PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Περισσότερη δύναμη για το 206 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 49, 50, 51  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 18:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι.
Ιριδιου,σαν αυτα του gb.

Τα Eyquem και τα Bosch που δινουν εχουν λαθος ψυχροτητα,κατι που η NGK το καταλαβε*στω και αργοπορημενα) και εδωσε νεο κωδικο για τον EW οπως και για τον JP4S των C2 VTS(φορανε ιδιο σχεδιο μπουζι).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 14:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη τα bosch που φοραω ειναι λαθος; για δωσε κωδικο για τα ngk

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stsanoussis (Stamos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC 2004

Ένταξη: 07 Δεκ 2011
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 15:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ILFR6B

http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_extra.php?id=7816
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 18:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα LFR6B(και σε ιριδιου παλι) ειναι τα μαμα.
Τα LFR7AIX ειναι με ιδιο διακενο αλλα επιπλεον εναν βαθμο ψυχροτερα.

Σε βελτιωμενο μοτερ τα 6αρια δεν θα εχουν την αντοχη που θα εχουν τα 7αρια αν τα μιγματα ειναι πολυ τσιτωμενα και το μοτερ δουλευει ψηλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 07:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λίγα λόγια Γιώργη, έπρεπε να μπεις στο group buy Laughing Laughing Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 08:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μετα καποια παιδια με ρωτανε γιατι δεν ασχολουμαι με αυτοκινητα κοντρακιδων.... Very happy

Βασικα εχω μια απορια,
καποια στιμη πριν ο Στελιος ειχε πει για τον EWκατι (σορρυ δεν ξερω απ'εξω τον κωδικο του 180αριου μοτερ)
-"Οτι ειναι ενα μοτερ 140 ιππων βελτιωμενο στα 180" με οσο ποιο φθηνες (για τον κατασκευαστη) λυσεις.
Και ειχε δηκιο.
Δηλαδη με ποιο απλα λογια ειναι ενα δυσκολο μοτερ στη βελτιωση γιατι πολυ απλα δεν φτιαχτηκε για 240 ιππους και το κρατησαν φρεναρισμενο στους 180 η 200... (φανταζομαι καταλαβαινετε τι θελω να πω)...

Οποτε εχωντας ενα δυσκολο προς βελτιωση μοτερ, αντι να καθησετε (δεν εισαστε και πολοι ρε παιδια Rolling eyes ) και να βγαλετε ακρη τι σας συμφερει και τι οχι οσον αφορα τη βελτιωση αυτου του κινητηρα, τωρα θα τρωγομαστε ποιος την εχει μακρυτερη? Rolling eyes

Και να μιλησω και τελιως τεχνικα,
οταν πριν απο 2 χρονια ηθελα να βελτιωσω το μοτερ του κουμπαρου μου στο 207 GT του, ξερετε ποια ηταν η πρωτη κινηση που εκανα?
τα βαλαμε διπλα διπλα και ανοιξαμε απο σχεδον ρελαντι και μεχρι κοφτη χωρις αλλαγες ταχυτητων,
με:
2ες μονο
3ες μονο
4ες μονο

και στο περιπου (δεν θυμαμαι ακριβως απο ποσα χλμ με 5ες)

αφου ειχαμε βαλει και την ηδια βενζινη απο το ηδιο βενζιναδικο και οι δυο μας.
Ετσι ειδαμε το καθε αμαξι τι κανει και οχι ο οδηγος Wink
Κρατησαμε τα αποτελεσματα.

Μετα βαλαμε την εξατμιση, εισαγωγη και οτι αλλο καναμε και ξαναβγηκαμε
ενα βραδυ κανωντας το ηδιο ακριβως σκηνικο...

Ετσι απο τη μια δεν πληρωσαμε 60αρια και 70αρια σε δυναμομετρα
(ασε που το νουμερο στο δυναμομετρο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παντα)
και απο την αλλη ειδαμε στην πραξη και οχι στη θεωρια η στα χαρτια
Το τι πραγματικα γινεται και ετσι να μπορουμε να αποφασισουμε τι μας συμφερει... Wink

ειναι τοσο δυσκολο να επαναλαβετε κατι αντιστοιχο?

Ο Στελιος σας ειπε και (τον ξερετε οτι ειναι τημιος και ποτε δεν φαμφαρολογει)
τι διαφορες ειδε σε αυτο το αμαξι σχετικα με το πριν και μετα γινουν καποιες συγκεκριμενες κινησεις...
Το 6αρι στην προκειμενη δεν ξερω ποσο δινει (σιγουρα δινει μιας και εχει κοντυτερες σχεσεις)
Αλλα ξερω πως δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα...

αν θες πχ να δεις ποσο δινει το 6αρι και μονο
χωρις μπλοκε (εσωτερικες τριβες = απωλεια (εστω και λιγο) δυναμης)
καντε ενα συγκριτικο ανοιγμα πριν και μετα
χωρις αλλαγες ταχυτητων και με ηδια βενζινη.

Με του Κωστα και του καθε Κωστα δηλαδη,
επρεπε να ειχες κανει απο πριν ανοιγμα και ενα τωρα...
Αλλα αφου αυτο δεν ειναι δυνατο, τουλαχιστο φερτο οσο γινεται ποιο κοντα ωστε να ειναι ηδιες οι παραμετροι...

καντε πχ την τραμπα τα 16αρια στου Κωστα και τα 17αρια του Κωστα σε σενα.
Επισης αν υπαρχει θεμα να εχεις προγραμμα ή οχι, πηγαινε μια στην πεζω κανε μια τηλεφορτωση και σιγουρευεσαι οτι δεν εχεις...
και αν δεις οτι μετα πας ποιο αργα, παρε τηλεφωνο το Σαλεξ Wink
η καντε τραμπα και τους εγκεφαλους (αν γινεται αυτο)

Δηλαδη αυτο που προσπαθω να πω,
ειναι οτι στην παρουσα φαση στα παπ***α σας ποιος ειναι ποιο μπροστα απο ποιον,
κοιταξτε να βγαλετε αντικειμενικα συμπερασματα γυρω απο το τι σας συμφερει να κανετε και τι οχι...

αντε μην αγορασω κανα 206 ΡΨ και μετα απο κανα 6μηνο το αφησω στη θεσσαλονικη για κοντρες αλλα με σφραγισμενο καπω.... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

ΟΚ περα απο την πλακα και το καλαμπουρι,
αυτο το μοτερ εχει ψυχη και μπορει να σας δωσει ακομα δυναμη
με οχι παραλογο η απαγορευτικο κοστος.
Αλλα αφηστε στην ακρη εγωισμους και αλλες παπαρολογιες και κοιταξτε να βγαλετε συμπερασματα τι σας συμφερει η οχι, ειτε για την ευθεια ειτε για το στρηψιμο κτλ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 14:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα ταποστ απο εδω και περα θα σβηνονται χωρις προειδοποιηση.
υπαρχει τοπικ για κοντρες 206rc vs
τραβατε εκει και γραψτε τα.
κοροιδευετε τα βλαμενα με τα 207 και εσεις ειστε χειροτεροι κανιβαλοι

Υ.Γ.1 ολα τα ασχετα ποστ τα εσβησα εγω. δυστυχως ειχαν γραφτει και σημαντικα πραγματα. αλλα απο τη στιγμη που αδιαφορειτε ολoi για να ειναι μαζεμενο και ευκολο σε οποιοδηποτε νεο χρηστη το φορουμ...θα αδιαφορει και αυτο για οσα γραφετε. ας τα γραφατε στη σωστη ενοτητα για να μεινουν. και οχι δε θα θυσιασω ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το πολυτιμο ελευθερο χρονο μου για να κανω διασπασεις και ενωσεις τοπικ και αλλες τετοιες παπαριες που μεχρι και ο μανθος εχει σιχαθει και βαριεται να κανει.
υπαρχει τοπικ για κοντρες 206rc μπορειτε εκει αφου δε βαριεστε να συνεχισετε τη κουβεντα σας. ξερω ξερω τι μαλ**ας μοδ poy ειμαι αλλα δυστυχως μονο εγω βλεπω να ασχολουμαι οποτε πορευτειτε με οτι εχετε.

Υ.Γ.2 δις διαπιστωμενο σε διαφορετικα rc το 6αρι σε 206rc δινει 3 καροτσες και ισως και κατι παραπανω απο 2ες χαμηλα μεχρι τα 170+. τωρα για συγκρισεις μεταξυ συγκεκριμενων αυτοκινητων δε εχει νοημα να γραφουμε αλλα εδω.

Υ.Γ.3 μην ανοιξουμε διαλογο αν εκανα καλα ή κακα που τα σβησα. τωρα τα εσβησα τελος συνεχιστε οπου αλλου θελετε το καβγα σας
Επιστροφή στην κορυφή
Stsanoussis (Stamos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάϊ 2012, 20:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει κανένας φίλος με rc να μου πει τι μέση καταναλωση βλέπει στον υπολογιστη. Εννοείται για νορμαλ οδήγηση [/u]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάϊ 2012, 21:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμα ή τζολεμενο????
Εντος / εκτος πολης ή μικτη???
Επιστροφή στην κορυφή
Stsanoussis (Stamos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάϊ 2012, 21:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμά κατάσταση και μικτή διαδρομή ή πόλη
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 15:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stsanoussis έγραψε:
Μαμά κατάσταση και μικτή διαδρομή ή πόλη
Φοραω μονο φιλτρο στο παπα κ σε μικτη(Ξεκινησα απο Αμπελοκηπους πηγα Ξυλοκαστρο κ γυρισα σε νορμαλ ρυθμους με 4 ατομα κ αποσκευες)εδειξε 10.4.Γενικα μου παιζει απο 10,2 μεχρι κ 11++.

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 16:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στη διαδρομη που περιγραφεις να φανταστω οτι οντως οδηγουσες νορμαλ?
(γιατι ο καθενας το "νορμαλ" το μετραφραζει με το δικο του τροπο Very happy

αν ναι, τοτε πολυ σου καει...
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 17:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
στη διαδρομη που περιγραφεις να φανταστω οτι οντως οδηγουσες νορμαλ?
(γιατι ο καθενας το "νορμαλ" το μετραφραζει με το δικο του τροπο Very happy

αν ναι, τοτε πολυ σου καει...
Μιλαω για μεση καταναλωση στο trip k oχι στιγμιαια ετσι... με αποσκευες 4 ατομα κ A/C δε μου φαινεται πολυ.Μιλαμε για μ.ω.τ της ταξεως 130-140 χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 17:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολυ
απο κατασταση αμαξι πως ειναι
μπουζι καταλυτες μαπ κλπ?\
Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 17:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Ειναι πολυ
απο κατασταση αμαξι πως ειναι
μπουζι καταλυτες μαπ κλπ?\
Tο αυτο καιει απο καινουργιο....

Επιστροφή στην κορυφή
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2012, 17:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δε μας λεει κ ο Στανουσσις ποσο καιει?

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούν 2012, 13:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάντως είμαι γύρω στα 9

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stsanoussis (Stamos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούν 2012, 17:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με καινούργια εξατμιση απο μπροστά μέχρι πίσω και φίλτρα , καινούργια μπουζι ιριδιου μέσα στην πόλη είμαι στα 11 , έξω έχω καιρο να βγω. Με την πρώτη ευκαιρια θα πω και για ταξίδι
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2012, 00:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ο Τικης παρολα τα πραγματακια που φοραει παιζει στο 9,+ μικτη και κοντα στο 10 εντος πολης.....
Επιστροφή στην κορυφή
teof40 (Θοδωρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 rc 2004

Ένταξη: 09 Ιούν 2012
Τόπος: Θεσσαλονικη-σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2012, 16:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με εξατμιση 62.5mm και φιλτρο με 110 περιπου στο ταξιδι εχω και κατι κατω απο 10 ισως και λιγοτερο σταθερα μεσα στην πολη αλλαζουν ομως τα πραγματα.11.2+++
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν εχει βαλει κανεις προγραμμα απο e-tuners μ ειπανε οτι βελτιωνει την αποκριση του γκαζιου και δινει και κατι.ενταξει δεν περιμενω και πολλα αλλα το ηλεκτρογκαζο με νοιαζει αν βελτιωθει.αν εχει βαλει κανεις παρακαλω ενα pm η απαντηση η αν εχει κανεις αποψη ας μ πει.αν εχει συζητηθει αλλου παρακαλω το Link αν ειναι ευκολο ευχαριστω προκαταβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 49, 50, 51  Επόμενη
Σελίδα 50 από 51

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης