PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφάλιστρα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 09:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα !!!
Επανέρχομαι στο θέμα ασφάλιστρα γιατί ήρθε η ώρα να αλλάξω ασφαλιστική εταιρεία .... Smile
Πήρα τηλέφωνο τη SINCO όπου μου είπαν πολύ γρήγορα πως τα ασφάλιστρα ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κάνουν 132 ευρώ μιας και εχω μπόνους μάλους 4 (υποτίθεται).
Δεν έχω καταλάβει κάτι .
1 )Εφόσον τα μπόνους μάλους το χαμηλότερο ήταν το 4 γιατί μου το κατέβασαν , άλλαξαν στο 3???
Τι σημαίνει 3? έχει αλλάξει ο τρόπος εφαρμογής του μπόνους μάλους??
2) Ποιά η γνώμη σας για τη Sinco? Διάβασα πάλι όλα τα Posts και είδα πως ο Νίκος (Vιni) ήταν ευχαριστημένος.. ξέρετε μήπως τι περιέχει η ασφάλεια που λέει? εκτός δηλαδή από οδική βοήθεια και νομική προστασια??
Confused Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 09:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξένες ασφαλιστές πλέον δίνουν και bonus malus 3 ... Smile Smile

Εχω τώρα στην SYNCO το ASTRA και ένα LANTRA HYUNDAI ...
Παλιότερα είχα το YUGO και το 206 και φυσικά το HYUNDAI COUPE ...

Εχουν πολύ καλές τιμές και το κυριότερο είναι άψογοι σε εξυπηρέτηση και σε υπηρεσίες (Παγκόσμια Οδική ασφάλεια και νομική προστασία) ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 09:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω μολις εκλεισα με την MAYAN... την ξερει κανεις? εκλεισα μεσω ασφαλιστη φιλου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 10:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Ξένες ασφαλιστές πλέον δίνουν και bonus malus 3 ...

Εχω τώρα στην SYNCO το ASTRA και ένα LANTRA HYUNDAI ...
Παλιότερα είχα το YUGO και το 206 και φυσικά το HYUNDAI COUPE ...

Εχουν πολύ καλές τιμές και το κυριότερο είναι άψογοι σε εξυπηρέτηση και σε υπηρεσίες (Παγκόσμια Οδική ασφάλεια και νομική προστασία) ...

Πήρα πάλι και ρώτησα και μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν ...
Έχω πάρει και άλλες γνώμες και μου είπαν πως όντως είναι πολύ καλή.
Thanks Very happy Very happy

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 10:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να δίνατε κανένα τηλέφωνο - διεύθυνση, γιατί εγώ στη δική μου δίνω 147 ευρώ, χωρίς οδική βοήθεια, με bonus 4....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 10:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Μήπως να δίνατε κανένα τηλέφωνο - διεύθυνση, γιατί εγώ στη δική μου δίνω 147 ευρώ, χωρίς οδική βοήθεια, με bonus 4....

http://www.sinco.gr/ Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 10:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την mayan την ξερει κανεις? Shocked Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 11:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασφαλειες sinco

μετα απο τηλεφωνικη ομιλεια που ειχα μαζι της η συγκεκριμενη ασφαλιστικη
δεν ειναι ασφαλιστικη εταιρια αυτονομη στην ελλαδα αλλα ασφαλιστικο πρακτορειο στην ελλαδα που αντιπροσωπευεται απο καποιους μεσιτες ασφαλειων .τι σημαινει αυτο? αντε να παρεις τα λεφτα σου πισω!!!

το σιγουρο ειναι οτι εαν φταιει ο αλλος θα τα παρεις αλλα το ζητημα ειναι ποτε
? τι να τα κανω τα 1500ευρω μετα απο 6 μηνες!!!

σου δινουν δηλαδη μια επιταγη γιατι δεν εχουν παντα μετρητα στα ταμεια τους
για το λογο οτι δεν ειναι αυτουσια ασφαλιστικη εταιρια.

- δεν υπαγεται στο συστημα του φιλικου διακανονισμου !!(ειναι ενας τροπος αναγνωρισης-φερρεγυοτητας)

- σου πουλανε υποχρεωτικα την νομικη προστασια παρολλο που δεν ειναι υποχρεωτικη απο τον νομο γιατι μαλλον θα την χρειαστης

προσωπικα εχω μεικτη ασφαλεια στον φοινικα και πληρωνω 1090 ευρω τον χρονο για τις ιδιες καλυψεις που εχω στον φοινικα μου ζητησανε 1052 ευρω χωρις κακαβουλες πραξεις( σε μεικτη ασφαλεια.) και με απαλλαγη
25% της αξιας της ζημιας στον φοινικα εχω 90.000δρχ απαλλαγη.

αρα σε σοβαρες ασφαλειες ειναι αντιθετος πιο ακριβη !!
αν μου παρει φωτια το αυτοκινητο θα εχουν στα ταμεια τους 4.000.000δρχ
την αλλη μερα να μου τα δωσουν ή θα τους παρακαλαω καθε βδομαδα
να τα παρω?(οι επωνημες και σοβαρες ασφαλειες σιγουρα εχουν)

μου δωσαν τιμη χωρις να με ρωτησουν το bonus μου
και σε ερωτηση μου ειπαν οτι θα με βαλουν στο 3 (εγω βρισκομε στο 8 τωρα τι εγινε μου κανουν χαρη?)
αυτο δεν γινετε σε καμια σοβαρη ασφαλεια .
πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και πολλη ενημερωμενοι οταν κανουμε ασφαλεια για να μην βρεθουμε ποτε προ εκπληξεων.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 12:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekos έγραψε:
ασφαλειες sinco

μετα απο τηλεφωνικη ομιλεια που ειχα μαζι της η συγκεκριμενη ασφαλιστικη
δεν ειναι ασφαλιστικη εταιρια αυτονομη στην ελλαδα αλλα ασφαλιστικο πρακτορειο στην ελλαδα που αντιπροσωπευεται απο καποιους μεσιτες ασφαλειων .τι σημαινει αυτο? αντε να παρεις τα λεφτα σου πισω!!!

το σιγουρο ειναι οτι εαν φταιει ο αλλος θα τα παρεις αλλα το ζητημα ειναι ποτε
? τι να τα κανω τα 1500ευρω μετα απο 6 μηνες!!!

σου δινουν δηλαδη μια επιταγη γιατι δεν εχουν παντα μετρητα στα ταμεια τους
για το λογο οτι δεν ειναι αυτουσια ασφαλιστικη εταιρια.

- δεν υπαγεται στο συστημα του φιλικου διακανονισμου !!(ειναι ενας τροπος αναγνωρισης-φερρεγυοτητας)

- σου πουλανε υποχρεωτικα την νομικη προστασια παρολλο που δεν ειναι υποχρεωτικη απο τον νομο γιατι μαλλον θα την χρειαστης

προσωπικα εχω μεικτη ασφαλεια στον φοινικα και πληρωνω 1090 ευρω τον χρονο για τις ιδιες καλυψεις που εχω στον φοινικα μου ζητησανε 1052 ευρω χωρις κακαβουλες πραξεις( σε μεικτη ασφαλεια.) και με απαλλαγη
25% της αξιας της ζημιας στον φοινικα εχω 90.000δρχ απαλλαγη.

αρα σε σοβαρες ασφαλειες ειναι αντιθετος πιο ακριβη !!
αν μου παρει φωτια το αυτοκινητο θα εχουν στα ταμεια τους 4.000.000δρχ
την αλλη μερα να μου τα δωσουν ή θα τους παρακαλαω καθε βδομαδα
να τα παρω?(οι επωνημες και σοβαρες ασφαλειες σιγουρα εχουν)

μου δωσαν τιμη χωρις να με ρωτησουν το bonus μου
και σε ερωτηση μου ειπαν οτι θα με βαλουν στο 3 (εγω βρισκομε στο 8 τωρα τι εγινε μου κανουν χαρη?)
αυτο δεν γινετε σε καμια σοβαρη ασφαλεια .
πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και πολλη ενημερωμενοι οταν κανουμε ασφαλεια για να μην βρεθουμε ποτε προ εκπληξεων.

Φίλε μου καλά όλα αυτά που γράφεις και σωστά αλλά αντιπαραθέτω...

1. Είναι πολλές οι ασφαλιστικές που δεν έχουν τον ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ... αυτό για μένα σημαίνει : α. ότι το μέτρο είναι πατάτα και β. είναι μέτρο το οποίο δεν υποχρεώνει κανένα να το τηρήσει ... και γ. το μέτρο δημιουργήθηκε από κάποιες Ελληνικές Ασφαλιστικές για να μειώσουν καλά και ντε την γραφειοκρατεία ... Αλλά τι να το κάνεις όταν στο μέτρο δεν παίρνουν μέρος όλοι ...

2. Μιλάς για λεφτά που θα πάρεις πίσω? Ποια χρήματα εννοείς? Ξέρεις πολλές ασφαλιστικές που δίνουν χρήματα εύκολα?

3. Είναι πολλές οι Μεσιτικές Ασφαλιστικές στην Ελλάδα ... που από πίσω κρύβονται μεγάλες ασφαλιστικές ... Που είναι το κακό? Ο ασφαλιστής της γειτονιάς που αντιπροσωπεύει κάποια ασφαλιστική δεν είναι μεσίτης? Αλλά και ο ασφαλιστής μέσα στην ίδια την ασφαλιστική μεσίτης δεν είναι?

4. Εάν σε κάποιο τροχαίο φταίει ο άλλος, τότε παίρνεις χρήματα από την ασφαλιστική του και όχι από την δική σου ... αν είσαι τυχερός και στα δώσουν! Εγώ ακόμη περιμένω από την "φερέγγυα" ΑΣΠΙΣ ΑΕ να μου δώσει από το 1997 350.000δρχ. από τρακάρισμα ... που δεν έφταιγα εγώ.

5. Η Νομική προστασία χρειάζεται πάντα .... γιατί παντού υπάρχει και κάποιο δικαστήριο ή απλά για κάποια γνώμη ή άποψη, ακόμη και για μία απλή κλήση τροχαίας ...

6. Αν είναι να δίνεις το χρόνο 1100 euro περίπου μόνο για ασφάλεια ... θεωρώ ότι το ποσό είναι υπερβολικό για αυτοκίνητο και μάλιστα για το 307 ... Και χωρίς κανένας να υπογράφει ότι σε όλες τι περιπτώσεις θα παίρνεις τα χρήματα σου πίσω αφού για όλα υπάρχουν παραθυράκια ... Π.χ. το ποιο απλό! Ενα χαλάζι...λακούβες στο καπό...Ποιος πληρώνει την ζημιά? Πάντως όχι η ασφαλιστική αφού θεωρείται φυσική καταστροφή, όπως και μία φωτιά ή μία πλημμύρα κλπ... Εγώ πάντως αμφιβάλλω αν υπάρχει εταιρία στην Ελλάδα που την επόμενη μέρα σου δίνει 4.000.000μετρητά ... Η Εθνική Ασφαλιστική θέλει 3 μήνες στην καλύτερη για να εγκρίνει τέτοιο ποσό αλλά και για να ψάξει το ζήτημα μπας και τα γλυτώσει ...

Απλό παράδειγμα! Μου έσπασαν το τζάμι του οδηγού πριν από μερικά χρόνια και έκλεψαν το Ρ/Κ. Ενώ είχα ασφάλεια Εθνικής που κάλυπτε θραύση κρυστάλλων, δεν μου έδωσαν φράγκο .... γιατί λέει το σπάσιμο δεν ήταν τεχνικό/ποιοτικό/ελλατωματικό αλλά από ανθρώπινη παρεμβολή δηλ. κλοπή που δεν καλύπτεται .... και φυσικά τα έσκασα για να το φτιάξω ...

7. Θα έλεγα ότι, πράγματι, πρέπει να είμαστε σοβαροί σε θέματα ασφαλειών ... αλλά το κυριώτερο ποιο σοβαροί όταν δίνουμε τόσα χρήματα και κάνουμε κάποιους πλουσιότερους χωρίς να κατοχυρωνόμαστε από κανέναν, αφού ο τομέας ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ είναι ο πλέον αμφισβητίσιμος κλάδος στην αυτοκίνηση ...

8. Θεωρείς σοβαρή ασφαλιστική όποιον δίνει bonus malus πάνω από 8 ?... Εγώ πάντως δεν είπα όχι σε bonus malus: 3, αφού δεν έχω λεφτά για πέταμα ... και μέχρι σήμερα ήμουν με bonus malus: 4. Και στο κάτω-κάτω τι υποδηλώνει τέλος πάντων αυτό το νούμερο? Αφού με ένα γνωστό ή κάποιο κονέ και στις ποιο "σοβαρές" ασφαλιστικές εξασφαλίζεις χαλαρά μικρό bonus malus ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 12:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Απλό παράδειγμα! Μου έσπασαν το τζάμι του οδηγού πριν από μερικά χρόνια και έκλεψαν το Ρ/Κ. Ενώ είχα ασφάλεια Εθνικής που κάλυπτε θραύση κρυστάλλων, δεν μου έδωσαν φράγκο .... γιατί λέει το σπάσιμο δεν ήταν τεχνικό/ποιοτικό/ελλατωματικό αλλά από ανθρώπινη παρεμβολή δηλ. κλοπή που δεν καλύπτεται .... και φυσικά τα έσκασα για να το φτιάξω ...

Αυτό δεν το γνώριζα και καλά έκανες και το έγραψες.Είχα ζητήσει να συμπεριληφθεί και η θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια αλλά πλέον χρειάζεται υποχρεωτικά φωτογράφιση του αυτοκινήτου οπότε το άφησα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 13:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε νικο

1. ο φιλικος διακανονισμος τον εφτιαξαν οι ιδιες οι ασφαλειες για να αφενος
εξασφαλισουν την καλυτερη και ομαλοτερη ροη στις αποζημιωσης γιατι
οταν τρακαρης περνης τηλεφωνο ερχεται πραγματογνωμωνας στο φωτογραφιζει σου φτιαχνει την δηλωση του φιλικου διακανονισμου
τα κανονιζει με την ασφαλεια σου(και αυτος την ιδια αντιπροσοπευει)
και οι αποζημιωση σου βγαινη απο την ιδια σου την εταιρια και οχι τρεχωντας
στα γραφεια της αλλης για να παρεις τα λεφτα σου (εαν δεν φταις.)
εφοσων και οι 2 εμπλεκομενοι που περνουν μερος σε ατυχημα εχουν φιλικο διακανονισμο 'γλιτωνουν απο πολλα τρεχαματα' και οσο πιο φερεγγυα ασφαλεια εχεις τοσο πιο γρηγορα και μεγαλυτερο ποσο θα παρεις πισω.
ο φιλικος διακανονισμος μεταξυ ασφαλειων ειναι ενα συστημα που εφαρμοζετε χρονια στο εξωτερικο και ειναι αρκετα δοκιμασμενο
τα τελευταια χρονια ειναι πολλες οι εταιριες που προσπαθουν να μπουν στο συστημα αυτο αλλα ''κοβονται΄'' επειδη δεν τηρουν μεγαλα αποθεματικα.
και δεν εχουν στανταρτ ως προς τις διαδικασιες τους. κ.τ.λ
μια εταιρια να ξερεις οτι εαν βρισκεται μεσα στο φιλικο διακανονισμο
ειναι προσων για αυτην και συνηθως το διαφημιζει (γενικα συμφερη τους πελατες τις αρα εμας)
συνεχος μπαινουν στον φιλικο διακανονισμο ολοενα και περισσοτερες ασφαλιστικες εταιριες.

2.πιστευω οτι εαν θα παρεις καποια χρηματα πισω απο ασφαλιστικη εταιρια
περισσοτερα θα ειναι ''ισος'' απο καμια μεγαλη και οχι απο καποια μικρη.

3.προτιμω (εγω προσωπικα) την δυναμη ενος μεγαλου ονοματος
απο μια μικρη ασφαλεια η οποια εχει 5 πρακτορεια ολα κιολα .(γενικα για ασφαλειες και οχι μονο αυτοκινητου).επισης δεν ξερω πως μια ασφαλεια
του εξωτερικου περνει τοσα λιγα ασφαλιστρα(ελπιζω να γνωριζεις τι ποσα πληρωνουν οι κατοχοι ι.χ στην ευρωπη για ασφαλειες)και επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη σε απλους μεσιτες - γραφεια οσο αφορα να παρω χρηματα
προτιμω οσο δυνατο να εξασφαλιστω απο ''μεγαλα'' ονοματα ασφαλιστικων εταιριων που υπαρχουν χρονια στον κλαδο.

4.ακριβως αυτο σου λεω δεν θα χρειαζοταν να τα παρεις απο την ασπις
εαν ειχες φιλικο διακανονισμο και να περιμενεις κατι χρονια για 350.000δρχ θα τα επερνες απο την ασφαλεια σου σε κανα 2 βδομαδες.

5.συμφωνω και επαυξανω!!

6.στο 307 εχω μεικτη ασφαλεια που καλυπτει ολες τις φυσικες καταστοφες
(π.χ δεντρο που επεσε απο μονο του πανω στο αυτοκινητο)πλημμυρες κ.τ.λ
φωτια απο παση αιτια (τσιγαρο ,βραχυκυκλωμα,τρομοκρατικες)για το ποσο που το εχω ασφαλειση .καθως και κακοβουλες πραξεις π.χ εαν το βρω το πρωι τρακαρισμενο μου το αποζημιωνη (την εχω χρησιμοποιηση αυτην την καλυψη).+μερικη ολικη κλοπη νομικες προστασιες,οδικες βοηθειες,θραυση κρυσταλλων.=1090 ι προηγουμενη ασφαλιστικη μου ζητησε 1050
με μεγαλυτερες απαλλαγες εσυ πια θα προτιμουσες?

το σπασιμο του τζαμιου και εγω ο ιδιος να το σπασω τα χρηματα τα παιρνω
γιατι το σπασιμο με καλλυπτει απο οποιαδηποτε αιτια γινει απο κλοπη ειτε απο πετρα-ατυχημα.

7. εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου.

8.φιλε μου δεν με χαλαει καθολου να παω απο το 8 στο 3 να σαι σιγουρος
αλλα αν μια ασφαλεια δεν υπολογιζει καποιους στοιχειωδες κανονες στην ασφαλιστικη αγορα δεν ειναι σοβαρη ποσο μαλλον εμενα που δεν με ηξεραν και μιλησα και απο το τηλεφωνο.
--- δεν υπαρχει προβλημα κυριε θα σας παμε στο 3
και πως θα γινει αυτο?

--- δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε εμας γινετε

ολα τα παραπανω δεν γραφονται για να αντιδικισω με τον νικο
απλα ειναι οι δεικες μου αποψεις επι του θεματος,και σκοπος ολων πιστευω οτι ειναι να ψαχουμε πολυ καποια τετοια θεματα προκειμενου να διασφαλιστουμε οσο γινετε περισσοτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 14:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλέκο συμφωνώ σε όσα λες ... απλά βλέπω τα πράγματα λιγάκι ποιο πονηρά...
π.χ. για τον φιλικό διακανονισμό ... παρατηρώ ότι είναι μέτρο από ορισμένες και μόνο Ελληνικές εταιρίες ... αυτό νομίζω, ότι μειώνει το μέτρο...αφού υπάρχουν πολλές άλλες ξένες και Ελληνικές εταιρίες ...

Οσα για τα υπόλοιπα καλά τα λες ... απλά ο καθένας οριοθετεί τις ανάγκες του και το πορτοφόλι του και αναλόγως πράττει ... Wink Wink Wink

Οσο για την ΑΣΠΙΣ τότε δεν είχε φιλικό διακανονισμό ... αλλά και να είχε πάλι δεν θα έπαιρνα φράγκο γιατί ο τύπος που με τράκαρε μετά έκανε την κουκουβάγια (ή αλλιώς τον ΚΙΝΕΖΟ) .... και δεν έκανε δήλωση και εγώ προσπαθούσα να πείσω την ΑΣΠΙΣ ότι με τράκαρε ... Φυσικά η αστυνομία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ΔΕΝ επιτρέπεται να παίζουν το ρόλο του μάρτυρα απλά μόνο καταγράφουν το περιστατικό και μέχρι εκεί.... ΧΑΟΣ!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 16:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nίκο, κακά τα ψέμματα, εγώ θα συμφωνήσω με τον Αλέκο.

Και εγώ στον Φοίνικα το έχω ασφαλισμένο και οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μπροστά σε εξυπηρέτηση.

Αποδεδειγμένα (έχω κάνει χρήση μικτής 2 φορές) σου δίνουν τα χρήματα αμμέσως (την πρώτη φορά σε 3 μέρες από τα τιμολόγια και την 2η σε 5 μέρες)

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πούνε μα ή μου, αυτή είναι η δουλειά τους και γι'αυτό είναι πρώτοι σε αυτό που κάνουν.

Εχει υπηρεσίες που δεν υπάρχουν σε "φτηνές" ασφαλιστικές. Κυριότερη από αυτές είναι η "Υπηρεσία Ατυχημάτων" όπου τους τηλεφωνείς και σε 10 λεπτά από το ατύχημα, έρχεται άτομο που φωτογραφίζει το συμβάν, συμπληρώνει τις δηλώσεις και αναλαμβάνει να παραδώσει τον φάκελο την επόμενη εργάσιμη στον πραγματογνώμονα. Αρα εσύ ΔΕΝ κάνεις τίποτα παρά περιμένεις να πάρεις τα χρήματά σου (αν δικαιούσαι)

Από εκεί και ύστερα για αυτά που λέτε, εξαρτάται καθαρά από τον ασφαλιζόμενο να γνωρίζει εξ'αρχής από τι επιθυμεί να ασφαλιστεί ώστε να αποφύγει μελλοντικά μπλεξίματα όπως αυτό που αναφέρεις...

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα υπήρχε κοπελιά που ασφάλισε το αυτοκίνητό της για μερική κλοπή και όχι για ολική για λόγους οικονομίας αλλά τελικά το αυτοκίνητο κλάπηκε και δεν πήρε μία. Ποιός έφτεγε... η ασφαλιστική ή η ασφαλιζόμενη;

Μην ξεχνάτε το ρητό ότι "το φτηνό είναι ακριβό!" Στα θέματα ασφαλειών ισχύει και με το παραπάνω!

Επίσης, για δικό σας καλό, μην ξεχνάτε να αναπροσαρμόζετε το κεφάλαιο κάλυψης κάθε χρόνο γιατί όλες οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν βάση της αντικειμενικής αξίας του αυτοκινήτου την στιγμή του συμβάντος.

Ακόμα, όσο αφορά την φιλική δήλωση, θεσπίθηκε ως θεσμός για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών ώστε να πέρνουν τα χρήματα σύντομα από την ασφαλιστική τους και να μην περιμένουν πότε θα αποζημιώσει η ασφαλιστική του άλλου.

ΔΕΝ έχουν υπογράψει τον θεσμό εταιρίες που ΔΕΝ μπορούν να καλύψουν ζημιές απ'ευθείας στον πελάτη τους και αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει πολύ!

Τέλος, επειδή ανοίξατε ένα ωραίο θέμα, αυτό των ασφαλιστικών, προτείνω όσοι επιθυμείτε για ασφάλιση μπορούμε να κοιτάξουμε να βγάλουμε ομαδικά ασφαλιστήρια με καλή έκπτωση ως σύλλογος. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε αρκεί η ασφαλιστική να έχει το ανάλογο κύρος.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 16:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Οσο για την ΑΣΠΙΣ τότε δεν είχε φιλικό διακανονισμό ... αλλά και να είχε πάλι δεν θα έπαιρνα φράγκο γιατί ο τύπος που με τράκαρε μετά έκανε την κουκουβάγια (ή αλλιώς τον ΚΙΝΕΖΟ) .... και δεν έκανε δήλωση και εγώ προσπαθούσα να πείσω την ΑΣΠΙΣ ότι με τράκαρε ... Φυσικά η αστυνομία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ΔΕΝ επιτρέπεται να παίζουν το ρόλο του μάρτυρα απλά μόνο καταγράφουν το περιστατικό και μέχρι εκεί.... ΧΑΟΣ!

Είδες ότι αν είχες στην συγκεκριμένη περίπτωση την "υπηρεσία Ατυχήματος" θα τον είχαν φωτογραφήσει και θα τον είχαν βάλει να υπογράψει κι'όλας οτι φταίει Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 17:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια μιλατε για μικτες και δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι η μικτη! Για εξηγηστε λιγο..

Τελικα ποια συμφερει? Δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το θεμα και δεν ξερω τι ασφαλεια εχω, τα ειχε κανονισει ο πατερας μου και δεν εχω ιδεα εγω..

Να ρωτησω και κατι αλλο..Μιας και στην οικογενεια εχουμε 2 αμαξια, υπαρχει καποιος τροπος να τα ασφαλισουμε μαζι και να πληρωνουμε λιγοτερα?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 19:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

Είδες ότι αν είχες στην συγκεκριμένη περίπτωση την "υπηρεσία Ατυχήματος" θα τον είχαν φωτογραφήσει και θα τον είχαν βάλει να υπογράψει κι'όλας οτι φταίει Wink

Ποια υπηρεσία και κουραφέξαλα φίλε ΤΑΣΟΟΟΟΟΟ???

Ο τύπος που με τράκαρε είχε ΑΣΠΙΣ και εγώ ο κακομοίρης πάλι ΑΣΠΙΣ είχα! Την ίδια ασφαλιστική! Ηρθε ο πραγματωγνωμονας και εγραψε ότι γούσταρε και μετά πήρε μπλανκο και τα έσβησε! Αλλά η επώνυμη και σοβαρή ΑΣΠΙΣ προτίμησε να εξυπηρετήσει το τύπο με το 2λιτρο ΝΙSSAN KING CUB επειδή λέει τρακάρει συχνά και κάνει καλό σεφτέ στην ΑΣΠΙΣ αφού πάντα κάνει αρνητική δήλωση (αλλά η ΑΣΠΙΣ ανεβάζει το bonus malus) ... τόσο που πλέον είχαν βαρεθεί να πληρώνουν τα άμοιρα θύματα ...

Η απάντηση τους (στα κεντρικά γραφεία στην Κηφισίας) τότε ήταν αποστομωτική! Κύριε έχετε ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ? Αν όχι τότε καλύτερα να το αφήσετε το θέμα γιατί δεν θα βγάλετε άκρη ... με τον συγκεκριμένο οδηγό! (που είναι και καλός πελάτης της ΑΣΠΙΣ με τόσα τροχαία και bonus malus --->που τείνει στο άπειρο!)

Μου λετε για υπηρεσίες και ΔΕΝ λέτε να καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ... !!!!

Δηλαδή εμένα τώρα αν με τρακάρει κάποιος ... θα ακολουθήσω την γνωστή παλιά διαδικασία , και θα πληρωθώ από την ασφαλιστική του εφόσον κάνει θετική δήλωση! Αν κάνει αρνητική τότε θα κινήσω ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που με καλύπτει πλήρως ... Φυσικά σε οποιοδήποτε συμβάν έχω ΗΟΤ NUMBER και αμέσως έρχετε Νομικός αντιπρόσωπος στο σημείο του συμβάν και παίρνει αυτός τα ηνία ...

Αν τον τρακάρω και φταίω θα πάει να πληρωθεί από την δική μου ... αφού σα καλό παιδί θα κάνω Θετική δήλωση... Αν η δική μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έδωσε άδεια στην ασφαλιστική μου για να λειτουργεί ... Εγώ Αλμπανό Κινέζο πλέον .... Mad Mad Mad Mad Mad

Περί κλοπής:
Αν είναι να σκεφτόμαστε ότι θα μας το κλέψουν τότε εκτός από την μεικτή ασφάλεια μπορούμε να παίρνουμε τα αυτοκίνητα μέσα στο σπίτι πάνω στο κρεβάτι ... Τους προσφέρουμε και ασφάλεια αλλά και πολλά άλλα ... Γίνομαι κυνικός αλλά νομίζω ότι κάποια πράγματα πλέον είναι τραβηγμένα ...

Ερώτηση! Πως μπορείς να αποδείξεις ότι σου έκλεψαν το αυτοκίνητο ? ? ?
Προχθες 4 το απόγευμα έγινε σοβαρό ατύχημα έξω από το σπίτι μου, με μηχανή, 2 τραυματίες μέσα στα αίματα ... και η αστυνομία ήρθε 3 ώρες μετά το συμβάν ... αφού κάναμε τουλάχιστον 10 τηλεφωνήματα... Ηρθαν μέσα στην βαρεμάρα, είδαν, σημείωσαν ότι κάτι έγινε και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια ... Φαντάσου να σου κλέψουν το άψυχο αυτοκίνητο ... θα το σημειώσουν στα παλιά υποδήματά τους και εσύ μου λες ότι ο Φοίνικας θα σου δώσει εκκατομύρια σε 4 και 5 μέρες ... Πως γίνεται αυτό ? Confused Confused

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά! Κάντε ότι ασφάλεια θέλετε και γουστάρετε και πληρώστε όσα χρήματα θέλετε ... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 22:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους o Τασος ειπε οτι πηρε τα χρηματα απο το τιμολογιο (τρακαρισμα) σε 4-5 μερες.Αν (φτου φτου μακρια απο εμας) σου κλεψουν φιλε Νικο το αμαξι υπαρχει ενα χρονικο διαστημα 3-4 εως 6 μηνες οπου το αμαξι πρεπει να δηλωθει ως κλεμμενο και μετα γινεται η αποζημιωση απο την ασφαλιστικη.Αν σε αυτο το διαστημα το αυτοκινητο βρεθει τοτε αποζημιωση yok!!!

Τωρα οσων αφορα το θεμα ασφαλιστικες , η προσωπικη μου αποψη οτι βρισκονται λιγο ποιο κατω απο τις τραπεζες σε επιπεδο απατης!!! Οι τιμες ανεβαινουν, οι υπηρεσιες και η εξυπηρετηση μειωνεται και τελικα την πληρωνουμε (στην κυριολεξια) ολοι μας.Απο την δηθεν υποχρεωση ασφαλισης στην Μινεττα μεχρι το χρονικο διαστημα αποζημιωσης μας ολα ειναι μια απατη!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 01:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω πληρωνα 140 χηνες το εξαμηνο (280 το χρονο!) στο Φοινικα το 99,2000,2001 επειδη ειμουν αναγκασμενος απ'την τραπεζα οπου ξεπληρωνα το δανειο. Σε αυτο περιλαμβανεται και το επασφαλιστρο νεου σε ηλικια οδηγου. Παντως οι καλυψεις ηταν για μερικη κλοπη, τρομ. ενεργειες (τσαμπα λεφτα καθως θελει προκηρυξη για να το παραδεχτουν), θεομηνιες (αντε να αποδειξεις τι ειναι θεομηνια), πυρκαγια. Αυτα.

Και οταν μου ανοιξαν το αμαξι (καινουριο αμαξι 20 ημερων το ειχα) και μου ξηλωσαν την κλειδαρια/γρατσζουνισαν την πορτα/κατεστρεχαν το μηχανισμο της πορτας και τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι "Ααααα κυριε.. ξερετε... εμεις καλυπτουμε μονο ΚΛΟΠΗ.. οχι ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ"... Δηλαδη αμα σου σπασουν το αμαξι και σου κανουν 500.000 ζημια για να παρουν ενα κασετοφωνο αξιας 50.000, αυτοι θα σου δωσουν μονο τα 50 χιλιαρικα. Αυτο μου εδωσαν να καταλαβω οσα ατομα και αν μιλησα εγω ή ο πατερας μου. Αργοτερα ενας ασφαλιστης/μεσιτης του Φοινικα μου ειπε οτι κανονικα επρεπε να μου παρουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ (δεδομενου οτι το αμαξι ηταν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ) αλλα με κοροιδεψαν γιατι δεν ειχα ενα "ασφαλιστη" δικο μου να κανει τα κουμαντα.

So long for ασφαλειες Φοινικα, για μενα.

Sinco και ξερο ψωμι. Εχω κλεισει ενα χρονο (απο τοτε που ανοιξα το thread)...Ασφαλιση LLoyds (κολοσος στις ασφαλειες), νομικη και οδικη βοηθεια σε ενα πακετο με πολυ χαμηλο κοστος. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το επασφαλιστρο νεου σε ηλικια οδηγου το εχει στα 25 ενω οι περισοτερες στα 23. Αλλα ακομα και πληρωνοντας το, θα πληρωνω λιγοτερα απ'οτι στις αλλες. Οποτε? Η επιλογη ειναι σαφης.

Υπ'οψην οτι το bonus malus το μετραει διαφορετικα η Sinco απ'το Φοινικα.. Πχ νομιζω οτι οταν πηγα απο 8->7 στο φοινικα, πηγε απο 4 στο 3 (ή 3 στο 2? Δεν ειμαι σιγουρος) στην Sinco/Lloyds...

Ειναι αλλη κλιμακα δηλαδη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 07:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Τέλος, επειδή ανοίξατε ένα ωραίο θέμα, αυτό των ασφαλιστικών, προτείνω όσοι επιθυμείτε για ασφάλιση μπορούμε να κοιτάξουμε να βγάλουμε ομαδικά ασφαλιστήρια με καλή έκπτωση ως σύλλογος. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε αρκεί η ασφαλιστική να έχει το ανάλογο κύρος.

Τάσο, αυτό όπως και εσύ ξέρεις, μπορεί να περιληφθεί στις παροχές ενός club στα μέλη του, δηλαδή έκπτωση στην ασφάλιση και συνεργασία με μεγάλη εταιρεία....
Οπότε, ας τελειώσουμε τα υπόλοιπα και μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 10:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το θεμα με της ασφαλειες
περα απο την υποχρεωτικη του μορφη (απαραιτητη ασφαλιστικες καλυψεις απο τον νομο) εχει να κανει και με την κατοχυρωση της περιουσιας μας
μην ξεχναμε οτι εχουμε 4-5 εκατομυρια στο πεζοδρομιο οπου ειναι εκθετα
στον καθε ενα απειρο,απροσεκτο και ανευθηνο οδηγο καθως επισης
και σε ενα σωρο κλεφτρονια .

πρεπει λοιπον να μην περναμε το θεμα της σωστης ασφαλειας ετσι!!!
καλο ειναι να παιρνουμε υποψη μας ολες τις παραμετρους καθως και
τις πιθανοτητες που αυτες μπορη να συμβουν.
συμφωνω με τον τασο και θα ρωτησω εαν μπορουμε να βγαλουμε ομαδικα
ασφαλιστηρια σαν club .
εχω φιλους ασφαλιστες σε διαφορες ασφαλειες και θα κοιταξω να παρουμε προσφορες .

Μακη η μικτη ασφαλεια δεν σου καλυπτει το αυτοκινητο σου απο φωτια η
κλοπη (μερικη η ολικη) αλλα εαν τρακαρης και φταις εσυ σου πληρωνη
και την δικια σου την ζημια.

κοστιζει γυρω στης 100.000δρχ παραπανω τον χρονο(απο την απλη) και ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο συνηθως οι πρωτες 100.000δρχ ειναι δικες σου
απο το τρακαρισμα που θα κανεις.

στατιστικα εαν κανεις ενα τρακαρισμα 500.000 δρχ(φταις εσυ)
τοτε εχουμε 500.000-100.000=400.000
αρα θα παρεις απο την ασφαλιστικη 400.000δρχ
για να επιδιορθωσης την ζημια σου.εαν αυτο συμβει στα 4 χρονια σου ερχεται τσαμπα η ασφαλεια (4 χρονια χ 100.000 το χρονο εξτρα που ειναι περιπου η μικτη)
ειναι ισο με το ποσο της αποζημιωσης.

σημερα πανω-κατω για ενα μετριο τρακαρισμα σε αυτο το ποσο φτανουμε(500.000)

βαλτα κατω και δες τα εαν σε συμφερη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης