδια και κοπηκε?

μαζι με τσιμουχα στροφαλου,εχει κ εναν πλαστικο οδηγο μαζι,το βαλατε με τον οδηγο κ οχι οπως να ναι ε?

Aυτο το πλαστικο το παρατηρησα και εγω αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν μονο για προστασια στη συσκευασια,το αμαξι εχει 5000 χλμ απο την επισκευη και αλλαχθηκε 2 φορες η τσιμουχα την πρωτη στο συνεργειο που το εφτιαξα και την δευτερη στην αντιπροσωπεια αλλα και τις 2 φορες η διαρροη δεν σταματησε.
Το περιεργο ειναι οτι λειπει εκτος απο τον ιμαντα και η τσιμουχα...γι αυτο και και η μεγαλη διαρροη λαδιου,το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεθει η αιτια που το προκαλεσε δεν ξερω αν παιζει και καποιο ρολο οτι εκανα προγραμμα πριν 3 μερες....
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 23:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει περιπτωση να εχουν φθαρει τα κουζινετα του στροφαλοφορου απο τοτε που δουλεψε χωρις λαδι ή ακομα χειροτερα τα σφυρηλλατα εμβολα και κυριως οι διωστηρες που ειναι εμφανως πιο ογκωδεις απο τους μαμα να εχουν συνολικο βαρος μεγαλυτερο και ετσι να καταπονειται περισσοτερο ο στροφαλοφορος?
Η πιο λογικη εξηγηση για την διαρροη λαδιου ειναι αυτη,δεν μπορει σε 5000χλμ να χαλασε 3 τσιμουχες και να σκιζει εναν ιμαντα...
Το κακο ειναι οτι εδω οι περισσοτεροι μηχανικοι οι γνωσεις τους,ισως και η θεληση τους ειναι στο να αλλαζουν μονο την τσιμουχα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης