PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οργανωμένοι και Ενωμένοι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Να οργανωθούμε...
...Τώρα! Ισχύς εν τη Ενώση!
50%
 50%  [ 2 ]
...Αργότερα! Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι!
50%
 50%  [ 2 ]
...Ποτέ! Μόνος τα καταφέρνω καλύτερα!
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 21:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

pduke, σου έστειλα μήνυμα, το έλαβες;

μήνυμα???
ποιο μήνυμα?Δεν έλαβα τίποτα αλλά προβλέπω δραστηριοποίηση.....

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 07:58:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Μπράβο Pezomania! Δεν είσαι μόνο λόγια... Wink
Αντε, για να μην μου λες και δικαιολογίες όταν θα μυρίζεις το καυσαέριό μου, ότι τάχα' μ' δήθεν δεν σου το ρυθμίζει καλά ο μηχανικός. Razz Laughing

χμ! Το "άρωμα καυσαρίου" είναι το αγαπημένο μου ποτό! Μου αρέσει να το κερνάω σε πολλούς Twisted evil Evil :mad:

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούλ 2002, 00:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Αλήθεια,πώς ψηφίζουν;
2)Εγώ με τα συνεργεία είμαι καχύποπτος. Θέλετε από εμπειρίες με τα αυτοκίνητα που είχε και έχει ο πατέρας μου,είτε απο φίλους,είτε απο ιστορίες που ακούγονται.
Η αλήθεια είναι οτι όταν αφήνεις το αυτοκίνητο σου για service, που ξέρεις τι κάνει και τι δεν κάνει μαζί του ο μάστορας. Ελπίζεις προφανώς για το καλύτερο. Είτε μπορεί να βαριέται,είτε την ώρα που κάνει κάτι να τον φωνάξει καποιος και να ξεχάσει να βάλει στο μοτέρ λάδια ή να ξεχάσει να σφίξει μια βίδα. Και δεδομένου του όγκου των αυτοκινήτων που περνάνε κάθε μέρα απο τα συνεργεία γ.....σε τα και άφησε τα.
Εγώ είμαι πρόθυμος να πληρώσω το κόστος του συνεργείου (σε λογικά πάντα όρια) αρκεί να ξέρω ότι έγινε υπεύθηνη εργασία και τοποθετήθηκαν καλά ανταλλακτικά. Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην αντιπροσωπεία, ποιος μάστορας μπορεί να εγγυηθεί;

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 03:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην αντιπροσωπεία, ποιος μάστορας μπορεί να εγγυηθεί;

Καλέ μου Πετσοκόφτη, μπορείς να εμπιστευθείς κάτι απρόσωπο;
Δεν εμπιστεύομαι καμία αντιπροσωπεία, θέλω όμως να εμπιστευθώ τον μηχανικό της, και για να γίνει αυτό πρέπει να έχω προσωπική επαφή μαζί του, και όχι απλές δοσοληψίες. Η αντιπροσωπεία είναι απρόσωπη, το χρήμα είναι απρόσωπο, το αυτοκίνητο είναι απρόσωπο. Ο μηχανικός έχει πρόσωπο, εσύ έχεις πρόσωπο. Και ο αντιπρόσωπος έχει πρόσωπο και το πρόσωπό του μπορεί να σας πει πολλά για τις οδηγίες που δίνει στο προσωπικό του.
Δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι η αντιπροσωπεία μου δεν "είδε" ποτέ το ολοκαίνουργιο μοτέρ μου που δάκρυζε, ούτε και ο εγκέφαλός της (και δικαιολογημένα) διέγνωσε τίποτε. Ένας μηχανικός-μουτζούρης σε μία τρύπα σε ένα στενό, είδε τη διαρροή και μου άνοιξε τα μάτια! Η αντιπροσωπεία είναι αυτή που όταν είπα να δει τα τακάκια μου στα 10000χλμ δεν τα είδε νομίζοντας ότι είμαι ο κυρ Μήτσος ή καμιά γκόμενα, με αποτέλεσμα να γρατζουνάω δίσκους στα 11000χλμ! Δεν του πήγε του μηχανικού το μυαλό ότι όταν του είπα ότι τρέχω πολύ το εννοούσα. Δεν έμαθε να λειτουργεί ευέλικτα. Έμαθε να λειτουργεί τυποποιημένα: στα 10000χλμ αλλάζουμε λάδια, στα 20000χλμ κοιτάμε τακάκια κλπ
Εάν ανέβουν οι απαιτήσεις σου, από την απρόσωπη αντιπροσωπεία δεν θα έχεις ανταπόκριση γιατί δεν σε ξέρει κι ούτε θέλει να σε ξέρει. Το απρόσωπο αυτοκίνητό σου ξέρει και τα απρόσωπα λεφτά σου. Απρόσωπη σε απρόσωπα. Πρέπει να τα κάνεις "πλακάκια" με τον μηχανικό για να σε προσέχει προσωπικά αυτός, αλλά με την άνωθεν πίεση του προϊσταμένου του δεν είναι πάντα άνετος για να σε εξυπηρετήσει όπως θα ήθελε.

Βέβαια, μετά από πολλά χρόνια με τα συνεργεία ξέρω πώς να τα βρίσκω με τον σωστό μηχανικό που δυστυχώς δεν μπορεί να ανοίξει δικό του συνεργείο, και ανέχεται την εκμετάλλευση των πνευματικών και ψυχικών του δυνατοτήτων από την όποια αντιπροσωπεία. Δεν είναι όμως εξασφαλισμένη η αντιπροσωπεία από τα περιθώρια των δικών μου ψυχικών δυνατοτήτων...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 05:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανακοίνωση!
Εβρέθη μετά από πολύ ψάξιμο, επιτέλους, συνεργείο αποκλειστικά για Peugeot, με μηχανικούς-ιδιοκτήτες με τα ιδανικά χαρακτηριστικά που σας έχω πει. 8) Wink
Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο και με εγκέφαλο αντιπροσωπείας και έχει επιπλέον παραγγείλει τον τελευταίας τεχνολογίας εγκέφαλο της Peugeot με σύνδεση online για Γαλλία, όπως και οι επίσημες αντιπροσωπείες της Lion. Και για όσους είναι στην εγγύηση, ούτε κουβέντα! Έχω ήδη συζητήσει μαζί τους (είναι 2 ή 3 συνέταιροι) για το 206Club και θέλουν συνεργασία με τους όρους μας (δεν ζητάμε και τίποτα παράλογο), όπως ανταλλακτικά δικής μας επιλογής, αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση για κάθε μας λόξα κλπ Όσοι Θεσσαλονικείς πιστοί ας προσέλθουν.

Έχω εξασφαλίσει επίσης 30% έκπτωση για όλα τα μέλη μας πανελλαδικά από χονδρέμπορα (Α. Καραμπάσης & Σια ΟΕ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων), χώρια για το λάδι απευθείας εισαγωγή από Ισραήλ (PAZ - Γιασσιάς ΑΕ) όπως σας έχω ήδη ανακοινώσει, και σε τιμές φο-βε-ρές. Και έχω δρομολογήσει και λαστιχά, τον οποίο τον έκοψα για ειλικρινή. Είμαι και σε επαφή με την Motordrome Design για βελτιωτικά εξαρτήματα.

Παιδιά, τί να κάνω; Πηγαίνω και ξαναπηγαίνω και συζητάω, βλέπω πώς δουλεύουν, αγοράζω και τίποτα, ρωτάω πελάτες δεξιά και αριστερά, ψαρεύω κουβέντες (το παίζουμε ολίγον άσχετοι δηλαδή) μόνο και μόνο για να μπορέσω να σχηματίσω κάποια θετική-αρνητική άποψη για τον επαγγελματία.

Νομίζω ότι πρέπει να βγάλουμε Κάρτες Μέλους, μου το ζήτησαν, και ο Χονδρέμπορας και ο Λαστιχάς, για να μην ξεφτιλιστεί το θέμα και μπαίνει ο καθένας και το παίζει του Club για να πετυχαίνει τιμές. Δεν θέλει κανένας έμπορος να πουλάει σε όλον το κόσμο με 30% έκπτωση... Πρέπει να δίνουμε λίστες που θα ανανεώνονται στους εμπόρους με τα ονόματα των μελών. Μετά είτε με την κάρτα μέλους είτε και χωρίς αυτήν θα μπορούμε να πηγαίνουμε να αγοράζουμε φθηνότερα. Να κάνουμε καλή αρχή γιατί όπως είπαμε θα πρέπει όλοι εμείς οι πραγματικοί πιστοί να συνδράμουμε λίγο και στο Club.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 07:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Μίλτο!

Εμένα για την Αθήνα που έλεγα λύπει σε διακοπές και επιστρέφει από Δευτέρα, ελπίζω να έχω και εγώ καλά νέα (έστω και τα μισά από του Μίλτου Embarassed )

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 01:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, ακούστε ένα απίστευτο (που λίγο-πολύ γνωρίζουμε ότι συμβαίνει).
Το έμαθα από πρώτο χέρι και από διαφορετικές και αξιόπιστες πηγές. Ονόματα δεν θα αναφέρω, υπάρχουν αποδείξεις και σε φωτογραφίες που δεν είναι στην κατοχή μου:

Αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη. Αγόραζε ορυκτέλαια αγνώστου προελεύσεως σε βαρέλια και τα συσκεύαζε σε συσκευασίες του λίτρου σε γνωστή μάρκα κορυφαίου συνθετικού λαδιού. Τα λάδια αυτά τα έβαζε στις μηχανές των πελατών της και τα πουλούσε σε τιμή συνθετικού. Εάν ο πελάτης ήταν ψαγμένος και ήθελε να είναι μπροστά στο σέρβις (παρ'ότι απαγορευόταν αυστηρά) του έβαζαν κανονικό συνθετικό που είχε αλουμινένιο καπάκι ασφαλείας (στα συσκευασμένα ορυκτέλαια δεν μπορούσε η αντιπροσωπεία να βάλει αυτό το αλουμινένιο καπάκι) για να μην τον πονηρέψουν (ευτυχώς δηλαδή). Σε ένα χρόνο μέσα έστειλε για ρεκτιφιέ δέκα κινητήρες καινούριων αυτοκινήτων που μόλις βγήκαν από την εγγύηση (μόνο ένα έτος τότε) και μέχρι να βγουν έλεγε στους πελάτες "όλα καλά". Η αντιπροσωπεία αυτή λειτουργεί από το 1998 και μέχρι τέλος του 2002 θα κλείσει... Προφανώς το παράκανε και κάποιοι την πήρανε χαμπάρι...
Από πού μαθεύτηκαν όλα αυτά; Μα, από τους υπαλλήλους της που από το 1998 τους διώχνει πριν κλείσουν χρόνο. Και λένε και άλλα πολλά απίστευτα, που ύστερα από αυτό που σας είπα πιστεύω ότι θα πιστέψετε πλέον οτιδήποτε απίστευτο κι αν ακούσετε...
Να μην σας πώ και το όνομα της αντιπροσωπείας και κυρίως τί αυτοκίνητα πουλούσε γιατί θα φρίξετε!

ΤΟ ΚΑΡΦΙ

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2002, 07:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν με νοιάζει η αντιπροσωπεία, δέν είναι peugeot έτσι; ε; δέν άκουσα; ορίστε πιο δυνατά παρακαλώ! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 02:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρέ σε νοιάζει, σε νοιάζει....

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 22:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες, για πες...

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 00:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, δεν θα κοινοποιήσω το όνομα του αντιπροσώπου γιατί οι πληροφορίες ήταν εμπιστευτικές και δεν ξέρω τί θα κάνουνε με αυτές. Πάντως, πρόκειται για Πεζό και δεν πάει κανένας σας (μέχρι τώρα) το αυτοκίνητό του εκεί.

Ιδιαιτέρως, ευχαρίστως να σας πω και το όνομα!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 00:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, πέτυχα τιμές και εκπτώσεις από εμπόρους και τις τιμές τις πέτυχα εν ονόματι του 206 Club και ισχύουν αυστηρά μόνο για το Club. Στο θέμα αυτό με βοήθησε και το νέο συνεργαζόμενο συνεργείο με τους καταπληκτικούς ανθρώπους-μηχανικούς του, οι οποίοι γουστάρανε πολύ τη φάση και έπιασαν σωστά το μήνυμα. Είναι δύο συνέταιροι γνωστοί ως "Οι Βασίληδες", ο ένας εκ των δύο τυγχάνει γραμματέας του συλλόγου μηχανικών Β. Ελλάδος και μας βοηθάει για ό,τι γουστάρουμε, ιδέες για αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ακόμη και για εισαγωγή (μέσω Lion) από την Peugeot Γαλλίας σε καλή τιμή (οι αντιστρεπτικές που θα πάρω...). Από εδώ και πέρα όσοι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε τιμές, τόσο για να συγκρίνουμε, όσο και για να παραγγείλουμε, αν και το σωστότερο θα ήταν οι Αθηναίοι και λοιποί να βρείτε εκεί στην Αθήνα και αλλού, καί συνεργεία δικά σας, καί εμπόρους για να συνεργαστείτε. Από κει και πέρα και εμείς οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, θα μπορούμε να παραγγείλουμε μέσω του 206Club Αθηνών, αυτό που θέλουμε και δεν βρίσκουμε στην πόλη μας, και το αντίστροφο.
Ό,τι πέτυχα, το πέτυχα με ένα άτυπο 206Club, απλά και μόνο με την ισχύ των μελών που έχει και θα έχει και που υποτίθεται με στηρίζει ώστε να διαπραγματεύομαι. Γι αυτό και όλοι μας θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Οι της Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος να συννενοηθούμε και να ψωνίζουμε από συνεργαζόμενα μαγαζιά που θα έχουν λίστα με τα ονόματά μας και εμείς απλώς με την ταυτότητά μας ή ακόμη καλύτερα, με κάρτα μέλους, να αγοράζουμε σε τιμές χονδρικής-συνεργείων, όπως επίσης και να πηγαίνουμε τα αυτοκίνητά μας σε ένα, δύο ή τρία επιλεγμένα εξειδικευμένα και επαρκώς εξοπλισμένα συνεργεία Peugeot, με μηχανικούς που να μας θέλουν εμάς και τη λόξα μας, να μας εκτιμούν και να μας κάνουν καλές τιμές. Ένα τέτοιο συνεργείο βρήκα (Βασίληδες) και περιμένει αυτοκίνητα του 206Club, ήδη συνεργάζεται με μέλη από το 106Club Θεσσαλονίκης, και αυτό δεν είναι απλή σύμπτωση...

Και, συν-οδηγοί μου, ότι έκανα το έκανα από τη κ**λα μου, με πολλή όρεξη και γιατί δεν έχω λεφτά για πέταμα, θέλω τα λεφτά μου να πιάνουν τόπο μέσα στη λόξα μου , στο χόμπι μου. Έτσι δείτε το και σεις, και θα βγούμε όλοι ανεξαιρέτως κερδισμένοι.

Όπως καταλαβαίνετε παιδιά εγώ αγοράζω από τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και επισκευάζω το αυτοκίνητό μου, και πληρώνω αντίστοιχα ως μέλος του 206Club Ελλάδος, κι ας είμαι ο μόνος(!) που το κάνει αυτό, κι αυτό τόσο για να αποδείξω τα λόγια που γίνονται πράξη, αλλά και για να ανοίξω το δρόμο σε όλους τους υπόλοιπους να σκεφτούν και να ενεργήσουν ως αλληλοϋπερασπιζόμενα μέλη δυνατής ομάδας και όχι ως ανυπεράσπιστες μονάδες. Εάν δεν ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, τουλάχιστον θα πω ότι προσπάθησα και για μια-δυο φορές αγόρασα σε πραγματικά καλή τιμή κάποια δωράκια για το αυτοκίνητό μου, για μένα. Γιατί είμαι συναισθηματικός με ό,τι κάνω, εάν χάσω την πίστη μου, τότε απλά τα παρατάω. Δεν επιμένω ποτέ για κάτι που δεν έχει ελπίδες και δυνατότητες. Ίσως να λέω πολλά, αλλά όπως βλέπετε πράττω κιόλας... Άρα, δεν λέω ποτέ αερολογίες!

Είτε το έχετε πιστέψει είτε όχι, είστε μέλη του Peugeot 206 Club Ελλάδος! Συντονιστείτε και επωφεληθείτε! Από τώρα... Τί κι αν το club είναι άτυπο; Η ουσία αλλάζει; Δείτε τί πετυχαίνω μόνος μου, με την ιδέα και μόνο της δύναμής μας! Πόσο μάλλον εάν είμαστε πράγματι όλοι μαζί!

Όταν έρθω στην Αθήνα, για όσο μπορέσουμε να συναντηθούμε (επειδή θα έχω πιεσμένο πρόγραμμα) θα τα πούμε. Και αν πάμε για κανα τσιπουράκι Παρασκευή βράδυ θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ή έστω να βρεθούμε σε καμιά Πάρνηθα, σε κανά Σούνιο, ή όπου αλλού. Είμαι βολικός άνθρωπος και -πέρα από το τιμόνι- καθόλου απόλυτος. Όσοι μπορέσουμε, εάν μπορέσουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 08:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλός ο Miltellas.
Συγχαρητήρια

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To γράφω γι' αυτούς που διαβάζουν γράφτηκαν αλλά δεν έχουν δώσει ποτέ σημείο ζωής και γι' αυτόν (τον ένα και μοναδικό...), που αναρωτιέται αν αξίζει το club 8) 8)

Λοιπόν δημοσιευθηκε η οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (block exemption), όπου ορίζει τους νέους κανόνες της αγοράς αυτοκινήτου στην ΕΕ.

1) Όλες οι χώρες θα πρέπει να εναρμονίσουν τις τιμές τους. Διακιολογούνται διαφορές της τάξης του 1-3%. Για την ιστορία στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα θα ακριβίνουν σε ορίζοντα 3 χρόνων 12%.

2) Θα πρέπει να εναρμονιστεί με την οδηγία η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Άρα οι εταιρίες θα πρέπει να ορίσουν νέες προδιαγραφές λειτουργίας των dealers και των συνεργείων.

Αυτό θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι το 2005 αλλά ο χρόνος προσαρμογής στο νέο καθεστώς αρχίζει από τον Γενάρη του 2003.

Δύο τα σενάρια για το τι θα κάνουν οι εταιρίες τώρα.

α) Καταγγέλουν όλες τις συμβάσεις με τους dealers και θέτουν χρονικό ορίζοντα ενός έτους για την ανανέωση του συμβολαίου.

β) Ανανεώνουν όλες τις συμβάσεις και ορίζουν ταυτόχρονα τις νέες προδιαγραφές λειτουργίας.

Και θα μου πει αυτός ο ένας ο μοναδικός.... "και εμένα τι με νοιάζει αυτό!!!!"

1) Αν πέσεις στην περίπτωση που η peugeot διαλέξει την τακτική της ανανέωσης για έναν χρόνο, μπορεί να πας σε κάποιον να σου φτιάξει το 206 και να σου πει "και τι με νοιάζει εμένα ρε φίλε, που δεν σου πέρνει εμπρός το πρωί. Εγώ αύριο μπορεί να πουλάω Hundai, με σένα θα αχοληθώ; 8) 8) 8) 8) Wink Wink Wink

Και εκεί έρχεται το club για να καλύψει το κενό. Να δώσει λύσεις και απαντήσεις. Γιατί τα πρόβατα εκτός μαντριού τα τρώει ο λύκος Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Και ως γνωστών οι οδηγίες της ΕΕ, πρέπει εν ενθέτω χρόνο να γίνουν νόμοι του κράτους.

Το "έτσι κάνουν τα 206", πέθανε. Όπου να 'ναι θα του κάνουμε και το μνημόσυνο. Γιατί οι νόμοι του κράτους, είναι πάνω από την οποιασδήποτε Peugeot

Τους κάνεις στο finale και μια καταγγελία στην EE (εκεί δεν κάνουν πλάκα) και σου πληρώνουν το 206 για Ferrari. :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Και ως γνωστών οι οδηγίες της ΕΕ, πρέπει εν ενθέτω χρόνο να γίνουν νόμοι του κράτους.

Το "έτσι κάνουν τα 206", πέθανε. Όπου να 'ναι θα του κάνουμε και το μνημόσυνο. Γιατί οι νόμοι του κράτους, είναι πάνω από την οποιασδήποτε Peugeot

Τους κάνεις στο finale και μια καταγγελία στην EE (εκεί δεν κάνουν πλάκα) και σου πληρώνουν το 206 για Ferrari. :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

Θεραπευτή μου μακάρι να έχεις δίκαιο γιατί αυτή θα είναι Η θεραπεία. :D
Δυστυχώς όμως φοβάμαι ότι εδώ είναι Ελλάντα και όπως και πολύ άλλοι νόμοι έτσι και αυτός... θα καταλήξει στα αζήτητα...
Σε τελική νόμοι υπάρχουν και τώρα ως αναφορά τις εγγυήσεις αλλά ποιος τους τηρεί. Έχουν φτάσει στα αυτιά μου τραγικά πράγματα σου λέω... Crying or Very sad

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2002, 02:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχετα με το ψήφισμα του ευρωπαϊκού νόμου αυτά που λέει ο Θεραπευτής δεν αλλάζουν ουσία. Η συγκέντρωση της δύναμής μας σε Club είναι ο προσωρινός μας ΣΤΟΧΟΣ. Και μετά ποιός είδε το 206 Club και δεν το σεβάστηκε. Θα τον φάει η μαρμάγκα...

Επίσης, για να μην αυταπατάσθε, ό,τι νομοθεσία ή οδηγία βγάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα υιοθετείται άμεσα και από την Ελλάδα, άσχετα με την κυβέρνηση που θα έχει. Σύμφωνα με την συνθήκη Σένγκεν (και τις άλλες) η Ευρωπαϊκή "Κυβέρνηση" προϊσταται της κάθε Κυβέρνησης Κράτους...

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 22:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο Βρυξελλες σε Αθηνα εχει πολυ δρομο για να φτασει(ακομη και αν την φερουν με 206) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 10:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Απο Βρυξελλες σε Αθηνα εχει πολυ δρομο για να φτασει(ακομη και αν την φερουν με 206) Wink

Σαφώς και κάποια χώρα μπορεί να πάρει παράταση στην εφαρμογή, αλλά θα πρέπει να συντρέχει κάποιος λόγος. Aλλά στην φάση που είναι η Eλληνική Oικονομία δεν συντρέχει κανένας λόγος να κοπεί κανένα πακέτο Nτελόρ ή όπως αλλοιώς το λένε τώρα. Έχουμε και ολυμπιάδα μην ξεχνάμαι. Kαι οι Bρυξέλες είναι σαφείς σε αυτά τα θέματα. Ή το κάνεις ή ξεχνάς τα τσουβάλια με τα ευρώ. Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2002, 00:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μην ξεχνάμε αδέλφια οτι η ΕΕ τραβάει στα δικαστήρια την Ελλάδα για παράνομους φόρους στα μεταχειρισμένα. Και αν μια και δυο γίνουν όλα αυτά και δεν βάλουν μυαλό, μιλάμε για βαρβάτα πρόστιμα. Και όπως διάβασα στο εγγύς μέλλον αναμένονται μειώσεις τιμών μέχρι και 35% ώστε να τονωθεί η αγορά του αυτοκινήτου μεν, αλλά και για να αποσύρονται τα παλιά από την κυκλοφορία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης