PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Mπροστινά ηχεία για 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 13:26:04    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Mπροστινά ηχεία για 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδία. Λοιπόν έχω το 206 το 3θυρο. Για πηγή έχω το pioneer 6400 4x50W.
Μπροστά στις πόρτες έχω βάλει διαιρούμενα ηχεία της coral 40W RMS .πίσω οβάλ της DLS τα 960, 80W RMS.
Τα coral έπαθαν ζημία διότι δεν εφάρμοζαν καλά στην πόρτα! Evil Όποτε θα παω για αλλαγή... ξέρεται τις διαστάσεις ηχείων μπαίνουν στην πόρτα μου? Τα coral είναι 16,5. Πια ηχεία μου προτείνετε? ξέρετε πια ταιριάζουν (γενικα)στο 3θυρο ? Ευχαριστώ.
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 14:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ShockedShockedShocked
16,5;;; Rolling eyes
Φίλε μου μπροστά σε εμάς πάνε 13cm ηχεία! Αυτό μπορείς να το δείς και στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή που μας έχουν δώσει!! Wink Πώς κατάφερες και τα έβαλες;;; Shocked Rolling eyes
Για να μπεί κάτι παραπάνω πρέπει να κάνει πατέντα αυτός που θα σου τοποθετήσει τα ηχεία! Wink
Εγώ έχω Kenwood(όλο το ηχοσύστημα σε Kenwood βασίζεται,πηγή-ηχεία-ενισχυτής).Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αλλά υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εταιρίες που έχουν αρκετά καλά ηχεία και για όλα τα βαλάντια... Wink
Μπές εδώ και ψάξε λίγο...www.kalogeropoulos.gr
Έχει και κάτι προσφορές τώρα τελευταία που τις βλέπω,τις ζαχαρώνω και δεν μπορώ να κλείσω και μάτι... LaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 14:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμως και εμένα τα μπροστινά μου τα ηχεία ειναι 16,5CM ητοι 6,5 inch

Και φοράω Infinity Reference 6512 cs (component system) με ξεχωριστό tweeter

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 15:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμάν!!!! Shocked Μάλλον με κλοτσομπουνιδια μου τα βάλανε οι άκαρδοι στην κούκλα μου….
Sad Sad Sad Σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Έχω όμως ακούσει ότι κάποιες εταιρίες πχ Kenwood, pioneer βγάζουν μοντέλα ειδικά για το 206.Δεν μασάω όμως καθόλου τώρα με το site που μου έδωσες .. Very happy ευχαριστώ πολύ.
Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 15:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Αμάν!!!! Shocked Μάλλον με κλοτσομπουνιδια μου τα βάλανε οι άκαρδοι στην κούκλα μου….
Sad Sad Sad Σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Έχω όμως ακούσει ότι κάποιες εταιρίες πχ Kenwood, pioneer βγάζουν μοντέλα ειδικά για το 206.Δεν μασάω όμως καθόλου τώρα με το site που μου έδωσες .. Very happy ευχαριστώ πολύ.
Exclamation

Η sony έχει custom-fit για 206 (μπροστά ηχεία και tweeter).Πριν 2 χρόνια τα είχα βάλει 100Ε.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 22:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Έχω όμως ακούσει ότι κάποιες εταιρίες πχ Kenwood, pioneer βγάζουν μοντέλα ειδικά για το 206.

Αν κατεβάσεις τον pdf καταλογο της Kenwood θα δείς πως για κάθε ηχείο που έχει,εχει και κατηγορίες σχετικά σε ποιά αμάξια πηγαίνει και τί.

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 02:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτελουσ λιγος χρόνος για να γράψω......

Τα μπροστινά ηχεία στο 206 είναι όντως 6,5"(16,5cm) αλλα εκεί που έγκειτε το πρόβλημα είναι οτι το παρεχόμενο βάθος εγκατάστασης είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα ο μαγνήτης του ηχείου να βρίσκει σε κάτι πλαστικές γρίλλιες στο πίσω μέρος της τρύπας τοποθέτησης.
Επιδή το μεγαλύτερο μέρος του ηχοσυστήματος μου το έφτιαξα μόνος μου αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα και οι λύσεις ήταν 2. 1). κόψιμο τησ γρίλλιας (ο ευκολος τρόπος) ή 2). ευρεση προσθήκης (πατουρα) για να μεταφερθεί το ηχείο λιγάκι προς τα έξω και να μην βρίσκει πίσω.
Εγώ ακολούθησα τον 2ο τρόπο και άν και φοράω ηχεία της Infinity βρήκακάποιες προσθήκες απο Kenwood και τις τέριαξα επάνω λύνοντας το πρόβλημα του βάθους εγκατάστασης του ηχείου.

Μιχάλη το 13άρι μπήκε με προσθετα λαμακια ?

P.S. Στο δικό μου που είναι 2/99 μοντέλο δεν χρεαζεται να βγεί ολοκληρος ο καπλαμας για να τοποθετηθεί ηχειο παρά το καπάκι του ηχείου πάνω στον καπλαμά που σε επόμενα χρονολογικά μοντέλα είναι fixαρισμένο επάνω στον καπλαμά και δέν βγαίνει

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 10:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μιχάλη το 13άρι μπήκε με προσθετα λαμακια ?

Λαμάκια δεν έβαλα,ούτε προσθήκες ή οτιδήποτε άλλο...
Απλώς εφάρμοσαν στη θέση που είχε και βίδωσα τις βίδες.
Εγώ αυτά έχω βάλει μπροστά...

και είναι 130mm.

PoLiThS έγραψε:
P.S. Στο δικό μου που είναι 2/99 μοντέλο δεν χρεαζεται να βγεί ολοκληρος ο καπλαμας για να τοποθετηθεί ηχειο παρά το καπάκι του ηχείου πάνω στον καπλαμά που σε επόμενα χρονολογικά μοντέλα είναι fixαρισμένο επάνω στον καπλαμά και δέν βγαίνει

Εγώ έπρεπε να βγάλω όλο το κάλυμμα της πόρτας... Και όταν το ξηλώναμε η καρδιά μου ράγιζε... Laughing Χώρια που έπρεπε να περάσουμε και τα καλώδια... Άλλο μανίκι... Rolling eyes
Anyway... Πάει αυτό,πέρασε Cool
Πάντως όποιος θέλει να βάλει μεγαλύτερα ηχεία την πατέντα δεν την γλυτώνει... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 10:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχάλη κοίταξα στο βιβλιαράκι και το σωστό μέγεθος είναι 165 χιλ. Το πρόβλημα που έχω είναι αυτό που είχε και ο poliths ! μόνο που σε μένα δεν έγινε κάποια πατέντα και το ηχείο έπαθε ζημία.... γι΄αυτο ζήτω την βοήθεια - γνώμη σας, για ένα καλό ζεύγος ηχείων από 100 – 150 ε . ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !. όποτε με βλέπω να το πηγαίνω στο μαγαζί που θα μου βάλουν τα ηχεία για να δω ποια ταιριάζουν άψογα. Polith τα ηχεία σου παίζουν καλά ?(δυνατό μπάσο , ποιότητα)? Αξίζει η εύρεση κάποιας πατούρας ? θα κουμπώνει καλά η πόρτα? Ίδη ακούγονται πολλοί τριγμοί από αυτές... και δυστυχώς στο δικό μου μοντέλο 8/2001 πρέπει να βγει όλος ο καπλαμάς.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 10:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Μιχάλη κοίταξα στο βιβλιαράκι και το σωστό μέγεθος είναι 165 χιλ.

Εμένα το 206 μου είναι 1.1 . Ίσως αυτό να διαφέρει στο μέγεθος που μπορώ να βάλω ένα ηχείο σε σχέση με ένα 1.4 . Για τέτοιες διαφορές μιλάμε! Shocked
Πάντως θα κοιτάξω και εγώ ξανά το βιβλιαράκι του κατασκευαστή για να σιγουρευτώ... Wink
Κάτι άσχετο... Απο ποιό μέρος του Πειραιά είσαι; Smile

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mike από πασσαλιμάνι. Κάτι άσχετο και εγώ ... έχεις πάρει το αυτοκόλλητο του club?
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
από Πασαλιμάνι

Ωραίος! Smile Thumb right
nikq έγραψε:
... έχεις πάρει το αυτοκόλλητο του club?

Εννοείται! Very happy Όταν με το καλό αρχίσουν ξανά τα περίφημα και περιβόητα ΑΣΜΠΕΤΕ θα δείς... Wink Cool

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάτι που θυμήθηκα τώρα... Rolling eyes
niqk έγραψε:
όποτε με βλέπω να το πηγαίνω στο μαγαζί που θα μου βάλουν τα ηχεία για να δω ποια ταιριάζουν άψογα.

Σε ποιό μαγαζί είχες πάει και έκανες την τοποθέτηση και σε ποιό θα πάς τώρα;;

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
γι΄αυτο ζήτω την βοήθεια - γνώμη σας, για ένα καλό ζεύγος ηχείων από 100 – 150 ε . ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !. όποτε με βλέπω να το πηγαίνω στο μαγαζί που θα μου βάλουν τα ηχεία για να δω ποια ταιριάζουν άψογα. Polith τα ηχεία σου παίζουν καλά ?(δυνατό μπάσο , ποιότητα)? Αξίζει η εύρεση κάποιας πατούρας ? θα κουμπώνει καλά η πόρτα? Ίδη ακούγονται πολλοί τριγμοί από αυτές... και δυστυχώς στο δικό μου μοντέλο 8/2001 πρέπει να βγει όλος ο καπλαμάς.
προτεινετε κανα καλο σετακι ηχεια κ tweeters μεχρι 100 euro που να "ακουγονται" εχει στο πρακτικερ κατι πολυ φθηνα σετ πχ. (περιμενουμε απαντηση περισσοτερο απο Dimip που ναι o μαστορας του ηχου για το club!) Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 11:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πίσω ηχεία τα έβαλα στον Παρασκευα είναι ένα μαγαζάκι στη λεωφόρο Χατζηκυριάκου. Μάλλον εκεί θα παω να βάλω και τα μπροστινά εφόσον αποφασίσω... εάν δεν σου λεει κάτι η Χατζηκυριάκου είναι κοντά στη πηγάδα
Για περισσότερες πληροφορίες (το τηλ του μαγαζιού)θα στο πω το απογευματάκι η μάλλον αύριο το πρωί που θα παω στη δουλεία. Thanks guys κανένα νεότερο?
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 14:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα δικά μου, μπρός - πίσω είναι JBL και μπορώ να πώ οτι είναι αχτύπητα....
Τα συστήνω ανεπιφύλακτα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 14:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη είναι και λίγο ακριβά ε; Wink
Τα παιδιά θέλουν κάτι οικονομικό... Smile
Σόρυ παίδες που σας το λέω έτσι αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις... Wink
Με 100 ευρώ πάντως παίρνετε ένα αξιοπρεπές ζευγάρι μπροστινών ηχείων...

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 16:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα ολα τα ηχεία ειναι της Infinity Sound Systems (Harmann Kardon Company) Αδερφή εταιρία τησ JBL

Κακά τα ψέματα αν περιμένεισ Μπασό απο την Πόρτα να σου βγάλει θα απογοητευτείς γιατί απλά δεν ειναι αυτός ο σκοπός του ηχείου πόρτας. Τα δικά μου Crossαρονται στα 130Hz και πάνω γιατί το μπάσο το έχει αναλάβει ενα 12" bass reflex subwoofer στον χώρο του Πορτ παγκαζ.

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 14:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μικε to τηλ του μαγαζιού είναι 210 – 4286149 εάν ενδιαφέρεσαι Nod .Βαγγέλη ποια σειρά της jbl έχεις βάλει? Ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα? κτυπάνε καλά? Τι έντασης είναι?
Το κακό με το 206 είναι ότι τα mid-woofer κοιτούν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που θα έπρεπε, δηλαδή προς τους επιβάτες. Αντίθετα, στοχεύουν στα γόνατα. Και τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είχα βγάλει αυτιά στα γόνατα.
Very happy Very happy Very happy Άρα συμφωνώ με τον polith...με τα Infinity είσαι ευχαριστημένος?
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 22:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο πασαλιμανιώτης και δεν σε πήρα χαμπάρι Question Εκεί μένω Exclamation

Anyway, εγώ έχω Pioneer διαιρούμενα μπροστά (δεν θυμάμαι καθόλου τον τύπο) και Kicker οβάλ πίσω (πριν είχα Cerwin Vega αλλά μου τα νοικοκυρέψανε Exclamation ). Τα οβάλ μου είναι λίγο πανάκριβα (280 ευρώπουλα το κάθε ζευγάρι) αλλά και τα δύο είχαν πάρα πολύ καλό μπάσο.

Πάντως σε αυτόν τον τομέα οι Αμερικάνοι διαπρέπουν... Rolling eyes

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης