PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Αύγ 2002, 23:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γεια τα καινούργια σου όργανα (του αυτοκινήτου!). Το θέμα της τοποθέτησης είναι επίπονο και πρέπει να το ψάξεις πολύ. Θα πρότεινα το επίσημο service της Peugeot,αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Ιδιαίτερα αν δεν τα έχεις πάρει απο αυτούς. Τώρα από εκεί και πέρα θα σε όποιον επιστευτείς το αυτοκίνητο σου πρέπει να το ξέρει πολύ καλά και να έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες αλλαγές. Για να μπορείς να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου και να κάνεις και τη μόστρα σου,αλλά προπαντώς προσοχή.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 09:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει δει κανείς αν τα λευκά όργανα (από quiksilver, colorline, gti) το βράδι τι χρωματισμό έχουν? Question
Επίσης το βράδι φαίνεται το λευκό background ή φαίνεται μαύρο? ? Question

Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Εχει δει κανείς αν τα λευκά όργανα (από quiksilver, colorline, gti) το βράδι τι χρωματισμό έχουν? Question

Confused Confused

Εγώ να σου απαντήσω ή να μην σου απαντήσω Rolling eyes

Άσε δεν σου απαντάω :D Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Vini έγραψε:

Confused Confused

Εγώ να σου απαντήσω ή να μην σου απαντήσω Rolling eyes

Άσε δεν σου απαντάω :D Wink

Πονηρέ geo.!.!.!.
Πάλι θα μου απαντήσεις ? ? ? Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 13:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι εγώ θα σου απαντήσω (για να μάθεις :D )!

Το βράδυ δεν φαίνονται λευκά!

(τώρα αυτό έπρεπε να το πώ; Embarassed )

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 14:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Aστο GEO....έμαθα από ιδιοκτήτη quiksilver....ότι παραμένει το λευκό background ως έχει...και το βράδι....απλά πλέον ο φωτισμός από περτικαλής γίνεται ποιο περτικαλής προς κόκκινος..... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 14:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:

Aστο GEO....έμαθα από ιδιοκτήτη quiksilver....ότι παραμένει το λευκό background ως έχει...και το βράδι....απλά πλέον ο φωτισμός από περτικαλής γίνεται ποιο περτικαλής προς κόκκινος..... Wink Wink Wink

Δείχτω μου αυτό το quiksilver, να σου δώσω τάληρο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 07:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο χθές το βράδυ πήγα από τον φίλο μου με το quiksilver και είδα πάλι τα όργανα του ταμπλό! Πάλι μαύρο μου φαινόταν το φόντο!

Νίκο δές τα ο ίδιος βράδυ, για να έχεις ιδία γνώμη.

(Αλήθεια κανείς στο club δεν έχει quiksilver να μας βοηθήσει;)

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 08:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eδώ ένα παληκάρι έχει το qkiksilver και μόλις του είπα το σκηνικό με το μαύρο φόντο....έβαλε τα γέλια....το φόντο παραμένει λευκό και το βράδι όχι όμως όπως την ημέρα αφού υπάρχει και ένα σχετικό σκοτάδι....

Τέλος πάντων....τελικά η PEUGEOT (το συνεργείο μου δηλαδή) θα μου περάσει τα όργανα την άλλη Τετάρτη...η εργασία είναι εύκολη και από ότι μου είπαν οι βελόνες δεν χάνουν γιατί μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση όταν κουμπώνουν.... Το καλό είναι ότι δεν θα ξεκοιλιάσουν το εργαλείο και η εγγύηση δεν θα χαθεί....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 08:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Eδώ ένα παληκάρι έχει το qkiksilver και μόλις του είπα το σκηνικό με το μαύρο φόντο....έβαλε τα γέλια....το φόντο παραμένει λευκό και το βράδι όχι όμως όπως την ημέρα αφού υπάρχει και ένα σχετικό σκοτάδι....

Τέλος πάντων....τελικά η PEUGEOT (το συνεργείο μου δηλαδή) θα μου περάσει τα όργανα την άλλη Τετάρτη...η εργασία είναι εύκολη και από ότι μου είπαν οι βελόνες δεν χάνουν γιατί μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση όταν κουμπώνουν.... Το καλό είναι ότι δεν θα ξεκοιλιάσουν το εργαλείο και η εγγύηση δεν θα χαθεί....

Νίκο χαίρομαι, που βρήκες την λύση για την τοποθέτηση (φαντάζομαι αυτό ήταν και το μεγαλύτερο άγχος σου!). Αλλά για το γα**το δές σε παρακαλώ το φόντο του καντράν του φίλου σου το βράδυ, έτσι για να μην αισθάνομαι μ....ς! Και άμα είναι μαύρο......... :evilbat: Evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 09:44:42    Θέμα δημοσίευσης: ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αν το όλο εγχείρημα πετύχει, Νίκο βλέπω να παραγγέλνεις άλλα 40 και για τους υπόλοιπους!

Αλήθεια τι τιμή είπες ότι τα πήρες;

Πάντως, σαφώς αν είναι έτσι τα προτιμώ από τα μεταχειρισμένα!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 10:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Πάντως αν το όλο εγχείρημα πετύχει, Νίκο βλέπω να παραγγέλνεις άλλα 40 και για τους υπόλοιπους!

Αλήθεια τι τιμή είπες ότι τα πήρες;

Πάντως, σαφώς αν είναι έτσι τα προτιμώ από τα μεταχειρισμένα!

Αν και δεν έχω την απόδειξη μαζί μου...αν θυμάμαι καλά...από 100euro με μια έκπτωση πήγαν γύρω στα 80...

Βασικά εμένα με ενδιέφερε (όπως και όλους πιστεύω) η σωστή εγκατάσταση χωρίς να διαλυθεί το αυτοκίνητο... Στην PEUGEOT τους φάνηκε απλό. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να πάω νωρίς το αυτοκίνητο... Στην ερώτηση αν θα χάνουν τα όργανα μετά την τοποθέτηση....το απέκλεισαν κατηγορηματικά....αφού οι βελόνες (όπως είπα και πριν) κουμπώνουν σε δεδομένη θέση...

Το εγχείρημα θα γίνει την Τετάρτη, οπότε την Τετάρτη το απόγευμα που θα πάρω πίσω το αυτοκίνητο θα μπορώ να πω εντυπώσεις.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 22:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμιά πληροφορία για τα πίσω φανάρια σε στυλ Lexus; Τα έχω δει σε ένα 206 αλλά δεν ξέρω από που τα έχει πάρει.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 01:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αισθητικές βελτιώσεις έχουμε άκρη, απλά δεν γνωρίζω τίποτα γιατί η "αισθητική βελτίωση" δεν είναι το φόρτε μου... Σλασάκο, πρέπει να βρεθούμε να σου πω καναν έμπορο, να πηγαίνεις να ρωτάς, να μαθαίνεις τιμές, να μας λες κι εμάς και να ψωνίζεις σε τιμές club ό,τι θέλεις, και να σε γνωρίσω και σε κανα καλό συνεργείο μπας και ξεφύγεις από την αντιπροσωπεία και το εγκεφαλικό!
Το Σάββατο ήμουνα σε αυτόν που πήρα τα De Carbon, και μου έδειχνε έναν κατάλογο με "αισθητικές βελτιώσεις" και μέσα στην αδιαφορία μου συγκράτησα κάτι καθρέπτες με διχαλωτή βάση (τύπου Μ3, καί για ηλεκτρική εγκατάσταση) με 44Ε το κομμάτι. Καλή τιμή μου φάνηκε.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 11:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Αν και δεν έχω την απόδειξη μαζί μου...αν θυμάμαι καλά...από 100euro με μια έκπτωση πήγαν γύρω στα 80...

Ποοοοοσσοοοοοοο Aλέκο; Όσο κάνουν περίπου τα Eibach; Mια χαρά είναι αυτά που έχει... τα οποία νομίζω... από αισθητικής απόψεως θα έλεγα... δεν έχω και τόσα λεφτά τώρα... πρέπει πρώτα να βάλω και τα ελατήρια... 8O Laughing 8O Laughing 8O Laughing

Xωρίς πλάκα τώρα, έχω ακούσει για ένα μαγαζί που βάζει λευκά όργανα aftermarket με 100 ευρά περίπου και αν θες βάζεις και το ονομά σου επάνω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 21:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Νίκο χθές το βράδυ πήγα από τον φίλο μου με το quiksilver και είδα πάλι τα όργανα του ταμπλό! Πάλι μαύρο μου φαινόταν το φόντο!

Παιδιά εγώ έχω Colorline και σας διαβεβαιώ πως αν κάποιος δεν ξέρει πως τα όργανα είναι λευκά δύσκολα θα το αντιληφθεί αν τα δει βράδυ.Κι αυτό γιατί όταν υπάρχει σκοτάδι και λευκό να είναι κάποιο αντικείμενο, αν δεν φωτίζεται παραμένει σκοτεινό.Και στην περίπτωση μας δυστυχώς πέρα από τον κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων μαύρη μαυρίλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 07:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
pezomania έγραψε:

Παιδιά εγώ έχω Colorline και σας διαβεβαιώ πως αν κάποιος δεν ξέρει πως τα όργανα είναι λευκά δύσκολα θα το αντιληφθεί αν τα δει βράδυ.Κι αυτό γιατί όταν υπάρχει σκοτάδι και λευκό να είναι κάποιο αντικείμενο, αν δεν φωτίζεται παραμένει σκοτεινό.Και στην περίπτωση μας δυστυχώς πέρα από τον κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων μαύρη μαυρίλα...

Kαλημέρα!!
ΤΗΝΚS οfitzis!...! Tελικά υπάρχουν παιδιά με λευκά όργανα!!!! Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 18:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ΝΑΙ! Σήμερα έβαλα τα όργανα στην PEUGEOT!!!!
Επιτέλους!!!!
Λοιπόν σε απάντηση προς το SIDOBRE....

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Και ξέρεις γιατί? Μόνο και μόνο επειδή στο όλο Project θα βάλει την ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

Και εξηγώ:
Τα όργανα είναι φοβερά και είναι ακόμη καλύτερα με το βαθύ κόκκινο του φωτισμού που κάνουν φοβερή αντίθεση με το γκρι/ασημένιο...
Επίσης προς Pezomania....το ασημένιο background φαίνεται και το βράδι... Wink Wink
Η τοποθέτηση έγινε πολύ καλά και δεν διαπίστωσα κάτι από ήχους ή από τριξίματα... Wink

Τα κακά της υπόθεσης:
1. Αναγκάστηκαν να κόψουν τα όργανα σε κάποια σημεία γιατί δεν ταίριαζαν ακριβώς με τα μαμίσια....1600XS2... Evil Evil ...φυσικά οπτικά δεν φαίνεται τίποτα απλά μου είπαν στην PEUGEOT ότι τους κούρασα... Laughing Laughing
2. Ο τύπος όμως που έβαλε τα όργανα ΔΕΝ φρόντισε να πλύνει λίγο τα ΣΚΑΤΟΧΕΡΑ του οπότε σε κάποια σημεία πάνω στα όργανα φαίνεται σαν να έχει βρώμα...ή σκόνη...ακόμη δεν έχω καταλάβει....
3. Οι δείκτες δεν χάνουν καθόλου...

Αρα πάλι ξαναρχόμαστε στο κλασικό θέμα της Ελληνικής κατάντιας!!!! Ολα τα topic εκεί καταλήγουν.....

Συνολικό κόστος εργασίας: 58euro...

Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες....
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 20:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη κιόλας αλλά τα ασημένια της μικρης μου νομίζω ότι είναι τα ομορφότερα. Mr. Green

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Σεπ 2002, 20:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke και Vini Βγάλτε καμια φωτογραφία μπας και τα θαυμάσουμε και εμείς.
Vini απο τις 13 Αυγούστου που τα πήρες περιμένω...και περιμένω...ελπίζω να ήρθε η ώρα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης