PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Βελτιωνοντας το 206 μου by Alienhack!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 18:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

ΟΣΟ για το καρμπον που ανεφερα , αν σε τρακαρισμα με πεζο γινοταν κοματακια που αποκεφαλιζαν τον οποιονδηποτε οπως λες , δεν θα υπηρχαν τοσα μοντελα (πανακριβον αυτοκινητων φυσικα) με φτερα -καπο κτλ απο ανθρακονημα.. που μπορουν να κυκλοφορουν και νομιμα στους δρομους..

Πάρτο αλλιώς, θα βρεις. Το κάρμπον είναι πολύ καλό υλικό για να φέρει φορτία σταδιακά, έτσι και του ρίξεις όμως φορτίο απότομα ξεπερνώντας την αντοχή του, αρχίζεις και ψάχνεις τα κομμάτια τους.

Τα πανάκριβα αυτά αυτοκίνητα που αναφέρεις είναι υπό διαφορετικό καθεστώς έγκρισης τύπου, απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας κλπ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 22:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειπα ρε οτι θα δωσω 2000Ε για ελαφρομα ρε... Confused

ειπα οτι αν βρω καμια φτηνη λυση μπορει να πειραματιστω...
αμεσως παλι να πειτε οτι θα φαω κανα 2000 σε ελαφροματα.

δηλαδη αν δωσω 80 ευρω σε υλικα carbon απο ebay και μαλακιστω λιγο βλεποντας πως δουλευεται το carbon υφασμα τι εγινε? θα περασω καποιες ωρες -μερες με καποια ενασχοληση που με αρεσει.. αν βγει κατι καλο καλος αλλιως εφαγα 80 ευρω για ενα χομπυ μου? ε σιγα, αλλοι τρωνε 200 σε μια ωρα για το χομπυ τους (βλ πουτανες) Wink
http://www.ebay.co.uk/itm/Carbon-Fibre-1x1-3k-300-gsm-grade-Plain-dry-fabric-cloth-fiber-1-m-x-0-7-m-/120804007248?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c207add50
το 1m x 0.7m κανει 16λιρες, αν παρω 3 χ 0.7 μαζι με resins και μεταφορικα.. να κανα 100αρικο.. ορεξη να εχω μετα να δοκιμαζω.....

ετσι κ αλλιωε ρωταω προς το παρον να δω γνωμες και τι παιζει, δεν ειπα οτι αυριο πρωι ξεκιναω παραγγελιες..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 22:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξ μην μαλακιζεσε πηγαινε παρε πολυεστερα και δες αν το εχεις αν δεν το εχεις μην παρεις καρμπον να δοσεις τοσα λεφτα. πληροφοριακα το 1 μετρο πολυεστερα κανει 1 ευρο (πανι)

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 22:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
αλεξ μην μαλακιζεσε πηγαινε παρε πολυεστερα και δες αν το εχεις αν δεν το εχεις μην παρεις καρμπον να δοσεις τοσα λεφτα. πληροφοριακα το 1 μετρο πολυεστερα κανει 1 ευρο (πανι)

δεν ειναι κακη ιδεα να δοκιμασω με κατι ποιο φτηνο..
δεν μου λες, το πολυεστερικο πανι δουλευεται σαν το πανι carbon?
http://www.ebay.co.uk/itm/1-Meter-fibreglass-cloth-mat-50gram-ultra-fine-weave-/120792192578?pt=UK_CarsParts_Vehicles_BoatEquipment_Accessories_SM&hash=item1c1fc69642

ειναι ευκαμπτο κανονικα σαν πανι και το σκληραινεις με resins? τις ιδιες που χρησημοποιεις για carbon?

παρεπιπτοντως να και οι Ελληναρες!!

http://www.youtube.com/watch?v=e1WQAoc_ANY&feature=related

Laughing και μονο να ακουσετε τι παιζει το ραδιο... Wink τους κοροιδευουν και στα σχολεια.. ανδρικα τραγουδια (natalie imbruglia torn! )

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 23:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε Άλεξ, πάρε κάτι να πειραματιστούμε Sleeping

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 00:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξ και τα 2 ειναι παρομοια απλα για το καθε πραμα που θα φτιαξεις χρειαζεσε καλουπι το οποιο θα το παρεις πχ απο το φτερο σου,εισαι σε θεση να γεμισεις κολες το φτερο σου και να βαφεις μετα?το δυσκολο ειναι να ξεκολισεις τον πολυεστερα απο το φτερο σου χωρις να στραβοσει το καλουπι γιατι μετα θα βγαλεις στραβο φτερο ειναι καποια σημεια που θελει μαγκια μεγαλη γιαυτο και οταν αγοραζεις carbon το πληρωνεις αδρα..αααα πολυ συντομα θα ξεκινησω μια πολυεστερικη δουλεια αν θες θα σου κρατισω φοτος.ασε τα ebay και βρες τον συνετερισμο φανοποιον και παρε απο εκει με 1 ευρο το μετρο πανι,με 10 ευρο υλικα,οχι 100 Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 08:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
αλεξ και τα 2 ειναι παρομοια απλα για το καθε πραμα που θα φτιαξεις χρειαζεσε καλουπι το οποιο θα το παρεις πχ απο το φτερο σου,εισαι σε θεση να γεμισεις κολες το φτερο σου και να βαφεις μετα?το δυσκολο ειναι να ξεκολισεις τον πολυεστερα απο το φτερο σου χωρις να στραβοσει το καλουπι γιατι μετα θα βγαλεις στραβο φτερο ειναι καποια σημεια που θελει μαγκια μεγαλη γιαυτο και οταν αγοραζεις carbon το πληρωνεις αδρα..αααα πολυ συντομα θα ξεκινησω μια πολυεστερικη δουλεια αν θες θα σου κρατισω φοτος.ασε τα ebay και βρες τον συνετερισμο φανοποιον και παρε απο εκει με 1 ευρο το μετρο πανι,με 10 ευρο υλικα,οχι 100 Very happy

κρατα φωτος!!! Laughing

για ντυσιμο καλουπιου εχω δει καποια βιντεο , σε ενα απο αυτα περνανε το καλουπι με ενα τζελ πρωτα , το αφηνουν να στεγνωσει και μετα βαζουν το πανι μεσα (ειτε καρμπον ειτε πολυεστερα) και τις στρωσεις ριτινης μετα, ετσι οταν θελουν να ξεκολησουν αυτο που φτιαξαν το εξωτερικο (πρωτο στρωμα τζελ) που ειχαν βαλει βοηθαει και ξεκολαει κατευθειαν. υλικα πια υπαρχουν για να κανουν την δουλεια πιο ευκολη. ορεξη θελει.

δεν μου λες , τι υλικο θα χρησημοποιήσεις εσυ για να κανεις το καλουπι (mould) ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιτα αλουμινενια για να δωσο το σχημα που θελω πολυεστερα απο πανω και πολυ στοκο για να ερθει σε ενα καλο σημειο και να βγουν σωστα τα καλουπια ετσι οστε να μου βγει σωστο αυτο που θελω,καλο θα ηταν τα καλουπια να ειναι απολυτος σταθερα αν και δεν πεζει πολυ ρολο σε αυτο που θα φτιαξω εγω.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
σιτα αλουμινενια για να δωσο το σχημα που θελω πολυεστερα απο πανω και πολυ στοκο για να ερθει σε ενα καλο σημειο και να βγουν σωστα τα καλουπια ετσι οστε να μου βγει σωστο αυτο που θελω,καλο θα ηταν τα καλουπια να ειναι απολυτος σταθερα αν και δεν πεζει πολυ ρολο σε αυτο που θα φτιαξω εγω.

το ποιο βασικο αποσο καταλαβα ειναι το καλουπι, αν εχεις ενα καλο καλουπι να περασεις το αντικολητικο κερι μετα τα υφασματα (καρμπον η πολυεστερα) και μετα τις ριτινες δεν ειναι τιποτα πολυ τρελο..
το καλουπι ειναι το θεμα!!

μετα απο ψαξιμο ειδα οτι υπαρχουν μερικες λυσεις για το καλουπι...
η μια ειναι με καποιο υλικο στυλ πυλό - παραπλησια υλικα απο νετ, απλος ειναι σχετικα ευθραυστο και βολευει για μικρα αντικειμενα

να φτιαξεις καλουπι απο το ιδιο υλικο που θα χρησημοποιήσεις μετα! Wink δηλαδη να φτιαξω καλουπι απο πανι πολυεστερα. αυτο για μεγαλυτερα αντικειμενα βολευει περισσοτερο.

τριτη λυση να βρω καποιον που φτιαχνει καλουπια και να τον πληρωσω να μου κανει.. Wink το θεμα ειναι ποιοι φτιαχνουν καλούπια? φανοποιοι? δυσκολα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξ στα λογια ειναι πολυ ευκολο αλλα στην πραξη ειναι αλου,ειναι δυσκολο και θελει υπομονη γιαυτο δεν το κανει και ο καθενας,θα δεις αυτες της φοτος της επομενες μερες εγω που το εχω ξανακανει θα χαλασω 4-5 καλουπια μεχρι να βγει το σωστο,και αν βγει κιολας

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
αλεξ στα λογια ειναι πολυ ευκολο αλλα στην πραξη ειναι αλου,ειναι δυσκολο και θελει υπομονη γιαυτο δεν το κανει και ο καθενας,θα δεις αυτες της φοτος της επομενες μερες εγω που το εχω ξανακανει θα χαλασω 4-5 καλουπια μεχρι να βγει το σωστο,και αν βγει κιολας

το καλο με ενα φτερο αμαξιου πχ και οχι με ενα μικρο λεπτομερες αντικειμενο (πχ καλυμα κινητου), ειναι οτι στο φτερο και μικρες ατελειες να εχεις (καπιο μικροβαθουλομα σαν φυσαλιδα κτλ) αν το στοκαρεις και βαψεις ( ο φανοποιος) δεν φενεται μετα τιποτα..
εκτος αν φτιαξεις καρμπον και θελεις να το αφησεις αβαφο εκει θελεις και τελειο φινιρισμα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες οτι βγαζεις ενα φτερο και ειναι κομπλε της βασεις απο μεσα ?? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
πες οτι βγαζεις ενα φτερο και ειναι κομπλε της βασεις απο μεσα ?? Very happy

στο καλουπι και αυτες ρε! κανουν μεν ενα γυρισμαδιπλομα προσ τα μεσα οι βασεις αλλα αν το καλουπι γινει με σκινινγκ μεθοδο (ξερεις που ουσιαστικα πανω στο φτερο εφαρμοζεις την βαση-υλικα του καλουπιου) τοτε μπορεις να φτιαξεις και τις βασεις..

δεν ειπα οτι ειναι ευκολο.. αλλα γινεται..
το θεμα ειναι ειτε να βγαλω ακρη με την κατασκευη του καλουπιου ειτε να βρω καποιον μαστορα που να κανει φτηνα καλουπια.. κανενα πολυεστερατζη.. χμμμ.. Rolling eyes

το θεμα τακη ειναι να δω τι γλυτωνω σε βαρος. αυτο να δω πως θα το μετρησω. γιατι αν ειναι να μπει τοσο κοπος και δουλεια για 5 κιλα συνολο ε δεν αξιζει οσο και να ειναι ομορφη ενασχοληση... αν ειναι να γλυτωσω συνολο 15-20 κιλα εκει αρχιζει να γινεται ενδιαφερον.. Wink

ο στιβ ειπε φτερο ζυγιζει 4-5 κιλα, απο 2πλο πανι υαλοβαμβακα αραγε ποσο να ζυγίζει? και απο καρμπον ? αυτα τα νουμερα αν βρω μπορω να μετρησω τι και πως..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 09:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισως ειναι και λιγοτερο απο 5 εγω σου λεω πολυεστερικο δεν θα χασεις ουτε 1 κιλο λογο οτι δεν θα βγει οπως νομιζεις,απο τα φτερα δεν θα χασεις,τα μαμα φτερα ειναι τοσο λεπτη λαμαρινα που και το πολευεστερικο διχνει βαρυ διπλα του.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
ισως ειναι και λιγοτερο απο 5 εγω σου λεω πολυεστερικο δεν θα χασεις ουτε 1 κιλο λογο οτι δεν θα βγει οπως νομιζεις,απο τα φτερα δεν θα χασεις,τα μαμα φτερα ειναι τοσο λεπτη λαμαρινα που και το πολευεστερικο διχνει βαρυ διπλα του.

να αυτες τις πληροφοριες ψαχνω να βρω που μου δινεις τωρα, και οι υπολοιποι αντι να δουν μηπως μκαι γνωριζουν κατι και βοηθήσουν καθοντε και κραζουν... Laughing

thanks τακη παντως, δηλαδη λες οτι σε φτερο αν ζυγιζει 4 κιλά το μαμα , το πολυεστερικο ισως βγει και πιο βαρυ, το καρμπον? κανα 2αρι?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλεξ αν το φτιαξουμε εμεις ισως βγει πιο βαρυ.και 1,5 και 2 κιλα να βγει το καρμπον δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
ναι αλεξ αν το φτιαξουμε εμεις ισως βγει πιο βαρυ.και 1,5 και 2 κιλα να βγει το καρμπον δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο

οποτε τι μας μενει να πειραξουμε? καπο? εκει ειναι δυσκολο γιατι πρεπει να φτιαξεις και σκελετο μεσα.. Confused αλλα εκει μπορεις να κερδισεις βαρος ακομα και με τον πολυεστερα.. εχει περιθωριο... ποσο ζυγιζει το καπο μας? απο καρμον καπο εχω δει οτι συνηθος ειναι περιπου τα μισα κιλα απο το μαμα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξ και τα νευρα φτιαχνονται κατσε να σου διξω φοτος φιλου μου φανοποιου

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πορτες? αυτος κανει τα παντα πολυεστεριακα? για βαρος? Shocked

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Νοέ 2011, 10:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχες bmw κατι γινοταν Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 15 από 16

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης