PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.1 και 180 στο κοντέρ!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8v) Color Line (2002)

Ένταξη: 12 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:47:05    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.1 και 180 στο κοντέρ!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγινε ένα απίστευτο γεγονός χτες που γυρνούσα από Βέροια.
Με έπιασε ένα μπουρίνι πολύ δυνατό όταν έφευγα από Βέροια και πήγαινα με 110. Όταν λοιπόν έφτασα στο κόμβο της Αλεξάνδρειας ως δια μαγείας σταμάτησε η βροχή και ο δρόμος ήταν κατάστεγνος. Είπα να το πατήσω λοιπόν λίγο μιας και παραδώθηκε το κομάτι της Εγνατίας και είναι καλός ο δρόμος. Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνω και συνήθως πιάνω τα 165 με 170.
Όμως το αυτοκίνητο επιτάχυνε με απίστευτο ρυθμό(και το λέω αυτό γιατί το ξέρω το αμάξι μου 1100 κυβικά είναι) και με στροφές κοντα στις 5500++ το κοντέρ έδειξε 180!!!!!!!
Και αυτή την ταχύτητα την κράτησα μέχρι τον κόμβο στο Κλειδί.
Το αυτοκίνητο δεν έτρεμε καθόλου και πήγαινε σφεντόνα!!!
Επειδή δεν μπορώ να το καταλάβω μπορεί κάποιος να μου πεί πως έγινε αυτό το ΘΑΥΜΑ?????
Με το 405 μου που είναι 1.9 πιάνω 195 με 200 αλλά είναι 1900 κυβικά!
Πως έγινε αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 12:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως λίγο ότι το ξεκάπνισες αυτές τις μέρες, ίσως λίγο και η πυκνότητα του αέρα, που ίσως να έχει σχέση με το μπουρίνι, δεν ξέρω........ ίσως λίγο ευνοϊκά ρεύματα του αέρα.........αυτά μπορώ να σκεφτώ. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 13:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Ντίνο και εγώ αυτές τις μέρες που είχα ανέβει πάνω έκανα κάποιες δοκιμές Twisted evil καθώς ανέβαινα...
Έτσι είδα πως με 3η πιάνει κόφτες γύρω στα 122,με 4η πάει πάνω απο 140(γύρω στα 150 αν θυμάμαι καλά...) και στην 5η απο ένα σημείο και μετά δεν ροπιάζει άλλο ΟΣΟ και να το πατάς το γκάζι...
Επίσης για να τα πιάσεις αυτά τα χιλιόμετρα πρέπει η ευθεία να είναι μεγάααααααλη σε μήκος και τέτοιες έχει πολλές η εθνική ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Laughing
Εγώ θυμάμαι πρόπερσι περιστατικό που στο πηγαιμό για Βέροια είμασταν στο αμάξι 4 άτομα με αποσκευές ΚΑΙ A/C και είχα πιάσει εξω απο το Βόλο 180 κοντερίσια...
Τώρα έφτασα μέχρι τα 170... Laughing
Ξεμπούκωσε για τα καλά... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 14:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....λίγο κατηφορίτσα, λίγο αεράκι από πίσω....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 14:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω εχθες μετα το μπουρινι γυρνουσα απο Θεσσαλονικη.Πως δεν σε ειδα Question Ο καιρος φταιει που εβρεξε και ανεβασε την υγρασια με αποτελεσμα να εχει περισοτερη πυκνοτητα ο αερας και να γινετε καλυτερη καυση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 17:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και εγω εχθες μετα το μπουρινι γυρνουσα απο Θεσσαλονικη.Πως δεν σε ειδα Question Ο καιρος φταιει που εβρεξε και ανεβασε την υγρασια με αποτελεσμα να εχει περισοτερη πυκνοτητα ο αερας και να γινετε καλυτερη καυση.

Η υψηλή υγρασία φίλε μου μάλλον δεν βοηθάει στην απόδοση ενός κινητήρα αν θυμάμαι καλά.Η πτώση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος λόγω του καιρού,ναι.Όσο για τα 180 χαω του φίλου μας,μήπως δεν πρόσεξε και αντί για ευννοϊκό άνεμο είχε ευννοϊκό...τυφώνα; Shocked
Μα τι στο καλό κάνετε στα αμάξια σας και το δικό μου,αν και 1400,δεν ανεβάζει πάνω από 173 χαω;Μόνο σε κατηφόρα κατάφερα να ξεπεράσω τα 180 και να δω λίγο πάνω από 185... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 18:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γεγονός οτί είδα στο κοντέρ 180 και με A/C είναι αλήθεια. Ήμουν μόνος μου και δεν είχα βάρος. Βέβαια ο δρόμος ίσως και να έχει κάποια σχετική κλίση καθώς η Βέροια βρίσκετε πιο ψηλά από τη Θεσσαλονίκη. Το έχω 2 χρόνια το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερα ποτέ να δείξει 180. Βέβαια αν με σταματούσαν με radar θα ήταν η χαρά μου γιατί θα αμφισβητούσα την ένδειξη στο δικαστήριο αφού το εργοστάσιο δίνει τελική 168 και όχι 180. Razz Razz Razz Razz

Ίσως θα πρέπει όλοι με τα 1.4 κ 1.6 206 σας να το σκεφτήτε και να τα πουλήσετε για να πάρετε 1.1. Ίσως και να σας τρώμε στην ευθεία. Cool Cool

ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ RC???????? Twisted evil Twisted evil

Πάντως το καλό λάδι που έβαλα, το φίλτρο green της PeugeotSport, τα ενισχυμένα μπουζί καθώς επίσης η μικρή κλίση του δρόμου(λίγη κατηφορίτσα) και το χέρι του Θεού από πίσω έγραψε 180 το κοντέρ.
Λες να πιάσω τα 250 αύριο που θα ξαναπάω??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 22:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Το γεγονός οτί είδα στο κοντέρ 180 και με A/C είναι αλήθεια.

Εντάξει ρε Ντίνο,μην τρελένεσαι.Δεν σου είπε και κανείς τίποτα... LaughingLaughingLaughing
Εξάλλου το έχω δοκιμάσει και εγώ αυτό... Wink Εγώ σε πιστεύω.
DiNoSt έγραψε:
Ίσως θα πρέπει όλοι με τα 1.4 κ 1.6 206 σας να το σκεφτήτε και να τα πουλήσετε για να πάρετε 1.1. Ίσως και να σας τρώμε στην ευθεία.

Κρύβε λόγια κρύβε λόγια LaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Ίσως θα πρέπει όλοι με τα 1.4 κ 1.6 206 σας να το σκεφτήτε και να τα πουλήσετε για να πάρετε 1.1. Ίσως και να σας τρώμε στην ευθεία.

Κάποιος να μου πουλήσει ένα κινητήρα 1100 ρε παιδιάαααα........
Please δεν αντέχω άλλο τα 75 άλογα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Όοοοοοοοοοοοχι!!!! Very happy
Εκεί! Εκείιιιιιιιιιιιιιι με τα 75 άλογα! NodNodNodLaughingLaughingLaughing
Καλά είσαι! Very happy
Τί να τον κάνεις τον 1.1; Laughing Είναι πολύς για σένα... LaughingLaughingLaughingLaughing

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

180 με αυτόν τον κινητήρα είχα δει και εγώ στο κοντέρ (με ψιλοκατηφόρα στα Μέγαρα,φορτωμένο και με 3 άτομα).Δεν αμισβητώ ότι μπορεί να τα δεις.Τώρα το πόσα είναι τα πραγματικά..... Rolling eyes

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Τώρα το πόσα είναι τα πραγματικά.....

Άμα κλείσεις μουσική,παράθυρα και ακούς μόνο τον κινητήρα θα δείς πόσο πραγματικά είναι... LaughingLaughingLaughing
Μουγκανίζει το μοτεράκι LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Εγώ νόμιζα πως θα βγεί έξω απο το καπό και θα πετάξει... LaughingLaughingLaughingLaughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 13:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Όοοοοοοοοοοοχι!!!! Very happy
Εκεί! Εκείιιιιιιιιιιιιιι με τα 75 άλογα! NodNodNodLaughingLaughingLaughing
Καλά είσαι! Very happy
Τί να τον κάνεις τον 1.1; Laughing Είναι πολύς για σένα... LaughingLaughingLaughingLaughing

Έχεις δίκιο......
Που να αντέξει το πλαίσιό μου 1100 κυβικά......
Άσε που πρέπει να το ξαναστήσω από την αρχή......

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 14:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Πολλά τα λεφτά σε σχέση με τα άλογα που θα πάρεις...
Θα τρέχεις όμως με 180 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Για ξανασκέψου το... Laughing Wink Cool

Επιστροφή στην κορυφή
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 21:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας παρακαλώ να σταματήσει το δούλεμα!!!!! Twisted evil Twisted evil

ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΤΥΧΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ RC ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ RC ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΔΥΟ 1100!! Shocked

Α ΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ 1400ΑΡΙΑ ΚΑΙ 1600ΑΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ!!!! Razz Razz
(δεν μιλαω για σερβιετα!!)
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 22:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μιας και το δικο μου το 1400αρι πιανει με το ζορι τα 180 πια και εκεινο σε πολυ μεγαλη ευθεια και αν εχει ζεσταθει καλα, αποφασισα να βαλω τον μαγικο κινητηρα των 1100 cc να δω κι εγω μια ασπρη μερα επιτελους!

Καλα ρε παιδια θα τρελλαθω εδωμεσα! Πως γινεται ενα 1100 να πιανει 180 τελικη με 4 ατομα και αιρκοντισιον??? Εγω αν αναψω το αιρκοντισιον κανω κοντρα με χελωνες, πλακα μου κανετε??? Laughing Laughing Laughing

Μαλλον πρεπει εσεις οι 1100αριδες να ριξετε μια ματια στα κοντερ σας, 160 λεει το κοντερ και βλεπετε 180! Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 08:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Πως γινεται ενα 1100 να πιανει 180 τελικη με 4 ατομα και αιρκοντισιον???

ΚΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;;; Evil
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ;ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ 1.1ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ;
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ,ΑΔΕΙΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ 180!!ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ;ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑΝ!!
ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ,ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ #$@!ΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 180

Όποιος θέλει να το πιστέψει το πιστεύει...
Όποιος δεν το πιστεύει δεν με ενδιαφέρει...
Οτι άλλο και να πούμε περισσεύει...
Περιττό είναι...
Καλή η πλάκα αλλά μέχρι ένα σημείο (και εγώ έκανα πλάκα) και εξάλλου εγώ δεν σας έχω πεί ποτέ να πουλήσετε το 1.4 ή το 1.6 σας και να πάρετε 1.1!!
Άντε γιατι τα πήρα...
Τα σκεύη μου...

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 09:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί τα "παίρνεις" βρε Μιχαλάκη? Very happy Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα... Εξάλλου και εγώ όπως προ ανέφερα τα έχω δει (χωρίς a/c,δεν είχα άλλωστε).

kavaliotis έγραψε:

Πως γινεται ενα 1100 να πιανει 180 τελικη με 4 ατομα και αιρκοντισιον???

Ε όχι και 180 τελική!Με 4η πηγαίναμε,δεν είχαμε βάλει καν την πέμπτη... Laughing Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 09:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως τα 180 τα βλέπω κάθε μέρα στο κοντέρ μου. Μια φορά κιόλας έφτασε κι ο δείκτης μέχρι εκεί! Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 09:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Teoman έγραψε:
Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα...

Κουβέντα κάνουμε Θοδωρή το ξέρω αλλά τί είπα ο αθεόφοβος;
Οτι έπιασα 180 με το 1.1... Τόσο δύσκολο είναι; Άμα τρέχεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποια στιγμή θα τα πιάσεις... Και δεν τα έπιασα στο ΜΠΑΜ... Πήγαινα και πήγαινα και κάποια στιγμή έφτασα 180! Δεν είπα οτι είδα εξωγήινο...
Ήταν τότε που έκανα 4' 30" ώρες απο Αθήνα προς Βέροια...
οι φίλοι μου δεν με πιστεύαν οτι το έκανα σε τόση ώρα...
και ο πατέρας μου δεν ξαναμπαίνει στο αμάξι...
αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης