PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή παραφλού
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή παραφλού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 40.000 χλμ άλλαξα το παραφλού (πριν ενάμιση μήνα δηλαδή).

Πήρα το αυθεντικό της Πεζό σε 5λιτρη συσκευασία (11,5 Ε) γιατί με προβλημάτισε η εμμονή της Πεζό στην "Προστασία στους -35 βαθμούς Κελσίου" οπωσδήποτε.

Πήγα σε έναν τύπο επάνω στη Θηβών στο ύψος του Λακιώτη, που ασχολείται μόνο με ψυγεία. Μου άδειασε το παλιό παραφλού, έβγαλε το δοχείο πλήρωσης, το καθάρισε (μάκα που είχε πιάσει μέσα!), έβγαλε τους σωλήνες του καλοριφέρ και φύσηξε μέσα με ζεστό αέρα (να δείτε τι έβγαινε από μέσα.....) και μετά μου συμπλήρωσε το παραφλού.

Για όλα αυτά μου πήρε 25 ευρώ, ούτε λίγα, ούτε πολλά.

Τώρα για διαφορές. Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι η θερμοκρασία νερού πλέον μένει περισσότερη ώρα στους 80 βαθμούς, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να ανεβάζουν θερμοκρασία και τα λάδια, κάτι που πριν δεν συνέβαινε. Πριν το αλλάξω η θερμοκρασία νερού έφτανε τους 88 βαθμούς, και τα λάδια δεν είχαν ζεσταθεί ακόμα.

Ακόμη κι αν δεν έβλεπα διαφορά στη θερμοκρασία του κινητήρα, πάλι θα τό άλλαζα τώρα που είδα ολόκληρο............ζωολογικό κήπο να βγαίνει από μέσα. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέφανε καλά έκανες!!! Και εγώ άλλαξα τα νερά στα 40.000χλm. Κακό δεν κάνεις κάτι καλό πάντως σίγουρα θα κάνεις Wink Wink Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 17:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα service στο αλλάζουν ή απλά συμπληρώνουν?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 00:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά συμπληρώνουν αν χρειάζεται. Η Πεζό λέει ότι δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή το παραφλού! Shocked

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 08:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Απλά συμπληρώνουν αν χρειάζεται. Η Πεζό λέει ότι δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή το παραφλού! Shocked

Και τί θα κάνουμε;Θα αφήσουμε τη μάκα και τα ψαράκια να κολυμπάνε μέσα στο paraflu? Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 08:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala katalava tora pou plisiazo kai ego tha pao gia allagi....kai katharismo.....ase giati exei arxisei na mou anevazei thermokrasies....me logiki xrisi mou paei 100 vathmous....anef logou....ti na po ......tha to kano kai tha sas po
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 09:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Και τί θα κάνουμε;Θα αφήσουμε τη μάκα και τα ψαράκια να κολυμπάνε μέσα στο paraflu? Laughing

Γιατί ρε Μιχάλη, δεν έχεις φάει βραστό ψάρι ποτέ; Shocked Laughing Laughing

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 09:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Απλά συμπληρώνουν αν χρειάζεται. Η Πεζό λέει ότι δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή το παραφλού!
mick206 έγραψε:
Και τί θα κάνουμε;Θα αφήσουμε τη μάκα και τα ψαράκια να κολυμπάνε μέσα στο paraflu?
Svstouk έγραψε:
Γιατί ρε Μιχάλη, δεν έχεις φάει βραστό ψάρι ποτέ;

LaughingLaughingLaughingLaughing
Αμέ! Laughing Και μου άρεσε κιόλας LaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 11:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή πλησιάζω τα 40Κ χλμ, για πες που ακριβώς στη Θηβών είναι το παλικάρι Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 11:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
επειδή πλησιάζω τα 40Κ χλμ, για πες που ακριβώς στη Θηβών είναι το παλικάρι Smile

ΨΥΓΕΙΑ "Ο ΣΩΤΗΡΗΣ"

Θηβών 427 Ίλιον

τηλ. 210-5756051

Όπως κατεβαίνεις τη Θηβών με κατεύθυνση το Περιστέρι, περνάς τα φανάρια της Αν. Ρωμυλίας και μετά από 300 μέτρα είναι στο δεξί σου χέρι επί της Θηβών. Wink

Τι παραφλού θα βάλεις;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 11:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Τι παραφλού θα βάλεις;

ShockedShockedShocked
Γιατί;; Υπάρχουν πολλά είδη παραφλού;; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 11:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Τι παραφλού θα βάλεις;

ShockedShockedShocked
Γιατί;; Υπάρχουν πολλά είδη παραφλού;; Rolling eyes

Η διαφορά έγκειται στους πόσους βαθμούς υπό το μηδέν προσφέρουν προστασία.

Τα συνηθισμένα παραφλού που βρίσκονται σε όλα τα βενζινάδικα προσφέρουν προστασία μέχρι τους -12. Η Πεζό επιμένει να χρησιμοποιούμε παραφλού με προστασία στους -35.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 13:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Η διαφορά έγκειται στους πόσους βαθμούς υπό το μηδέν προσφέρουν προστασία.

Τα συνηθισμένα παραφλού που βρίσκονται σε όλα τα βενζινάδικα προσφέρουν προστασία μέχρι τους -12. Η Πεζό επιμένει να χρησιμοποιούμε παραφλού με προστασία στους -35.

Στο δικό μου λόγω καταγωγής από ''κρύα μέρη''(Φλώρινα) έχω παραφλού για -40C περίπου.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 02:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε, αυτό που γουστάρει η peugeot θα βάλω... το παραφλού, επειδή είμαι άσχετος, τι ακριβώς είναι;; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 05:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παραφλου ειναι το μειγμα νερου/ψυκτικου που εχει μεσα το ψυγειο της μηχανης και το κυκλωμα ψυξης...

Απ'οσο εχω διαβασει (νομιζω στο manual του αυτοκινητου) το παραφλου πρεπει να αλλαζει καθε 2-3 χρονια η καμποσες δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα. Εγω στα 4 χρονια δεν το χω αλλαξει ποτε αλλα δε βλεπω να εχει τιποτα.. παντως ουτε χιλιομετρα πολλα κανω..
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2012, 16:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι ν'αλλάξω μόνο παραφλού, δεν έχω κάποια διαρροή. Δεν έχω αλλάξει εδώ και 3-4 χρόνια, αν και δεν είδα σημαντική μείωση στη στάθμη ή αύξηση θερμοκρασίας.

-Πόση ώρα χρειάζεται για την αλλαγή;
-Σε κόστος πόσο πάει;
-Βγαίνει ταμπλώ;
-Πόσα λίτρα απαιτούνται;
-Χρειάζεται ν'αλλάξω κι αυτά τα τσιμουχάκια εκεί που βιδώνουν οι 1-3 βίδες στο ψυγείο; Και θα'ναι οκ μετά ή θα μπλέξουμε με αλλαγή ψυγείου και τίποτα άλλες αηδίες;

Ψάχνω να βρω και στο forum εκείνο το "δυνατό" παραφλού (όχι το πορτοκαλοκόκκινο της Valeo) που είχε προτείνει κάποιος, αλλά δεν το'χω βρει ακόμη. Γιατί διάβασα διάφορα για βγάλσιμο ταμπλώ, σωλήνων κτλ, αλλά ομολογώ πώς όλα ήταν γι'αυτούς που ήδη είχαν διαρροή. Χρειάζεται να γίνουν όλα αυτά;

//Αν έχετε να προτείνετε μάστορα που ξέρει να το κάνει σωστά, πείτε μήπως πάω σ'εκείνον. Ή αν είναι κάποιος από σας μηχανικός, να τον εμπιστευτώ. Smile

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2012, 17:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα από μέσα (ταμπλό κλπ)
Υποθέτω οτι λες για το repsol anticogelante puro....
αν είναι να βάλεις αυτό θα χρειαστείς 2λ repsol και 3λ απιονισμένο νερό...
Υπολόγισε περίπου 10ε το λίτρο για το repsol...
αν προτιμήσεις κάποιο έτοιμο θα χρειαστείς περίπου 5λ από αυτό...
Σαν χρόνο θα χρειαστείς από 30 λεπτά έως 1 ώρα (καλό θα ήταν να αλλάξεις και θερμοστάτη μαζί, το κόστος του είναι 10ε)
Όλα τα παραπάνω εφόσον δεν έχει διαρροή κάπου

στο link θα δεις πως γίνεται όλη η διαδικασία...μην σε αγχώσει ο τίτλος με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στο δικό σου.... Wink
η μόνη διαφορά είναι ότι θα πρέπει να βγάλεις το κάτω κολάρο του ψυγείου για να αδειάσει τελείως το κύκλωμα από το παλιό παραφλού πριν αρχίσεις να βάλεις το καινούργιο....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11793 Wink

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2012, 15:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Χρήστο δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα από μέσα (ταμπλό κλπ)
Υποθέτω οτι λες για το repsol anticogelante puro....
αν είναι να βάλεις αυτό θα χρειαστείς 2λ repsol και 3λ απιονισμένο νερό...
Υπολόγισε περίπου 10ε το λίτρο για το repsol...
αν προτιμήσεις κάποιο έτοιμο θα χρειαστείς περίπου 5λ από αυτό...
Σαν χρόνο θα χρειαστείς από 30 λεπτά έως 1 ώρα (καλό θα ήταν να αλλάξεις και θερμοστάτη μαζί, το κόστος του είναι 10ε)
Όλα τα παραπάνω εφόσον δεν έχει διαρροή κάπου

στο link θα δεις πως γίνεται όλη η διαδικασία...μην σε αγχώσει ο τίτλος με τον ίδιο τρόπο γίνεται και στο δικό σου.... Wink
η μόνη διαφορά είναι ότι θα πρέπει να βγάλεις το κάτω κολάρο του ψυγείου για να αδειάσει τελείως το κύκλωμα από το παλιό παραφλού πριν αρχίσεις να βάλεις το καινούργιο....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11793 Wink

Ευχαριστώ αρχηγέ. Το Repsol εννοούσα, αλλά δεν το βρήκα με το search. Θα το σκεφτώ αν το πάρω ή αν θα βάλω κάποιο κοινό παραφλού, δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας προς το παρόν. Διαρροή όχι, δεν έχω δει σταγόνα εδώ και χρόνια.

Θ'αλλάξω και το θερμοστάτη τότε και είμαστε οκ.

Το'χα ρωτήσει κι εδώ κι απάντησε ο Steve. Όλα οκ.

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2012, 00:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαζεύοντας σε διάφορα sites για λιπαντικά και παίζοντας με τους advisors για το κατάλληλο λιπαντικό για το αυτοκίνητό μου, είδα ότι αρκετοί αναφέρουν και ποιο είναι ιδανικό υγρό φρένων, βαλβολίνη, ψυκτικό κτλ και τις ποσότητές τους.

Στα λάδια παίρνει 3,2-3,3 μαζί με το φίλτρο, οκ.
Στις βαλβολίνες 1,9-2.

Γενικά τα'χουν σωστά αυτά.

Στο παραφλού όμως, είναι δυνατόν να παίρνει 7 λίτρα που γράφουν όλοι; Ισχύει αυτό; Ή με 1 μπετόνι 5L καθαρίζω; Να ξέρω πόσα τελικά θα πάρω...Γιατί βλέπω πώς 5 έχετε γράψει εδώ μέσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2012, 00:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7 λίτρα μου φαίνονται υπερβολικά............με 4 κάτι νομίζω γεμίζει.......

Ήρθε η δική μου σειρά στο 307 μετά από 5 χρόνια και 142.000 χλμ να πάω να αλλάξω το παραφλού μου......θα το κάνω σε κάνα 20ήμερο, γιατί είδα ένα ανέβασμα θερμοκρασίας σε ανηφόρα (βέβαια) που δε μου άρεσε........νομίζω ότι πρέπει λογικά να την έχει ακούσει το παραφλού.............κανένα σχόλιο;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης