PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 14:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="vasilispix"]
psilos133 έγραψε:
Καλημέρα,
Μπορεί καποιος να μου πει το τηλέφωνο του προφήτη με Π.Μ. γιατί έχω πολλά πεζο να του πάω.. Το ένα είναι το 308 1,6 με σπασμένο καταλύτη κ καμένο Λ....Το οποίο δεν έχει εγγύηση ..
Σας ευχαριστώ..

psilos133 έγραψε:
Υ.Γ. Έχω αγανακτήσει με όλα τα συνεργεία Peugeot αντιπροσωπίας κ μη...
και δεν εισαι ο μονος Twisted evil

Στειλε πμ στον Pughell (Στελιο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 18:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2310 548199
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 17:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
2310 548199

Ευχαριστώ πολύ..
Επιστροφή στην κορυφή
bestial (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pegeuot 107

Ένταξη: 31 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2011, 18:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πήγα στο car store στη Θέρμη. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ με peugeot. Μου άλλαξαν αντλία νερού, παραφλού και μου τοποθέτησαν καινούρια φρένα για 180 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2011, 18:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι συνεργειο φιλε,μαγαζι με αξεσουαρ ειναι Wink

Φανταζομαι θα εννοεις το car shop στη θερμη Confused
Επιστροφή στην κορυφή
bestial (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pegeuot 107

Ένταξη: 31 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 22:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

Οχι, συνεργείο είναι! car store λέγεται βρε, αυτο απέναντι από την κρεαταγορά λέω!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 23:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη πληρωσες περιπου 80Ε εργασια...
Ε,δεν ειναι και φτηνα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2011, 03:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bestial έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Οχι, συνεργείο είναι! car store λέγεται βρε, αυτο απέναντι από την κρεαταγορά λέω!

Α καταλαβα ποιο λες, δεν γνωριζα οτι ονομαζοτανε ετσι Cool
Παντως οντως για δουλεια 20 λεπτων ενα 50αρικο ειναι το λογικο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
hereticous 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάρ 2013, 21:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλησπέρα συμοφορουμίτες! Είμαι νέος στο forum και αναζητώντας καλό συνεργείο στη Θεσ/νίκη για το Peugeot μου, έπεσα πάνω στο forum(και κατ'επέκταση στο συγκεκριμένο topic). Ψάχνω όπως προείπα για ένα καλό συνεργείο, κατά προτίμηση ανατολικά, όπου να μην πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου. Είμαι κάτοχος ενός 406 και αν και το πήγα για service στο Σταϊκόπουλο την προηγούμενη βδομάδα και με διαβεβαίωσε οτι όλα (μεταξύ των οποίων και ο συμπλέκτης μου) είναι σε καλή κατάσταση. 3 μέρες μετά πάω κατεπείγον ξανά στο συνεργείο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο από το συμπλέκτη (σαν ιμάντας ακουγόταν). Εν τέλει πάω για αλλαγή συμπλέκτη (δίσκοι-πλατώ) κτλ. Κοστολόγιο στον ΤαΣτα, κοντά στα 500Ε!! Αφού καράφλιασα, το πήρα από εκεί και ξεκίνησα την αναζήτηση. Το αμάξι το πήρα από γνωστό πρόσφατα και έχει λίγο πάνω από 120.000χμ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια, και καλώς σας βρήκα. Αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο ανατολικά, θα επιστρατεύσω κανένα φίλο να το πάω στα δυτικά στον (πολυαναφερμένο) προφήτη.
Επιστροφή στην κορυφή
ifaistos (ifaistos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307

Ένταξη: 28 Ιούλ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2017, 16:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πηγα σημερα στο μαγαζι "Οι Βασιληδες" που βρισκεται στην Νεστορος, (Αγιου δημητριου αρχες). Τα παιδια μου φανηκαν αρκετα καλοι.
Για ενα φιλτρο, ενα μπουκαλι λαδι και κανα 15-20 λεπτο που τους απασχολησα με ερωτησεις, κουβεντα και χαβαλε μου πηραν 20€.

Μαλλον θα κανω το επομενο σερβις μου εκει... οποτε επιφυλασσομαι για νεες πληροφοριες.
Επιστροφή στην κορυφή
primaveraplast (iraklis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106

Ένταξη: 21 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2017, 17:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τηλεφωνο συνεργειου ?
Κωστα,εισαι πανω στην Μοναστηριου και πας δυτικα.Στο φαναρι της Μενεμενης κανεις δεξια,ανηφοριζεις 100 μετρα και ξανα δεξια(πριν τις γραμμες του τραινου).
Στα 150 μετρα περιπου,κολλητα σε ενα συνεργειο Citroen,θα το βρεις.
Εχει μια ταμπελα με δυο Clio απεξω.
Η εισοδος του μαγαζιου κοιταει την αλανα με την παιδικη χαρα.

Peugeot 106
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης