PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θέμα (πρόβλημα;;) με οθόνη πολλαπλών..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 05:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Θέμα (πρόβλημα;;) με οθόνη πολλαπλών.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως γραφει και ο τιτλος, σημερα γυρνωντας σπιτι σε μια κατηφορα ειπα να βαλω νεκρα να δω την καταναλωση στο ρελαντι μιας και οταν ειναι ακινητο δεν την εμφανιζει.. (εμφανιζεται στα ~32χλμ). Αρχισε λοιπον να πεφτει (εχει ενα σημαντικο lag..) αλλα μεχρι 2.1..! δεν επεσε παρακατω..! να πω οτι οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχα κανει το ιδιο στο σχιστο και εδειξε 0,7. Να πω οτι απο επεμβαση στον εγκεφαλο απο τοτε εχει περαστει μονο το προγραμμα για το cruise control σε αντιπροσωπεια το οποιο δεν εχω εγκαταστησει ακομη..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 12:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 2,1 το είδες στις ίδιες συνθήκες; Θερμοκρασία (εξωτερική/ψυκτικού), ταχύτητα κλπ;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 0.7 το ειδα 8-10-11. Το θυμαμαι γιατι πηγαινα ναυπλοιο (20-25 βαθμοι εξωτ. θερμοκρασια). Αφησα νεκρα στο σχιστο με περιπου 100χλμ. το 2.1 το ειδα χθες με ζεσταμενο αμαξι γυρω στα 70-80χλμ. Αλλα νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μένα αρκετό μου φαίνεται, έχεις παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση τελευταία;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2012, 15:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα νουμερα της οθονης ναι.. Γενικα οχι.. επειδη βαζω 20 ευρω καθε φορα και κανω στανταρ διαδρομες δε θα λεγα οτι μου κραταει λιγοτερο.. Στην οθονη ομως μου βγαζει μ.ο. καταναλωσης 11.κατι. Αλλα σε αυτο επειδη διαβασα και σχετικα topic μαλλον φταιει που το ζεσταινω αρκετη ωρα πριν ξεκινησω. Στη στιγμιαια χαλαρα φτανει και 6.5/100.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης