PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιος ειναι ο τελικός προορισμός της χώρας μας?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 16:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Ποιος ειναι ο τελικός προορισμός της χώρας μας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.on-news.gr/2012/01/1727-2009-2011.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 16:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Long live the goverment... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 rallye limited edition 2010

Ένταξη: 17 Δεκ 2010
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 16:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα τους κανουμε τη χαρη!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 17:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μας έγραφε κ τα νούμερα για τα τελευταία 10-20 χρόνια... για να δούμε αν είναι δραματική ή όχι η διαφορά, γιατί το αρθράκι μου φαίνεται λίγο κίτρινο.

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 18:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως παίζουν πολλές τέτοιες είδους καταστάσεις και δράματα στην ελληνική κοινωνία, για τα οποία δεν ακούμε τίποτα από τα media.

Τυχαίο, δεν νομίζω..

Μόνο τους άστεγους και εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας που γεννά η "κρίση" να μετρήσεις, φτάνει. Τις προάλλες, ο άστεγος κοιμόταν στο γρασίδι της πλατείας και δίπλα πέρναγε η Γκαλάρντο. Αυτό δεν είναι Ελλάδα, αυτό είναι εικόνα από χώρα Ανατολικού μπλοκ.

Η δε γκετοποίηση του κέντρου είναι ανεξέλεγκτη. Δικοί μου άνθρωποι, μέρα μεσημέρι είδαν μπροστά τους μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων σε συμπλοκή με χατζάρες και μαχαίρια. Shocked Shocked Shocked Φίλη μου γιατρός, μου λέει ότι συρρέουν κάθε βράδυ στο νοσοκομείο σφαγμένοι.

Και πας λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, βόρεια ή νότια και νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 20:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το άκουσα πριν στον ΑΝΤ1 και θα έλεγα περιγράφει καλά την κατάσταση:

-μισθοί Πορτογαλίας
-ανεργία Ισπανίας
-ελλείμματα Ιταλίας

Αυτή την Ελλάδα του "ευρώ" θέλουν, με τα χειρότερα στοιχεία τπυ συνδυασμένα.

Να συμπληρώσω επίσης:

-ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική
-κατευθυνόμενα ΜΜΕ
-αστυνομοκρατία & βία και "σερίφηδες" τύπου Κουλούρη
-(α)δικαιοσύνη
-γκετοποίηση των πάντων
-ξεπούλημα εθνικής και ιδιωτικής γης που θ'αγοράσουν τα λαμόγια σε εξευτελιστική τιμή
-αδυναμία να'χει κανείς σπίτι να μείνει, σε καλύβες θα μένουμε πια
-επικράτηση των λίγων, του ΣΕΒ, των εφοπλιστών, των τραπεζών και των πολιτικών ως τελευταία τρύπα, που θα τρώει κι αυτή το κατιτίς.

Λες και πρότεινε το ΔΝΤ τους επιπλέον φόρους και τις μειώσεις και καταργήσεις 13ου και 14ου μισθού. Από πέρισυ έχουν ξεκαθαρίσει την πολιτική τους, ΟΧΙ για επιπλέον φόρους, εισφορές, μειώσεις μισθών και συντάξεων κτλ. Η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ και η ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους να μαζέψουν τους μεγαλοφοροφυγάδες (αντιθέτως τους αφήνουν ελεύθερους κιόλας), τους κάνει να επιβάλλουν όσα επιβάλλουν. Και οι μειώσεις ξέρουμε από που προέρχονται και ποιους εξυπηρετούν, όλο με ΣΕΒ, εφοπλιστές, εργοστασιάρχες κτλ συναντιέται ο εκάστοτε "πρωθυπουργός"...

Ο κόσμος δεν έχει να φάει και πεθαίνει ή απελπίζεται κι αυτοκτονεί. Όχι μόνο για τα λεφτά, αλλά γιατί κάποιοι τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ κι από πάνω και τους στερήσαν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους, τη στιγμή που αυτοί αυξάνουν τις επιδοτήσεις για τα κερατιάτικα κόμματά τους και μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 20:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ απορώ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 21:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dikonou έγραψε:
Εγώ απορώ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;

γιατι το βασικό προβλημα της χώρας μας ειναι κοινωνικό κι οχι οικονομικό.
Αλλωστε και το συγκεκριμένο οικονομικό ειναι κοινωνικό επακολουθο.

Τόσα χρόνια πολιτικοί καναν τους κλέφτες και οσοι απο τα λάο τσεπώνανε, τσεπώσανε.

Τώρα που οι πολιτικοί καλούνται να κυβερνήσουν, να πάρουν αποφάσεις και να οδηγήσουν την χώρα δεν ξέρουν τι να κανουν. Τώρα που οι περισσότεροι δεν εχουν τις ανέσεις τους αναρωτιούνται τι πρέπει να ψηφίσουν. Πριν ήξεραν ομως...

ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Μου την σπάσει αφάνταστα που το παίζουν ολοι το ιδιο "πονεμένοι".

Eλληνικό κεφάλι, άξιο να κυβερνήσει για το καλό της χώρας δεν νομίζω οτι υπάρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 00:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε, αν πάλι σε αυτές τις εκλογές (όταν καταφέρουν να γίνουν) δούμε τα 2 γνωστά κόμματα να είναι πάλι στα top... την κάτσαμε τη βάρκα! Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 00:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα πιστευω οτι η οικονομικη "ζωη" της Χωρας μας θα σταματησει στις επομενες εκλογες, μολις πεσει η Χουντα του απατεωνακου που εδωσε ψευτικα νουμερα και μπηκαμε στην ΟΝΕ και τωρα μας κυβερναει χωρις να εχουν γινει εκλογες.Το ιδιο πραγμα φυσικα κανει και ο φιλαρακος του ο Μοντυ στη γειτονικη Τουρκια.
Οι επομενες εκλογες φυσικα δεν προκειται να γινουν σε ενα μηνα και κατι απο τωρα που ηταν υποτιθεται προγραμματισμενες και το ερωτημα ειναι ποτε θα γινουν??
Απο τη στιγμη που γινουν ομως θα εχουμε εντονο προβλημα γιατι δεν προκειται να σχηματιστει κυβερνηση . Ενδιαφερον θα εχει να δουμε και τι προεκλογικη περιοδος θα υπαρξει αν θα στηθουν πολιτικα γραφεια περιπτερα συγκεντρωσεις κλπ ή θα γινουν ολα πυροτεχνημα απο τα γκαζακια που θα πεσουν.
Το εχω ξαναγραψει, πιστευω οτι απλα το συστημα εχει κουραστει πλεον, το κουρασαμε και φτανει προς το τελος του. Θα υπαρξει νεο?θα αναγεννηθει απο τις σταχτες του οπως λενε οι καπιταλιστικες θεωρειες?κανεις δεν το ξερει.
Ολα αυτα περι ενισχυσης της ανταγωνιστικοτητας εξοδου απο την κριση κλπ πιστευω ολοι οτι τα ακουτε βερεσε οπως καθε λογικος ανθρωπος, γιατι για να κινηθει η αγορα θελει ρευστοτητα και ολα αυτα μειωνουν τη ρευστοτητα οποτε μαλλον ουτε οι ιδιοι για καποιο λογο που δεν μπορω να γνωριζω, μαλλον δεν θελουν ή δεν μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση και δεν μιλαω φυσικα μονο για Ελληνες πολιτικους.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει και με τα πετρελαια γιατι ο Σαρκοζι πολλες μαλ***ες λεει και στο τελος θα εχουμε εμπαργκο στο Ιραν και θα κυκλοφορουμε με ποδηλατα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η οικονομια κανει κυκλους και καποια στιγμη θα ερθουν παλι οι πιο καλες ημερες, δεν ξερω σε πια μορφη αλλα θα ερθουν.
Να μαθετε να μην φοβοσαστε τους φοβους σας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 02:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

‎1 φλιτζάνι καφέ, αξία: 5EURO
1 ποτό στο μπαρ, αξία: 10EURO
1 λίτρο βενζίνη, αξία: 1,70EURO
1 γιαούρτι στα μούτρα ενός κουστουμάτου, ψεύτη πολιτικού, αξία: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 14:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαααααα ακούστε και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5dALp-Z6QLg&feature=player_embedded#!

Αυτό τί σας λέει;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_5207.html

Αλλαξοπίστησα και Vag-εψα Α3 1.8 Tfsi sportback Fully-tuned
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 19:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί να πούμε ρε φίλε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 17:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω αν ταιριαζει σε αυτο το τοpic αλλα...

http://www.youtube.com/watch?v=IR3mTpdxDOo&feature=share

Αυτος τα λεει και οι δικοι μας στηνουν κωλο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vd6EC-BJIaI&feature=share

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 22:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι αυτός, αλλά...

http://www.youtube.com/watch?v=FJUeGECWI6o

Προφανώς και οι δικοί μας πάνε με το συμφέρον των ξένων κι όχι της Ελλάδας. Έχουν ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ πάρα πολλές φορές το σύνταγμα και εξακολουθούν να το κάνουν.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 11:47:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι καραγκιόζηδες δε φτάνει που τρώνε με 10 μασέλες,
αποφάσισαν να κόψουν και ποσοστό από τη σίτιση των
φοιτητών. Κόβουν από τον πατέρα και τη μάνα 25%
του μισθού! Πως θα φάει το παιδί τους ο φοιτητής που
είναι στην επαρχία. Αν ποτέ κάνατε φοιτητές επαρχία,
λίγο πολύ θα συμφωνείτε ότι το φαγητό ήταν ψιλό
απαράδεκτο στη λέσχη, φουλ στη σόδα. Αλλά ήταν κάτι!
Τώρα με τις περικοπές γάτες θα τους ταΐζουν. Και ο
Βενιζέλος δε χωράει να κάτσει σε καναπέ!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231182532

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2012, 23:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αποφαση παρθηκε.
Αν και η ελπιδα πεθαινει τελευταια ... εδω η τελευταια ελπιδα πεθανε Sad
κατα 99% το αργοτερο μεχρι τελος καλοκαιριου .... μεταναστευση.... σε αλλη ηπειρο.

εδω δεν εχω στο ηλιο μοιρα. NodNo NodNo

κριμα Crying or Very sad

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 01:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Είπαμε, αν πάλι σε αυτές τις εκλογές (όταν καταφέρουν να γίνουν) δούμε τα 2 γνωστά κόμματα να είναι πάλι στα top... την κάτσαμε τη βάρκα! Rolling eyes

Γιατι αμφιβαλεις οτι παλι αυτο θα δουμε? αφου δεν βαζουμε μυαλο!

Πρωτη θα βγει η ΝΔ και δευτερο το πασοκ.. Να στα λεω και μετα τις εκλογεσ ελα ζητα μου και τα νουμερα του λοττο... Rolling eyes

Απωρω πραγματικα με καποιους συνανθρωπους μας.. Κοιταω γυρω μου στον δρομο και προσπαθω να καταλαβω ποιοι ειναι οι 3 στους δεκα που θα ψηφησουν σαμαρα και ποιοι ειναι οι αλλοι 2 που θα ψηφησουν τον χοντρο ...

Πραγματικα δηλαδη, τυφλοι ειναι? σε αλλη χωρα ζουνε? για μενα αυτα τα 2 κομματα θα επρεπε να παρουν 0,5 % στις εκλογες το καθενα (και αυτοι οι ψηφοι απο τους ιδιους και τις οικογενειες τους θα ειναι) και να μην μπουν καν βουλη.. Αλλα ανταυτου θα μας κυβερνησουν παλι!

Τι ελπιδα να υπαρχει μετα μου λετε?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 06:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εξήγηση είναι απλή, άλλα λένε στις δημοσκοπήσεις και άλλα κάνουνε πίσω απο το παραβάν...

Τέλος πάντων θα βγεί η ΝΔ με κανένα άλλο μαζί κομματάκι(α)...

Εδώ πάντως στο Γερμανία ο μισθός για την δουλεια που κάνω στο Ελ-λάντα είναι στα 3000.....ευρώ.

και δεν τρέχουν τόσο πολύ και έχουν και διαλείματα για φαγητό....

χθες έβαλαν μπόμπα στου Σημήτη το πολιτικό γραφείο, μεγάλη μαλ***α έκαναν. Αλλού θέλει μπόμπα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 07:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εδώ πάντως στο Γερμανία ο μισθός για την δουλεια που κάνω στο Ελ-λάντα είναι στα 3000.....ευρώ.

και δεν τρέχουν τόσο πολύ και έχουν και διαλείματα για φαγητό....
Στα έλεγα, δε στα έλεγα;

Άντε να την κ(λ)άνουμε προς τα έξω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης