PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ραλλι sprint κοζανης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 14:51:55    Θέμα δημοσίευσης: ραλλι sprint κοζανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οglf πρωτος στην Ν, μεγαλος ατυχος ο Δ.Δ. με clio MAXI μετα απο μικρο εξωδο και ο χ. με renault 5t που μετα απο αξωδο τουμπαρε καταταλα ο αγωνας κιλισε κανονικα με νικιτη στην γενικη τον μανολοπουλο με R5 MAXI

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 20:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy

για να είμαστε σωστοί jimos, εγώ βγήκα πρώτος στην κλάση εως 1600cc περνώντας ένα 106 GrA και ένα VTS GrA Very happy Very happy Very happy

ήταν πολύ όμορφος αγώνας και με πολύ κόσμο, ενώ σαν πρώτο χρόνο γενικής είχαμε και ένα τοπικό πλήρωμα με ίδιο χρόνο με το Μανωλόπουλο, με.. clio N/3 και είναι ο Μάκης ο Διάφας (ο... αδερφός αυτού με το Clio Kitcar).
To θηρίο, δυστηχώς έφυγε σε μια άκρη του δρόμου και έσκισε το λάστιχο, στο πρώτο πέρασμα...

Έτσι 2 πληρώματα από την Κοζάνη πήραμε κύπελλο, και οι 2 την πρώτη θέση στην κατηγορία μας Smile

Είδατε τι κάνει ένα κοντό κορωνοπήνιο ? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 21:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Νικόλα! Very happy Συγχαρητήρια!!! Very happy
Άντε και εις ανώτερα! Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 07:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Νικο,

Αντε περιμενουμε και αλλα καλα αποτελεσματα.Το fan club εχει απαιτησεις Laughing

Το αλλο το παιδακι με το 106 το ασπρο γιατι δεν ετρεξε?????

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 08:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Νικο! Τα έμαθα από τον άλλο χθες το βράδυ όταν γύριζα!

Συγχαρητήρια και άλλα πολλά μα πολλά τέτοια αποτελέσματα!!

Ο άλλος Νίκος το έχει ρίξει στο Κο κο κο.... Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 09:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντα τετοια Νικολα!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 09:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Νίκο!

τα αποτελέσματα + φωτογραφίες...

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=misc-news-article&race_id=0&article_id=4292

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 12:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Νίκο !!!

Πάντα τέτοια !!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 14:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thank you, thank you !!

ναι, ήταν καλή φάση να πάρω τον αγώνα στο.. σπίτι μου. όχι τίποτα άλλο, να χαρεί και ο συνοδηγός που τα είχε δει μαύρα μετά το Κιλκίς που πατώσαμε Smile)))) ε και για να κοπεί το γέλιο στην παρέα. Η πλάκα είναι ότι και με αυτό το χρόνο έκανα αρκετά λάθη, παίρνει δηλαδή κιάλλο..

αλλα αν το έδιναν και οι άλλοι δύσκολα θα τους περνούσα, μη λέμε ότι θέλουμε, καθαρό GrA δεν μπορώ να το πατήσω έτσι εύκολα...

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 15:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό έλειπε.... να μην πάρεις τον αγώνα που γίνεται στο σπίτι σου....
Μπράβο και εις ανώτερα και στον επόμενο αγώνα να κοντράρεις και τα group A...!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 18:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: ραλλι sprint κοζανης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimos έγραψε:
νικιτη στην γενικη τον μανολοπουλο με R5 MAXI

Kανεις λαθος φιλε μου.Νικητης του αγωνα ηταν ο Διαφας Μακης με 1 δευτερολεπτο διαφορα απο τον κυριο Μανωλοπουλο.

Ανοιξα στο PEUGEOT CHALENGE τοπικ παμε εκει λοιπον..........Ελααααααααααααα αιντε ακομα Question Question Question

Τελικα το αλλο το παιδακι με το ασπρο γιατι δεν ετρεξε ρε παιδια Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

......μαλλον θα το ετοιμαζει σε Α ή MAXI Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes χεχεχεχε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης