PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δυναμό, ψαλίδια και δίσκος πλατό

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xrysa (Χ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1998

Ένταξη: 22 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2011, 14:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Δυναμό, ψαλίδια και δίσκος πλατό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους...
Είμαι νέα στο forum και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας καθώς έχω κάποια θεματάκια....
Έχω ένα peugeot 306 του 1998 εδώ κ ένα χρόνο (μεταχειρισμένο όπως αντιλλαμβάνεστε) ατρακάριστο, ήταν από γνωστό μου, και έχει τα εξής προβλήματα:
'Εχει πολύ σκληρό συμπλέκτη και δεν κουμπώνουν καλά οι ταχύτητες, ειδικά 1η, 2α και τώρα τελευταία και 3η.Στο μεταξυ μου κόπηκε κ η ντίζα του συμπλέκτη και στο συνεργείο που μου την αντικατέστησαν μου είπαν πως σίγουρα θέλει αλλαγή δίσκο πλατό αλλιώς θα ξανακοπεί. (σημείωση, είχε ξανακοπεί ένα χρόνο πρίν).
Βρίσκω λοιπόν ένα συνεργείο που μου φάνηκε "καλό" και το πάω για δίσκο και μου βγάζει άλλα..αλλαγή ιμάντα ο οποίος είχε φθαρεί και φλάντζα γιατί γέμιζε λάδια το ψυγείο. οκ το κάνω. (350€). Και μου λέει οτι εντόπισε τα εξής:
α. θέλει αλλαγή δυναμό μέσα στο επόμενο 3μηνο
β. θέλει αλλαγή ψαλίδια μέσα στο επόμενο 3μηνο
γ. αλλαγή δίσκο πλατό σε βάθος χρόνο πχ μέχρι το καλοκαίρι.
Πόσο κοστίζουν όλα αυτά? Συμφέρει άραγε? Ο μηχανικός που το πήγα μου λέει πως αυτά είναι "καλής πάστας αμάξια" κ πως αξίζει να το φτιάξω. Το δυναμό έχω ακούσει πως έχει τσουχτερή τιμή. Τα ψαλίδια απ οτι κατάλαβα έχουν να κάνουν με την ευθυγράμμιση, σωστά? Εαν το παραλείψω σε αυτή τη φάση και δεν τα αντικαταστήσω δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο? πχ θα έχω πρόβλημα μεγαλύτερο? Γιατί αν θέλω ενα 700άρι για τα παραπάνω...μήπως είναι too much????
Δεν έχω και κανέναν γνώστη μηχανολογικών για να μου πεί τη γνώμη του.... Sad

Ευχαριστώ...
xrysa
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2011, 15:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπολογιζε περιπου 120-140 για ανακατασκευης δυναμο γυρω στα 150 για ψαλιδια ιμιτασιον 120 δισκοπλατο.μαζι με εργασια + φλατζα που ιδη θελει εισαι χαλαρα στο 700αρι...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2011, 15:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν δοκιμαζεις και κανενα αλλο μαστορα να το δει απλα το αμαξι ? Εισαι σιγουρη για αυτον που το πας τωρα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης