PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος σε 206 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 08:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος σε 206 1.6 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδιά.. Θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας... Το αμάξι τον τελευταίο καιρό κάνει έναν πε΄ριεργο θόρυβο στο ρελαντί(ένα τακ τακ τακ) το οποίο όμως συνεχιζεται και μέχρι κάποιοες΄λίγες στροφές..Περίπου 2500-3000.. Η συχνότητα αυξάνει όσο ανεβαίνουν οι στροφές αλλά μετά σταματάει.. Το θέμα είναι ότι μου το κάνει και με την 1η και ελαχιστα με τη 2α.. Αλλά δεν υπάχρει πάντα... Είναι φορές που δεν το κάνει καθόλου.. Είναι φορές που το κάνει μόνο σε επιτάχυνση και ΄'οχι με νεκρά.. Το αμάξι έχι 108000 ταξιδιάρικα χιλιόμετρα με αλλα΄γη λαδιών κάθε 7500χλμ. Βάζω τα motul 8100 5w40. Τι μπορεί να φταει? Ο μηχανικός μου μου είπε ίσως είναι τα ωστήρια, ίσως ακούγεται κάτι από εκκεντροφόρους...Δεν ξέρω ρε γα**το...Με έχει προβληματίσει πολύ...Και να πω ότι δεν το προσέχω.... Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 10:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς να ακούσουμε τον θόρυβο είναι δύσκολο να βγάλουμε και εμείς διάγνωση.

Πάντως το πιο πιθανό να είναι τα ωστήρια. Δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα τουλάχιστον όχι αν δεν κροταλίζουν έντονα και απλώς ακούγονται. Γενικά βγάζουν θόρυβο αυτά τα ωστήρια.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 17:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι παρόμοιο κάτι και σε μένα από τότε που το πηρΑ.δεν είναι πολύ έντονος και κάποιες φορές σταματάει.λέτε να μην είναι τίποτα?εμένα το κάνει μόνο στο ρελαντί παντως.μετά δεν ακούω τίποτα.

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 20:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

99,999% είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη.....έχω δοκιμάσει 2 μεταχειρισμένους(ήταν πάνω στο αμάξι) και 2 καινούργιους και όλοι το κάνουν αυτό

Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 20:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρουμε κόστος για καινούργιο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 02:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμενα κανει ακριβως το ιδιο.. Δεν ειναι τρελος θορυβος αλλα στη νεκρα και σε ησυχο μερος ακουγεται. Μου το κανει σε συγκεκριμενες στροφες του ρελαντι (και μονο στο ρελαντι). Πχ σημερα εβαλα νεκρα στο φαναρι και δεν το εκανε. Οταν παρκαρα ομως, ενω δεν το εκανε αρχικα, μετα απο 1 λεπτο αρχισε.. Ουσιαστικα μου το κανει στις κατωτατες στροφες του ρελαντι.. Αν μαρσαρω δλδ οταν το ακουσω σταματαει και οταν ηρεμισει εντελως ακουγεται..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 11:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι κάνει και μένα.κόστος ξέρει κάποιος να μας πει?

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
99,999% είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη.....έχω δοκιμάσει 2 μεταχειρισμένους(ήταν πάνω στο αμάξι) και 2 καινούργιους και όλοι το κάνουν αυτό

Συμφωνώ. Θα μπορούσε.

Για κρατήστε ρε σεις συμπλέκτη και πείτε αν ακούγεται. Λογικά θα'ναι ήσυχο. Wink

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 16:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω παρατηρησει να σταματαει οταν παταω συμπλεκτη.. Θα το δοκιμασω ομως σημερα για σιγουρια και θα σας πω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 16:17:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειναι ρουλεμαν σασμαν ανεβα κατεβα σασμαν κ ενισχυμενα ρουλεμαν κανα 270 υπολογιστε τα ειχα αλλαξει περισυ εγω..

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 16:42:25    Θέμα δημοσίευσης: f Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά μας τότε αδελφέ...με το καλημέρα 270 καήκαμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 17:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω παντως οτι (εαν παντα ο ηχος σας ειναι ο ιδιος με τον δικο μου) δεν αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα... Ειναι σχεδον αμελητεος...

Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 17:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ψάχνεται άδικα...Είναι από τα υδραυλικά ωστήρια του μοτέρ μας... Wink Cool

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 17:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιμάντας δυναμό ?
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2012, 08:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Μην ψάχνεται άδικα...Είναι από τα υδραυλικά ωστήρια του μοτέρ μας... Wink Cool

+1000 και ακουγεται πιο πολυ οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2012, 11:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ακουτε κροταλισμα το πρωι παιδια ειναι απο τα ωστηρια γιατι κ μενα κανει σαν κροκοδειλος το πρωι μεχρι να γεμιζουν λαδι...Εχω μοτερ ολοκληρο tu5jp4s πανω στο rallye μου..
Υποψιν για τα ρουλεμαν του σασμαν οταν πατας συμπλεκτη σταματαγε τελειως..

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2012, 15:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασα χθες το συμπλεκτη και δεν σταματησε. Οποτε θα ειναι τα ωστηρια..

Επιστροφή στην κορυφή
nikos kalamos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 ralye (16v) 1998

Ένταξη: 20 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 11:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pedia kenourios sto forum..
8elo ta fota sas..
(exw 106 16v 98)
lipon otan einai krio kai mexri na zesta8ei to ama3ei sto xoro tis mixaneis den akougete tpt!(kelaidai)
otan zesta8ei omos meta apo kanena 5lepto doulema 3ekinaei kai kanei 1 thoribo san na 3inei kati metaliko san rouleman.. sta psila kobi ala molis peutoun oi strofes pali ala mono otan einai zesto kai nomizw oti akougete meta apo ton imanta xronismou exei ta xiliometrakia ta lete na einai kanenas tentotiras h o tempeleis apo ekei mesa.. Question
Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2012, 13:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές πήγα στην Πεζό και το ακούσανε. Μου είπε πως δεν είναι κάτι. Τώρα τι να σας πω. 270 πάντως δε δίνω. Ούτε καν τα 70.

Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2012, 19:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι τιποτα παιδια...Εγω το πηρα καινουργιο το 2006 και ετσι κανει απο τοτε μεχρι να ζεσταθει(κανα τεταρτο δηλαδη).Τα ωστηρια ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης