PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2010, 11:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

παντως προσπαθησε να την εντυπωσιασεις με αλλα πραγματα και οχι με την γυαλαδα των καθισματων αλλιος θα σου μεινει η βαζελινη στο ραφι... Razz

Ρε παιδιά δεν πήγα να βγάλω γκόμενα, να της το πουλήσω ήθελα... Και τελικά τα κατάφερα, με μονάχα ένα βρεγμένο πανάκι. Έφυγε το αυτοκίνητο... Πάμε γι'άλλα τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η γκομενα αξιζε απο εμφανιση ομως? δεν μας ειπες? Razz

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2010, 18:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήτο μητέρα ενός μωρού 7 μηνών... Οπότε δεν μπορώ να κρίνω.

Κάποιες άλλες υποψήφιες αγοράστριες άξιζαν με χίλια... Τους το έδινα και τζάμπα, τόσο πολύ...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 11:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και επειδη ειχε παιδι δηλαδη τι να πει? δεν εχουν ψυχη αυτες? Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 12:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulik έγραψε:

Κάποιες άλλες υποψήφιες αγοράστριες άξιζαν με χίλια... Τους το έδινα και τζάμπα, τόσο πολύ...

Φαντάζομαι για να το πάρει η μαμά το αμάξι δεν ήταν όπως αυτό της υπογραφής σου ε? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2010, 12:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
και επειδη ειχε παιδι δηλαδη τι να πει? δεν εχουν ψυχη αυτες? Laughing

Εεεε ντροπή...

ironman02 έγραψε:
gulik έγραψε:

Φαντάζομαι για να το πάρει η μαμά το αμάξι δεν ήταν όπως αυτό της υπογραφής σου ε? Laughing

Εννοείται πως όχι, αν και ήταν ένα τετράθυρο 1,4L που φορούσε ζάντες 15άρες της Enkei, σφιχτά αμορτισέρ και ένα λιγάκι θορυβώδες τελικό. Το δε εσωτερικό, ήταν πράγματι γυναικείο, με μπεζ δερματίνες, ασημί ταμπλό και στο φουλ άρωμα βανίλια.

Μόλις τώρα άλλαξα και υπογραφή Blush
Επιστροφή στην κορυφή
poseidon111 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc (2002)

Ένταξη: 17 Φεβ 2010
Τόπος: Kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 14:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα μαγαζί για να βάλω δερματίνη στο 206cc μου.Οι τιμές ήταν γύρω στα 180-210 ευρώ τα καθίσματα χώρις ντουλαπάκι και πόρτες (αυτά ήταν 60ευρώ extra).

Τώρα θα με ρωτήσετε ποιο είναι το θέμα..Λοιπόν το θέμα είναι ότι σκεύτηκα αφού θα <<πείραξω>> τα καθίσματα, γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι για να γίνουν ποιο αναπαυτικά τα πίσω καθίσματα? (έλα πείτε την αλήθεια, δεν μπορεί να κάτσει άνθρωπος αναπαυτικά εκεί πίσω ούτε αν είναι ένα μετρο).Το είπα αυτό στον μάστορα και είδε οτί όντως η πλάτη του καθίσματος είναι τελείος κάθετη χωρίς κλήση που το κάνει εξαιρετικά κουραστηκό όταν κάθεται κάποιος, και μου είπε οτι μπορούμε να βάλουμε αφρολεξ.
Ξέρει κανένας αν θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο??Εχεί κάνει κάποιος κάποια παρόμοια πατέντα, και αν ναι πόσα εκατοστά αφρολεξ χρειάχονται??

Dj_POSEIDON Is Here Wink
Proud member of SCARECROWS PAINTBALL TEAM
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 16:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ειναι ενδιαφερουσα καστομια απλος το προβλημα ειναι οτι η βαση των πισω καθισματων ειναι τοσο περιορισμενη-μικρη που αν δωσεις ογκο στην πλατη για να παρει κληση και να ειναι οντως ποιο βολικη δεν θα εχει χορο για τον κολο του οποιος καθεται και ουτε για τα ποδια του που ηδη σχεδον δεν εχει καθολου... επειδη το αμαξι το εχω λυσει 2 φορες ολοκληρο απο καθισματα μεχρι καλωδιοσεις μοκετες κτλ.. το εχω δει και σαν σκελετο μονο και στα πισω καθισματα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα καλυτερο εκτος απο το να τα βγαλεις εντελος και να βαλεις καμια πολυεστερικη κατασκευη με ηχεια ή κανα ενισχυτη ή απλα να το κλησεις και να το κανεις διθεσιο...

και μια μια πολυ χρησημη για την σταθεροτητα του αμαξιου μπαρα στο σημειο που την χρειαζεται περισσοτερο......

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
poseidon111 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc (2002)

Ένταξη: 17 Φεβ 2010
Τόπος: Kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 20:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xμμμ να σου πω την αλήθεια δεν το σκεύτομαι να τα βγάλω εντελώς..Τώρα για το θέμα, μετά απο μια δοκιμή είδα ότι όποιος πάει να κάτσει πίσω δεν βάζει τον κ...λο του τέρμα πίσω στο κάθισμα οπότε υπάρχει ένα κενό που πιστεύω θα βοήθουσε στο να δημιουργηθεί κλήση στο κάθισμα.
Κατί τέτοιο πιστεύω μπορεί να γίνει αν δημηουργηθέι μια ελαφριά καμπύλη στο χώρο που ακουμπάει η μέση (βλέπε καθίσματα metro) που θα έχει και ως αποτέλεσμα να μπορεί ο άλλος να πηγαίνει όλη την πλάτη του πίσω αφού δεν θα είναι σαν να ακουμπάει σε τοίχο και νομίζω οτι θα βοηθούσε ακόμα αν έμπαινε κάποιο υλικό (πχ. λατεξ) να καλύψει το μικρό κενό αναμεσά σε κάθισμα και τα πλαστηκά (στο πλάι) και ακόμα εκεί που ακουμπούν οι όμοι (ψηλά-πλάγια στο κάθισμα) για να το κάνει ποιο μαλακό!

Μιας που το έχεις κάνει φύλο και φτερό το αμάξι πιστεύεις οτι κάτι τέτοιο μπορεί είναι εφικτό??

Dj_POSEIDON Is Here Wink
Proud member of SCARECROWS PAINTBALL TEAM
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 23:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

poseidon111 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε ένα μαγαζί για να βάλω δερματίνη στο 206cc μου.Οι τιμές ήταν γύρω στα 180-210 ευρώ τα καθίσματα χώρις ντουλαπάκι και πόρτες (αυτά ήταν 60ευρώ extra).

Ασε τη δερματινη και πανε παρε 2 μπακετακια μεταχειρα σε καλη κατασταση ...και πιο ομορφα και θα χασεις και αρκετο βαρος...
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris_206_1400 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2011, 17:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Έχω ένα 206 και θα ήθελα να μου πείτε (όποιος μπορεί και ξέρει, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη) κανα καλό μαγαζί όπου αλλάζει και ντύνει την ταπετσαρία του αυτοκινήτου (καθίσματα, πόρτες,πλα'ι'νά,ντουλαπάκι) με δέρμα ή δερματίνη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris_206_1400 στις Τρι 03 Μάϊ 2011, 12:50:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Απρ 2011, 18:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν πεις και απο που εισαι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris_206_1400 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 12:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αθήνα>Μεταμόρφωση (δεν με ενδιαφέρει αν είναι εδώ κοντά ή μακρια, εντός αθήνας πάντα, αρκεί να κάνει καλή δουλεία και φθηνά)
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο δερμα καλυτερα ξεχνα το καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο...καπου στα 800 υπολογιζε.
Κατα καιρους στο car.gr και σε διαφορες μαντρες τρακαρισμενων μπορεις να βρεις σαλονι δερματινο κομπλε καπου στα 500 το μαμα
Δερματινη για καλυμματα μιλαμε παντα οχι ραμμενη υπολογισε περιπου στα 160-200 και ταπετσαρια-ντουλαπακι σχεδον αλλα τοσα καπου στα 150-200.
Πολλα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητων εχουν καλυμματα και τα περνανε,ζητα να σου δειξουν τη δουλεια τους σε αλλα αυτοκινητα και αν σαρεσει βαλτα και ζητα τους μετα απο κανα εξαμηνο να δεχτουν να στα τραβηξουν για να κατσει ακριβως η δερματινη...με τον καιρο θα μαλακωσει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 20:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια για δερματινη ξερει κανεις ποσο παει κανενα 200ρι περιπου; και δεν μου λετε αυτη υπαρχει περιπτωση να φθηρεται;
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 21:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ έγραψε:
Παιδια για δερματινη ξερει κανεις ποσο παει κανενα 200ρι περιπου; και δεν μου λετε αυτη υπαρχει περιπτωση να φθηρεται;

Αναλογα την ποιοτητα της Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Stsanoussis (Stamos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC 2004

Ένταξη: 07 Δεκ 2011
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2011, 09:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Σαλόνι rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς κανένα ταπετσέρη της προκοπής για να μου φτιάξει το τιμόνι και όσα κομμάτια απο τα καθίσματα του rc έχουν φθαρεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
soilime (Αιμίλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 27 Φεβ 2015
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2015, 20:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα 206cc του 2002 κ ψαχνω μεταχειρισμενες πισω πλαϊνες ταπετσαριες.Δεν με απασχολει το χρωμα,εξαλλου για κατασκευη panel τις θελω.Βεβαια αν βρεθουν σε πορτοκαλι υφασμα που ειναι το σαλονι μου,ακομα καλυτερα!!!
Ευχαριστω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
NXONTZ (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1,6 R.G ( 2006)

Ένταξη: 17 Ιαν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2015, 20:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ένα R.GARROS του 2006 και έχει σκιστεί το κάθισμα του οδηγού. Μήπως ξέρουμε κανένα καλό ταπετσέρη που να κάνει καλή δουλειά σε Αθήνα ( προτιμητέα Β. Προάστεια );
Eυχαριστώ Smile
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2016, 23:20:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσφατως πανω στην προσπαθεια ανακατασκευης τιμονιου επεσα πανω σε 2 τασεις .
ο ενας ταπετσερης (ονομα και μεγαλη εταιρια στο χωρο
(οχι conoly κλπ) προτεινε ντυσιμο τιμονιου με το καλυτερο (κατ'αυτον) δερμα τυπου nappa, το οποιο οπως ειπε ειναι ο,τι καλυτερο!
ο αλλος ταπετσερης μαλλον συνοικιακος προτεινε ντυσιμο στο τιμονι με γερμανικη δερματινη πολυ καλης ποιοτητας για την οποια δινει εγγυηση τουλαχ. 5 χρονια οτι δεν θα παθει τιποτα
επιπλεον "σκιζει τα πτυχια του" οτι πρεπει να χρησιμοπ. δερματινη και οχι δερμα στο τιμονι γιατι το δερμα απαιτει αλοιφες/κρεμες και στο τιμονι (ως γνωστον) ποτε δεν βαζουμε αλοιφες η κρεμες για ευνοητους λογους

Προσωπικα ξερω πως σαν το δερμα δεν ειναι καμια δερματινη, αλλα με εκανε να αμφιβαλω οχι αυτο που ειπε για τις αλοιφες αλλα για την εγγυηση που δινει και που "χτυπιεται" πως βαζει δερματινη στα τιμονια χωρις κανενα προβλημα

θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες οσων ξερουν λοιπον η εχουν αναλογες εμπειριες, προσπαθωντας να επιβεβαιωσω αυτο που ξερω (οτι το δερμα ειναι ανωτερο οποιαςδηποτε δερματινης)
μιλαμε για ντυσιμο τιμονιου αποκλειστικα και οχι για σαλονι (καθισματα κλπ)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 14 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης