PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 1.3 rallye με μοτερ 1.6 8v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 17:02:14    Θέμα δημοσίευσης: 106 1.3 rallye με μοτερ 1.6 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και εχω 207 και δε ξερω τιποτα απο 106 και χρειαζομαι μια απαντηση γρηγορα απο καποιον που ξερει ανοιξα αυτο το θεμα.αν υπαρχει κατι παρομοιο που μπορω να βγαλω ακρη ας το ποσταρει καποιος και ας σβηστει.
Λοιπον.Εχουμε ενα 106 13αρι με πλεξουδα απο 13αρι και εισαγωγη μεταλικη απο 13αρι αλλα με μοτερ 1.6 8v και εγκεφαλο απο 1.6 με προγραμμα.Λοιπον το αμαξι αν δε ζεσταθει πολυ καλα κατω απο τις 3 κομπιαζει μπερδευει.Μετα ολα καλα αλλα αν πχ το πας ταπα για ωρα και σταματησεις στο φαναρι παλι τα ιδια.Υπαρχει περιπτωση να τα κανει αυτα λογω καλωδιωσης η ειναι απο κατι αλλο?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ParisMcridis στις Τετ 28 Δεκ 2011, 23:37:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 17:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνηθως εμεις τα γραφουμε εδω αλλα μαλλον εσυ σωστα τα γραφεις σε αυτο το τοπικ.

τα εχω περασει και τα περναω....
και τα "βυθισματα" του γκαζιου κ.τ.λ.
Να σου πω οτι δεν ειχα τετοια προβληματα με την πλαστικη εισαγωγη, ενω απο τοτε που εβαλα την μεταλικη τα απεκτησα.. Confused

1. μοτερακι ρελαντι.... !!!!ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!
2. αισθητηρας θεμοκρασιας μοτερ εγκεφαλου
3. σωληνακια υποπιεσης (μαπ-ρυθμιστη πιεσης-φρενων)
4. ρυθμιστης πιεσης βενζινης

μεσα στο καλοκαιρι μου ξαναχαλασε το μοτερακι του ρελαντι ( 2 μεσα σε ενα χρονο Evil) . εκλεισα λοιπον τελειως το μοτερακικαι εφτιαξα ρελαντι απο την πεταλουδα (απο την ασφαλεια της ντιζας του γκαζιου) ... εκτοτε σταματησαν ολα τα προβληματα...
Το γελιο το μεγαλο ειναι οτι τωρα οταν ειναι κρυο και δινει παραπανω μιγματα (παντα με 2,5 bar ρυθμιστη πιεσης) το αμαξι παει κατα 40-50% καλυτερα αποτι πριν.... Shocked Rolling eyes
φυσικα αποφευγω (και καλα...) να το πλακωνω τοτε γιατι ειναι κρυο.... απλα στο νησι ειναι ολα τοσο κοντα (και φυσικα παω παντα ταπα) που δεν προλαβαινει να κουνησει η θερμοκρασια.. Embarassed

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 18:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Zαχαρια μηπως θελει προγραμμα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 19:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου η του παιδιου?
γιατι του παιδιου εχει.....το δικο μου θελει στανταρ.... Embarassed

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 19:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
το δικο μου η του παιδιου?
γιατι του παιδιου εχει.....το δικο μου θελει στανταρ.... Embarassed

για το δικο σου λεω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 19:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φουλ εξατμηση (μονο καταλυτης μαμα)+εισαγωγη+φιλτρακι..... Confused
στανταρ θελω αλλα περιμενω εκκεντρο και καταλυτη... και με τον 3barο δεν δουλευει καλα... μπουκωνει... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 19:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν αλλαξουμε καλοδιωση και βαλουμε το μαπ απο το 16αρι λετε να σταματησει τα κουλα?Και χρειαζεται αλλαγη η καλωδιωση η μπορουμε να κανουμε και αλλιως την αλλαγη του μαπ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ParisMcridis στις Τετ 28 Δεκ 2011, 23:37:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 20:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μαπ ειναι ολοιδιος και στα δυο... καλωδιωση δεν χρειαζεται να αλλαξεις φιλαρακι
και το μοτερακι του ρελαντι ειναι ιδιο, και ο Λ (εχει κατα 10cm πιο μακρυ καλωδιο) και ολοι οι σενσορες σχεδον ειναι ιδιοι.
Τα εχω επαληθευσει και θεωριτικα, και πρακτικα!!

Τσεκαρε αυτα που σου ειπα....
και βαλε το πανω σε διαγνωστικο να δεις αν σου λεει κανα κουλο. λαμπακι μην μεριμενεις να αναψει... μονο αν καει ο εγκεφαλος αναβει. Ολα τα αλλα του τα εχω κανει αλλα και παλι δεν αναβε λαμπακι!! Twisted evil

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις και κοντα στα βυσματα, αν τα καλωδια ειναι καλα και οχι με σπασμενη μονωση.
Να ξερεις οτι ακριβως το ιδιο σεταπ εχω εγω και το εχω φτιαξει μονος μου μετα απο πολυ μελετη και παρααααα πολλαααααα προβληματα! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 20:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παρα πολυ...αυριο λοιπον θα τα δω ολα αυτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 21:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες τι μπουζι φοραει και επισης πολυ μεγαλη πιθανοτητα το προγραμμα να ειναι για τον φρουτσο...

Απο ηλεκτρικα παντως δεν ειναι,ειτε 1300,ειτε 1600,ιδια ειναι και στις δυο περιπτωσεις οποτε μην σπας τζαμπα το κεφαλι σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 22:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 90 C εκεί αρχίζουν τα παλαβά.
Το μίγμα στο ρελαντί από 14,7:1 πάει στο 17-18:1, κ διορθώνει μόνο με βαθύ πάτημα γκαζιού ή σβήσιμο κ επανεκκίνηση του κινητήρα αλλά πάλι για λίγα μέτρα μέχρι να ξαναδιαβάσει ο εγκέφαλος τον αισθητήρα ψυχρής..

Λέω εγώ τώρα, αν παρεμβάλουμε μία πρόσθετη αντιστασούλα ώστε να ξεγελάμε τον εγγέφαλο για να μη λαμβάνει σήμα ποτέ πάνω από 80 Βαθμούς C, τα μίγματα δε θα σταθεροποιηθούν εκεί ? Με πρόγραμμα αυτό δε γίνεται σίγουρα αυτό το έχω ψάξει.

Αύριο θα πάρω μία μίνι αντιστασούλα 100 Ωhm κ θα το τσεκάρω γιατί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GEMI στις Τετ 28 Δεκ 2011, 22:39:13, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 22:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατι να πειραματιστεις με αντισταση και να μην αλλαξεις αισθητηρα ψυχρης ρε John,αφου ετσι και αλλιως ποτε δεν δημιουργουσε προβλημα οποτε ή χαλασμενος ειναι ή κατι με το προγραμμα δεν ειναι σωστο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 22:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αισθητήρας εισαγωγής θερμοκρασία αέρα έχει παραδόξως τις ίδιες τιμές αλλά μετράει μέχρι 80 βαθμούς.. :

Θεμοκρασία.......... Αντίσταση σε Ωhm
σε βαθ. C
10 C................. 3530-4100 Ω
20 C................. 2350-2670 Ω
40 C................. 1085-1230 Ω
60 C................. 540-615 Ω
80 C................. 292-326 Ω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 22:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,ποσο να φτασει η θερμοκρασια εισερχομενου αερα ρε; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 23:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης υπάρχει κ ο αισθητήρας στροφών στο σασμάν (RPM) αυτός πάλι μετράει την ταχύτητα του οχήματος κ συνεργάζεται με τον αισθητήρα ψυχρής για τις τιμές στην ECU. Στο δικό μου δεν τον σύνδεσα καν, μήπως δημιουργεί κ αυτός πρόβλημα ?
Αύριο με την αντιστασούλα εκτιμώ να λυθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 23:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο σασμαν,περαν της ντιζας του κοντερ,δεν εχει κατι αλλο ρε.
Εσυ τι δεν συνδεσες; Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 23:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαννη παλικαρι μου..... γιατι δεν το συνδεεις να δεις ?....
τον αισθητηρα θερμοκρασιας τον εχεις αλλαξει με καινουριο?

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 23:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.θα τα δω ολα και θα σας πω.
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2011, 23:41:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι Στελιο... εχει
εχει τον αισθητηρα της οπισθεν και τον αισθητηρα κινησης . ειναι το ιδιο κοματι που μπαινει και η ντιζα του κοντερ.
μαλιστα τα μεταγενεστερα μοντελα (τρυφυσα και μερικα μονοφυσα) δεν εχουν καθολου ντιζα ... Wink

ParisMcridis έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.θα τα δω ολα και θα σας πω.

πες μας και τα αποτελεσματα η αν χρειαστεις κατι. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα που ειχαν ντιζα για το κοντερ,δεν εχουν αισθητηρα κινησης ρε... Scratch
Μονον αυτα που ειχαν "ηλεκτρικο" κοντερ. Neutral

Πχ τα 1600αρια 8v Rallye ειχαν ηλεκτρικο κοντερ ενω τα 1600αρια XSi ηταν με ντιζα,ασχετα αν τα ηλεκτρικα τους ηταν ιδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης