PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

la bordel - κοψίματα , ρεταρίσματα και λοιπά όμφορφα σε 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 16:15:17    Θέμα δημοσίευσης: la bordel - κοψίματα , ρεταρίσματα και λοιπά όμφορφα σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το στόρυ ξεκινά κάπου πριν 1 μήνα... Μερικές φορές όταν ήταν παγωμένο το αμάξι και το έβαζα μπρός δουλευε τρικύλινδρο και ίσως άναβε και antipolution.Στο σβήσιμο-ξαναάναμα δούλευε κανονικά.Είπαμε μήπως είναι πολλαπλασιαστής... ΄Έκανα πληρες σέρβις μπουζί κτλπ τα ίδια..¨Ετσι αποφάσισα και πήρα ένα πολλ/στη απο το δάσκαλο τάκιμαν.

Πριν προλάβω να αλλάξω το πολλ/στη τη παραμονή της πρωτοχρονιάς άρχισε στα ξαφνικά εκεί που σταματοξεκινουσα σε κάτι στενά να ρετάρει και να μπερδέυει την ώρα που κρατούσα σταθερό γκάζι.Δεν έδωσα σημασία αλλα πολύ σύντομα το πρόβλημα χειροτέρεψε σε σημείο
1) να μη κρατάει ρελαντί.Ή αυξομειώνει τις στροφές στα καλά καθούμενα ή βουτάει στις 500 και τελικά σβήνει...Επίσης κατα την αλλαγή ταχύτητας έσβησε 3-4 φορές.
2) Για να ξεκινήσει σωστά θέλει αρκετά παραπάνω γκαζάκι για να μην σκορτσάρει
3) είτε με σταθερό γκάζι αλλα είτε και πάνω σε επιτάχυνση κάνει έντονα κοψίματα και ρετάρει άσχημα (αλλάζει και ο ήχος της εξάτμισης για τα καλά...)

μετα απο καμια ώρα που έψαχνα μαγαζί για contact cleaner άναψε και antipoluttion system fault και το αμάξι καίει και πολύ μπετζίνα απ'οσο παρατήρησα.μυρίζει κιόλας λιγο..

με τα πολλά έβγαλα πόλο και καθάρισα map.Άλλαξα και πολλ/στη... ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...

το παράτησα λοιπόν σπίτι 2 μέρες και σήμερα που δοκίμασα να το βάλω εμπρός ήταν αναμμένο το λαμπάκι και έκανε πολύ έντονο το φαινόμενο που περιγράφω στην αρχή..(τρικύλινδρο κτλπ) μετά απο 4-5 σβησίματα πήρε κανονικά και έσβησε και το λαμπάκι.

Ακούω γνώμες ! Eπίσης αν κάποιος έχει διαθέσιμο διαγνωστικό και είναι και ο ίδιος διαθέσιμος να το βάλουμε πάνω να δούμε τι βλάβη βγάζει θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα...

Παίζει να είναι εντελώς κλασμένος map ή λ? Τί άλλο θα μπορούσε να είναι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 16:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εβ γαλε σφαλμα (καμια αστοχια στιγμιαια της πεταλουδας, καμια αστοχια στιγμιαια του μαπ) πρεπει να σβησεις τα σφαλματα απο τον εγκεφαλο για να δουλεψει σωστα... αλλιως δεν προκειται .

επισης δοκιμασε κανα καθαρισμο πεταλουδας..
κανα μπεκ σου μπορει να κολαει και να στο κανει..

ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα δες τισφαλμα εχει και σβηστα ολα

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 16:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αν εβ γαλε σφαλμα (καμια αστοχια στιγμιαια της πεταλουδας, καμια αστοχια στιγμιαια του μαπ) πρεπει να σβησεις τα σφαλματα απο τον εγκεφαλο για να δουλεψει σωστα... αλλιως δεν προκειται .

επισης δοκιμασε κανα καθαρισμο πεταλουδας..
κανα μπεκ σου μπορει να κολαει και να στο κανει..

ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα δες τισφαλμα εχει και σβηστα ολα

πριν 2 εβδομάδες περίπου που είχαμε αρχικά μόνο το πρόβλημα στην εκκίνηση όταν είναι παγωμένο έβγαζε σφάλμα cylinder no2 misfires p1338...
Τώρα δε ξέρω αλλα το θέμα είναι οτι και πριν το λαμπάκι το ίδιο σκ**α δούλευε για καμια ώρα...Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με στιγμιαίο σφάλμα...

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 18:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο εχω το ιδιο προβλημα που περιγραφεις κανα 2μηνο τωρα...μου εσβησε και ο αλεξ το σφαλμα που εβγαλε της πεταλουδας και ενω δουλεψε καλα 2-3 μερες μετα παλι τα ιδια...σκεφτομαι μηπως εχει κλασει κανας λ Confused
Βεβαια ακομα δεν μου εβγαλε κατι περι κυλινδρων κλπ αλλα ειχε αναψει λαμπακι κινητηρα στο ασχετο για καμια βδομαδα και εσβησε μονο του Rolling eyes
Σημερα μου αναψε και ενα κλειδι διπλα απο εκει που λεει τα χιλομετρα αλλα δεν ειναι ακομα για σερβις το αμαξι...
Κοινως εχω χασει τη μπαλα το τελευταιο διμηνο Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 19:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε reψωλιέ, δεν ελέγχεις την παροχή στα μπεκ μήπως έχεις καμιά διαρροή ή έχει φύγει κανα σωληνάκι ή δεν πατάει καλά;

Στο λέω αυτό γιατί πολύ λες για τρικύλινδρο και ψάχνεις σε λάθος πράγματα όμως... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 20:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

Σημερα μου αναψε και ενα κλειδι διπλα απο εκει που λεει τα χιλομετρα αλλα δεν ειναι ακομα για σερβις το αμαξι...

μπορει να ξεχασαν κ να μη στο μηδενισαν την τελευταια φορα που εκανες σερβις,κ να στο εβγαλε τωρα το κλειδι,μην αγχωνεσαι γιαυτο Wink

κ οπως λεει κ ο στιβ,κοιταξτε τα μπεκ,μετρηστε τα,μπορει να θελουν καθαρισμα,η μπορει να εχει κανενα θεμα με τα καλωδια που πανε στα μπεκ,που βρισκονται πισω απο την εισαγωγη Sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 20:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ρε reψωλιέ, δεν ελέγχεις την παροχή στα μπεκ μήπως έχεις καμιά διαρροή ή έχει φύγει κανα σωληνάκι ή δεν πατάει καλά;

Στο λέω αυτό γιατί πολύ λες για τρικύλινδρο και ψάχνεις σε λάθος πράγματα όμως... Rolling eyes

διαρροή δε παιζει σίγουρα άσε που δε μειροιζη (χαχα πως σκ**α γράφεται!)
τίποτα ούτε φαίνεται κάτι εκ του μάτεως Razz

το ερώτημα είναι...αν εξαιρέσουμε τα κοψίδια, μειωμένη παροχή δικαιολογεί misfires ? Αμα είναι να το κοιτάξω ρε αδερφέ!

Άρε το κωλοάγγλο που με έκλεψε απο το Ebay 65 μέρες δεν ήρθε ακόμα το διαγνωστικό.... το κέρατο μέσα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2012, 23:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν οντως δουλευει τρικύλινδρο δες τα παρακατω με την σειρα:

Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος?

Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει....

Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων

Αυτα και βλέπουμε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 09:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:

Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος?Δε ξέρω, το τάκι θα ξέρει καλύτερα - αλλα το ίδιο πρόβλημα κόπια??

Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει....Ναι , το πρώτο που έκανα μιας και είχανε 15.000χλμ.βγήκαν χρωματικά άψογα

Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων.
τα κοίταξα όσο καλύτερα μπορούσα.Nothing wrong seems to happen..έβγαλα και το πολλ/στη και έλεγξα τις πίπες.

Αυτα και βλέπουμε

Εν κινήσει δε δουλευει τρικύλινδρο..μονο στο ρελαντί όταν είναι κρύο...κατα τα άλλα το πρόβλημα είναι τα κοψίματα κτλπ
update: εχθές που γυρνούσα σπίτι , όταν το έβαλα μπρός έκανε τα δικά του(τρικύλινδρο κτλπ) αλλα δεν άναψε λαμπάκι και μετά απο 2-3 άναψε σβήσε , εστρωσε και λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ μέχρι μετά απο κανα 10λεπτο που το έσβησα για να σαβουρώσω τίποτα στα mac... Aπο τη στιγμή που το ξαναάναψα γα**θηκε στα κοψίματα και άναψε ξανά και το λαμπάκι!

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 09:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:

Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει....

Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων

Αυτα και βλέπουμε

εμενα μου εχει δουλεψει με missfires στον 3ο κιλυνδρο κιολας για 2 λογους, πρότον απο πολυ πολουσιο μειγμα καθοτι κολούσε που και που ανοιχτο το μπεκ τησ βενζινης.. ΚΑΙ απο πολυ φτωχο καθοτι βγηκε το σωληνακι του υγραεριου κια δεν επαιρνε καυσημο

οποτε για misfire βλεπε ενα απο τα δυο κατευθειαν.. κανα καθαρισμα μπεκ για αρχη...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 11:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις ελεγξει για τυχον διαρροες αερα στην πολλαπλη εισαγωγης, ή και γενικα στο ολο συστημα εισαγωγης αερα του αυτοκινητου. Μηπως δεν εχεις επαρκη υποπιεση στην εισαγωγη οταν εισαι με λιγο/καθολου γκαζι (λογο τρυπας) και χαροπαλευει?
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 13:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Πολλαπλασιστης: μηπως και αυτος που σου εδωσε ο τακης δεν δεν ειναι καλος?Δε ξέρω, το τάκι θα ξέρει καλύτερα - αλλα το ίδιο πρόβλημα κόπια??

Μπουζι υποθετω εχεις αλλαξει....Ναι , το πρώτο που έκανα μιας και είχανε 15.000χλμ.βγήκαν χρωματικά άψογα

Δες και τις επαφες των καλωδίων του πολλαπλασιαστη και των μπουζι καθως και τις πιθανες ενωσεις των καλωδιων.
τα κοίταξα όσο καλύτερα μπορούσα.Nothing wrong seems to happen..έβγαλα και το πολλ/στη και έλεγξα τις πίπες.

Αυτα και βλέπουμε

Εν κινήσει δε δουλευει τρικύλινδρο..μονο στο ρελαντί όταν είναι κρύο...κατα τα άλλα το πρόβλημα είναι τα κοψίματα κτλπ
update: εχθές που γυρνούσα σπίτι , όταν το έβαλα μπρός έκανε τα δικά του(τρικύλινδρο κτλπ) αλλα δεν άναψε λαμπάκι και μετά απο 2-3 άναψε σβήσε , εστρωσε και λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ μέχρι μετά απο κανα 10λεπτο που το έσβησα για να σαβουρώσω τίποτα στα mac... Aπο τη στιγμή που το ξαναάναψα γα**θηκε στα κοψίματα και άναψε ξανά και το λαμπάκι!

Δοκίμασε τότε να βρεις κανεναν μαπ και λ να αλλάξεις.
Βρες δανεικούς, μην τους αγοράσεις και τελικά δεν είναι ούτε αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 14:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Άμα τον έδωσε ο τάκης, τί καθόμαστε και ψάχνουμε την αιτία τότε...;

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 09:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές υπο τη χορηγία του Σινανάι (τον οποίο ευχαριστώ θερμά) δοκίμασα το map του.Απο τη στιγμή που το έβαλα εμπρός μέχρι και την επιστροφή μου απο μια σύντομη βόλτα δεν έκανε το παραμικρό, κρατούσε σωστό ρελαντί χωρίς να βουτάει και γενικά πήγενε κομπλέ...
Το λαμπάκι δεν έσβησε βέβαια αλλα αυτό φαντάζομαι είναι κυκλοθυμικό...
με το που επέστρεψα και έβαλα το παλαιό map Γ@μήθηκε πάλι , αφού μου έσβησε και πριν καν βγώ απο το πάρκινγκ....

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 09:17:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Εχθές υπο τη χορηγία του Σινανάι (τον οποίο ευχαριστώ θερμά) δοκίμασα το map του.Απο τη στιγμή που το έβαλα εμπρός μέχρι και την επιστροφή μου απο μια σύντομη βόλτα δεν έκανε το παραμικρό, κρατούσε σωστό ρελαντί χωρίς να βουτάει και γενικά πήγενε κομπλέ...
Το λαμπάκι δεν έσβησε βέβαια αλλα αυτό φαντάζομαι είναι κυκλοθυμικό...
με το που επέστρεψα και έβαλα το παλαιό map Γ@μήθηκε πάλι , αφού μου έσβησε και πριν καν βγώ απο το πάρκινγκ....

http://www.youtube.com/watch?v=vzzhzUKm9mY

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 19:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

->Σφάλμα μονιμη βλαβη map.Αλλάχτηκε και όλα οκ
->Συνέχιζε να ανάβει λαμπάκι 'Ανιχνευση ψάσης(τι σκ**α είναι αυτό) ενσωματωμένη στην ανάφλεξη' κάτι τέτοιο...
Έφταιγε ο πολλ/στης του Δάσκαλου Τάκη(για καλό τον έβαλα??Laughing ) ...στον 1/4 αυξομειωνόταν συνεχώς ο χρόνος φόρτισης

Προς το παρόν ξυρίζει Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης