PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μια βοήθεια μου βγάζει μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT"

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vasilis.2006 (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 09:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Μια βοήθεια μου βγάζει μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα έχω ένα 307 του 2007 και μου βγάζει το μήνυμα "PLIT BATTERY SPENT" μόνο για λίγο μόλις βάλλω μπροστά σβήνει.Πήγα σε μηχανικό και δεν βρήκε κάτι και μου είπε να πάω σε ηλεκτρολόγο, όπου και θα πάω.Το αυτοκίνητο το πήρα το καλοκαίρι και έχει καινούρια μπαταρία.Από την στιγμή που δεν μένει αναμμένο το φωτάκι όταν κινούμε πιθανότατα δεν υπάρχει πρόβλημα στην φόρτωση της μπαταρίας εν κίνηση.Αν μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του και τις συμβουλές του.Ευχαριστώ πολύ........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 10:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει τελιωσει η ειναι πολυ χαμηλη η μπαταρια στο κλειδι σου....Απο κει και επειτα ομως κανε μια αναζητηση στο φορουμ πριν ανοιξεις νεο θεμα.....η δες το google....h ακομα καλητερα δεν το ενχειριδιο του αυτοκινητου σου μιας και στην ενοτητα με τις βλαβες ειναι αναλυτικοτατο το καθε μυνημα τι σημαινει.....

Επισης ο μηχανικος σου ειναι απαραδεκτος ειδικα αν ειναι και εξειδεικευμενο peugeot-citroen!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilis.2006 (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 11:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Εχει τελιωσει η ειναι πολυ χαμηλη η μπαταρια στο κλειδι σου....Απο κει και επειτα ομως κανε μια αναζητηση στο φορουμ πριν ανοιξεις νεο θεμα.....η δες το google....h ακομα καλητερα δεν το ενχειριδιο του αυτοκινητου σου μιας και στην ενοτητα με τις βλαβες ειναι αναλυτικοτατο το καθε μυνημα τι σημαινει.....

Επισης ο μηχανικος σου ειναι απαραδεκτος ειδικα αν ειναι και εξειδεικευμενο peugeot-citroen!

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Ο μηχανικός δεν είναι εξουσιοδοτημένο με την peugeot συνεργείο για αυτό δεν έδωσα βάση σε αυτά που μου είπε και ρώτησα εδώ στο σαιτ .Τώρα το εγχειρίδιο το διάβασα ίσος όχι εκεί που έπρεπε....συγνώμη......και μια ακόμα συγνώμη για το άνοιγμα του νέου θέματος .Ευχαριστώ και πάλι.........
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 12:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο μου το εβγαλε και εμενα πραδόξως πρόσφατα. Μάλλον το κλειδί θα είναι γιατι την μπαταρία την φόρτισα πρόσφατα!

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 13:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Locked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης