PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207- σφυρήλατα πιστόνια για τον ΤΗP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2011, 21:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Τι εγινε τι επαθες..???

οβερμπαμ..???
.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexis22 στις Τετ 03 Ιούλ 2019, 03:15:27, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
project (Grigoris)
Μέλος
Μέλος

GT28RS 207gt project1

Ένταξη: 24 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 00:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος ειχε περασει τα σφυρια???

P.S : Φιλε μου Διονυση , η εργατοώρα του Μηχανολόγου Μηχανικού ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ! ! !

Και το "καλο πραγμα" αργει να φουσκωσει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 11:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν είχε σφυριά, τώρα λέει ότι θα βάλει.

Τα λάδια πώς ακριβώς "έφυγαν" από το μεταβλητό;
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 11:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει κολλήσει αντλία λαδιού σε κινητήρα THP.
Μετά ποιός προγραμματιστής και ποιός μάστορας να σε κάνει καλά.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
project (Grigoris)
Μέλος
Μέλος

GT28RS 207gt project1

Ένταξη: 24 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 14:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κολλησει αντλια λαδιου το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το σβησεις αμεσως και να κανεις τον σταυρο σου... Οχι μια , τρεις φορες...

P.S : Φιλε μου Διονυση , η εργατοώρα του Μηχανολόγου Μηχανικού ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ! ! !

Και το "καλο πραγμα" αργει να φουσκωσει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 14:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Απο δικη μου βλακεια,στην προσπαθεια μου να τον βγαλω την πρωτη φορα δεν τα καταφερα,μαλλον επειδη θα ειχε κολλησει το ελατηριο,και δεν καταφερα να βαλω την βιδα....μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα ασχοληθω με τον αισθητηρα,με τη διαφορα οτι βγηκε πανευκολα,εδω αρχιζει το προβλημα,δεν υπηρχε ανταλλακτικο στις σερρες αλλα στην καβαλα,οποτε τον ξανα τοποθετω χωρις βιδα(με τη λογικη οτι εδω και πολυ καιρο ηταν ετσι..),στην πρωτη βολτα,μαζι με τον αισθητηρα εφυγαν και τα λαδια..!
Αφορμη εψαχνα για να το κανω σφυρηλατο...στο θεμα μας ομως...απο εμβολα εκτος απο τα CP υπαρχει κατι αλλο??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 14:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

project έγραψε:
Αν κολλησει αντλια λαδιου το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το σβησεις αμεσως και να κανεις τον σταυρο σου... Οχι μια , τρεις φορες...

Και πιστεύεις ότι θα το πάρεις χαμπάρι; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 14:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Απο δικη μου βλακεια,στην προσπαθεια μου να τον βγαλω την πρωτη φορα δεν τα καταφερα,μαλλον επειδη θα ειχε κολλησει το ελατηριο,και δεν καταφερα να βαλω την βιδα....μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα ασχοληθω με τον αισθητηρα,με τη διαφορα οτι βγηκε πανευκολα,εδω αρχιζει το προβλημα,δεν υπηρχε ανταλλακτικο στις σερρες αλλα στην καβαλα,οποτε τον ξανα τοποθετω χωρις βιδα(με τη λογικη οτι εδω και πολυ καιρο ηταν ετσι..),στην πρωτη βολτα,μαζι με τον αισθητηρα εφυγαν και τα λαδια..!
Αφορμη εψαχνα για να το κανω σφυρηλατο...στο θεμα μας ομως...απο εμβολα εκτος απο τα CP υπαρχει κατι αλλο??

Και δλδ. τα λάδια που πήγαν; Στράγγιξαν έξω απ'το μοτέρ; Rolling eyes

Τα cp είναι δοκιμασμένα, γιατί ακριβώς θες άλλα;

Υ.Γ. Oil check δέν άναψε;
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 20:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Alexis22 έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Και δλδ. τα λάδια που πήγαν; Στράγγιξαν έξω απ'το μοτέρ; Rolling eyes

Τα cp είναι δοκιμασμένα, γιατί ακριβώς θες άλλα;

Υ.Γ. Oil check δέν άναψε;
Αναψε κατευθειαν το λαμπακι..αλλα ολα τα λαδια τα πεταξε απο εκει...
Λογικα τα CP Θα βαλω κ μπιελες SCAT αλλα θελω να μαθω και τι επιλογες υπαρχουν.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 20:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ, αν λειτούργησε χωρίς λάδι ο κινητήρας σου το τελευταίο πράγμα που θα χρειαστεί να βρεις είναι πιστονια και μπιέλες.

Ταπεινή μου γνώμη, αρχισε να ξηλώνεις έδρανα, κατέβασε τον στρόφαλο και βγάλε οτιδήποτε έχει να κάνει με κουζινέτα.
Γιατί αν έχει αρπάξει από το στέγνωμα κανένα έδρανο βάσεως θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι, είτε τον κάνεις σφυρήλατο είτε όχι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 21:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Αλεξ, αν λειτούργησε χωρίς λάδι ο κινητήρας σου το τελευταίο πράγμα που θα χρειαστεί να βρεις είναι πιστονια και μπιέλες.

Ταπεινή μου γνώμη, αρχισε να ξηλώνεις έδρανα, κατέβασε τον στρόφαλο και βγάλε οτιδήποτε έχει να κάνει με κουζινέτα.
Γιατί αν έχει αρπάξει από το στέγνωμα κανένα έδρανο βάσεως θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι, είτε τον κάνεις σφυρήλατο είτε όχι.
To καλο ειναι οτι ολη η φαση εγινε λιγα μετρα απο το βενζιναδικο,και το συμπληρωσα λαδια,αλλα και παλι πιστευω πως εγινε η ζημια...
Στο προγραμμα ειναι να κατεβει το μοτερ και θα αλλαχθουν τα παντα,με ενυσχημενα..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2011, 19:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ωχ,κριμα ρε φιλε..αλλα αν το δεις απο την καλη πλευρα βαζεις σφυρια και εισαι ακομη καλυτερα Very happy
Παντως θα πρεπει να προσεξεις οπως προειπε και ο σαλεξ 2-3 πραγματακια παραπανω μηπως επαθαν ζημια,οπως ειναι τα κουζινετα του στροφαλου για παραδειγμα.
Επισης,αν και δεν ξερουμε μεχρι στιγμης τι ακριβως επαθε,αν εσπασε κανενα πιστονι καλο θα ηταν να αλλαζες και χιτωνια για να εισαι 100% σιγουρος οτι ολα γινονται καλως!

Και μιας που θα χεις ανοιχτο μοτερ τραβα και εναν καθαρισμο την κεφαλη και την πολλαπλη εισαγωγης σε συνδιασμο με ενα δοχειο αναθυμιασεων για να καθαρισεις απο λαδιλες και επικαθησεις Wink
Κριμα που δεν το εκανα και γω σωστα οταν ανοιξα μοτερ Crying or Very sad ηταν πολυ καλη ευκαιρια και στο λεω για να μην την πατησεις και συ Idea

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 17:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς το παρον δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα...τα μπουζι ειναι σε καλη κατασταση και απο συμπιεση ολα δειχνουν καλα..το θεμα ειναι οτι στο ρελαντι γεμιζει καπνο υπερβολικο καπνο....και μυριζει λαδι,τι γινεται σ αυτη την περιπτωση?? Off Topic Off Topic Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 17:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Προς το παρον δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα...τα μπουζι ειναι σε καλη κατασταση και απο συμπιεση ολα δειχνουν καλα..το θεμα ειναι οτι στο ρελαντι γεμιζει καπνο υπερβολικο καπνο....και μυριζει λαδι,τι γινεται σ αυτη την περιπτωση?? Off Topic Off Topic Off Topic

Δέν πήγες να το ελέγξεις σε κανά συνεργείο;
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 18:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:

Μα γιατι να ειχαν κατι κακο τα μπουζι..???Απο λιπανση εμεινες..δεν εσπασες..!

Το θεμα ειναι τα κουζινετα σου αν αρπαξαν η οχι..!
Καπνα απο που βλεπεις...?στην εξατμιση η στο μηχανοστασιο..?

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 18:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

Μα γιατι να ειχαν κατι κακο τα μπουζι..???Απο λιπανση εμεινες..δεν εσπασες..!

Το θεμα ειναι τα κουζινετα σου αν αρπαξαν η οχι..!
Καπνα απο που βλεπεις...?στην εξατμιση η στο μηχανοστασιο..?

Aπο την εξατμιση,αλλα δεν δουλεψε σχεδον καθολου χωρις λαδι γτ οπως ειπα την ζημια την επαθα εξω απο βενζιναδικο οπου το γεμισα αμεσως με λαδι,τα μπουζι σε αυτη την περιπτωση δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα?
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 19:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πώς ακριβώς έσπασε ο κινητήρας βρε Αλέξη;
Η μάλλον, τί ακριβώς έπαθε;

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 19:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:

το γεμισα αμεσως με λαδι,τα μπουζι σε αυτη την περιπτωση δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα?

από τα μπουζί έβαλες το λάδι ?γιαυτό ρωτάς
Alexis22 έγραψε:
δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα?

Laughing Laughing

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 19:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα km εχεις κανει απο τοτε?

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2011, 19:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
ποσα km εχεις κανει απο τοτε?
περιπου 8000 ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης