PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 11:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά θα τρελαθώ;;;!!!!!

Έχω το 206 1.6 16V XS1 προ multiplexing.

Μπήκα στο TFRC και στο topic με τα Peugeot, είχαν γράψει κάτοχοι 206 1.6 τα εξής:

1ον Μετά τις 5800 σαλ το αμάξι ψοφάει!!!!
2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!!
3ον Κάποιος με vts ρώταγε για τοRC αν πάει και αν είναι γρηγορότερο από το rallye & vts!!!!!!!!

Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω, επειδή:

1ον Βάζει την 4η στον κόφτη ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στις 6.800σαλ και τραβάει απίστευτα καλά μετά τις 5.800σαλ
2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση.

Καλά αυτο για το RC τι να πώ;;;;

Είπαμε ότι το 206 1.6 δεν είναι πύραυλος, αλλά τα Golf τα 1.4 τα περναμε ε; Η μήπως όχι;;;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 11:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kάποιοι πάντως εδώ μέσα τα βάζουν με τα θηρία τα Sporting και τα πατάνε!

Shocked Shocked Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy

Sorry DimiP! Έπρεπε να το πω! Razz Razz

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 11:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μάλλον θα τους πείραξαν τα πολλά ουζάκια και καλαμαράκια..σε παραθαλάσια ταβερνάκια....
Ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 11:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Να γελασω τωρα η μετα???
pezomania έγραψε:

2ον Ένας έβαλε τελικό και φιλτροχοάνη και είπε ότι το αμάξι πήρε και το κατάλαβε επειδή πήρε σε φανάρι το rallye το 1.3!!!!!!!

Απο τσουλητες 1ες με rallye 1300,μεχρι την 3η,ημουνα 4 καροτσες μπροστα και αμα συνεχιζαμε θα ημουνα 30-40

pezomania έγραψε:
3ον Κάποιος με vts ρώταγε για τοRC αν πάει και αν είναι γρηγορότερο από το rallye & vts!!!!!!!!

Χωρις σχολια.................

pezomania έγραψε:
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω

Ναι και το δικο μου......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 12:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Ρε παιδιά θα τρελαθώ;;;!!!!!

Μπήκα στο TFRC και στο topic με τα Peugeot, είχαν γράψει κάτοχοι 206 1.6 τα εξής:

Ναι,ναι,το έχω ακούσει και εγώ αυτό.Νομίζω ότι τα μοντέλα που βγήκαν σε ρόζ χρωματάκι με πουα ανταύγειες δεν πάνε μία... Ψόφια πράγματα Shocked

pezomania έγραψε:
Καλά το δικό μου θα είναι ειδική παραγγελεία δεν το συζητάω...

Καλά έκανες Γιώργο και το πήρες σε μαύρο.Γρήγορο χρώμα Shocked Laughing Laughing Laughing

Θα μας τρελάνουν εντελώς... Twisted evil

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 12:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή αν τα στήσω με κανένα Daewoo Kalos, έχω πιθανότητες να κερδίσω;;;; Shocked
Ουάου!!!!!!!!!!!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 13:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παιδιά τα διάβαζα & δεν πίστευα!!!

Στην αρχή νόμισα ότι λέγανε για 1.4, μετά τα ξαναδιάβασα και βεβαιώθηκα ότι λέγαν για το 1.6.

Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;;

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 13:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Καλά ρε παιδιά τα διάβαζα & δεν πίστευα!!!

Στην αρχή νόμισα ότι λέγανε για 1.4, μετά τα ξαναδιάβασα και βεβαιώθηκα ότι λέγαν για το 1.6.

Μετά σκέφτηκα μήπως υπάρχει διαφορά μεταξύ xs1 & xs2. Που το θεωρώ πιθανο, λόγο διαφορετικού management που έχουν, αλλα τέτοια διαφορά;;

Σώπα μωρέ, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του......

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 14:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Έχουν διαφορά και μάλιστα αρκετή Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 14:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
pezomania έγραψε:

Έχουν διαφορά και μάλιστα αρκετή Wink

Αυτό το είχα δει και με το αμάξι του Νίκου (vini), που είχε το xs2.

Αλλά δεν μπορώ να ακούω και να διαβάζω, ότι:
1) εντάξει καλό "αυτοκινητάκι" το 206 αλλά γιατί πήρες 206 αν θες να το πειράξεις;;;
2) Ε, καλά πάει, το ibiza με τα 101 το παίρνει;;

Ήμαρτοoooooν!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 15:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

2) Ε, καλά πάει, το ibiza με τα 101 το παίρνει;;

Επισης χωρις σχολια......
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 16:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
2ον Τελείως μαμα είναι πιο γρήγορο από το rallye το 1.6 8v, είτε από στάση, είτε εν κινήση.

Ποσο σιγουρος εισαι Question Εδω ειμαι αν θες τα βαζουμε ετσι λιγο για χαβαλε στην Αναβαση Ριτσωνας Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 23:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Kάποιοι πάντως εδώ μέσα τα βάζουν με τα θηρία τα Sporting και τα πατάνε!

Shocked Shocked Shocked Very happy Very happy Very happy Very happy

Sorry DimiP! Έπρεπε να το πω! Razz Razz

κιεσυ τεκνον στουκα ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 09:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:

Ποσο σιγουρος εισαι Question Εδω ειμαι αν θες τα βαζουμε ετσι λιγο για χαβαλε στην Αναβαση Ριτσωνας Laughing Laughing Laughing

Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 02:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala min sigkrinoume twra to teleutaio pragmatiko kart me ena mikro me kali odiki simperifora eeee?eimaste sto 206 club alla gia ta rallye sevasmos.kai den xreiazetai na ta poume emeis ayta.ta LEEI SYSWMOS olos o eidikos typos se OLI TIN GH.kai opoios exei amfivolies tou kotsarw kai kamia 100aria periodika apo diafores xwres na lene mesa gia to rallye kai gia 206 sygkrisi.san na sigkrinw to 106 me 205 kanete twra.einai vlasfimia.se dromo me strofes prwta 205 meta 106 kai istera 206.opoios exei odigisei kai ta tria katalave.
telos kai egw apo fanari me 1,4 106 me konto sasman (apo 1,1)exw riskei mia karotsa se 206 1,6 xs mexri ta 100 opou me perase.kai min valoume oti ekeino itan kainourgio kai egw me lastixa me 40,000xlm kai filtro venzinis pou exei nallaxtei 3 xronia (xex)
autes oi sygkriseis einai astoxes entelws.oso gia to 1,6 8v rallye exei kaliteri analogia kilwn ana ippo apla xanei se ipsiles tahitites logo kakis aerodynamikis apo 206 alla ta 118 aloga tou 1,6 mallon me rallye 16v sygkrinontai poio dikaia Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 08:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Ντίνο η "κόντρα" με το 1.4 106 με κοντό σασμαν με το 1.6 206, ότι του έφυγες μία καρότσα, μπορεί να οφείλετε σε πολλά (πχ κακη εκκίνηση του 206), γιατί στα 100 σε πέρασε. Σκέψου το 206 δεν είχε αλλάξει ακόμα την 2α!!!

Τώρα θα συμφωνήσω για την οδηγική συμπεριφορά του rallye, ότι είναι καλύτερη από του 206 μαμα και τα δύο. Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 08:45:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αντε μας τα έχεις πρήξει με το σαραβαλάκι σου!

Πάντως (για να μπω και στο θέμα) νομίζω ότι όντως το XS1 έχει καλύτερο management από το XS2!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 08:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ερθω & γω στην Ριτσωνα?

Αληθεια ποτε εχει Ριτσωνα?

Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 11:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μήπως έχω άλλο αμάξι;;;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
pezomania έγραψε:

Βασικα αν στο 206 πεσουν τα λεφτα που εχουν πεσει στο 106 σου φιλε Νικολα,τοτε και αναβαση Ριτσωνας,και αναβαση Παρνηθας και παντου μπορειτε να πατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σε περασει τελικα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα περασεις πολυ δυκολες ωρες.Oχι μονο το δικο σου,αλλα οποιοδηποτε rallye.....

Στην μηχανη δεν εχω πειραξει τιποτα περα απο 2 πραγματακια.Στην ουσια ΄΄μαμα΄΄ειναι.Αν θελετε και σε ευθεια τα παμε.Πιστευω μεχρι να φτασω την τελικη μου (καπου 180 περιπου)θα ειμαι μπροστα.Μετα θα περασετε.Μην τρελλαθουμε κιολας.Ειπαμε ολα καλα αλλα οχι και ετσι Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 11:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Όταν όμως αρχίζεις και τα βελτιώνεις, θεωρώ ότι το 206, στήνετε καλύτερα από το rallye. Αυτο μάλλον πιστεύει και η peugeot ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ αφού βλέπει τη έχει καταφέρει το 206 στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου στο WRC!!!!

Τι ειπες τωρα μου λες Question Shocked Το πιστευεις αυτο Question Το 206 σου με το 206 στο wrc το μονο κοινο σημειο ειναι το σημα τους.Και θα ξαναπω αυτο που ειπωθηκε και στο παρελθον (δεν θυμαμε ποιος το ειχε γραψει.)Το 106 ειναι ενα homologation special που βγηκε για να κερδιζει αγωνες με το καλημερα.Κουβαδακι ειναι αλλα θαυματουργο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης