PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαδι σε σφυριλατο rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 29 Αύγ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 05:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Λαδι σε σφυριλατο rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτιαχνω αυτο το τοπικ για να παρω γνωμες και συμβουλες απο ατομα που πραγματικα γνωριζουν...λοιπον το προβλημα μου ειναι : Εφτιαξα μοτερ rallye με πιστονια Wossner στην μαμα διασταση,μπιελες DP τριμεταλικα μεταλλα και ενα καπακι (προσορινο) με μπουμπακια πρωτου σταδιου, εχω συμπιεση 12 : 7 απ τα λεγομενα του μαστορα μου παντα, και εχουμε βαλει λαδια Minerva 10,40 , το πρωτο ανοιγμα το εκανα στα 2.000 χιλιομετρα και τορα εχω 4.000 χιλιομετρα..Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι βγαζει λαδι απ τις αναθιμιασης σαν δακρυ ισως και κατι παραπανω, αναμεσα στ ψευτοκαπακα και στο σασμαν εχει λερωθει απο λαδι..αυτο μου κινησε την περιεργεια , ρωτησα τον μαστορα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι επειδη εχουν δυναμη και πολυστροφια αυτα καινε λαδι...και μου ειπε να μην αγχονομε και απλα να παρω μια χοανιτσα...ακομα και τα γνησια μου ειπε καινε λαδι....(κοφτη εχω ακομα 7.250 δεν εχω προγραμμα..) ακομα εγω ομως δεν ξερω τι να σκεφτω γιατι ατομα που εχω ρωτισει μου λενε διαφορα και εμενα προσωπικα αυτο το λαδι μου κινει την περιεργεια....Περιμενω να ακουσω γνωμες απο ατομα που οντως ξερουν εχουν δει η εχουν παθει κατι παρομοιο...Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 09:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λάδια αυτα που λες τα βάλατε για τα πρώτα χιλιόμετρα? Από τα λίγα που ξέρω, η καταναλωση λαδιου είναι καθαρά θέμα ανοχών που έχουν δωθεί στο μοτέρ. Με σφυρίλατα που είχα στο παρελθόν ( acralite), δεν υπήρχε κανένα θέμα κατανάλωσης λαδιου ( καστρολ rs), αλλά υπηρχε σοβαρό θέμα στις κρύες εκκινήσεις μέχρι να..."φουσκώσουν" τα πιστόνια. Δεν κρατούσε ρελαντί και γενικά έτρεμε όλο το μοτέρ! Ένας από τους λογους που δεν ξαναθέλω σφυρίλατα..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 14:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σφυρηλατα ετσι και αλλιως εχουν καταναλωση λαδιου μεχρι να ερθει το μοτερ σε θερμοκρασια λειτουργιας και να παρουν πληρως τις διαστολες τους.
Για αυτο κανουν και εναν περιεργο θορυβο μεχρι να ζεσταθουν...

Αν βεβαια συνεχιζεις να εχεις αναθυμιασεις και μετα το ζεσταμα,τοτε οντως ειναι απο λαθος ανοχες.

Μλκια παντως το οτι ξεκινας στρωσιμο χωρις προγραμμα και το σκιζεις κιολας...
Α,και πες στον μηχανικο σου οτι τα μαμα πιστονια δεν καινε σχεδον καθολου λαδι αν το μοτερ ειναι σε καλη κατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 17:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σπάσει αν επιμένεις στις ψηλές γιατί δουλεύει στεγνά με το μαμά πρόγραμμα. Ξέρω φίλο που αφού το έσπασε μετά το ξανάνοιξε κ φυσικά διόρθωσε το πρόγραμμα. Πρόσεξέτο γιατί τσάμπα τα λεφτα θα είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 17:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο τα λεγομενα σου,δεν καιει λαδι αλλα ξερναει λαδι
φρεσκο απο τις αναθυμιασεις...σωστα?
τα λαδια που βλεπεις στο μοτερ λογικα θα ειναι απο τις αναθυμιασεις παλι.
αντι για χοανη καλυτερα να βαλεις δοχειο για να βλεπεις και
ποσα χανεις και για να μη λερωνεις το μοτερ σου.
το λαδι να ευχεσαι να στο ξερναει λογο ''σκισιματος''.
επισης καλο θα ηταν να κανεις μια αλλαγη λαδια-φιλτρο απο
τωρα για να φυγουν τα πρωτολαδα της επισκευης και
να δουλεψει το μοτερακι στρωμενο με φρεσκο λαδακι
και οχι με τα λαδια στρωσιματος.
καλο θα ηταν να ξανασκεφτεις αν θα βαλεις
παλι 10-40...συζητησε το με τον μηχανικο σου.
και ξεκινα για προγραμμα σιγα σιγα πριν σε προλαβουν
τιποτα απροοπτα.
το δικο μου μοτερ(μαμα) με 160000+χλμ δεν καιει σταγονα ακομα
και σε σκισιματα.

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 20:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με καλα ζεσταμενο μοτερ,ανοιξε την ταπα του λαδιου.
Αν δεις οτι "χνωτιζει" πολυ,τοτε οι ανοχες ειναι για τον φουτσο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 29 Αύγ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2011, 23:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα οπως και να εχει αν υπαρχει προβλημα ειναι απο λαθος του ρεκτιφιε? Στο ρελαντι οταν ειναι πολυ κρυο κ το βαζο μπρος κανει ενα περιεργο δουλεμα δουλευει σαν να φοραω μεγαλους εκκεντροφορους και οταν ξεκινησω εκει γυρω στις 1.800 με 2.500 στροφες το αμαξι τρεμει παρα πολυ σαν να τρεμει μοτερ ημιαξονια , κανει ενα περιεργο τρεμουλο δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο...

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 01:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυστροφια και 7200 που εχεις μαμα κοφτη να πεις του μηχανικου σου δεν ειναι πολυστροφια και αυτα τα μοτερ δεν καινε λαδι(η τουλαχ ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα)...δηλαδη αν κανεις προγραμμα και πας 8 τοτε τι θα γινει?τσεκαρε αυτο που σου ειπε ο στελιος με την ταπα λαδιου αυτο θα δειξει τι εχει γινει...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης