PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλκοόλ-Οδήγηση και διάφορες ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

Ένταξη: 13 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 06:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Αλκοόλ-Οδήγηση και διάφορες ιδέες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BLEPW STHN T.V DIAFHMISH H OPOIA DEIXNEI ADEIA POTHRIA STA OPOIA KAPOIOS BAZEI POTO KAI STO TELEYTAIO POTHRI MPAINEI 1 KLEIDI APO AMAKSI KAI AKOLOYTHEI H ATAKA"OXI DEN THA PIW DIOTI ODHGAW-RIKSE TO SLOGKAN STHN PAREA SOY"(ARKETA PROSFATH ISWS NA THN EXETE DEI) KAI EGW SAS APANTAW "MPARPOYTSALA" AS PARW TA PRGMATA APO THN ARXH KAI THA MILHSW APO PROSWPIKES MOY EMPEIRIES KAI ME REALISTIKO MATI GIA TO TI ANTILAMBANOMAI. STHN ELLADA EKTOS APO THN KOINH FRASH "PAME GIA KAFE" H DEYTERH PISTEYW FRASH EINAI "PAME GIA POTO" H "PAME GIA MPYRA" H GENIKA PAME NA DIASKEDASOYME" OPOY TI ESTI DIASKEDASH EKTOS APO CINEMA,FAI,BOLTA...? ESTI OTI KATHE BRADY POLYS KOSMOS BRISKETAI SE KAPOIO MAGAZI PEIRAIA,THISEIO,MPOYRNAZI... KAI PINEI ALKOOL GIA NA KANEI KEFI ME THN PAREA TOY. AYTO POY SYMBENEI EINAI OTI TO 40% ME 50% (TWN ODHGWN MILAW PANTA)DEN STAMATAEI STO SHMEIO "KANW KEFI" ALLA STO SHMEIO "FTIAXNW KEFALI" H POLLES FORES TO PERNAEI KAI AYTO KAI META PAIRNOYN TO AMAKSI KAI ODHGANE. DEN THELW NA ANAFERTHW AN AYTO EINAI POY MAS SKOTWNEI (OXI AKOMA BEBAIA) ALLA THELW NA APANTHSW STOYS DIAFHMISTES OTI TO FAINOMENO NA BGOYME 4-5 ATOMA NA PAME STO BAR.CLUB H STO SKYLADIKO KAI NA POIOYME OLOI EKTOS APO ENAN EPEIDH THA ODHGHSEI EINAI SPANIO SAN THN EKLEIPSH HLIOY!!! EDW KSERW ATOMA TA OPOIA GYMNAZONTAI DEN PINOYN DEN KAPNIZOYN ALLA OTAN THA BGOYME DEN THA PAROYN KAI PORTOKALADA!!!! AKOMA KAI AYTOI 2-3 POTA THA TA PIOYNE. EGW KSERW OTI SYNHTHWS ODHGAEI O LIGOTERO PIWMENOS ((BEBAIA YPARXOYN KAI PERIPTWSEIS ALLOI LOGOI DEN SOY EPITREPOYN NA PIEIS OPWS LOGW DOYLEIAS TO PRWI H DEN KANW KEFI K.T.L)) KAI DEN MILAW GIA TO ALKOTEST AN TO MHXANHMA THA SE BREI SKNIPA H OXI DIOTI SE LIGO KAI ME 1 SFHNAKI KARPOYZI THA SOY PAIRNOYN TO DIPLWMA !!! ((DEN THA PARW THESH KAI GIA AYTO,OXI AKOMA)) STHN TELIKH YPARXOYN KAI TA TAXI ALLA DEN EIDA KANENAN ENW KSEREI EK TWN PROTERWN OTI THA PAEI NA PIEI NA PAREI TAXI GIA NA PAEI H POSO MALLON OTAN FEYGEI KAI KSEREI OTI EINAI SE KATASTASH....."ANTE GEIA".! GIATI SOY LEI TI TO PHRA TO RHMADI ASE POY TOY EXWSA KAI ENA XARTI GIA EKSATMISH,TURBO,PLASTIKA.SUBWOOFER.... KAI TO EKANA TOYMPANO GIA NA PHGAINW ME TAXI????? ASE POY THA GINW KAI ROPMA STHN PAREA H STHN GKOMENA POY THELW NA THN PAW SPITI THS!!!!! KAMIA FORA OI FILOI MAS MAS EPHREAZOYN SE OTI KANOYME OPWS KSERETE KAI DEN TO KANOYN APO KAKO ALLA ETSI EINAI TA PRAMATA. EGW P.X DEN THA TRABAGA POTE XEIROFRENO STHN BARYMPOPH SE STROFH PETALO ((DIOTI DEN KSERW NA KANW XEIROFRENO))) ALLA TO EKANA PANW STO KLIMA XABALE KAI PROTROPHS APO THN PAREA ASE POY AMA PETYXAINE THA GOYSTARA KIOLAS. ((STHN EPANAFORA PATWNTAS GKAZI ME 2 TAXYTHTA MOY EFYGE SE 1 TOIXO TO STAMATHSA 30-40 PONTOYS APO TON TOIXO))) POIOS EISAI RE FILE POY MAS KANEIS TON DASKALO?TI EISAI ESY EKSYPNOS KAI EMEIS OI BLAKES? ISA ISA EKEI THELW NA KATALHKSW OTI KAI EGW TA IDIA KANW KAI DEN EIMAI AGIOS KAI DEN KSERW POIOS TELIKA EINAI!!!! MEGALA PAIDIA EISTE OLOI KAI PISTEYW P.X OTI TO 70% TOY CLUB GIA PARADEIGMA KAPNIZEI ENW KSERETE OTI MPOREI NA PATHETE KARKINO KAI OMWS TO KANETE!!! GNWSTOS PAROYSIASTHS PALIAS EKPOMPHS GIA THN AYTOKINHSH STON ANT1 MAS ELEGE NA FORAME ZWNES (((EGW FORAW ETSI EXW MATHEI)) TO ONOMA TOY A.S GIA NA MHN MAS KYNHGHSOYN KIOLAS ((PISTEYW OTI KATALABATE)) ETHEATHI LOIPON STHN ETHNIKH ME AUDI A3 ((APO AKSIOPISTH PHGH)) NA KANEI SINIALO ME TA FWTA STON GNWSTO MOY ME 190KPH NA FYGEI APO THN ARISTERH LWRIDA GIA NA PERASEI. ETSI KAI EGINE EKANE O GNWSTOS MOY DEKSIA KAI SIGA ALLA STATHERA TON PERASE TO AUDI KOITWNTAS MESA ((OTN PAS SXEDON ME THN IDIA SPEED EITE 50,100,200 BLEPEIS TIGINETAI DIPLA SOY)) BLEPEI TON TYPO XWRIS ZWNH ME PSILORIGMENO TO KATHISMA KAI TO ENA XERAKI STO TIMONI!!! OXI DEN TON ANAGNWRISE EKEI ALLA 5KPH META OTAN STAMATHSAN STO IDIO SHMEIO GIA NA PAROYN KAFE PRIN SYNEXISOYN TO TAKSIDI STHN ETHNIKH!!!! DASKSLE POY DIDASKES!!!! "PAN METRON ARISTON" LEGANE OI ARXAIOI SWSTO ALLA OPOIOS KSEREI LIGO ISTORIA THA EXEI AKOYSEI GIA TA PERIFHMA ELLHNIKA SYMPOSIA POY EPINAN TON AGLEWRA TA KRASIA KIANKANANE KAI FILOSOFIKES KOYBENTES ((META EIXE KAI ORGIA TO MENU)) RE FILE PHRES FORA KAI DEN KSEREIS TI LES TI ENNWEIS???? THELW NA PW OTI OLOI KSEROYME OTI TO NA PINEIS KAI NA ODHGAS DEN EINAI SWSTO AYTO OMWS DEN MAS FRENAREI OPWS DEN FRENAREI TOYS KLEFTES TO KOPSIMO TWN XERIWN STIS ARABIKES XWRES H H THANATIKH POINH STOYS DOLOFONOYS STHN AMERIKH H O LITHOBOLISMOS MEXRI THANATOY STIS GYNAIKES POY PANE ME ALLON ANTRA EKTOS TOY DIKOY TOYS STHN AFRIKH!!!! GIA NA STAMATHSW DIOTI TO THEMA EINAI ATELEIOTO O KATHE ENAS EXEI STO POTO TIS DIKES TOY ANOXES KAI MHN KSEXNATE OTI O ORGANISMOS PROSARMOZETAI KAI SYNITHIZEI!! 60 KILA ANTHROPWS DEN MPOREI NA FAEI 3 PITSES ALLA SE 6 MHNES TRWGONTAS TRWGONTAS THA MPOREI NA FAEI 4 PITSES ASXETA AN THA EXEI KAI 60 KILA PARAPANW. EGW KSEKINHSA NA KAPNIZW ME 2 TSIGARA THN HMERA PARAPANW ZALIZOMOYN H EKANA EMETO TWRA EXW FTASEI TA 2PAKETA.POLOI GNWSTOI MOY GIA NA KATALHKSW EPINAN MIA MPYRA KAI ODHGOYSAN OXI PARAPANW TWRA OMWS PINOYN ENA MPOYKALI BOTKA XALARA KAI ODHGANE!!! EGLHMATIES GIA THN KOINWNEIA H OXI EINAI PRAGMATIKOTHTA!!! EXETE SKEFTEI POTE OTI O ANTHROPWS MPOREI NA ZHSEI KAI XWRIS KAFE TO PRWI H TRWGONTAS MONO FASOLIA H ARAKA GIA THN YPOLOIPH ZWH TOY? H KANONTAS SEX 1 H 2 FORES SE OLOI TOY THN ZWH MONO GIA NA KANEI PAIDIA?? NAI RE FRAPE ALLA TI SOI ZWH THA HTAN AYTH SKETH KOLASH!!! AKRIBWS GIA AYTO LOIPON EPEIDH KAI TO POTO EINAI ENE APO TA ALATOPIPERA THS ZWHS OSES DIAFHMISEIS H PROSTIMA NA BALOYN ARKETOI ODHGOI POY THA PIOYN THA ODHGHSOYN TO AMAKSI TOYS ME OTI SYNEPAGETAI AYTO!!!! PISTEYW NA ETHESA THEMA GIA SXOLIA H SYSHTHSH. DEN EINAI OLOI ETSI DEN EIMAI KAI MHDENISTHS ALLA MHN KSEXNATE OTI DEN DASKALEYW KANENAN APLA SKEFTOMAI "FWNAXTA" KAI KATAGRAFW AYTES TIS SKEPSEIS!!! (((KSERW TO XIOYMOR MOY EINAI LIGO KRYO ALLA KANEI KALO TWRA GIA TO KALOKAIRI)))
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 14:55:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι από τους λίγους που δεν καπνίζουν (30% του club?), δεν πίνουν καφέ,
και πίνουν ελάχιστα εώς καθόλου όταν είναι να οδηγήσουν.
Η παρέα μου το ξέρει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.
Για παράδειγμα, στα bars/clubs την βγάζω με Gordon Space όσο και αν το
θεωρούνε κάποιοι ξενέρωτο...Άποψή τους είναι και απόλυτα δεκτή...

Άλλωστε όταν είναι να το γλεντήσουμε για τα καλά (σπάνια αλλά συμβαίνει
και αυτό), προτιμάμε να είμαστε σε σπίτι/εξοχικό ώστε να μπορούμε να
κοιμηθούμε αν υπάρχει πρόβλημα με το πολύ ποτό (με προτίμηση στο κρασί
κατά κύριο λόγο).

Ο καθένας γνωρίζει (ή έχει την αίσθηση ότι γνωρίζει) τις αντοχές του στο
ποτό, οπότε "γνωρίζει" και αν μπορεί να οδηγήσει. Επειδή όμως τα
στατιστικά ατυχημάτων "γνωρίζουν" καλύτερα, επειδή το πρόστιμο "τσούζει"
αρκετά, και κυρίως επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.....
προτιμάμε να μην πίνουμε όταν πρόκειται να οδηγήσουμε

Τέλος, οι διαφημίσεις δεν με πείθουν, τα παθήματα/μαθήματα όμως της
ζωής το κάνουν και με το παραπάνω....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 16:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mια που είπαμε για τις διαφημιστική καμπάνια για το ποτό και την οδήγηση...το κωμικό της υπόθεσης, παρακολουθούσα μια τέτοια διαφήμιση και η επόμενη διαφήμιση είχε μία πέρδικα Wink που έκανε πατινάζ....πέρα δώθε... Wink Wink

Διαφημιστική καμπάνια για όλους!

The Famous Grouse!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Αύγ 2002, 18:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κι εγώ οτι είμαι ένας από το ποσοστό που δεν καπνίζει, και μάλιστα δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τσιγάρο. Αν και στις κατα περιόδους παρέες μου αρκετοί κάπνιζαν, δεν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα "ρατσισμού". Μερικοί πήγαν να με κολλήσουν μόνο και μόνο επειδή δεν έχω δοκιμάσει, με το σκεπτικό "Καλά δεν έχεις περιέργεια;". Κι όμως δεν έχω.
Όσο για το θέμα αλκόολ,Σαββατόβραδο, γκόμενες και αυτοκίνητο υπάρχουν πολλές απόψεις. Εγώ μπορώ να σας πω οτι αν και είχα το αυτοκίνητο μου γύρω στο ένα 6μηνο, ποτέ δεν το είχα βγάλει έξω όταν ήξερα οτι πρόκεινται να πιω. Έπαιρνα ταξί, για να μην νιώθω υποχρεωμένος σε κανέναν, έκανα και τον χαβαλέ μου με τον ταξιτζή για τα γκομενάκια στο δρόμο και όλα καλά. Αντίθετα όταν έφτανα στο μαγαζί είχα να αντιμετωπίσω την κοροϊδία οτι έχω καινούργιο αυτοκίνητο και το αφήνω σπίτι για να έρθω με ταξί. Άντε να εξηγήσεις. Άλλες φορές κιόλας με πίεζαν "Ντάνη πάρε αυτοκίνητο και πάμε όπου θες". Και έλεγα ρε παιδιά δεν αισθάνομαι άνετα να οδηγήσω, πάμε με ταξί και θα πληρώσω και το πάμε και το έλα.
Μέχρι σήμερα σας πληροφορώ οτι κατα 40% όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί νυχτερινό, πηγαίνω με ταξί. Όταν παίρνω το αυτοκίνητο δεν πίνω πάνω από ένα Rigo ή ένα Baileys. Ούτως ή αλλως δεν είμαι τύπος του ουίσκι ή της βότκας. Εκτός από αυτό, ξέρετε τι είναι να βρεις ελεύθερη θέση στα μαγαζιά γύρω από την Βίλκα σε Privilege, Βαρελάδικο,κλπ; Όπως λέει και το Esquire ή αγοράζεις μια θέση στο parking του Privilege κάνοντας μια συμπληρωματική δήλωση μαζί με αυτή της εφορίας στο εκκαθαριστικό ή το αφήνεις καμια 3 χλμ. μακριά και κάνεις και marching χαζεύοντας τις γκόμενες.
Πάντως το θέμα γκόμενα παίζει σοβαρό ρόλο στο να πάρεις αυτοκίνητο μαζί σου όταν βγαίνεις έξω, αν και νομίζω οτι αν είναι 'ξηγημένη και σκέφτεται και λίγο εσένα, δεν θα της κακοφανεί να της πας σπίτι με ταξί.
Πάντως την διαφήμιση τη συγκεκριμένη την έχω δει, και έχω διαβάσει και το σχετικό φυλλάδιο με την νομοθεσία κλπ. και μπορώ να πω οτι μού άρεσε. Και λέει οτι ούτε κάθε βράδυ γίνονται ατυχήματα, ούτε κάθε φορά που έχεις πιει και οδηγείς θα σε σταματήσει η αστυνομία,αλλά γιατί να πηγαίνεις με το δίλλημα; Αλλά και το να κάνεις τον ταρίφα στους άλλους;

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2002, 10:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τότε που άρχισα να οδηγώ, σταμάτησα να πίνω.

Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα γίνει, αν κάποιος πάθει κάτι εξαιτίας μου επειδή ήμουνα πιωμένος.

Αρκεί που τρέχω σα παλαβός... Αμα έπινα κιόλας, μάλλον θα ήμουνα μακαρίτης τώρα.

Έμαθα να διασκεδάζω και χωρίς να είμαι πιωμένος... Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 07:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OYTE EGW PINW SAN THN SAYRA TO AMAKSI DEN TO PAIRNW OTAN THA PIW H KOITAW NA MHN PIW POLY!!EPAIRNA TAXI TA TELEYTAIA 3 XRONIA MEXRI NA PARW DIKO MOY AMAKSI!!! H OTAN BGAINOYME PAW ME ALLA AMAKSIA((OXI PANTA OMWS)) ALLA KALA TA LEW ALLA THN EKANA THN XAZOMARA MOY PRIN 2 EBDOMADES.....THA GRAPSW GIA TO PERISTATIKO TO BRADY MALLON DIOTI HMOYN BRADYNOS SXOLASA 6:30 KONTEYEI 9 KAI PREPEI NA PAW NA ONEIRYTW OTI PHGA SE GNWSTO BELTIWTH MOY TO EKANE TURBO KAI OTAN HRTHE H WRA NA PLHRWSW MOY LEEI "DWSE OTI EXEIS ESY NA SAI KALA"!!!!!!! AMA KSYPNHSW OMWS THA EINAI ENAS ZWNTANOS EFIALTHS H PRAGMATIKOTHTA ALLA TI NA KANOYME!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 16:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς η Κακώς και πίνω και καπνίζω Rolling eyes Ευτυχώς η τροχαία δεν έχει βάλει στους ελέγχους της νικοτινομετρο διότι αν είχε θα ήμουν ισόβια Mr. Green Όσον αφορά το ποτό, ναι κύριοι πίνω και οδηγώ. Δεν μπορώ να στερηθώ την χαρά του να πλύνω, να γυαλίσω το αυτοκίνητο μου και να βγω Σαββάτο βράδυ γεμάτος καμάρι με τις δυο μου αγάπες παρέα...Όχι κύριοι δεν είμαι ασυνείδητος να γίνω λιώμα και να οδηγήσω, απλά περιορίζομαι στα δυο ποτά, εκτός και αν έχω φάει πριν οπότε τα κάνω τρία Mr. Green Με έχουν σταματήσει πολλάκις για αλκοτέστ και δεν έχω πάρει καμία κλήση. Μάλλον παίζει ρόλο και η αντοχή του οργανισμού μας. Επειδη ομως ειμαι ανθρωπος της παρεας και εχω και εγω αδυναμιες, εχει τυχει να έχω υπερβεί κατά πολύ τα όρια του εαυτού μου ως προς το αλκοόλ Exclamation Τι έκανα Question Απλά άφησα το αυτοκίνητο και πήγα την επομένη να το πάρω Exclamation Το δύσκολο δεν είναι να βγεις και να μην πιεις αλλά να βγεις και να καταφέρεις να επιστρέψεις σώος με τόσους ασυνείδητους που κυκλοφορούν γύρω σου...

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
~FoCuS~ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Focus 1.8 Ghia

Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 21:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia den eiparxei xeirotero pragma apo to poto kai tin odigisi
exw xasei kolito mou giati epese o allos panw toy me fortigaki 12:00 to mesimeri..........

otan peinw den odigw kai otan odigw den peinw...

fisika na min leme kai xontrades to den peinw den simainei paw kai kathomai peinw OLO to brady 2 pota kai oxi 2 se kathe club meta spaw sta perier kai red bull...
Den kserw an to kseretai alla to poto apo tin stigmi pou tha to pieis tha se piasei meta apo 45 lepta........

To oti niwtheis ok den simainei oti eisai kai olas

Exw bgei polles fores me to amaksi mou eksw kalogialismeno ftiagmeno alla ekatse fasi kai egina kounoupidi h' to afisa omws sto parking tou club kai peiga tin epomeni kai to peira h' to peire h kopela mou pou den peinei pote.......

exw riksei tosa fragga na to ftiaksw den aksizei na to kaneis theatro se mia nixta.........
kai akomi perissotero den aksizei gia na min ksenerwsei h gomena na tin pas spiti kai na eisai pita kai afou tin pas to spaseis sta gazia to ergaleio kai erthei meta sto kat na sou fernei tsigara giati tis anwrimotites tis kaneis otan eisai monos sou kai liwma
To podi mas ginetai polu poio bary otan exoume peii

Paidia proswxi ston dromo akomi kai na min pioume emeis mporei na exoun peii oi alloi egw eimai yper tou alkootest kai kala kanoun kai katasxoun amaksi giati ti ftaiw egw pou paw stin douleia mou 6:00 to prwi kai erxetai o methismenos pou paei spiti toy kai mou tin skaei......

V.2 .::come in::.

MΙΧΑΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 03:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

~FoCuS~ έγραψε:
...exw riksei tosa fragga na to ftiaksw den aksizei na to kaneis theatro se mia nixta.........

Μαζι 100% Mike

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 03:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το 70% του 206Club δεν πίνει και δεν καπνίζει... Μάλλον πρέπει να κάνουμε γκάλοπ!

Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω! Όταν βγαίνω έξω πίνω μπύρα ή χυμό ή λίγο τσίπουρο στην ταβέρνα. Και είμαι πολύ της παρέας, και κάνω καλό κέφι και είμαι μέσα γενικώς... Δεν μπαίνω ποτέ σε αυτοκίνητο οδηγού που εν γνώση μου είναι έστω και ελαφρώς μεθυσμένος.

Μου αρέσει να με μεθάει η αδρεναλίνη και όχι το ποτό. Όταν το κεφάλι μου γίνει καζάνι, σημαίνει ότι μάλλον παραοδήγησα για σήμερα και πρέπει να σταματήσω.. Mr. Green

Μικρούλης έπινα λίγο, ποτέ πολύ, κανα ουισκάκι. Έτρεχα σαν παλαβός όμως. Πριν από 9 χρόνια περίπου μου είχαν τύχει δύο περιστατικά με διαφορά ενός χρόνου το πολύ, δύο φορές ήπια και οδήγησα και ήμουνα γκαντέμης. Την πρώτη φορά, είχα πιει λίγο παραπάνω και "έκανα κέφι". Οδήγησα όπως πάντα "χωρίς αύριο" και το αποτέλεσμα σε μία στροφή έφυγα έξω, απλά και μόνο από καθυστερημένο ανάποδο τιμόνι (κατείχα από τότε την τέχνη). Την δεύτερη φορά, είχα πιει περισσότερο λόγω στεναχώριας (γκόμενα), και οδήγησα νυσταλέα, αλλά παρ' ότι δεν πήγαινα σαν παλαβός, πατούσα το γκαζάκι, από συνήθεια και μόνο, λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα; Έξω από το δρόμο με 130 αφρενάριστος και απορημένος... Και στις δύο περιπτώσεις είχα Άγιο, δεν έπαθα τίποτα, και το αυτοκίνητο σχεδόν τίποτα! Μην με ρωτάτε πώς, ακόμη και σήμερα δεν το πιστεύω... Πίστεψα όμως στο Θεό και στο μήνυμα που με επιείκια μου έστειλε και μου είπε να μην ξαναπιώ ποτέ ξανά τουλάχιστον πριν οδηγήσω, και να το πω και σε άλλους Χριστιανούς και μη. Από τότε εγώ, ουσιαστικά και πρακτικά, αντιπάθησα ολοκληρωτικά το αλκοόλ (που ούτως ή άλλως δεν πολυσυμπαθούσα), και σήμερα νιώθω υπέροχα γι αυτό..

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 12:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Milltela!

Είμαι και εγώ στην μειοψηφία, που δεν πίνουν και δεν καπνίζουν! Ποτέ δεν χρειάστηκε να πιώ για να αποκτήσω κέφι! Πάντα το κέφι μου το έφτιαχνε η καλή παρέα, που προσπαθώ να έχω για να βγαίνω έξω! Στο ότι δεν πίνω ίσως συντέλεσε και το γεγονός, ότι μου αρέσει να οδηγάω "σβέλτα"!

Σκέφτηκα, ότι άμα πιώ και τρακάρω μόνος μου, ότι και να πάθω καλώς το έπαθα! Αλλά να σκοτώσω κάποιον άλλο, επειδή εγώ γούσταρα να πιώ ε! αυτό δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου!

Όσο για τα σποτάκια στην τηλεόραση, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ light! Θέλει πιο σκληρά να δείξει τις συνέπειες που θα έχει μια μαλ***α σου!! Όχι ποτήρια που τσουγκρίζουν, αλλά κόσμο να θρυνεί έναν ΑΔΙΚΟ χαμό!!! Ίσως λέω Ίσως τότε να ταρακουνηθούμε όλοι μας περισσότερο!

Τέλος για τον Σταθάκη, εμένα δεν μου λέει τίποτα το περιστατικό αυτό! Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει γιατρό να λέει τις επιπτώσεις που έχει το τσιγάρο και σε 1 δευτερόλεπτο να ανάβει ένα! Δεν σημαίνει ότι επειδή λέει τι είναι σωστό το εφαρμόζει! Και στο κάτω κάτω εμείς δεν κάνουμε ότι κάνει ο Σταθάκης, αλλά τι είναι ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 00:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμφωνήσω κι εγώ με τους συνοδηγούς μου. Εγώ έχω τύχει πολλές φορές με ένα ποτήρι κόκα κόλα και πολύ καλή παρέα να βρεθώ σε πολύ ομορφότερες φάσεις και πραγματικά να περάσω από τις καλύτερες βραδιές μου. Καταρχήν γιατί έχεις πλήρη επίγνωση στο τι γίνεται και έτσι μπορείς να το απολαμβάνεις καλύτερα,από το να είσαι ζάντα και να μην ξέρεις που σου πάνε τα 4. Τελικά καλή παρέα+όμορφες παρουσίες=μεθύσι. Αυτό απαγορεύεται;

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 01:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκίστη, μας έσκισες πάλι. Πολύ ωραία το έθεσες... Wink

Και ο Μανιακός το έθεσε επίσης πολύ ωραία με τον όποιον Σταθάκη. Wink

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το επίπεδο της παρέας μας. Χαίρομαι που μιλάμε παραθέτωντας απόψεις και επιχειρήματα, έτσι ώστε όλοι μας να μπορούμε να συμμετέχουμε και να δουλέψουμε πάνω σε μια συζήτηση, είτε διαφωνούμε, είτε συμφωνούμε. :D

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 01:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re paidia den kserw kai egw eimai sthn "meiopshfia" twn "den pinw/den kapnizw"... alla to paradexomai: eimai xrhsths mias "narkwtikhs" ousias pou den kobetai me tipota... ADRENALINH Smile

Oxi entaksei plaka kanw.. Wink h adrenalinh se mena den einai aftoskopos.. einai apotelesma tou oti to myalo mou den niwthei asfales otan paw kommatia, den trexw gia na "afto-tromazomai" oute giati eimai aftokatastrofikos opws o Villeneuve.

Pantws oson afora to poto epeidh genika se ola sta pragmata sth zwh mou (kai h odhghsh anapofefkta) to myalo mou thelei na kanei koumanto apexthanetai otidhpote tou to empodizei eite legetai poto eite otidhpote.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Αύγ 2002, 02:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai oso gia th diafhmistikh eksrateia mou fenetai asteia. Giati apla oi diafhmiseis tou styl "kane to kalo" einai poly "OUT" pws to lene... enw taftoxrona kati radiofwnikes diafhmiseis se styl Jose Cuervo it makes you happy pou ypotithetai oti oloi ginontai sknipa kai den katalabainoun ti pezei einai poly "IN".. nomizw oti einai epishs lathos kai kala afto pou prospathoun na perasoun to "mhn pineis" san "trend" gia na to KANOUN "in" enw einai "out" :D

Ti na kanoume, ama to peis se kanenan sto trapezi "paidia mhn pioume shmera epeidh to leei h diafhmish - peta thn idea sth parea" tha gelane 10 meres... :D
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 06:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PROTELEYTAIA MERA LIKSHS TIS ADEIAS MOY DEN EBRISKA KAPOION TO BRADY GIA NA KANW KATI KAI APOFASIZW NA THN BGALW SE GNWSTO STRIPTIZADIKO STHN METAMORFWSH!!!PHGA KAI HPIA 3 POTAKIA XOREPSA KAI TO MISO ANATOLIKO BLOC((RWSIA,OYKRANIA,MOLDABIA...))KAI MEXRI EDW OLA KALA :D :D !!! STHN DIARKEIA THS NYXTAS GNWRISA KAI THN BARWOMAN KAI KOYBENTA STHN KOYBENTA PARE POTO PARE SFHNAKIA META NA KERASW EGW...OXI TWRA EINAI H SEIRA MOY....K.T.L KATELHKSA NA PIW PERIPOY 10 OUISKI KAI ALLA TOSA SFHNAKIA!!!OTAN BGHKA KAI MPHKA AMAKSI BAZW MPROSTA ALLA KATALABAINW OTI DEN BLEPW MPROSTA MOY!!!GIA NA DW EPREPE NA KLEISW TO 1 MATI ME TA 2 ANOIXTA OLA GYRNAGANE.BGAINW PAW DIPLA STHN KANTINA TRWW 1 "BRWMIKO" NA STANIARW ALLA KAI PALI EIMAI XALIA PHRA 2 FILOYS STO KINHTO NA ERTHOYN NA ME MAZEPSOYN ALLA TA ATIMA TA KINHTA TOYS HTAN KLEISTA.APOFASIZW NA PARW TAXI PERIMENA 15LEPTA STHN TATOIOY DEN PERNAGE PSYXH KAI TOTE AKOYW MIA GNWSTH FWNH MESA STO MYALO MOY!!!H FWNH APO TO POTO POY MOY ELEGE OTI MPOREIS NA ODHGHSEIS KAI SIGA MHN AFHSEIS TO AMAKSI KAI POY NA ERXESAI AYRIO NA TO PAIRNEIS...AISTHANTHIKA SAN TON ODYSSEA POY TOY TRAGOYDOYSAN OI SEIRHNES MONO POY EGW DEN HMOYN DEMENOS SE KANENA KATARTI!!!APOFASIZW NA PARW TO AMAKSI ANOIKSA TA PARATHYRA EBALA MOYSIKH ELLHNIKA POY TA SIXAINOMAI((SAN FAN THS XEAVYMETAL TA ELLHNIKA ME KSENERWNOYN OTI PREPEI DHLADH)) ANAPSA TA ALARM SE OLH THN DIARKEIA THS DIADROMHS GYRISA APO ETHNIKH GIA PIO SIGOYRA APO THEMA ALKOTEST KAI STO KIBWTIO EBALA 4 TAXYTHTA KAI PHGAINA ME 45-50 ETSI WSTOSO KAI NA AFAIRETHW KAI NA PATHSW GKAZI TO MOTER NA KREMASEI.SPITI MOY EFTASA MIA XARA ALLA H TROMARA POY PHRA KAI O FOBOS POY EIXA POY SE OLH THN DIADROMH DIOTI PAIDIA HMOYN EPIKYNDINOS GIA TOYS ALLOYS PRAGMA POY TO KATALABA KALA THN EPOMENH MERA POY TO SKEFTOMOYN.2 MERES META STHN DOYLEIA HRTHE KOYBENTA GIA METHYSIA KAI TETOIA OI PERISOTEROI KOMPAZAN TO POSES FORES HTAN LIARDA KAI ODHGHSAN DEN SAS KRYBW OTI SE MIA STIGMH PHGA NA KANW TO IDIO EPHREASMENOS APO TO KLIMA>TELIKA DEN MILHSA KATHOLOY ISWS NA PHRA TO MATHIMA MOY.LEGETAI AYTOKRITIKH!!!
Επιστροφή στην κορυφή
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 20:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ καπνίζω αραιά και που και πίνω ένα ποτό (όταν τύχει και βγούμε έξω...) κατά προτίμηση Martini που είναι πολύ ελαφρύ.

Κάποτε (ως συνοδηγός) δεν καταλάβαινα τίποτα. Τότε, σαν φοιτητές, μετα μυαλά στα κάγκελα, βγαίναμε πολύ, πίναμε αρκετά πολύ, και τις περισσότερες φορές 2 ή και 3 διαφορετικά ποτά το ίδιο βράδυ (ας ΜΗΝ μιλήσω για τα...σφηνάκια).

Εδώ και 2 περίπου χρόνια, έχω σταματήσει να κατεβάζω ποτά και δεν με χαλάει καθόλου που θα βγω και θα πιώ μόνο ένα Martini. Ιδίως απο τότε που πήρα το αυτοκίνητο στα χέρια μου και όταν είμαι έξω με το αμάξι, δεν πίνω ΟΥΤΕ αυτό το ποτηράκι Martini, αλλά την βγάζω με χυμό και δεν ντρέπομαι να το πώ.

Είχα την ατυχία να χάσω 2 πολύ αγαπημένα πρόσωπα απο ατύχημα υπό την επίρρεια αλκοόλ και απο τότε έχω σπαστεί σε σημείο που να λέω : Καλύτερα "ξενέρωτη" (για κάποιους "μάγκες" που πίνουν τα κέρατά τους) πάρα σε κανά νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) απο υπερβολική δόση βότκας.

Αυτά.

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 22:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ,αν και νεαρός σε ηλικία, οφείλω να πω οτι με ικανοποιεί το γεγονός οτι από εδώ μέσα και μόνο φαίνεται πόσο επηρεασμένοι είναι οι οδηγοί από το θέμα αλκόολ και οδήγηση και το πόσο έχουν το γνώθι σαυτόν. Κι όπως μιλάμε εδώ μέσα εμείς, έτσι ελπίζω να έχουν τις ίδιες απόψεις και ο υπόλοιπος κόσμος. Όχι οτι αυτό θα με καθησυχάσει και θα οδηγώ πιο ήρεμα τις νύχτες, ούτε θα αλλάξει την γνώμη μου οτι πχ. Σαββατόβραδο, τόσα αυτοκίνητα έξω με τόσο κόσμο να θέλει να κάνει το κομμάτι του, όσοι πιάνουν τιμόνι είναι νηφάλιοι. Απλά είναι καλό να ξέρεις οτι υπάρχουν άτομα που λένε "σήμερα οδηγώ,και γι αυτό δεν πίνω".

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 17:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 3 μηνες .Παντα οταν παιρνω το αμαξι
προσεχω να πιω μεχρι εκει που με παιρνει Πχ 500ml μπυρα, 2 ποτηρια κρασι κτλ ετσι ωστε να ειμαι σε αλκοτεστ κατω απο το οριο.Μονο 2 φορες εχω πιει λιγο παραπανω χωρις να γινω λιωμα και εχω οδηγησει πισω με 40-50km/h .Παντως ειχα τρομερο αγχος γιατι ακομα και αν εκανε αλλος την μ@@@κια θα την πληρωνα εγω αφου σε πιθανο τεστ θα βρισκομουν πιωμενος
PS Απο τα ευτραπελα του ΚΥ(κεντρο υγειας)
Φερνει το ασθενοφορο απο τροχαιο μπαρμπουλι γυρω στα 50 ο οποιος λεει το εξης φοβερο<<Δεν καταλαβα πως εγινε ,εγω προσεχω.Τοσα χρονια οδηγω μεθυσμενος δεν εχω τρακαρει ουτε μια φορα >>8O 8O 8O Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 19:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:

PS Απο τα ευτραπελα του ΚΥ(κεντρο υγειας)
Φερνει το ασθενοφορο απο τροχαιο μπαρμπουλι γυρω στα 50 ο οποιος λεει το εξης φοβερο<<Δεν καταλαβα πως εγινε ,εγω προσεχω.Τοσα χρονια οδηγω μεθυσμενος δεν εχω τρακαρει ουτε μια φορα >>8O 8O 8O Exclamation

Άστο τον τρελλό στην τρέλλα του (και στα μεθύσια του)
Και μην τον συνεφέρεις
Τι κρύβει μέσα το μυαλό
Ενός τρελλού δεν ξέρεις...

By the way, έχετε υπόψη σας πόσα άτομα υπάρχουν ανάμεσά μας, που ήταν καθωσπρέπει επαγγελματίες και είχαν την ζωή τους,και το έριξαν στο ποτό και στα μεθύσια από την εγκατάλειψη μιας γυναίκας και γυρνάνε κάθε βράδυ από 'δω και από 'κει πίνοντας;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης