PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θυμα απατης.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

Ένταξη: 30 Οκτ 2011
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 23:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Θυμα απατης. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα άλλη μια φορά από έναν πρόσφατα μυημένο Peugeot fun. Σκέφτηκα παρά πολύ πριν γράψω τα παρακάτω. Ας μπούμε στο θέμα. Πριν κάποιο καιρώ έψαχνα κάποια πράγματα για το σαλόνι του 306 μου έπεσα πάνω σε αυτήν την αγγελία: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1730622/ μίλησα με τον Κ.Κ όπως ονομάζετε στην αγγελία και από το τηλέφωνο και μέσω facebook έτσι κανονιστικέ να πάρω τα καθίσματα τους ταμπλάδες την κονσόλα και κόπια αλλά πραγματάκια σύνολο 250ευρω. τετάρτη 21/12/11 έβαλα τα λεφτά στον λογαριασμό του μιας και είμαι από ηράκλειο Κρήτης (μεγάλη βλακεία μου μιας και είχα άνθρωπο από Αθήνα αλλά δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσω) αφού μπήκαν τα λεφτά η συνεννόηση ήταν να έρθουν τα πράγματα με πλοίο για ηράκλειο την επομένη. Δίστιχος τα πράγματα δεν μπήκαν ποτέ στο πλοίο . Της πρώτες 7-8 μέρες μου έλεγε ότι όλο κάτι τύχαινε και από τότε και έπειτα άφαντος ο τύπος. Ούτε στο τηλέφωνο τον βρήκα ούτε από facebook τίποτα. Η διαδικασία εξελίχτηκε μιας και έβαλα πριν μια εβδομάδα κάποια οικογενειακή μας φίλη δικηγόρο από Αθήνα να ψάξει το θέμα βρήκε ένα δεύτερο τηλέφωνο και την διεύθυνση του .Του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας τους κάποια πράγματα αλλά δεν υπήρξε απάντηση η ιστορία ακόμα δεν έχει καταλήξει κάπου. Δεν βλέπω να γίνετε κάποια μήνυση διότι θέλει τα διπλά χρήματα από ότι κάνουν τα πράγματα έγραψα αυτό το κείμενο για να προειδοποιήσω τον οιονδήποτε θα μπορούσε να βρεθεί στην θέση μου
Συγγνώμη ένα κούρασα και αν έχω κάποια εκφραστικά λάθη διότι είμαι δυσλεξικός.

Ας σβηστει το θεμα παιδια ελυσα το προβλημα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την petran_x13 στις Παρ 27 Ιαν 2012, 22:52:06, 6 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 01:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μην ξανακαταθεσεις ποτε χρηματα σε λογαριασμο ανθρωπου που δεν τον ξερεις. Να χρησιμοποιεις τον τροπο της αντικαταβολης, κοστιζει καποιες φορες λιγο παραπανω αλλα εισαι ασφαλης.
στηθεση σου αφου εχεις διευθυνση θα ανεβαινα αθηνα . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 01:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως την πατησες φιλε μου μονο με αντικαταβολη παντα!!!

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 09:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε απολυτό δίκιο παιδεία την πάτησα σαν χαζός-αρχάριος και έχω κάνει άπειρες συναλλαγές στην ζωή μου. Να ανεβώ Αθήνα lef205 δεν γίνεται αυτό που θα γίνει είναι ότι το δικό μου πρόσωπο που ανέφερα πιο πάνω και μένει Αθήνα είναι ο αδελφός μου. που μου είπε ότι θα πάει να τον βρει την δευτέρα. Και κάτι που θέλω να ρωτήσω, να γράψω το πραγματικό του τύπου όνομα η όχι?
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 09:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε δε νομίζω οτι θα είναι χρήσιμο, έδωσες την αγγελία του και αυτό αρκεί,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 10:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τηλέφωνο μου φάνηκε πολύ γνώστης του θέματος και τον pug. έχει και κάποια αλλά Peugeot ένα 306 maxi λευκό ένα ασημί gti6 και μερικά ακόμα. δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πρώτη φορά που το κάνει αυτό το παλιό λαμογιο .

Υ.Γ έκανα βλακεία με τα post πώς τα σβήνω? Κόλλησε το internet .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την petran_x13 στις Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:24:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 12:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το οτι την πατησες δεν σημαινει οτι εισαι και τελειως βλακας!!! με τον εναν η τον αλλον τροπο ολοι την εχουμε πατησει η θα την πατησουμε!!!
απλα μν εμπιστευεσαι!!!
και παλι καλα να λες που ηταν μονο 250!!!
εχω γνωστο που ηθελε καποτε να φερει smart απο γερμανια για να τα πουλησει και του φαγανε 8 χιλιαρικα!!! και αμαξια @@!!!
απλα ποιο προσεχτικος την επομενη φορα Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 13:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτές οι συναλλαγές εμπεριέχουν όλες ρίσκο, καθώς είτε θα πρέπει να τον εμπιστυτείς εσύ και να βάλεις πρώτα τα λεφτά, είτε αυτός και να σου στείλει πρώτα τα πράγματα. που συνήθως παίζει το πρώτο.
Κατα τα άλλα όσες φορές εχω ζητησει απο μεταφορική να το κάνω σε στυλ αντικαταβολής, όλοι μου έχουν πει οτι για να στειλεις αντικαταβολή, πρέπει να υπαρχει κάποιο παραστατικό πώλησης, το οποιο κανένες ιδιώτης δεν μπορει να δώσει, παρα μόνο μαγαζί. οποτε αυτη η περίπτωση μάλλον απορρίπτεται.

Ας του κανουμε τουλάχιστον καμποσοι μια αναφορα στην αγγελία στο car...
(κλικ στο παρατήρηση)

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 14:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως λέει και μια φίλη μου ούτε ο πρώτος θα ειμαι ούτε ο τελευταίος. Και δυστυχώς έχει δίκιο όσο για τον φίλο σου με το smart πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ πως ένιωσε όταν συνέβη αυτό. Μάκη ευχαριστώ για το tip της παρατήρησης δεν το είχα προσέξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 17:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με τις μεταφορικες οντως ισχυει.. Εχει τυχει πολλες φορες επειδη οπως ειπε ο Μακης δεν υπαρχει παραστατικο πωλησης, να φανε τα λεφτα οι ιδιες οι μεταφορικες.. Ειναι μπερδεμενη κατασταση...

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
corsadi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 17:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη εχω πουλησει παρα πολλα πραγματα μεσω ιντερνετ (car.gr κλπ), παντοτε υπαρχει ενα ρισκο το οποιο αναλογα με τη συνεννοηση το επωμιζεται ειτε ο αγοραστης ειτε ο πωλητης. Εχει τυχει να στειλω με αντικαταβολη πραγματα σε νησι ως ιδιωτης κ μετα κυνηγουσα τη μεταφορικη πανω απο ενα μηνα μεχρι να μου δωσουν τα χρηματα. Τις περισσοτερες φορες αυτο που γινεται ειναι να μου βαζουν πρωτα τα χρηματα κ μετα να τους στελνω τα πραγματα. Ομολογω οτι κ εγω ο ιδιος δυσκολα θα εκανα το ιδιο. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στελνεις καποιον γνωστο σου που εμπιστευεσαι κ ειναι στον ιδιο τοπο με τον πωλητη κ να κανει αυτος τη συναλλαγη εκ μερους σου. Γενικα θελει περισσοτερη προσοχη το ολο θεμα...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήγαινε κ από την τράπεζα σου και ζήτα recall της συναλλαγής με αιτιολογία απάτης. ποτέ δεν ξέρεις... εγώ θα πήγαινα κ από αστυνομία για μήνυση.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oσες φορες εχω στειλει ή παρει πραγματα με αντικαταβολη δεν μου εχει ζητηθει καποιο παραστατικο. τελευταια φορα μου ηρθε απο Θεσσαλονικη μεσω ACS ενα ανταλλακτικο με αντικαταβολη και δεν μου ζητηθηκε τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Oσες φορες εχω στειλει ή παρει πραγματα με αντικαταβολη δεν μου εχει ζητηθει καποιο παραστατικο. τελευταια φορα μου ηρθε απο Θεσσαλονικη μεσω ACS ενα ανταλλακτικο με αντικαταβολη και δεν μου ζητηθηκε τιποτα.

με μεταφορική? απο ιδιώτη? Γιατι το παιδι πήρε καθίσματα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Lef205 έγραψε:

με μεταφορική? απο ιδιώτη? Γιατι το παιδι πήρε καθίσματα.

Απο ιδιωτη μεσω ACS κουριερ.
Καθισματα μου εστειλε Kane με το ταχυδρομειο.
Παντως εχω πεσει και εγω θυμα απατης παλαιοτερα, ειχα στειλει πραγματα και οταν τα παρελαβε μου εβαλε τα μισα χρηματαδηθεν γιατι του ειχε τυχει κατι εκτακτο.
Απο τοτε σε αγνωστους μονο αντικαταβολη .
Νομιζω οτι recall της συναλαγης μπορεις να κανεις εκτος και αν εχει γινει ηδη αναληψη των χρηματων . . .

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 22:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τράπεζα δεν φέρει καμια ευθυνη εάν ΙBAN, ονομα κτλ ταιριάζουν.
Αν ειναι σωστά και ειναι μεταφορά την εχεις πουτσίσει. Εαν ειναι εμβασμα εχεις καποιες ωρες να κανεις recall...

Τώρα ή το αφήνεις να πάει στην ευχή και το ξεχνάς για πάντα ή ... από την Κρήτη είσαι θα ξερεις, ανεβαίνεις πανω και του γαμάς οτι εχει και δεν εχει.

Κι επειδή για 200€ δεν "χαλάς" ανθρωπο... αστο να παει στην ευχή.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 22:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
από την Κρήτη είσαι θα ξερεις, ανεβαίνεις πανω και του γαμάς οτι εχει και δεν εχει.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 23:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενώ εδώ και είκοσι μέρες του έχει τηλεφωνήσει 3 φορές η δικηγόρος και δεν το σήκωσε σήμερα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και έτσι τον έπιασα στον ύπνο κυριολεκτικά. Με το που το σήκωσε καταλαβαίνετε τι έγινε. άρχισα να φωνάζω και να του λέω πολλά που όμως όλα είχαν βάσει, εννοείτε ότι δεν τον έβρισα(πολύ) και μου έδωσε την διεύθυνση του που είναι ιδία με αυτή που βρήκα από τον ΟΤΕ θα πάει την δευτέρα ο αδελφός μου. Αν μου έδωσε ψεύτικη διεύθυνση την τρίτη πάει στην τράπεζα η δικηγόρος για να ζήτηση όλα τα στοιχεία του λογαριασμού με τον καλό η με τον άσχημο τρόπο θα τον τακτοποιήσω αλλά όχι τόσο για να Παρώ τα 250 η τα πράγματα αλλά για να μην το ξανακάνει σε κανέναν. Αλλιώς με βλέπω να χρησιμοποιώ την κρητική μέθοδο Evil Laughing

Ευτυχώς που στα πράγματα που παρήγγειλα δεν ήταν και κάνα ντουλαπάκι: http://www.youtube.com/watch?v=GJMHwMaz1a4
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 23:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Έκαμα δυο φορες να του κατσω το γροθηδι να του φυζει η τσεφαλή του τελείως"
Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2012, 01:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα θα του κανεις φιλε μου.. Ετσι για το γ@μωτο Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης