PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Forge σωληνες για 207 1.6Τ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 17:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Σαφώς και κάνουν, αλλά δεν θα το αντιληφθείς εύκολα στο δρόμο (αν μπούν χωρίς cooler).

ο λογος που δεν θα τ καταλαβω φιλε μου!!??μπορεις να μου το εξηγησεις?

Μικρή η διαφορά στη πράξη, απλώς βοηθούν στη καλύτερη και πιο ελεύθερη ροή του αέρα.

Υ.Γ. Οι συγκεκριμένες της forge δεν είναι και οι καλύτερες (κατ'εμέ).

Kανεις πλακα ετσι?Οι κουρμπες ειναι καμια σχεση με τις κολητες 90αρες γιατι καταρχην δεν εχει 90αρες Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 17:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Σαφώς και κάνουν, αλλά δεν θα το αντιληφθείς εύκολα στο δρόμο (αν μπούν χωρίς cooler).

Μικρή η διαφορά στη πράξη, απλώς βοηθούν στη καλύτερη και πιο ελεύθερη ροή του αέρα.

Kανεις πλακα ετσι?Οι κουρμπες ειναι καμια σχεση με τις κολητες 90αρες γιατι καταρχην δεν εχει 90αρες Laughing

Δεν κάνω πλάκα, απλώς προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα (άποψη μου).
Και εννοείται πως δεν τις συγκρίνω με απλές που έχουν κολλήσεις, αλλά με κάτι αντίστοιχο πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
GEO!!207-RC!! (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 18:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Δεν κάνω πλάκα, απλώς προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα (άποψη μου).
Και εννοείται πως δεν τις συγκρίνω με απλές που έχουν κολλήσεις, αλλά με κάτι αντίστοιχο πάντα.

Εγω θελω να ξερω σε ενα μαμα αν τις βαλεις θ εχει διαδορα η μονο λεφτα θ πεταξει καποιος.εγω θελω να βαλω αλλα δεν θ μεινω βεβαια μονο εκει.οποιος μπορει ας μου πει την γνωμη του κ απο ατομα κυριως που εχουν βαλει..ευχαριστω..
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 19:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε απόδοση σχεδόν καμία διαφορά... αισθητή τουλάχιστον... τουλάχιστον πολύ δυσανάλογη σε σχεση με τα χρηματα του forge... από εμφάνιση και ήχο είναι μια ωραία βελτίωση... αν δεν έχεις τι άλλον να κάνεις 250...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2012, 11:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:
Σε απόδοση σχεδόν καμία διαφορά... αισθητή τουλάχιστον... τουλάχιστον πολύ δυσανάλογη σε σχεση με τα χρηματα του forge... από εμφάνιση και ήχο είναι μια ωραία βελτίωση... αν δεν έχεις τι άλλον να κάνεις 250...

Η σωληνα απο την τουρμπινα ειναι λιγο πνιγμενη η μαμα η αλλη καλη ειναι,ασε που κοβετε για πλακα η αλουμινιου
λογικο να μην δεις διαφορα,ετσι οπως εχουμε μαθει να περνουμε δυναμη Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
jonnakosgt (jonnakosgt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 22:29:46    Θέμα δημοσίευσης: καλησπερα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι για τισ σωληνεσ τισ forge..μπορουμε να βρουμε σε κατι πιο φθινο?after market η οτιδηποτε?οι σωληνεσ τι διατομη εχουν?
Επιστροφή στην κορυφή
AtastaleiaS (Σάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 20:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν προκειται να δεις διαφορα αισθητη.απλα ειναι πιο ομαλη η ροη του αερα.μπορεις να φτιαξεις σε ενα εξατμισα υπαρχουν και ετοιμες απο διαφορα μαγαζια.εγω προσωπικα φοραω forge ολο το κιτ(εισαγωγη,intercooler,εισαγωγη).
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Οκτ 2012, 04:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα δένουν μεταξύ τους, και μάλιστα να βάλεις τους σωλήνες αλλα να βάλεις - φτιάξεις και ένα κομμάτι ώς την πεταλούδα. Ολοκληρωμένες δουλιές.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AtastaleiaS (Σάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 19:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ σωστα αλλα πολλοι λιγοι το κανουν.εγω οταν βγαλω πολλαπλη για καθαρισμα θα κανω το υπολοιπο.
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 19:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραίο φαίνεται φίλε!! Μεγειά!!

Κάνουν καθόλου δουλειά στην ροή του αέρα? Μόνος σου τα πέρασες ή σε μάστορα?
Επιστροφή στην κορυφή
AtastaleiaS (Σάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 19:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι κανουν καλο ειναι το μονο συγουρο καθως δεν εχουν κολλησεις και εμποδια οπως ειναι οι πλαστικες.μην νομιζεις ομως οτι καταλαβαινεις διαφορα.μπορεις πολυ ευκολα να τις τοποθετησεις και μονος σου.εγω το ειχα ηδη μεσα συνεργειο και με την ευκαιρια τις περασε ο μηχανικος μου.
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 21:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ακριβές δεν είναι όμως ρε παιδιά, απλα για να κυλάει καλύτερα ο αέρας?
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 22:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάραπολυ ωραίο αποτέλεσμα AtastaleiaS. Πραγματικά έγινε πανέμορφο. Εβαλες κ την εισαγωγή της forge? Αν ναι, τι διαφορά ειδες σε αποδοση-ήχο?

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
AtastaleiaS (Σάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 22:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ φιλε μου.διαφορα δεν μπορω να πω γιατι εβαλα intercooler,εισαγωγη,εξατμιση,προγραμμα ολα μαζι.
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 22:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πόσο σου βγήκαν όλα αυτα μαζί φίλε??? Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
AtastaleiaS (Σάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2012, 00:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο περιπου 200 οι πανω σωληνωσεις,1200 intercooler με τις σωληνωσεις και την τραβερσα,260 εισαγωγη.ολα ηρθαν με τα κολαρα και τα τσεμπερια τους.απο πλευρας ποιοτητας δεν βρηκα κατι καλυτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2012, 18:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Όλα δένουν μεταξύ τους, και μάλιστα να βάλεις τους σωλήνες αλλα να βάλεις - φτιάξεις και ένα κομμάτι ώς την πεταλούδα. Ολοκληρωμένες δουλιές.

Πανω σε αυτο.Εχουμε και λεμε.
Η εξοδος απο την τουρμπινα μας ειναι 48εσ 50εξ νομιζω.
Ειναι καλυτερο με cooler cupra που εχει 63.5 εισοδο εξοδο να φτιαξουμε σωληνωσεις 60αρες απο τουρμπινα προς το cooler και απο το cooler στην πεταλουδα παλι 60 αλλαζοντας την πλαστικη σωληνα(μετα το μαπ) σε 60αρα και στο τελος ενα 90 reucer 60-70 που ειναι η πεταλουδα μας.

Η μηπως θα ειναι πολυ μεγαλες οι σωληνωσεις και θα αδειαζει??Ολα αυτα σε φουλ φπε.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2012, 18:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:

καλησπερες απο ολους....ετοιμες οι παραγγελειες για τα πραγματα που ειχαμε πει...
σας παραδιδω φωτος απο τα καλουδια
1)κομματι που ενωνει το τουρμπο σχεδιασμενο μεχρι το μαμα κολλαρο(ειτε σιλικονουχο κολλαρο) *a-tube* Wink
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261521.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261522.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261528.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261527.jpg
2)κομματι που ξεκιναει απο το μαμα κολλαρο-σιλικονουχο και τελειωνει λιγο πιο πανω απο τον *map* αισθητηρα
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261529.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261526.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261530.jpg
3)κομματι που ξεκιναει απο τον map αισθητηρα και καταληγει στην πεταλουδα....
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/IMG_0177.jpg
ειναι τα κομματια 5* και 6*
http://s86.photobucket.com/albums/k108/mezaetos/?action=view&current=swlhnas.jpg
και για να τοποθετηθουν χρειαζονται ενα 2 κολλαρα με 4 σφικτηρες...(((ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες μεταξυ τους και ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες στην πεταλουδα)))

Κοιτάω τις φώτο από τις σωληνώσεις και βλέπω πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά!

Αυτές τις σωλήνες (επειδή πάει καιρός) ποιός μάστορας τις φτιάχνει και πόσο κοστίζουν αν επιτρέπεται;
Επιστροφή στην κορυφή
xaris310702 (Χαράλαμπος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 31 Οκτ 2014
Τόπος: Κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2015, 19:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις συγκεκριμένες 3 σωληνώσεις απο που θα μπορούσα να τις προμηθευτώ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasilispug (Vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2015, 22:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ενδιαφερομαι κ εγω αν μπορει καποιος ας στειλει πληροφοριες με π.μ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης