PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - rallye 16v Εκκεντοφόροι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosempty 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 20:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα κ τα πιστονια με αλλα μεταχειρησμενα κ μεταχειρισμενα ελατηρια τα ελενξα ειναι καλα. λαδια του εβαλα 15w40..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 23:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν κανεις μισες δουλειες,το αποτελεσμα ειναι αναλογο...

Φθαρμενα ελατηρια και οβαλ εχει για αυτο και με το που ανεβηκε η συμπιεση αρχισε να πεταει λαδιλες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manosempty 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2012, 07:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωταω κ εγω τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια Embarassed ηθελα να το φτιαξω με λιγα λεφτα αλλα απο οτι βλεπω με τα λεφτα που θα δωσω επαιρνα μοτερ απο 307 κ κατι θια εφτιαχνα που μου ελεγαν.
Τωρα δε κανω πισω, βαζω ενα μπλοκ απο 106 ενος φιλου μου (οταν φαινονται ολες οι ελικοειδεις γραμμες στους κυλινδρους απ το εργοστασιακο ρεκτιφιε παει να πει οτι το μπλοκ ειναι καλο ετσι? αλλαζω κ ενα σετ ελατηρια, να δω θα το παω βολτα με τους 51 Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2012, 07:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να κανεις,μετρα το οβαλ στα χιτωνια.
Τετοιες δουλειες δεν γινονται με το ματι,θελουν εργαλεια και γνωση.

Απο εκει και περα αμα ειναι λυμμενο το μπλοκ,αλλαξε και ελατηρια/μεταλλα στροφαλου.Θα δωσεις κανενα 150αρι αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manosempty 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2012, 17:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μοτερ δεθηκε επιτυχως!!! μαλλον θα βοηθησαν τα σκορδα κ το λιβανι για τα κακα πνευματα! Laughing Laughing
(παρατηρησα οτι με το που πηγαινα να βγαλω τα παλια ελατηρια απ τα πιστονια εσπαγαν οχι σε μονο σε 2 κομματια αλλα γινονουσαν τριψαλα, σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι το κρυο, +1c ειχε , τα πηγα κοντα σε ενα σωμα καλοριφερ κ οντως ηταν απ το κρυο! παλι καλα που δεν επιχειρησα να βαλω τα καινουρια εξω.. φανταστειτε τη φθορες εχει ενα μοτερ οταν παιρνει μπρος στους -5c, λεω εγω τωρα δεν ξερω για να ειμαι σιγουρος)
του εβαλα το προγραμμα κ κρατουσε ρελαντι στρωτο κ ησυχο σαν μαμα, εκανα καμια 100στη χιλιομετρα κ το ανοιξα να δω τι κανει κ αυτο που ειδα ηταν οτι απ τις 2000 μεχρι τις 8000 δεν εκανε κανενα ξεσπασμα ανεβαζε σταθερα, εχει δυναμη αλλα οχι κατι ιδιετερο να πω πωπω πως παει ετσι.... δεν εχω βαλει εξατμιση ακομα, πηγα στον εξατμισα κ δεν ειχε φ 50 σωληνα, απο βδομαδα...
θα κανει τιποτα η εξατμιση?
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2012, 17:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι εύλογο/σωστό τέτοιο σκίσιμο με 100χλμ στα ελατήρια?
Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2012, 23:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Είναι εύλογο/σωστό τέτοιο σκίσιμο με 100χλμ στα ελατήρια?
Shocked

Οχι,αλλα απο οτι καταλαβες,τωρα πια ειναι αργα... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2012, 23:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry αλλά ένα μοτέρ στρώνει σε 10-15.000 χιλ. Καλό είναι μετά το δέσιμο να γίνουν 2-3 ανοίγματα για να πάρει τις πρώτες ανοχές κ να τσεκαριστεί πριν είναι αργά. Αρκεί τώρα να προσέχει το στρώσιμο κ μετά από 1500 χιλ,. να το ξαναδώσει πάλι.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2012, 00:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα,στις πρωτες ωρες λειτουργιας,ακομα και ελατηρια να εχουν αλλαχτει μονον,δεν θελει ζορι.
Μονον μισο γκαζι και δουλεμα στις μεσαιες κυριως στροφες. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
manosempty 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

saxo vts 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2012, 19:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λεει ο GEMI ηξερα γι αυτο το ανοιξα περισοτερο.. απλα ειδα οτι δε γεμιζει αποτομα πουθενα, ισως ειναι σφιχτο ακομα.. στρωσιμο του κανω οσο μπορω σταθερα στις 3000 στροφες χωρις να εχει μεγαλο φορτιο το μοτερ,στα 1000χιλ θα κανω μια αλλαγη λαδιων κ αλλα λιγα χιλ κ τελος πιστευω. α κ ειναι χρονισμενο με αρκετη προπορια ο εξαγωγης για να μην δουλευει με ολη τη συμπιεση ακομα, μπορει να ειναι κ αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
nikosdramapt52 (nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 Rallye 16v '01-Bmw E30 325 24v '89

Ένταξη: 03 Σεπ 2011
Τόπος: drama

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 17:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106PYRGOS έγραψε:
nikosdramapt52 έγραψε:
Δικιο εχεις, θα κανω υπομονη λιγο καιρο για να κανω σωστη δουλεια ανεξαρτητου κοστους! Ασχετο, το παλιο μου ραλλυε,το 4πεταλουδο, θεσ/κη ειναι, μπλε με ασπρες ραλοζαντες κ πιτσιλιες στο καπο, το ξερεις?
στη θεσσαλονικη ενα μπλε τουμπανο κυκλοφοραει κ ειναι δικο μου Very happy ,πλακα κανω φυσικα απλα δεν εχει τυχη οσο καιρο ειμαι σαλλονικα να πετυχω ουτε εγω αλλο μπλε rallye.φιλος μου με rallye μονοπεταλουδο κ μαμα κυβικα,εχει βγαλει 190 αλογα,με cat cams δεν ξερω ποιους 13+ συμπιεση,σφυριλατο,μηχανικα,ελαφρωματα,το εχει φτιαξει σε γνωστο hondakia στην αθηνα οπου φτιαχνει κ αγωνιστικα,μαλιστα του ειπε οτι δεν περιμενε να βγαλει τοσα πολλα κ ουτε καποια αγωνιστικα δεν εχουν βγαλει τοσα.το αμαξι το εχω οδηγησει κ μπορω να πω οτι παει παρα πολυ καλα κ ειναι το γρηγοροτερο rallye που εχω οδηγησει.τωρα αν ειναι 190 η 180 δεν ξερω,τα αλογα στον δρομο φαινονται παντως οχι στα χαρτια.
καπως off topic! Αυτο ειναι το παλιο μου rallye http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=el&client=mv-google&v=nJ5oD2fyfZQ
205 αλογα ειχε βγαλει τωρα ποσα ακριβως ειχε δε ξερω, παντως ηταν πολυ δυνατο κ αυτο ειναι που μετραει στη τελικη, οχι στα χαρτια οπως ειπες!

Peugeot power
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 17:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζωντανο παραδειγμα του ποσο απεχουν τα νουμερα των εκαστοτε δυναμομετρων απο την πραγματικοτητα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
nikosdramapt52 (nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 18:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ζωντανο παραδειγμα του ποσο απεχουν τα νουμερα των εκαστοτε δυναμομετρων απο την πραγματικοτητα... Confused
Τι εννοεις στελιο?

Peugeot power
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 18:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοω οτι βλεπουμε ενα νουμερο και δενουμε τον γαιδαρο μας οτι οσα ειδαμε,τοσα εχουμε... Confused

Σχετικα με το μοτερ σου,170-180 και παλι 180 οριο... Neutral

Για αυτο λεω οτι ειμαστε μλκες που καθομαστε και κολλαμε με ενα νουμερο αντι να μας νοιαζει το πριν με το μετα(σε ιδιες συνθηκες). Sad
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 19:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry κιολας αλλά στο προτελευταιο βιντεάκι που είδα κοιτωντας το ταχύμετρο δεν μου φαινεται για 200 αλογα. Μπορει να κανω εγώ λάθος ή ακομα και το ταχύμετρο...
Επιστροφή στην κορυφή
nikosdramapt52 (nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 20:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Εννοω οτι βλεπουμε ενα νουμερο και δενουμε τον γαιδαρο μας οτι οσα ειδαμε,τοσα εχουμε... Confused

Σχετικα με το μοτερ σου,170-180 και παλι 180 οριο... Neutral

Για αυτο λεω οτι ειμαστε μλκες που καθομαστε και κολλαμε με ενα νουμερο αντι να μας νοιαζει το πριν με το μετα(σε ιδιες συνθηκες). Sad
Οτι ειμαστε ειμαστε Confused Απλα εγω ηουν ευχαριστημενος απ την αποδοση τωρα το νουμερο δε μου λεει κατι, κ 120 να εδειχνε! Υποψην οτι το honda ειναι 1ο σταδιο κ αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε κ εκκεντρα κ εγω στα 300 μετρα αφηνω το γκαζι γιατι ηταν πολυ πισω ο τυπος...

Peugeot power
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 13:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρηκες αμαξι και συ να πατησεις...μπουμπακι σαξοραλο με φπε ταπερ ειναι κοπια στο 400αρι το δικο σου λογικο να ειναι κολωνα μπροστα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikosdramapt52 (nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 01:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
sorry κιολας αλλά στο προτελευταιο βιντεάκι που είδα κοιτωντας το ταχύμετρο δεν μου φαινεται για 200 αλογα. Μπορει να κανω εγώ λάθος ή ακομα και το ταχύμετρο...
Δε νομιζω εσυ, το κοντερ εδειχνε ο,τι ηθελε κ οποτε ηθελε, Confused

Peugeot power
Επιστροφή στην κορυφή
nikosdramapt52 (nikos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 01:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
βρηκες αμαξι και συ να πατησεις...μπουμπακι σαξοραλο με φπε ταπερ ειναι κοπια στο 400αρι το δικο σου λογικο να ειναι κολωνα μπροστα...
Χαχαχα, δικιο εχεις, απλα ο τυπος ηταν κ σιγουρος οτι θα κερδισει, εγω δεν του ειπα οτι εινα 4πεταλουδο το δικο μου, ειχε ξενερωσει πολυ ασχημα

Peugeot power
Επιστροφή στην κορυφή
gorilas 2O7 (stavros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Φεβ 2012
Τόπος: χαλκιδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2012, 20:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω τα μπουμπακια 272 δουλευουν με ps προγραμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  Επόμενη
Σελίδα 22 από 23

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης