PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συμβουλές για τρακάρισμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 14:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Συμβουλές για τρακάρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Δυστηχώς τράκαρα ελαφρώς πριν μερικές μέρες με το αμάξι μου σε μια διασταύρωση της νέας ιωνίας. Ζημιά 2500 περίπου. Δεν έγινε με μεγάλη ταχύτητα η τράκα αλλά ο π....ς με πέτυχε στα 'μαλακά' μου σημεία. Με πέτυχε στη πόρτα του οδηγού και πήρε λίγο και το μαρπιέ.
http://imageshack.us/photo/my-images/406/63925335.jpg/
Το ατύχημα συνέβη στην Αγίου Γεωργίου και Τενέδου στη νέα ιωνία για όσους ξέρουν, ένα σημείο που απ'ότι έμαθα έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. Η φώτο της διασταύρωσης είναι η παρακάτω
http://imageshack.us/photo/my-images/40/dsc00260hr.jpg/
Ήμουνα στο δρόμο που έχει τραβηχτεί η φώτο, πέρασα το πρώτο stop της 1ης διασταύρωσης, και συνέχισα προς τα αριστερά για να περάσω απέναντι. Εκεί μου ήρθε ο άλλος από αριστερά. Κάτι σαν τριπλή διασταύρωση είναι το σημείο. Το πρώτο stop είναι ξεκάθαρο και αφορά τη 1η διασταύρωση, το 2ο stop είναι καθοριστικής σημασίας με βάση το οποίο θα έπρεπε να σταματήσω αλλά όπως βλέπετε έχει τοποθετηθεί πολύ ωραία στο σημείο, με μια γωνία τοποθέτησης τουλάχιστον 50 μοίρες όσον αφορά την κατεύθυνση που είχα. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Οι ασφαλιστικές λένε ότι υπάρχει stop, το ότι με χτύπησε στη μέση δε παίζει ρόλο όσον οφορά ενδεχόμενη συνευθύνη, έχω στείλει επιστολή στο δήμο για τη σήμανση στο σημείο εκέινο, ψάχνω νόμο που να αναφέρεται στο που πρέπει να τοποθετούνται οι πινακίδες σήμανσης... Χέσε μέσα δηλαδή. Περιμένω τα σχόλια σας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 16:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ναι, δεν φαίνεται το στοπ που έχεις.
οκ μπορεί πιστεύω να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν πας δικαστικώς να αναλάβει κάποιο μερίδιο ευθύνης ο δήμος λόγω κακής σήμανσης...
αλλά πολύ φασαρία νομίζω... κ σίγουρα θα πάρει πολύ καιρό να "δικαιωθείς".
εφόσον είναι άγνωστος δρόμος για σένα (αφού δεν ήξερες την ύπαρξη του στοπ) κ πριν από 5 μέτρα είχες ήδη στοπ, θα έπρεπε να ήσουν λίγο πιο επιφυλακτικός.
φαντάζομαι στον άλλον έχεις κάνει ήδη θετική.

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 16:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίταξε να δεις, τη στιγμή του ατυχήματος να φανταστείς ήμουν στη μέση του δρόμου σταματημένος και κοίταζα δεξιά αν έρχεται κανείς όταν άκουσα το φρενάρισμα από αριστερά και τον είδα τον άλλο να έρχεται πάνω μου. Μετά και γω έψαχνα να βρω πως την έπαθα και αυτό με το stop που ήταν κάτι που παρατήτησα μετά. Δεν θυμάμαι να είχα την εντύπωση ότι είχα στοπ ούτε και πέρασα γρήγορα γιατί κοιτούσα δεξιά αν έρχεται κανείς. Μετά για να υποστηρίξω το σκεπτικό μου έγραψα στη δήλωση ότι φταίει ο άλλος. Ακόμα δε βγήκε το πόρισμα, το περιμένω, αλλά επειδή είμαι λίγο απαισιόδοξος με όσα έχω ακούσει σκέφτομαι και γω αν αξίζει να κυνηγήσω κάτι παραπάνω. Απλά τσαντίζομαι γιατί πήγα στο δήμο και μου είπε ότι έχουν γίνει πολλά ατυχήματα στο σημείο. Ε, τους λέω 'κάτι φταίει τότε' και άρχισαν τις δικαιολογίες φταίει το δέντρο, φταίνε οι κάδοι, η πινακίδα δε μπορούσε να μπει αλλού... Άντε βγάλε άκρη τώρα
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 18:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφόσον είχε στοπ, είναι τελειωμένη υπόθεση ποιος έχει δίκιο...

πρώτα που κοίταξες όταν έβγαινες στην διασταύρωση αριστερά ή δεξιά?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 23:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωμη μου: μην το κυνηγησεις, δεν νομιζω να δικαιωθεις...
Αν βεβαια εχεις ορεξη, χρημα χρονο κλπ, οκ, απλα αλλιως το βλεπω χασιμο χρονου....
εφταιγες σιγουρα.
Επισης η πινακιδα ειναι σωστα τοποθετημενη, καθως πρεπει να την βλεπουν οι οδηγοι κινουμενοι επι της συγκεκριμενης οδου..

Επιδη εχουμε και εδω που μενω παρομοιτου "τυπου" διασταυρωση, σε αυτες τις περιπτωσεις για να εισαι τυπικος παντα πας πεζοδρομιο- πεζοδρομιο και οχι καρφι απεναντι για να εισαι καλυμενος και να δεις ολες τις πιθανες πινακιδες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2011, 08:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο άλλος τι φταίει κ δεν του έκανες θετική;
εσύ αν διεκδικήσεις αποζημίωση θα είναι στα δικαστήρια από τον δήμο/τροχαία/κράτος, όχι από τον άλλον που κινούν κανονικά. λογικά παίζει κ να δικαιωθείς κατά ένα ποσοστό, αλλά σε πόσα χρόνια θα γίνει αυτό κ αν θα αξίζει τον κόπο...

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2011, 12:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δήλωσα ότι δε φταίω με το σκεπτικό ότι το stop δεν απευθυνόταν σε μένα και το ότι είχα περάσει το μισό του δρόμου και με βρήκε στη μέση του αυτοκινήτου. Βασικά προσπαθώ μπας και πάρω καμιά συνευθύνη από τις ασφαλιστικές γιατί και γω δεν έχω τη διάθεση εννοείτε να μπλέκω με δικαστήρια. Ο άλλος δεν έχει τόσο πρόβλημα με ζημιές, ένα autobianchi είχε, απλά με βρήκε σε 'μαλακό' σημείο.
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2011, 13:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο με μάρτυρες μπορείς να κάνεις κάτι, αλλιώς είναι στοπ και εκεί είναι κάθετη η απόφαση, κατά σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2011, 22:27:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε σε έχει χτυπήσει στην αριστερή πλευρά και στη μέση έχει εκείνος τη ευθύνη εσύ έχεις περάσει το στοπ και εκείνος είχε την υποχρέωση να σταματήσει και όχι να πέσει πάνω σου αν σε είχε χτυπήσει στο εμπρός φτερό τότε τα πράγματα άλλαζαν κινήσου νομικά με την ασφάλεια μην το αφήνεις

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης