PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το χρονικο μιας μετατροπης...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to 14αρι τι το εκανες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

Ένταξη: 23 Οκτ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
to 14αρι τι το εκανες?

Τα εχω ολα τα πραγματα που βγηκαν απο το 14αρι και πρεπει καποια στιγμη να τα βαλω και αγγελια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok GT δεν υπηρχαν rallye ομως? ναι ειναι 'μαιμου' μιας και βαση vin ειναι 1.4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 01:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ok GT δεν υπηρχαν rallye ομως? ναι ειναι 'μαιμου' μιας και βαση vin ειναι 1.4

Ρε φιλαρακι,ο λογος που δεν ψαχτηκα με μεταχειρο ηταν η αρχικη εκτιμηση.

Τα Ραλι καινουργια ειχαν 18.000 ευρω και σαν μοντελο ειχαν ακομα πιο λιγο καιρο στην αγορα.

Ε και τι εγινε που το VIN ειναι διαφορετικο,το θεμα ειναι αν θα πετυχει η οχι η μοντα,εκτος αυτου το αυτοκινητο ειναι πλεον δηλωμενο 16αρι και περασε και ΚΤΕΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου για την βαση σασμαν,δε ξερω αν θα μαλακωσει πρωτα η θα σου κανει το ταμπλο να τριζει Laughing εμενα παντως κ δεν εχει μαλακωσει εδω κ 2 χρονια,κ τριζει ολο το ταμπλο Crying or Very sad κανει χειροτερα απο το 106 που φορουσα κ βαση σασμαν,κ μηχανης κ ψαλιδιων Confused

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τη χρηση που το προορίζεις Βαγγο, δεν μπορεις να κανεις κ αλλιώς, εγω μολις το έβαλα μπροστα το ξαναέσβησα, την εκοψα κ την ξαναέβαλα.

Ίσως εχω μεγαλώσει πολυ για τετοια! Rolling eyes Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 18:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που να μπειτε και στου σακη-λεμαν... Laughing
Εχει την παουερφλεξ(κοντρα) και μια φτιαχτη που του εκανα εγω για κατω απ τη μπαταρια!Μιλαμε για γουστα Laughing Laughing
Για να καταλαβετε τι γινεται με τη βαση κατω απο μπαταρια,πλεον ακουγεται το σασμαν οταν τσουλαει..σαν αγωνιστικο ακουγεται απο μεσα!

Παντως το αυτοκινητο συμπεριφερεται πολυ καλυτερα με τις βασεις Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2012, 23:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αστα φιλε λευτερη,ηδη ειμαι πολυ ψηλα κ απο κραδασμους κ απο θορυβο,αν αλλαξω κ το παραμικρο,βλεπω τη γυναικα κ το παιδι να μη ξαναμπαινουν κ να πηγαινουν με λεωφορειο μετα Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 17:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα,αφου εχω κανει περιπου 500 χλμ μετα την αλλαγη της φλαντζας,διαπιστωσα ποσο πραγματικα αλλαξαν οι επιδοσεις του αυτοκινητου μετα το προγραμμα.Αφου το ζεστανα καλα βγηκα εγνατια να το τελικιασω.

Πρωτη φορα ειδα το κοντερ σε ευθεια να μπαινει μεσα στην θερμοκρασια του λαδιου,τερματισε.Με απλη βενζινη,διοτι οταν ειδα ποσο εχει παει η 100αρα μου εφυγε η μαγκια.

Δουλευει αψογα το GT,φτου να μην το ματιαξω.
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 17:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasosm έγραψε:
Σημερα,αφου εχω κανει περιπου 500 χλμ μετα την αλλαγη της φλαντζας,διαπιστωσα ποσο πραγματικα αλλαξαν οι επιδοσεις του αυτοκινητου μετα το προγραμμα.Αφου το ζεστανα καλα βγηκα εγνατια να το τελικιασω.

Πρωτη φορα ειδα το κοντερ σε ευθεια να μπαινει μεσα στην θερμοκρασια του λαδιου,τερματισε.Με απλη βενζινη,διοτι οταν ειδα ποσο εχει παει η 100αρα μου εφυγε η μαγκια.

ΜΠΡΑΒΟ !!!! Πάντα έτσι να δουλεύει !!
Τι προγραμμα φοράς αν επιτρέπεται ;
Είναι για 100 οκτανιων βενζίνη ή 95;

Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 17:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
tasosm έγραψε:

100 οκτανιων αλλα ο Κρυτωνας μου ειπε οτι δουλευει καλα και με απλη.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 18:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasosm έγραψε:
MAD έγραψε:
tasosm έγραψε:

Ναι αλλα μην το στροφαρεις -τελικιαζεις Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 18:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
tasosm έγραψε:
MAD έγραψε:
tasosm έγραψε:

Ναι αλλα μην το στροφαρεις -τελικιαζεις Laughing

Καλα μην φανταστεις οτι το κανω καθε μερα αυτο,απλως ηθελα να δω τι γινεται.Κατα τα αλλα δεν πιεζω το αυτοκινητο γενικως.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2012, 21:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα την γνωμη μου,αν βαζεις απλη,απεφυγε τις τελικες.πατα καμια 2α που θα σπινιαρει,αλλα στην πεμπτη,που εχει περισσοτερα φορτια κ περισσοτερη ωρα να κοφταρει,ανεβαζει πιο ευκολα θερμοκρασια στους θαλαμους,κ ειναι πιο "ευαλωτα" τα πιστονια-κιλυνδροι,με την 95αρα βενζινη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
tasosm (Τασος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2012, 17:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
κατα την γνωμη μου,αν βαζεις απλη,απεφυγε τις τελικες.πατα καμια 2α που θα σπινιαρει,αλλα στην πεμπτη,που εχει περισσοτερα φορτια κ περισσοτερη ωρα να κοφταρει,ανεβαζει πιο ευκολα θερμοκρασια στους θαλαμους,κ ειναι πιο "ευαλωτα" τα πιστονια-κιλυνδροι,με την 95αρα βενζινη Wink

Εληφθη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης