PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πολλαπλασιαστής και σφάλματα εγκεφάλου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 19:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Πολλαπλασιαστής και σφάλματα εγκεφάλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και αρκετο καιρο ειχα το εξης προβλημα: σε ασχετες ωρες και ετσι ξεκαρφωτα τ'αμαξι ρεταρε ΕΛΕΕΙΝΑ (ιδιως στις στροφες!#@$@!) Τεσπα εδω και 2-3 μερες χειροτερεψε.Και οταν λεω χειροτερεψε?Στο ρελαντι μια χαρα τ'αμαξι.Με το που παταγες λιγο γκαζι.....Συμφωνικη με τρομπετα..αν με πιανετε...Τεσπα..

Τελικα: "καμμενος" πολλαπλασιαστης, και 5-6 σφαλματα στον εγκεφαλο...)

Εκτος αυτου ο μηχανικος με πληροφορησε οτι ειχε μπει νερο στον χωρο του εγκεφαλου!!!!! ( Shocked ) Τεσπα μπηκε στο computer ο σαπιοεγκεφαλος, αλλαχτηκε και ο πολλαπλασιαστης...

120 Ευρα. Μπορω να πω οτι τη γλιτωσα σχετικα φθηνα...

Με τις υγειες μου!!! Beer

*** Ο τίτλος επεξεργάστηκε κατάλληλα ώστε να είναι επεξηγηματικός του προβλήματος.
Λεπτομέρειες με π.μ.

Εκ της Mod Team
Baphomet

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 19:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδος τωρα και ελπιζω και αδιαβροχος!

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 16:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thnks man! Razz Σορυ για το title εχετε δικιο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2011, 13:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και εψαξα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο...
Στο θεμα..
πως μπορω να καταλαβω οτι τα μπερδεματα-σκασιματα που εψω προερχονται απο πολλαπλασιαστη?πιστευω οτι μετα απο 118.000 χλμ ηρθε η ωρα του και δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου μαπ και πεταλουδα ειναι οκ...τα συμπτωματα απο πολ/στη ποια ειναι περα απο μπερδεματα?
Ρωταω γιατι κανει και 100+ευρω και δεν ειμαστε για να παραγγελνω τσαμπα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2011, 15:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Αν και εψαξα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο...
Στο θεμα..
πως μπορω να καταλαβω οτι τα μπερδεματα-σκασιματα που εψω προερχονται απο πολλαπλασιαστη?πιστευω οτι μετα απο 118.000 χλμ ηρθε η ωρα του και δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου μαπ και πεταλουδα ειναι οκ...τα συμπτωματα απο πολ/στη ποια ειναι περα απο μπερδεματα?
Ρωταω γιατι κανει και 100+ευρω και δεν ειμαστε για να παραγγελνω τσαμπα Sad

niko τις ιδιες μαλ***ες εχω και εγω στο δικο μου στο ρελαντι και δεν μπορω να βρω τον λογο. μαπ λ ειναι αλαγμενοι και σιγουρα δεν εχουν προβλημα. πεταλουδα καθαρισμενη... δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.
σκεφτομαι και εγω πολλ/στη καθοτι εχει το εργαλειο 160.000 πια...

θα τον αλλαξω συντομα και θα ξερουμε..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2011, 21:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμένα έχει γα**θεί σήμερα... Evil

Μπερδέματα , σκασίματα,κοψίματα, λαμπάκι - antipolution και μερικές φορές βουτάει στο ρελαντί και σβήνει ή σβήνει την ώρα που αλλάζω ταχύτητα.Επίσης καμια φορά κρατάει ρελαντί στις 900-1200 στροφές ή μαρσάρει μέχρι αυτές τις στροφές μόνο του...με κοιτάνε σα καθυστερημένο στο δρομο....Εν πάσει περιπτώση..

Άλλαξα πολλαπλασιαστή , καμία διαφορά...... καθάρισα με contact cleaner το map ..@@....

μαλλον κλασμένος map? τι άλλο παίζει να είναι?

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούν 2012, 12:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν είναι απολύτως σχετικό εδώ, αλλά:

Στο διαγνωστικό βλέπω τις ακόλουθες τιμές, οι οποίες σε σχέση με τις τιμές αναφοράς είναι λάθος.

Αν και θα πάει κάποια στιγμή συνεργείο για σέρβις, έχει καμιά ιδέα κανείς για το συγκεκριμένο;

Μπουζί, πολλαπλασιαστής, αισθητήρας βολάν;

Τα μπουζί έχουν κάτι παραπάνω από 15k χλμ (eyquem) και θα τα αλλάξω μέσα στην βδομάδα, o πολλαπλασιαστής είναι ο μαμά και έχει 138k πάνω.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2017, 18:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και παλαιό το θέμα, απαντάω διότι μπορεί να αποδειχθεί βοηθητικό για τους επόμενους...
Δυστυχώς στα Peugeot μας υπήρχε μία παρτίδα πολλαπλασιαστών οι οποίοι έστελναν ρεύμα προς τον εγκέφαλο και τον "έκαιγε" μερικώς ή τελείως...
Στα 206 είχαν κάνει και μία περίοδο ανάκληση παρτίδας...
Αν θυμάμαι καλά η μάρκα των πολλαπλασιαστών ήταν electrolite (αν το γράφω σωστά)...
Την είχα πατήσει κι εγώ και δυστυχώς λόγω της παλαιότητας και της ιδιαιτερότητας του αυτοκινήτου μου κόστισε κοντά 400 ευρώ εγκέφαλος (δεν είχα βρει μεταχειρισμένο)...
Να σημειώσω ότι όταν το είχα πάθει είχα ακόμα το 1,4 8ν!

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης