PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 ραλυ-μαζεμενες βλαβες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 02:55:59    Θέμα δημοσίευσης: 207 ραλυ-μαζεμενες βλαβες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια...νεος και εγω!!!!εχω προβλημα...πηγα στν αντιπροσωπεια το 207 rallye που εχω και μου ειπανε οτι θελω αντλια υψηλης και δισκο πλατο και τιμη γυρω στα 1000..ο μισθος που πηρα αυτο το μηνα ειναι 684...ειμαι απελπισμενος... αλλα αν μπορει να μ προτεινει καποιος καποια πιο οικονομικη λυση(συνεργειο κλπ) θα το εκτιμουσα!ευχαριστω εκ των προτερων... Sad

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 03:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο τα ανταλλακτικά σου είναι κοντά στα 800€. Δεν νομίζω οτι μπορείς να πέσεις παρακάτω. Ειδικά δίσκο πλατό είναι αρκετή δουλειά που θα σε χρεώσουν τουλάχιστον 120€. Επίσης η υψηλής θέλει και σωληνάκια θέλει πολλά.
Γενικά, και καλά λεφτά σου είπαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 03:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για την αμμεσοτητα φιλε μ...αστα να πανε δηλαδη...εχω κανει και χρονισμο προσφατα αλλα 200...μ εχουν αλλαξει 8 πολ/στες τουρμπινα κ.α!το χω 2 χρονια και δν το εχω χαρει καθολου...ευχαριστω κ παλι..

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 03:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

desperado32 έγραψε:
ευχαριστω για την αμμεσοτητα φιλε μ...αστα να πανε δηλαδη...εχω κανει και χρονισμο προσφατα αλλα 200...μ εχουν αλλαξει 8 πολ/στες τουρμπινα κ.α!το χω 2 χρονια και δν το εχω χαρει καθολου...ευχαριστω κ παλι..

Shocked Shocked
Και μοντέλο 2009??? Ή το πήρες μεταχειρισμένο κανα μοντ. 07?
Έχεις πέσει σε ζημιάρικο... Απο χιλιόμετρα, πόσα?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 03:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελη 08 με 77.000χμ..ασε φιλε δν μπορω να σου περιγραψω πως ειμαι...για λαμαρινες χαλαω τη ζωη μ...πανε ταξιδια τα φιλαρακια με τα εργαλεια τουσ και γω δν παω μν γινω ρεζιλι και με αφησει..και το χειροτερο ειναι το πρωτο αμαξι...τι θα χω να θυμαμαι???τεσπα σορρυ για την κλαψα..

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 08:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου δεν πηρες ζημιαρηκο αμαξι,
απλα πληρωνεις γαμησιατηκα αλλουνου...

Δηλαδη ο προηγουμενος η οι προηγουμενοι ιδιοκτητες το κανηβαλησανε το αμαξακι, ειτε γιατι νομιζανε οτι ξερανε απο βελτιωσεις, ειτε γιατι απλα δεν τους ενοιαζε...
Το αποτελεσμα ομως ειναι το ηδιο, να σου πουλησουνε καμμενη γη και τωρα εσυ να τραβιεσαι για τη μια επισκευη πισω απο την αλλη.
Και το θεμα δεν σταματαει εδω γιατι (χωρις να εισαι υποχρεωμενος φυσικα) δεν γνωριζεις και θα συνεχισεις να πληρωνεις αδικα λεφτα και στο μελλον...

Αν θελεις σπορ αμαξι και δη μεταχειρησμενο, ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ενα προσεγμενο,
γιατι το προσεγμενο δυσκολα θα πουληθει (γιατι να το δωσει καποιος που ειναι ευχαρηστημενος μαζι του?) αλλα και αν το δωσει "αναγκαστικα" τοτε αυτο θα φυγει στο μιλητο...
Οποτε μεταχειρο μονο με ατομο που γνωριζει και μπορει να βλεπει την πραγματικη του κατασταση ωστε να ξερεις εκ των προτερων τι αγοραζεις και ποσο θα σου κοστισει μετα η χριση του, ετσι και εσυ θα μπορεσεις να κρινεις αν σε συμφερει η οχι.
Και αυτο το σκηνικο ισχυει και για γιαπωνεζικα και γερμανικα,
μην νομιζεις οτι τα γιαπωνεζικα αν τα κανηβαλισουν ατομα (οπως μερικοι απο συτους γραφουν και εδω μεσα) που νομιζουν οτι ξερουν και βαζουν χερι στα αμαξια τους χωρις να ξερουν τι τραγικα λαθη κανουν...
Μεχρι που μια μερα ολα τα λαθη τους μαζευονται, γινονται βουνο και τοτε προσπαθουν να το γυρισουν ειτε σε μαμα μορφη ειτε να "διαφημισουν" τις...... "βελτιωσεις" τους και να το πουλησουν μονο και μονο για να πανε να κανηβαλισουν το επομενο θυμα/αμαξακι...

Οποτε δεν πηρες ζημιαρικο αμαξι, πηρες κανηβαλισμενο αμαξι.
και ειμαι σιγουρος πως αν δω το αμαξι σου απο κοντα θα βρω πολλα περισσοτερα.

Λυπαμαι που μιλαω ετσι αλλα σεβομαι τον κοπο σου και λυπαμαι παιδια σαν και σενα να πληρωνουν γαμησιατικα αλλωνων...

Οποτε μην κανεις τιποτα, πουλα το η δωσε το ανταλαγη με καποιο αλλο ποιο "νορμαλ" αμαξι και μην πεφτεις στην παγιδα του "γιαπωνεζηκου"...
Ειμαι μηχανικος και αν ξερω ενα πραγμα ειναι οτι καποια στιγμη ολα χαλανε και ολα βγαζουν προβληματα.... Very happy
το θεμα ειναι η συχνοτητα που γινεται αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 09:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θαναση εχεις δικιο σε αυτα που λες,
απλος μην ειμαστε και υπρβολικοι! Για το δισκο πλατο τουλαχιστον που ειναι αναλωσημο δεν ειναι παραξενο στον 4ο χρονο και με 70.000 χλμ να θελει αλαγη..

ειναι ενα εξαρτημα που ξερεται οτι λιγο πολυ το τρωμε.. Wink

τωρα για την αντλια υψηλης και τους πολλ/ες και την τουρμπινα, οκ δεκτο οτι ειναι υπερβολικο (οχι κατι που δεν συμβαινει ομως, εχω ακουσει αρκετους που τις αλλαζουν σε 3-4 χρονια λογο μη τυπικης χρησης της ) στα 4 χρονια να αλλαξεις τουρμπινα και να καις πολλ/ες ετσι.
Απο την αλλη ο φιλος μας ας δει τα θετικά, αφου ηδη το εχει κανει τοσες αλλαγες-σερβις το αμαξι σιγα σιγα το εκανε καινουριο.. Wink

απο δω και περα τουλαχιστον ξερει οτι τα εξαρτηματα που εχει αλλαξει ειναι καινουρια και τα εχει βαλει αυτος. αν το αμαξι δεν εχει μεγαλη μηχανικη βλαβη (χτυπα ξυλο) , τοτε σιγα σιγα θα μειωθούν και οι πιθανες βλαβες που μπορει να του βγαλει και θα γινει και ποιο αξιοπιστο.

Και εγω μεταχειρα το πηρα το 2007, την πρωτη χρονια εφαγα 1500ευρώ να μαζεψω τα ασημαζευτα. Αλλαξα τα παντα ολα (που λεει ο λογος) και απο τοτε το αμαξι εκτος απο αναλωσημα και λογικες φθορες ζημειες δεν βγαζει.
μου κοστησε λιγο παραπανω αλλα ευτυχως τωρα ξερω οτι τα παντα ειναι αλαγμενα και ποτε και με τι ανταλακτικα, και ξερω σε τι καλη κατασταση βρικσεται το αμαξι.

οκ δεκτο αλλο ατμοσφερα αλλο το μοτερ του 207 rallye

Αφου το παιδι εχει ηδη δωσει τοσα λεφτα ομως ειναι κριμα να ψαχνει να το πουλησει για να παρει Αλλο που ισως και εκεινο να του βγει χρυσο και να τον ξεπαραδιασει.
Η γνωμη μου καλυτερα ας δουλεψει πανω σε αυτο που εχει και να το σημαζεψει σιγα σιγα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 09:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αφηνετε τις φιλοσοφιες να δωσετε καμμια πρακτικη λυση στο παιδι... αν εχετε
πχ
απο εκει το Χ ανταλλακτικο
απο εκει το Ψ ...
κλπ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 09:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα το πήρες μεταχειρισμένο ενός έτους.
Κοίταξε το θέμα συντήρησης παίζει πάρα πολύ σε αυτό το αμάξι, το οποίο χρειάζεται όχι την τυπική συντήρηση που προτείνει η μαμα εταιρία, αλλα και πολλά παραπάνω που δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζει ο μέσος χρήστης.

Κατα τα άλλα τα προβλήματα που τώρα σε ταλαιπωρούν δεν έχουν να κάνουν με τη συντήρηση.
-Για παράδειγμα, το χρόνισμα που έκανες δεν μπορεί να αποφευχθεί με κάποιου είδους συντήρηση. Αμα είναι να το χάσει, θα το χάσει. Το χάνουν καινούργια με λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα, και άλλα (όπως το δικό μου 3,5 χρόνων) είναι ακόμη μια χαρά. Οπότε είναι θέμα τύχης.
-Αντλία καυσίμου υψηλής πίεσης. ούτε αυτην μπορείς με κάποιο τρόπο να συντηρήσεις ώστε να μην χαλάσει! Επίσης έχουν αλλαχτεί αντλίες στα 10000χμ. άλλες τραβάνε ακόμη με πάνω απο 100000. Γενικότερα κάπου εκεί φαίνεται εμπειρικά οτι αρχίζουν να πέφτουν κάτω απο τα ζητούμενα επίπεδα πίεσης. Οπότε θέμα τύχης και "φυσιολογικής φθοράς" (αν μπορούμε να το θέτουμε έτσι, γιατί δεν θα έπρεπε μια αντλία να αντιμετωπίζεται ως αναλλώσιμο).
-Τα ίδια και με τους πολλαπλασιαστές, δεν υπάρχει τρόπος να συντηρηθούν. θέμα τύχης.
-Για την τουρμπίνα ίσως θα μπορούσε να πει κάποιος οτι μπορεί να φθαρεί λόγω κακής χρήσης (όχι ζέσταμα-όχι κρύωμα), αλλα και πάλι αυτο δημιουργεί κυρίως μακροχρόνια προβλήματα κατανάλωσης λαδιού και πολύ σπανιότερα ραγίσματα κλπ. με λίγα λόγια ότι χρήση και να της κάνεις (έκαναν) πρέπει να είσαι γκαντέμης για να τη σπάσεις τόσο γρήγορα. Άρα πολύ μεγάλο ποσοστό τύχης.
-Το δίσκο πλάτό φυσικά και δεν συντηρείται, αλλα είναι καθαρά θέμα χρήσης και θεωρείται φυσιολογική φθορά.

Αυτά εννοούσα όταν έλεγα οτι είσαι και λίγο άτυχος γιατι έπεσες σε ζημιάρικη μονάδα. Η σωστότερη συντήρηση θα προλάβει άλλου είδους προβλήματα που δεν χρειάζεται να σε αγχώσουμε τώρα, καθώς έχεις άλλα πρωτεύοντα να αντιμετωπίσεις.
Τα ανταλλακτικά σου (απο servicebox) κοστίζουν 720€ περίπου (αντλία υψηλής, δισκο πλατό), οπότε σχετικά καλή τιμούλα σου έδωσαν.
Καλή συνέχεια...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 11:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ desperado32
Να αλλάξεις την υπογραφή σου! Μόνο εγώ μπορώ να λέω εδώ μέσα πως δε ξαναπαίρνω Peugeot! Laughing Laughing Laughing

Κατά τα άλλα, ό,τι σου είπαν οι υπόλοιποι με βρίσκει 100% σύμφωνο...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 11:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ραλυ-μαζεμενες βλαβες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

desperado32 έγραψε:
...
αντλια υψηλης και δισκο πλατο και τιμη γυρω στα 1000..
ο μισθος που πηρα αυτο το μηνα ειναι 684...
ειμαι απελπισμενος...

Πω!Πω! Πως να μην είσαι απελπισμένος;
Πίκρα εντελώς.

Άραγε πράγματι ο προηγούμενος το "κανιβάλισε" ή είναι λογικές φθορές λόγω πολλών χιλιομέτρων;;;
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 12:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντλία και δισκοπλατό μάλλον από χιλιόμετρα. Αλλά τα υπόλοιπα που άλλαξε ως σήμερα φαίνεται να είναι από την "καλή" χρήση...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 15:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες συγνωμη για την παρανοηση...το αμαξι το πηρα καινουργιο...ημουνα στεναχωρημενος χτες και ελεγα οτι να ναι...το αμαξι ειναι απιστευτα προσεγμενο....με τα κρυα 15 λεπτα περιμενα να ζεσταθει και μετα απο ταξιδια παντα το αφηνα να δουλεψει...δν το εχω σκισει ποτε γτ πολυ απλα δν προλαβα απ την 1η βδομαδα μ αναβε λαμπακι κινητηρα και απ το φοβο μ το πηγαινα κυρια...για να μην σας πρηζω με τα δικα μ το αμαξι θα το φτιαξω και θα το πουλησω....ευχαριστω για το ενδιαφερον σας παιδια..ειλικρινα!

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 15:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιμένω οτι υπάρχουν κάποιες μονάδες που... ίσως έχουν κατασκευαστεί σε παράρτημα εργοστασίου της Peugeot στην Κίνα! Rolling eyes Ή τους έχουν κάνει δολιοφθορά μυστικοί πράκτορες του Group VAG Rolling eyes ή όταν κατασκευάστηκαν ήταν ανάδρομος ο Ερμής Rolling eyes ή δεν ξέρω τι! και βγάζουν ΟΟΟΛΑ τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το συγκεκριμένο μοτέρ, μαζί.
...Έχω κάνει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα σε ταξίδια, έχει φάει αλύπητο σκίσιμο κατα καιρούς κ το λαμπάκι του check (μέχρι στιγμής) το βλέπω μόνο μόλις ανοίγω το διακόπτη!
Το λέω αυτό για να δείξω ότι σε καμια περίπτωση δεν είναι όλα έτσι. κ οτι απλά έχεις πέσει σε ζημιάρικη μονάδα!
Τι να πω, απλά τώρα που θα έχει επισκευασμένα αρκετά μέρη στα οποία υποφέρει αυτό το μοτέρ, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το κρατήσεις για κάνα δυο χρονάκια ακόμη... Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
desperado32 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2011, 16:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε ντε...συνηθως τα γαλλακια ηλεκτρικουλια βγαζανε....μολισ ακουσα οτι ειναι και η bmw μεσα ετρεξα να το παρω γτ εχω μεγαλωσει με bmw...o πατερασ μου εχει μια 330 και ειναι πυραυλοσ..χαιρεσαι να το ακουσ να δουλευει...ανομοια το ξερω αλλα παρασηρθηκα...τεσπα αν το πουλησω σε 2 χρονια θα παρω με το ζορι 5000...τωρα κανα 9αρι λεω να το δωσω....ειναι να μν μπλεξεις!

δεν ξαναπαιρνω peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 01:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα φιλε μου και λιγα σου εβγαλε Razz εγω εχω αλλαξει πανω απο 50 πραγματα με προβληματα στο αυτοκινητο ... πουλα το οσο προλαβαίνεις ! και εγω για πουλημα το εχω.. και οποιος εδω μεσα σου λεει οτι δεν ειχε προβληματα εγω δεν το πιστευω ολοι εχουν αλλαξει πανω απο 5-10 πραγματα στο αυτοκινητο ! γενικα για εμενα ειναι οτι πιο προβληματικο εχω παρει και εχω δει γενικα !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 01:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
μπα φιλε μου και λιγα σου εβγαλε Razz εγω εχω αλλαξει πανω απο 50 πραγματα με προβληματα στο αυτοκινητο ... πουλα το οσο προλαβαίνεις ! και εγω για πουλημα το εχω.. και οποιος εδω μεσα σου λεει οτι δεν ειχε προβληματα εγω δεν το πιστευω ολοι εχουν αλλαξει πανω απο 5-10 πραγματα στο αυτοκινητο ! γενικα για εμενα ειναι οτι πιο προβληματικο εχω παρει και εχω δει γενικα !

Δεν ξέρω αν είμαι η εξαίρεση, αλλα πέρα απο ένα δισκο-πλατό εντός εγγύησης που αλλάχτηκε στα 20000 (που όπως αποδείχθηκε δεν είχε τίποτα και δεν υπήρχε λόγος να αλλαχτεί) δεν έχει αλλαχθεί ούτε βίδα.
Ας πούνε και οι υπόλοιποι. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος, ούτε πιστεύω οτι είμαι ο υπερτυχερός αγοραστής Peugeot, που πήρε το πιο γαμάτο και πιο αξιόπιστο 207. Απλά το συντηρώ όσο καλύτερα μπορώ και προλαβαίνω ίσως κάποιες βλάβες που θα έβγαιναν, δεν το ξεκολώνω (ή μαλλον το ξεκολώνω με τρόπο), και θεωρώ οτι έχω πέσει σε κομμάτι που δεν έβγαλε προβλήματα και ζημιές που δεν μπορούν να προληφθούν έτσι κ αλλιώς με τη συντήρηση. Τώρα αν αύριο το πρωί γυρίσω το κλειδί και βγάλει 10 βλάβες μαζί, άλλη ιστορία, αλλα στα 3,5 χρόνια και 50κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα είναι άψογο και απροβληματιστο με όλη τη σημασία των λέξεων.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 09:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

έχουμε ιδιας χρονολογίας οχήματα....
έχω 50.000 χλμ....με πρόγραμμα απο τα 1200 χλμ..
Μεχρι τώρα...ειχα μονο μια βλαβη...η οποια καλύφθηκε στην εγγύηση
Κομπλερ-συγχρόνιζε 2ερας..!

+ το χρονισμα..

Πριν καιρό για ενα στουμπισμένο φιλτρο-πανελ αερος στην αντιπροσωπεία ειχαν σκοπο να μου αλλάξουν το μισο αυτοκινητο... οπότε ψαχτε λιγο το θεμα με τα αυτοκινητα σας...!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMITRIS RALLY 207 (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot207rally

Ένταξη: 30 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 12:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πιστευω οτι ειναι και 8εμα τυχηs το αμαξι΄,αλλα και συμπεριφορα οδηγησειs.πριν απο το 207 ειχα το skoda rs 180 hp το κρατησα 5 χρονια δεν εβγαλε τπτ με σκισιματα και μαυρεσ και λιμανακια αλλα αλλα πολλα.το 207 το εχω παρει και αυτο καινουργιο εχει κανει 8000χλ με κανενα προβλημα ακομα,αλλα βεβαια εχω αρκετα χρονια στα χερια μου γαλικα αυτοκηνητα berlingo για την δουλεια και τωρα εχω και το καινουργιο bernigo 1.6 prin 1.4 δεν λεω εβγαλε 3 αντλιεs το 1,4 αλλα τπτ αλλο και δισκο πλατο 125000 χιλ το αλαξα οποτε εμειs φταιμε για την χρηση που κανουμε και μια τηs 1000 το αμαξι.αυτο και σορρυ για το μεγαλο ποστ

δεν καταλαβα????
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2011, 14:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικό μου που το πήρα 1/2009, αλλά έχει κατασκευή νομίζω στα μέσα του 2008, πέρα από ένα θέμα που είχα με τη δεύτέρα (ήταν και λίγο δικιά μου μλκία) το οποίο αυτοιάθηκε δεν έχει παρουσιάσει κάτι άλλο. Έχω 25000 χλμ. Γενικά νομίζω όλα τα 5άρια σασμάν στα 207 έχουν ένα θέμα με τη γρήγορη αλλαγή σε δευτέρα.

Η συντήρηση που του κάνω είναι τυπική. Λάδια κάθε περίπου 9000 χλμ και άλλαξα και μια φορά μπουζί στα 18000. Τελευταία παρατήρησα ότι μου έκαψε και λάδι γιατί άναψε λαμπάκι (μάλλον και πριν έκαιγε αλλά ίσως να μην το είχα παρατηρήσει). Φυσιολογικό ή μη δε ξέρω, αλλά όταν το πήρα μου είχαν πεί από την αντιπροσωπία να το κοιτάω γιατί καίει..Θα το πάω τώρα σε 0w30 από 5w30 και βλέπουμε. Υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό να καίει λίγο λάδι.

Γενικά φτού φτού μη το ματιάσω και τρέχουμε! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης