PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κινητηρας mini s σε 207 rallye?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 10:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να αλλαξεις μοτερ απο GT σε RC εφοσον δεν εχεις προβλημα ? Ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα (αν εξαιρεσεις τα λιγο πιο "ανθεκτικα" πιστονια του RC)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 11:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Γιατι να αλλαξεις μοτερ απο GT σε RC εφοσον δεν εχεις προβλημα ? Ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα (αν εξαιρεσεις τα λιγο πιο "ανθεκτικα" πιστονια του RC)

Και με μεγαλύτερη τουρμπίνα, ίσως είναι και πιο καινούριο μοντέλο με όλες τις αναβαθμίσεις του, κλπ, κλπ...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 12:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι σχεδον το ιδιο αν σκεφτεις τα 0 χιλιομετρα που εχει και οτι ειναι και πιο δυνατο...θελει καποιες μετατροπες ομως??
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 12:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mpokos έγραψε:
δεν ειναι σχεδον το ιδιο αν σκεφτεις τα 0 χιλιομετρα που εχει και οτι ειναι και πιο δυνατο...θελει καποιες μετατροπες ομως??

Κοίτα, όταν έψαχνα μοτέρ για να αντικαταστήσω το δικό μου, μου είπαν ότι αν είναι από αυτοκίνητο (όπου εκεί δηλώνεται ο εγκέφαλος και "κλειδώνει" στην bsi) θα έπρεπε να πάρω κομπλέ μοτέρ-εγκέφαλο και bsi για να λειτουργώ σαν RC. Αν όχι, θα άφηνα τον δικό μου εγκέφαλο και θα δούλευα με μοτέρ RC και μαμά 150-άρι πρόγραμμα (που μου ακούστηκε λίγο μούφα λόγω μεγαλύτερης τουρμπίνας και εξάτμισης). Αν είναι από μοτέρ "κούτα", ο εγκέφαλος κλειδώνει στη δική σου bsi (εφόσον δεν έχει δηλωθεί κάπου αλλού) και είσαι κομπλέ.

Τώρα, αν βάλεις μοτέρ RC σε καβούκι από 150-άρι δε ξέρω τί γίνεται με τις αναβαθμίσεις στην αντιπροσωπεία, αφού γίνονται βάσει αριθμού πλαισίου.

Αυτά ξέρω. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει περισσότερο.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2011, 13:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mpokos έγραψε:

Μα ειναι πιο δυνατο λογο μεγαλυτερης τουρμπινας. Γιατι δεν αλλαζεις μονο τουρμπινα + ενα προγραμματακι και να πας 210?
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 11:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
mpokos έγραψε:

Μα ειναι πιο δυνατο λογο μεγαλυτερης τουρμπινας. Γιατι δεν αλλαζεις μονο τουρμπινα + ενα προγραμματακι και να πας 210?

Το λέει το παιδί :

δεν ειναι σχεδον το ιδιο αν σκεφτεις τα 0 χιλιομετρα που εχει

Το θέμα είναι τί έχει σκοπό να κάνει. Μπορεί λόγου χάριν να θέλει να αποφύγει τυχόν προβλήματα μελλοντικά. Ή να έχει ήδη προβλήματα. Ή απλώς να θέλει να κάνει το GT -> RC για αναβάθμιση. Και το παλιό μοτέρ να γίνει πείραμα, ανταλλακτικά, τραπεζάκι για το σαλόνι κ.ο.κ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 12:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ειχα αλλαξει κρεμαργιερα απο το GT σε RC γιατι μονο αυτο ειχα βρει τοτε, μου αναψαν λαμπακια κτλ. Του τιμονιου, και μετα του ABS μαζι με το ESP. Ο εγκεφαλος δεν κανει. Επρεπε να αλλαξω η εγκεφαλο σε RC, η να βρω αλλη κερμαργιερα του GT/Rallye. Που τελικα βρηκα του GT. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν βαλει κινητηρα RC με εγκεφαλο μαζι, θα πρεπει να αλλαχτουν και αλλα μεσα οπως κρεμαργιερες και οτι αλλο εχει δικο του εγκεφαλο πανω για να διαβασει απο του RC. Και αν θυμαμαι καλα καποιος εδω στο φορουμ ειχε πει οτι εγκεφαλος του GT/Rallye δεν δουλευει πανω σε RC και vice versa.

Για την κερμαργιερα ξερω οτι δεν κανω λαθος γιατι μας πεδευσε μερες για να βγει σωστα και μαθαμε οτι δεν κανουν RC/GT.

Για τα υπολοιπα ομως αν καποιος ξερει καλυτερα για να ξερουμε για σιγουρια...

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 12:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Οταν ειχα αλλαξει κρεμαργιερα απο το GT σε RC γιατι μονο αυτο ειχα βρει τοτε, μου αναψαν λαμπακια κτλ. Του τιμονιου, και μετα του ABS μαζι με το ESP. Ο εγκεφαλος δεν κανει. Επρεπε να αλλαξω η εγκεφαλο σε RC, η να βρω αλλη κερμαργιερα του GT/Rallye. Που τελικα βρηκα του GT. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν βαλει κινητηρα RC με εγκεφαλο μαζι, θα πρεπει να αλλαχτουν και αλλα μεσα οπως κρεμαργιερες και οτι αλλο εχει δικο του εγκεφαλο πανω για να διαβασει απο του RC. Και αν θυμαμαι καλα καποιος εδω στο φορουμ ειχε πει οτι εγκεφαλος του GT/Rallye δεν δουλευει πανω σε RC και vice versa.

Για την κερμαργιερα ξερω οτι δεν κανω λαθος γιατι μας πεδευσε μερες για να βγει σωστα και μαθαμε οτι δεν κανουν RC/GT.

Για τα υπολοιπα ομως αν καποιος ξερει καλυτερα για να ξερουμε για σιγουρια...

Εμείς τότε ψάξαμε στην αντιπροσωπία μέσω vin και βρήκαμε ότι ήταν συμβατά τα δύο αμαξώματα για την αλλαγή. Το δικό μου GT και το άλλο LeMans. Οπότε μήπως έχουν αλλάξει στην πορεία κάποια ανταλλακτικά και δεν είναι συμβατά πλέον; Για την κρεμαριέρα εννοώ. Δε ξέρω κιόλας Confused

Ή ίσως μου έλεγαν παπάτζες τότε και θα' μενα με το μοτέρ στο χέρι!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 13:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα, η κρεμαργιερα που ειχα παρει ηταν απο Le Mans. Μπορει τωρα να ειναι συμβατα και τοτε οχι. Δεν ξερω..
Αλλα οταν βρηκα κρεμαργιερα απο GT, ειχε και απο Rallye και RC. Του RC φαινοτανε οτι ηταν διαφορετικη απο τις αλλες. Ειχε πιο κοντο καπακι του moteur σαν του Le Mans που ειχα. Anyways...

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2011, 13:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως με το προγραμμα απο το ρψ να την διαβασει ή τιθεται θεμα ανταλλακτικου??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης