PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 ραλυ-μαζεμενες βλαβες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 17:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

97000χλμ και εχει αλλαχτει μονο μια ν75 και εχει γινει χρονισμα!!
Ουτε δισκος,ουτε πολλαπλασιαστες,ουτε αντλια,ουτε καμμενα λαδια..και οι περισσοτεροι ξερουν τι χρηση το κανω αλλα και τι συντηρηση.Εκει ειναι το μυστικο κατα τη γνωμη μου Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 22:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτα τα μοτερ δυστηχως δεν παιζει ρολο μονο η σωστη συντηρηση τα θεματακια τους τα εχουνε! Το δικο μου ειναι υπερπροσεγμενο μεχρι (αηδιας) και εβγαλε μερικα απο τα γνωστα προβληματα!
Σκαστρα
Συγχρονιζε δευτερας
Διαρροη στο σωληνακι λαδιου του τουρμπο
Χρονισμα
Τρομπα νερου
Και τελευταια τρομπα υψηλης!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 23:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια θα κανουμε τωρα απογραφη με το τι εχει βγαλει το αμαξι του καθε ενος απο εμας? (και κατα τη γνωμη μας παντα... Wink )

Δεν λεω παιζουν και αστοχιες υλικων, ναι σιγουρα.
Αλλα το αμαξι του παιδιου (οπως και διαφορα αλλα) εχει κανηβαλιστει και δεν εχει συντηρηθει σωστα.
Απο εκει και επειτα οταν το μηνα παιρνει λιγοτερο απο 1000ρικο και το αμαξι του πεταει ζημιες του + - 1000ρικου, σορρυ αλλα το αμαξι ειναι για πουλημα,
γιατι πολυ απλα δεν ειναι ζημιες φυσιολογικης φθορας η αστοχιας καποιου υλικου...

Δεν θελω να ακουγομαι "κακος"...
και το δικο μου το παρταλι λεω δωξα το Θεο που δεν μου εχει βγαλει τιποτα εδω και 50.000χλμ μαλιστα τη στιγμη που κανω κατι που ειναι θανατηφορο για τουρμπο κινητηρα, παω ταπα συνεχομενα για οσο και οπου μπορω (+ - 210) πορεια καθε φορα που βρισκομαι στην εθνικη οδο.
Η μεσα σε 4 ωρες αδειαζω ενα φουλ ρεζερβουαρ οταν (και το κανω πολυ συχνα) ανεβαινω πανω στο βουνο για στρηψιμο.
Δεν στα λεω για να μου πεις ουτε "μπραβο"
ουτε οτι ειμαι κωλοφαρδος κτλ...
Απλα στο φερνω σαν παραδειγμα (οπως αυτος ειναι και ο λογος που το καθε παιδι αναφερει τα δικα του θεματα η μη) για να δεις οτι το μοτερ αν εχε την ταση να "βγαζει ζημιες" τουλαχιστο στα χερια μου η μερικων σαν και μενα εδω μεσα θα ειχε σπασει η θα ειχε χασει πολυ απο την ιπποδυναμη του...
Και φυσικα εννοειται πως αν αρχισει να μου βγαζει ζημιες θα το δωσω,
(αφορμη ψαχνω αλωστε να αλλαξω κατηγορια Cool Twisted evil )
σιγα μην κατσω να δωσω την μιση η και παραπανω αξια του (σαν μεταχειρησμενο) σε επισκευες...
Δεν τα δινω σε ενα πολυκιλνδρο πισωη 4κουνητο αμαξι ωστε να μαζεψω τα οποια κακως κειμενα θα εχει?

Οποτε με αυτη τη λογικη σου λεω και εσυ προσπαθησε να το πουλησεις και παρε κατι αλλο,
ειναι κριμα να δουλευεις για να πληρωνεις γαμησιατικα αλλουνου... Confused [/u]
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 23:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mechanic το παιδι το ειχε παρει κουτα..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 02:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον το αυτοκινητο μου δεν ξερω αν ηταν προβληματικο η οχι αλλα δεν με νοιζει να σας πω την αληθεια !
γιατι εδωσα 20.000 ευρο ! και θελω οπως τα πληρωσα να το εχω και οχι το service της peugeot με την καθε βλακεια προβλημα ! και να σας πω και κατι αλλο το αυτοκινητο οχι απλα το προσεχω αλλα ΦΟΒΑΜΑΙ να το πιεσω ! γιατι αν αρχησω να λεω το προβληματα που εβγαλε θα βαρεθειτε να διαβαζεται και εχω βαρεθεί πια ! το βαρεθηκα και το σιχάθηκα ! 2 χρονον αυτοκινητο με 30.000 χιλ. και 50 διαφορετικα προβληματα !το δικο μου μπορει να το πηρα το 2009 αλλα κατασκευή εχει το 2007 .
το αυτοκινητο δεν εχει μπει ποτε σε πιστα δεν το εχω πιεση ποτε εκτος απο 1 φορα οπως γυρνούσα απο σερρες . αυτα απο εμενα . ελπιζω συντομα να εχω ενα τελος με τον γαλλο !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 02:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο το ευχαριστηθηκα μολις για μια βδομαδα το χω πατησει τελικη μονο 2 φορες...ειναι αδιανοητο απ τν εταιρεια να μν εχει κανει ανακληση τουλαχιστον για τον χρονισμο!και οι ιαπωνες τωρα τελευταια βγαζουν βλαβες αλλα τουλαχιστον οταν ειναι γενικευμενο το προβλημα τα ανακαλουν!χανουν πελατες και δν το καταλαβαινουν...το κορολα του αδερφου μου εχει 596.000χμ και δν καει σταγονα λαδι..το πρωτο δισκοπλατο το αλλαξε στα 160.000 και του ειχαμε πιει το αιμα..αψογο σασμαν 6αρι δν γρατζουναει ακομα και τωρα...και τελικη εχουμε ιδια...με κοροιδευει αλυπητα για τα λεφτα π εδωσα και εχει και δικιο!γι αυτο λοιπον και η απελπισια μου...πουλημα αμεσα μολισ φτιαχτει οσο οσο!!

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 11:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον το αυτοκινητο μου δεν ξερω αν ηταν προβληματικο η οχι αλλα δεν με νοιζει να σας πω την αληθεια !
γιατι εδωσα 20.000 ευρο ! και θελω οπως τα πληρωσα να το εχω και οχι το service της peugeot με την καθε βλακεια προβλημα ! και να σας πω και κατι αλλο το αυτοκινητο οχι απλα το προσεχω αλλα ΦΟΒΑΜΑΙ να το πιεσω ! γιατι αν αρχησω να λεω το προβληματα που εβγαλε θα βαρεθειτε να διαβαζεται και εχω βαρεθεί πια ! το βαρεθηκα και το σιχάθηκα ! 2 χρονον αυτοκινητο με 30.000 χιλ. και 50 διαφορετικα προβληματα !το δικο μου μπορει να το πηρα το 2009 αλλα κατασκευή εχει το 2007 .
το αυτοκινητο δεν εχει μπει ποτε σε πιστα δεν το εχω πιεση ποτε εκτος απο 1 φορα οπως γυρνούσα απο σερρες . αυτα απο εμενα . ελπιζω συντομα να εχω ενα τελος με τον γαλλο !

Σορρυ Δημήτρη αλλα σε αυτό το θέμα κατα κάποιο τρόπο την πάτησες, εν αγνοία σου φυσικά. Πήρες στοκαρισμένο αυτοκίνητο και μαζί πήρες και όλες τις παιδικές ασθένειες των πρωτο-κατασκευασμένων... Confused

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 12:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον χρονο κατασκευης που το βλεπουμε??? Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic απλως να μαθω γιατι δεν το εχω ψαξει.που το βλεπουμε??ευχαριστω.

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 19:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχεδόν κάθε εξάρτημα που υπάρχει επάνω στο αμάξι, έχει επάνω του την ημερομηνία κατασκευής.
Έυκολο σημείο, κοιτα πάνω στην τουρμπίνα σου, δίπλα στη σκάστρα, έχει τυπωμένη με μαύρα γράμματα την ημερομηνία κατασκευής της.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 23:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι δεν έχουν όλα τα 207 τυπωμένη ημερομηνία σε αυτό το σημείο. Εμένα πάντως απ'ότι θυμάμαι λέει 2007 εκεί αυτή η ημερομηνία. Δε μ'άρεσε και πολύ όταν το είδα, αλλά προς το παρόν καλά στέκει το αμάξι. Πάντως με αυτά που έχω ακούσει πολύ φοβάμαι μην αρχίσουν να σκάνε λαμπάκια από το πουθενά καμιά μέρα! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2011, 15:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τα αμαξια μας ειναι σαν τις γκομενες..
μερικες θελουν ξυλο αλλες θελουν στοργη κ αλλες κανουν οτι θελουμε οποτε... κ αλλες οτι τους καπνησει...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2011, 23:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως αφου το φτιαξεις να αρχισεις να το σκιζεις λιγο; Μπορει να του κανει καλο... Confused

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2011, 16:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όλα τα υπόλοιπα πες αϊ στα κομμάτια, αστοχίες υλικού, λάθος υπολογισμοί, φτηνά υλικά? Αλλα εν ετει 2011, ειναι απαράδεκτο το οτι αυτός ο 4-5 φορές υπερσύγχρονος κινητήρας της χρονιάς, ξεχρονίζεται! Να χάνει δλδ μια απο τις βασικες λειτουργίες μιας ΜΕΚ. Μέχρι και ο πρώτος κινητήρας του Οtto το 1876 θα καταφερνε να μένει χρονισμένος! Και το κυριότερο, να μην μπορουν ακόμη να τον μαζέψουν!!! Peugeot FAIL! Thumb Down

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Δεκ 2011, 19:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο οφειλεται σε αστοχια υλικου,δλδ τα πρωτα μουαγιε(2007 μοντελα)ηταν πολυ μαλ**α κ εστριβαν,μιας κ η βιδα η πρωτη δεν ηταν τοσο μακρια ωστε να το σφιγγει κ καλα.οποτε στο αλλαζουν με ενα πιο καινουριο-ενισχυμενο μουαγιε κ μια πιο μακρια βιδα κ απο εκει κ περα,ολα καλα Wink
οπως κ οι τεντωτηρες εβγαιναν λιγακοι χαλαροι(μαλακοι) κ χτυπουσε η καδενα),αν δεν αλλαζες-προσεχες αυτα τα 2,τοτε κοβεται η καδενα και... Crying or Very sad
κ ενα αλλο κοματι που ειναι ελατωματικο,ειναι το γραναζι μεταβλητου εισαγωγης,που καλο ειναι στο χρονισμα,να ελεγχεται κ αυτο,γιατι χαλαει ο "διακοπτης" μεταβλητου Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Δεκ 2011, 22:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα δεν είναι αστοχία υλικού, δεν οφείλεται σε ελλατωματικό ανταλλακτικό, είναι λάθος σχεδιασμός. Ας έβαζαν μια σφήνα. Το θέμα είναι οτι ακομη κ τώρα να πληρώσεις να τα βάλεις όλα καινούργια, έστω και προληπτικά, παλι δεν θα κοιμάσαι ήσυχος γιατι ακόμη προσπαθούν να το μπαλώσουν. Αλλιώς δεν θα ξεχρονίζονταν ακόμη τα f/l. Evil

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης