PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κινητηρας mini s σε 207 rallye?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giorgosrallye (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 02 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 13:01:53    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Κινητηρας mini s σε 207 rallye? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kalimera se olous.mia erwtisi 8elw na kanw.mporw na koumpwsw to moter apo to mini cooper S sto 207 rallye mou?k an nai ti metatropes prepei na kanw?eyxaristw poly

207rallye
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 13:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε όλοι γράφουν Ελληνικά εδώ.

Καλώσόρισες Smile

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 13:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1ον Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες.
2ον περνα απο 'δω να πεις δυο λόγια για σενα.

Για την ερώτησή σου. Έχεις βρει καποιο συγκεκριμένο μοτερ απο coooer s το οποίο θέλεις να βάλεις ή απλα το σκέφτεσαι?
Γιατί σαν μοτέρ είναι σχεδόν ίδιο με το δικό σου. Με τα λεφτά που θα δώσεις για την μετατροπή, μπορείς να κανεις το δικό σου πολύ δυνατότερο και αξιόπιστο απο ενα μαμα s.
Σαν κινητήρας μπορει να είναι ίδιος με των 207 αλλα πιστεύω θα έχεις θέματα στο ταιριαγμα, καθώς απ όσο ξέρω λόγω διαφορετικού σχεδιασμού μηχανοστασίου, βγαίνει σε άλλη γωνία η εισαγωγή της τουρμπίνας. Επίσης έχουν διαφορετικό λογισμικό και εκεί θα υπάρχει πρόβλημα, εχουν διαφορετικούς αισθητήρες κλπ. και ίσως καάλλα θέματα.
Αν θέλεις ίδιων χαρακτηριστικών μοτερ, βάλε του RC, αλλα και πάλι αν το δικό σου είναι σωστό, μπορείς να το κάνεις καλύτερο ή ίδιο με λιγότερο κόστος.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 14:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
1ον Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες.
2ον περνα απο 'δω να πεις δυο λόγια για σενα.

Για την ερώτησή σου. Έχεις βρει καποιο συγκεκριμένο μοτερ απο coooer s το οποίο θέλεις να βάλεις ή απλα το σκέφτεσαι?
Γιατί σαν μοτέρ είναι σχεδόν ίδιο με το δικό σου. Με τα λεφτά που θα δώσεις για την μετατροπή, μπορείς να κανεις το δικό σου πολύ δυνατότερο και αξιόπιστο απο ενα μαμα s.
Σαν κινητήρας μπορει να είναι ίδιος με των 207 αλλα πιστεύω θα έχεις θέματα στο ταιριαγμα, καθώς απ όσο ξέρω λόγω διαφορετικού σχεδιασμού μηχανοστασίου, βγαίνει σε άλλη γωνία η εισαγωγή της τουρμπίνας. Επίσης έχουν διαφορετικό λογισμικό και εκεί θα υπάρχει πρόβλημα, εχουν διαφορετικούς αισθητήρες κλπ. και ίσως καάλλα θέματα.
Αν θέλεις ίδιων χαρακτηριστικών μοτερ, βάλε του RC, αλλα και πάλι αν το δικό σου είναι σωστό, μπορείς να το κάνεις καλύτερο ή ίδιο με λιγότερο κόστος.

Μπαινει κομπλε το μοτερ
Στανταρ, γιατι το εχει κανει το παιδι που τρεχαμε σε 207 λεμαν
τωρα απο διαδικασια δεν ξερω, απλα ξερω οτι σιγουρα γινεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 14:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπα οτι δεν μπαίνει. Σχεδόν οποιοδήποτε μοτερ μπαίνει οπουδήποτε. Το θέμα είναι με τι μετατροπές και τι κόστος...
Κάποιος που το έχει κάνει θα μπορούσε να μας πει καλύτερα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 14:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως όμως το παιδί με το le mans κράτησε τα δικά του περιφεριακά (τουρμπίνα, cooler κλπ);

Γιατί εδώ μιλάμε για rallye και αλλάζει ολίγον το θέμα.

Το μοτέρ καθεαυτό, χωρίς τουρμπίνες και λοιπά, μπαίνει εγγυημένα!
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 14:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι ραλλυε...θα βαλει την γωνια της δικιας του τουρπινας,
απλα θα την παει μηχανουργείο να την ανοιξουν...20 ευρω κοστος μαχ..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
axilleas91 (Αχιλλέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC

Ένταξη: 23 Απρ 2011
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 15:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν βρισκω τον λογω να το κανεις αυτο... το καλυτερο που μπορεις να κανεις σε σχεση απόδοση/κοστους ειναι να βαλεις την τουρμπινα του RC(και μετά πρόγραμμα)!
Επιστροφή στην κορυφή
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

Ένταξη: 29 Αύγ 2010
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2011, 19:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

axilleas91 έγραψε:
Δεν βρισκω τον λογω να το κανεις αυτο... το καλυτερο που μπορεις να κανεις σε σχεση απόδοση/κοστους ειναι να βαλεις την τουρμπινα του RC(και μετά πρόγραμμα)!

μη ξεχνας κ το 6αρι σαζμαν
Wink

Καθότι γάλλοι στο steering κ έλληνες στο thinking..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2011, 11:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον για να θελει να κανει κατι τετοιο,θαχει παθει καποια ζημια το δικο του.οποτε,παιρνει το μοτερ,κραταει τον κορμο κ το καπακι απτο μινι,κ ΟΛΑ τα υπολοιπα,κραταει τα δικα του,πεταλουδες,εγκεφαλο,σωληνωσεις κτλ ολα απτο 207.οτι μεινει τα πουλαει μετα.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2011, 12:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
μαλλον για να θελει να κανει κατι τετοιο,θαχει παθει καποια ζημια το δικο του.οποτε,παιρνει το μοτερ,κραταει τον κορμο κ το καπακι απτο μινι,κ ΟΛΑ τα υπολοιπα,κραταει τα δικα του,πεταλουδες,εγκεφαλο,σωληνωσεις κτλ ολα απτο 207.οτι μεινει τα πουλαει μετα.

+1
Επιστροφή στην κορυφή
giorgosrallye (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2011, 10:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα και συγνωμη για τα αγγλικα.ναι εχω παθει ζημια κοπηκε η καδενα τοθ εκκεντροφορου και μου κολλησαν ολα.απλα βρηκα ενα μοτερ απο cooper s του 2011 σε καλη τιμη.μονο το μοτερ ολα τα υπολοιπα θα ειναι του rallye.

207rallye
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2011, 17:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgosrallye έγραψε:
καλημερα και συγνωμη για τα αγγλικα.ναι εχω παθει ζημια κοπηκε η καδενα τοθ εκκεντροφορου και μου κολλησαν ολα.απλα βρηκα ενα μοτερ απο cooper s του 2011 σε καλη τιμη.μονο το μοτερ ολα τα υπολοιπα θα ειναι του rallye.

Οπότε μπαίνει κουτί.! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
giorgosrallye (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2011, 19:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
giorgosrallye έγραψε:

Οπότε μπαίνει κουτί.! Wink

ρε φιλε βρηκα ενα μοτερ του cooper του 11 μονο κορμοκαπακο 1000ευρω και ενα κορμοκαπακο απο rallye 1500 τι να κανω???

207rallye
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2011, 19:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ποσα χλμ ειχες κ σου κοπηκε?απλη περιεργεια!!γιατι ενας φιλος εχει rallye κ αυτος με 60000 χλμ περιπου κ εχει αλλαξει 3 φορες!

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
giorgosrallye (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2011, 15:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v.p turbo έγραψε:
φιλε ποσα χλμ ειχες κ σου κοπηκε?απλη περιεργεια!!γιατι ενας φιλος εχει rallye κ αυτος με 60000 χλμ περιπου κ εχει αλλαξει 3 φορες!

62000 ειχα φιλε γαμισετα

207rallye
Επιστροφή στην κορυφή
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2011, 21:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο που μπορω να πω ρε φιλε ειναι καλη συνεχεια κ κουραγιο!!

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Δεκ 2011, 18:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δες στις αγγελειες,η βαλε κ εσυ καμια,μπας κ βρεθει κανενα μοτερ απο εδω δικο μας.νομιζω οτι ο δημοσθενης πουλουσε κ αυτος το πρωτο του μοτερ.εντελως πληροφοριακα,μπας κ βρεις κατι που σε συμφερει περισσοτερο κ με λιγοτερα λεφτα.οτι κ να αποφασισεις παντως,καλο κουραγιο Crying or Very sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2011, 11:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
για δες στις αγγελειες,η βαλε κ εσυ καμια,μπας κ βρεθει κανενα μοτερ απο εδω δικο μας.νομιζω οτι ο δημοσθενης πουλουσε κ αυτος το πρωτο του μοτερ.εντελως πληροφοριακα,μπας κ βρεις κατι που σε συμφερει περισσοτερο κ με λιγοτερα λεφτα.οτι κ να αποφασισεις παντως,καλο κουραγιο Crying or Very sad

Merci Βάγγο αλλά το μοτέρ είναι εδώ και καιρό σε άλλα χέρια και "σφυροκοπείται"! Laughing

@ giorgosrallye

Για κοίτα εδώ φίλε Γιώργο :

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1503917/

Το μοτέρ του παιδιού είναι ΟΚ, είχαμε μιλήσει τότε που τράκαρε αλλά είχα ήδη πάρει το (νέο) δικό μου και δε ψάχτηκα άλλο. Δες μήπως το έχει ακόμη.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 17:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια ερωτηση και απο μενα που ταιριαζει στο topic.ειμαι κατοχος ενος 207 gt και βρηκα καινουργιο μοτερ απο rc σε πολυ καλη τιμη και σκεφτομαι να το παρω.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποσες μετατροπες χρειαζεται.μπαινει 'κουτι' δηλαδη ή χρειαζεται ενα σωρο αλλαγες?? και τι παιζει με εγγεφαλο κωδικους μοτερ κτλπ.ευχαρηστω εκ των προτερων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης