PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Σβήσιμο μηχανής εν κινήσει (!)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 20:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι Στέλιο - αλλάχθηκαν πριν από κανα μήνα...

plaketokofths έγραψε:
Πολλούς απο τους αισθητήρες, αν οχι ολους εκτος του βηματικού μπορείς να τους μετρήσεις σε διαγνωστικό. Το lexia παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Αν δεν ξέρεις συνεργείο κι εισαι απο Αθήνα πες μου να σου πω. Δεν ειναι μηχανικός μου αλλά ο τυπάς ξέρει τις νορμάλ τιμές που πρέπει να δειχνουν οι αισθητήρες κι αν καποιος δεν λειτουργεί σωστά θα το βρει.

Επίσης το ποτενσιόμετρο (γράψτε ελληνικά καλύτερα Razz Razz ) που λες, οπως και το βηματικό απο εγκέφαλο σε εγκέφαλο διαφέρει και μπορεί να προκαλεί δυσλειτουργία.

Τέλος εγώ μετά απο ολα αυτά, θα τσεκάριζα με ηλεκτρολόγο μερακλή πλεξούδα, φυσες κτλ. Το επόμενο βημα μαλλον ειναι ο εγκεφαλος. Εκτιμηση μου ειναι πως κατι δεν κουμπώνει καλά και δεν εχει τπτ το αμαξι σου.

Καλά για τους άλλους που το πήγα, αλλά στην power boost μου παν πως το χουν ξεψειρισει Confused

Πρέπει να κάνω λίστα με τα όσα είπες και να τα δουν πάλι απ την αρχή... ηλεκτρολόγο μερακλή ξέρει κανείς Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 20:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ρωταω αν αλλαχθηκαν ρε,με ΤΙ αλλαχθηκαν θελω να μαθω. Confused

Αν και εγω πιστευω οτι καποια φισα δεν κανει καλη επαφη...Το ειχα παθει στο 1300αρι μου και εβγαλα σπυρια μεχρι να το βρω. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 22:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Δεν ρωταω αν αλλαχθηκαν ρε,με ΤΙ αλλαχθηκαν θελω να μαθω. Confused

Αν και εγω πιστευω οτι καποια φισα δεν κανει καλη επαφη...Το ειχα παθει στο 1300αρι μου και εβγαλα σπυρια μεχρι να το βρω. Evil

Α, οκ - τώρα φοράει Eyquem (αλλά δεν θυμάμαι τον τύπο). Να βρω το κουτάκι και θα σου πω. Τα προηγούμενα ήταν τα Ultra Titan X (BERU) και σύμφωνα με τον μηχανικό την είχαν ακούσει...

Τώρα που το θυμίθηκα, στ αμάξι έβαζα πάντα Chrono 10/40 (300V) και απ ότι κατάλαβα, παρόλο που είναι γ@μώ τα λάδια - δεν έχει καθαριστικά - και επομένως δεν πολυσυστήνονται για everyday use... Τώρα πλέον βάζω το 5/40 της Amsoil (European Formula) (ή αν δεν το βρω - τότε το 10/40 Xcess της Motul...). Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα τώρα - απλά το αναφέρω..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 22:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α.καλα...

Απο οτι ειδα,δεν αναφερεις καπου να αλλαξες(εστω μετρησες) αντλια βενζινης.
Ξεκινα μια απο εκει και μετα βγαλε μπουζι για να δεις το χρωμα τους μπας και στεγνωνει.
Εγω ειχα ιδιο προβλημα απο στεγνωμα και μολις πλουτισα το μιγμα,τελειωσε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 00:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Α.καλα...

Απο οτι ειδα,δεν αναφερεις καπου να αλλαξες(εστω μετρησες) αντλια βενζινης.
Ξεκινα μια απο εκει και μετα βγαλε μπουζι για να δεις το χρωμα τους μπας και στεγνωνει.
Εγω ειχα ιδιο προβλημα απο στεγνωμα και μολις πλουτισα το μιγμα,τελειωσε...

...υπάρχει τρόπος να τεστάρω αντλία χωρίς να βάλω άλλη;

p.s. το έχει συνδέσει στο wideband (zeitronix) και έχει πάει βόλτα - τα μιγματα φάνηκαν οκ...
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 01:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικο μου ειχε το ιδιο προβλημα και εφταιγε το μοτερ ρελαντι. το αλλαξα αλλα μετα απο καιρο αρχισε παλι. και απο τοτε καθε φορα που καθαριζω την σκουπα, καθαριζω και την πεταλουδα. στρωνει για λιγο καιρο.
μια φορα εχω αλλαξει και το ελατηριο που εχει το μοτερ ρελαντι μεσα γιατι ειχε σπασει και μαρσαριζε συνεχεια. απο τοτε δουλευει καλυτερα αλλα απ'οτι εχω καταλαβει ειναι ελλατωματικα γενικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 08:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nfx1587 έγραψε:

...υπάρχει τρόπος να τεστάρω αντλία χωρίς να βάλω άλλη;

p.s. το έχει συνδέσει στο wideband (zeitronix) και έχει πάει βόλτα - τα μιγματα φάνηκαν οκ...

Ναι ρε,με εξωτερικο μανομετρο.Το συνδεεις και σου βγαζει και πιεση και ροη οποτε βλεπεις,σιγα μην εδινες 150Ε για αντλια μονον και μονον για να δεις αν δουλευει σωστα αυτη. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης