PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

EP6DTS(207 RC) 220hp by Peugeot Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Μιλάμε για ένα μοτέρ που δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό!

Ακόμα χειρότερη είναι η αρχική ιδέα της σύγκρισής του με τα απλά συμβατικά μοτέρ εμπορίου που προορίζονται για ιδιώτες και όχι για αγώνες.

Επειδή θυμάμαι πολύ καλά τη κουβέντα εξ'αρχής η ιδέα "πετάχτηκε" μέσα σε ένα topic όπου ο Λαγός τότε ανέβασε κάποιες δικές του δυναμομετρήσεις. Σκοπός της αρχικής αυτής ιδέας ήταν κάποιοι κύριοι να πικάρουν τότε τις εκάστοτε δυναμομετρήσεις. Αργότερα έγινε ξεχωριστό topic και καλώς συνεχίστηκε εκεί η κουβέντα, αλλά ακόμα ιδιαίτερο νόημα δεν έχει μιας και μερικοί την επικαλούνται για να σχολιάζουν ξανά και ξανά δυναμομετρήσεις που ξαναλέω ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτή της PS.

ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Μια χαρα λεει τι εχει το μοτερ,ολοκληρο manual υπαρχει.

ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Συνέχισε να απαντάς με υπεκφυγές!

Για πες μιας και τα ξέρεις όλα καλά (προφανώς ήσουν και συ παρόν στην εξέλιξη αυτού του μοτέρ).

-Τι πίεση από full boost εως κόφτη;
-Tι advance;
-Τι λ από full boost εως κόφτη;
-Τι καύσιμο; Συμβατικό, 100άρα;
-Τι λάδια; Συβματικά;
-Ροπή γιατί έχει μόνο 25κιλά όταν σπάει στα 2bar είπαμε;
-Ξαναλέω, δυναμομέτρηση;

Ξέρεις να απαντήσεις κάτι; Αν όχι κάνε εσύ τις Γαργάρες σου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ροπή ως μέγεθος/σημασία την έχεις κατανοήσει; Αν ναι, γιατί τόση θεοποίηση;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε σακη κ η κουτση μαρια βγαζει ροπη σ αυτο το μοτερ...η μαγκια ειναι να μην βγαλεις μεσαιες κ να περνει ψηλα...που εκει τα δικα μας βλεπουν μεγαλυτερο γκρεμο και απο ζαλογκο
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Γιατι του αρεσει οταν παταει απο 2500 κολαει πισω και ψαρωνει το γκομενακι
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Συνέχισε να απαντάς με υπεκφυγές!

Για πες μιας και τα ξέρεις όλα καλά (προφανώς ήσουν και συ παρόν στην εξέλιξη αυτού του μοτέρ).

-Τι πίεση από full boost εως κόφτη;
-Tι advance;
-Τι λ από full boost εως κόφτη;
-Τι καύσιμο; Συμβατικό, 100άρα;
-Τι λάδια; Συβματικά;
-Ροπή γιατί έχει μόνο 25κιλά όταν σπάει στα 2bar είπαμε;
-Ξαναλέω, δυναμομέτρηση;

Ξέρεις να απαντήσεις κάτι; Αν όχι κάνε εσύ τις Γαργάρες σου! Wink

Οταν δηλωνει κατι η αγωνιστικη ομαδα εργοστασιου που επι σειρα ετων ασχολειται με αγωνες,τοτε υπεκφυγη ειναι το να αγνοεις αυτα που δηλωνει το ιδιο το εργοστασιο,καταλαβες πιτσιρικο;

Μεχρι τοτε,ΓΑΡΓΑΡΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ilianos έγραψε:

ποσα αλογα ειναι αυτο? τι τουρμπο?

Τουρμπινα μαμα διαστασεων απλα,με επιφυλαξη,επιπλεον ψυξη.
Η κατηγορια δεν αφηνει μεγαλυτερα turbo...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Σελιδα 3

http://www.peugeotsport-racingshop.com/Data/Fiches/W207SPnot109.pdf

Δεν ειπα οτι ειναι κατι παραλογο ...μαλιστα ειπα οτι τα 220 τα βγαλαν τζαμπα...

Την σελιδα 4 την ειδες τι λεει;
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Όχι την ψάχνω ακόμα. Προφανώς η δουλειά σου ή οι σπουδές σου επιτρέπουν τη καλύτερη κατανόησή της.

Τόσο καιρό τσακωνόμαστε γιατί οι προγραμματάδες δεν κρατάνε ροπές τραπέζι και δύναμη στο κόφτη. Ωραία μέχρι εδώ;

Βλέπεις η PS να έχει καμία εξωπραγματική ροπή τραπέζι, γιατί ακόμα και τα 25kg στις 4500 σβήνουν.

-> Ιλιανέ, που είναι εκείνο το dyno ρε σύ με 0.6 και ροπές τραπέζι;
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ρε σακη κ η κουτση μαρια βγαζει ροπη σ αυτο το μοτερ...η μαγκια ειναι να μην βγαλεις μεσαιες κ να περνει ψηλα...που εκει τα δικα μας βλεπουν μεγαλυτερο γκρεμο και απο ζαλογκο

Είδες η PS να τη "περνάει" ψηλά;

Μιλάμε για άλλο μοτέρ μήπως, κάποιο φανταστικό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
kourlis έγραψε:

Στέλιο όσο για τον κόφτη στις 6500 δεν νομίζω ότι επειδή το αυτοκίνητο είναι αγωνιστικό πίστας ελαφρύ και μπλα μπλα μπλα περιορίζεται ο κόφτης για να είναι το όχημα οδηγήσιμο, κάθε άλλο, στην πίστα το στροφάρισμα είναι καλό...

Δεν περιοριζεται Γιαννη,απλα επειδη με το σασμαν που εχει,πρεπει να βγαζει και μετρα,ή θα του εβαζαν σχεσεις diesel με πολυ ροπη ή θα του εβαζαν κοντες σχεσεις και θα στροφαριζε.
Και επειδη εχουμε πει απειρες φορες οτι το συγκεκριμενο μοτερ ΔΕΝ αντεχει μεγαλη ροπη στις μεσαιες,ιδιαιτερα στην πιστα,για αυτο και επελεξαν setup που θυμιζει ατμοσφαιρικο.
Εδω με 25 κιλα διπλωνει σαν Manta παρα τα 18αρια slick,φαντασου τι θα γινοταν με 35 κιλα ροπη.

Ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή εσύ... Embarassed

μου λες ότι επέλεξαν ένα πιο ατμοσφαιρικό σετάπ, δηλαδή λιγότερη ροπή και στροφάρισμα και το καλύτερο που κάνανε είναι να έχει κόφτη στις 6500??? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
ilianos έγραψε:

Κάνε εσύ τις γαργάρες σου, γιατί ακόμα δεν ξέρεις γιατί μιλάς!

Ότι να ναι...
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
ilianos έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=wYAP4CVQV4E

Εξωτερικά τουλάχιστον φαίνεται εντελώς εργοστασιακό. go 0.58
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:

Ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή εσύ... Embarassed

μου λες ότι επέλεξαν ένα πιο ατμοσφαιρικό σετάπ, δηλαδή λιγότερη ροπή και στροφάρισμα και το καλύτερο που κάνανε είναι να έχει κόφτη στις 6500??? Laughing

Κοφτη εχει 6800 αν θυμαμαι καλα,peak εχει στις 6μιση,και ναι,οταν το ζητουμενο ειναι χαμηλο κοστος εμπλοκης για να εχει συμμετοχες,εσυ τι θα εκανες,θα ανεβαζες κοφτη στις 7μιση που δεν σπαει για να αλλαζουν μεταλλα στροφαλου καθε 3 αγωνες;
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Κάνε εσύ τις γαργάρες σου, γιατί ακόμα δεν ξέρεις γιατί μιλάς!

Ότι να ναι...

Μια χαρα ξερω για τι πραγμα μιλαω μικρε,μια χαρα...
Απλα εσενα δεν σε βολευει και εχεις λιωσει τα δαχτυλα σου στο πληκτρολογιο για να μην παραδεχτεις οτι λες μαλακiες για ακομα μια φορα...

Οπως ειπα και αλλες φορες,αντε στο γυμνασιο με τα φιλαρακια σου να λυσετε κανενα σταυρολεξο...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 16:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
android έγραψε:

Είδες η PS να τη "περνάει" ψηλά;

Μιλάμε για άλλο μοτέρ μήπως, κάποιο φανταστικό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Rolling eyes

28 κιλα βγαζει κοφτη ...απ οτι βλεπω τα rc παιζουν ακομα και τα φουλ πρωτο σταδιο στον κοφτη ουτε καν στα μαμα επιπεδα δλδ κατω απο 24 κιλα 22-23
Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 le mans (χωρίς αυτοκόλητα)

Ένταξη: 14 Ιούν 2009
Τόπος: Aνοιξη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 21:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει ρυθμίσει έτσι το αμάξι ώστε να είναι όσο το δυνατόν σαν ατμοσφαιρικό χωρίς ξεσπάσματα χαμηλά και με δύναμη μεχρι το τέλος? Αν υπάρχει μπορεί να μου πει που το έχει προγραμματίσει?

Δεν μ ενδιαφέρει η πολύ δύναμη. Και 200 άλογα να έχει στις 6.500 δεν με πειράζει, αρκεί να είναι απροβλημάτιστα. Αυτό που με πειράζει είναι τα ξεσπάσματα ακόμα και σε μαμά μορφή, ή το να χρειάζεται 230 στις 5500 για να κρατήσει 200 στον κόφτη.

Άσχετο, αλλά υπάρχει κάποια δυναμομέτρηση rc μαμά να δούμε τις καμπύλες του?

Από hardware, φίλε mechanic θα μ ενδιέφερε πολύ να μάθω τι ακριβώς έχεις πάνω και δουλεύει τόσο καλά όσο λες, αν και δυστυχώς δεν παίζει χρήμα... Μόλις μπήκε το μπλοκέ την προηγούμενη βδομάδα και καταλαβαίνεις. Επίσης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τη δυναμομέτρηση που λες ότι έκανες εκείνη τη μέρα που η γυναίκα σου ψώνιζε Laughing Wink .

Τέλος, και σόρρυ για το μεγάλο ποστ... Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσομοιώσουμε τη λειτουργία της PS σε μικρότερη έστω κλίμακα? Υπάρχει κάποιος προγραμματιστής που να βγάζει παρόμοιες ΚΑΜΠΥΛΕΣ(οχι άλογα) με αυτές που φαντάζομαι ότι έχει η PS από τα λεγόμενά σας, αλλά και από το ότι είναι η PS και έχει ρυθμίση μοτέρ για πίστα (αφού δεν έχουμε δει τις καμπύλες). Πόσο φθηνό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο από άποψη hardware? Να ξεκαθαρίσω ότι δε με νοιάζουν τα 220 στις 6500, που γίνεται τόσο ντόρος, αλλά μια όμορφη καμπύλη.

"Στην πρωτη στροφή μπήκα τρένο..
Στη δεύτερη στροφή μπήκα πόρτες γιατί τσίμπησα το φρένο..."
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 21:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του Θαναση την εχω δει εγω,απλα δεν θυμαμαι αν την εχω κρατημενη καπου.
Η καμπυλη ανεβαινει συνεχως μεχρι τις 6000 ή 6200 και απο εκει και μεχρι τον κοφτη,ειναι επιπεδη.
Ιδια ακριβως καμπυλη ειχε βγαλει και ενος αλλου παιδιου,του Μανου απο την Καστορια.Καπου πρεπει να υπαρχει η μετρηση του στο forum...
Η μονη διαφορα στην καμπυλη του εργοστασιου ειναι οτι μετα τις 6000-6200 δεν κρεμαει αλλα συνεχιζει επιπεδη.

Σχετικα με την καμπυλη της PS,δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο να την υπολογισει καποιος...

Με βαση το μαμα διαγραμμα του EP6DTS,δεδομενου οτι εχει 250 Nm απο τις 1600 εως τις 4500 και 220 αλογα στις 6500,δεν θελει και πολυ φαντασια για να καταλαβεις οτι μιλαμε για κατι τετοιο(με μπλε και κοκκινο το μαμα,με λαχανι και φουξ το 220αρι).

Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι πράγματι έτσι, τότε πάρα πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΣ, απλά δεν έχει αναφερθεί πουθενα πόσα άλογα βγάζει στις 5700-6000, οπότε δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι αυτή η καμπύλη... ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ(έστω και με λιγότερα άλογα). Αυτά τα 2 παιδιά που λες είναι χωρίς πρόγραμμα? Τι μετατροπές έχουν γνωρίζεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα δυο RC που λεω,μαμα μετρηθηκαν.

Οσο για την καμπυλη,πιθανοτατα δεν ειναι ακριβης,απλα με κριτηριο οτι η ροπη ειναι λιγο πανω απο την μαμα και ειναι σταθερη για 3000 στροφες περιπου,δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως θα ειναι η καμπυλη της.
Για τα αλογα,με δεδομενη την ροπη,λιγο-πολυ ετσι θα ειναι η καμπυλη μιας και το peak ειναι στις 6500.
Τωρα αν βγαζει 210 στις 6300 και παιρνει αλλα 10 αλογα μεχρι τις 6500 ή βγαζει 190 στις 6000 και τα υπολοιπα 30 τα παιρνει στις επομενες 500 στροφες,αυτο δεν το ξερω αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το κατανοησει καποιος,"κορυφωνεις" εκει που σου λενε και μετα φανταζεσαι στο περιπου πως μπορει να ειναι η καμπυλη.
Επιστροφή στην κορυφή
oustampas (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 22:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμά εννοείς από software ή και από τα υπόλοιπα?

Δεν πρόσεξα να έχει αναφερθεί για peak στις 6500, γι αυτό και δεν ήμουν σίγουρος. Σόρρυ αν είχε αναφερθεί... Τότε σίγουρα κάπως έτσι θα ναι η καμπύλη, που δείχνει το τέλειο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενη
Σελίδα 18 από 20

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης