PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στη Λάρισα τα περισσότερα Cayenne του κόσμου!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 18:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Στη Λάρισα τα περισσότερα Cayenne του κόσμου!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/cayenne.html

Μπράβο στα τυριά με τις αγροτικές επιδοτήσεις..... Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 19:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερεις ομως ποιο ειναι το εξοργιστικο της ιστοριας?
οτι το 13 που κοβει εντελως επιδοτησεις Ε.Ε αν δε τις κοψει νωριτερα λογω χρεοκοπιας θα βγαινουν ολοι αυτοι οι καριοληδες με τα τρακτερ
γιατι τις καγιεν τις εχουν στο γκαραζ και θα κλεινουν τους δρομους φωναζοντας για την αδικια και οτι δε τα βγαζουν περα...
και τοτε θα τους βριζει ολος ο κοσμος για μια ακομα φορα αφου πλεον ξερουν και οι πετρες τι λεφτα εχουν φαει χωρις να κανουν τιποτα
και παλι οι μικροι αγροτες που πραγματικα πεινανε και πασχιζουν να επιζησουν θα τη φανε για μια ακομα φορα στο κωλο.

ομως μεγαλε φταις και εσυ. γιατι μαζι τους ψηφιζατε ολοι τους συνδικαλιστες σας που τα τρωγανε και αφηνανε ολη αυτη την ασιδοσια. εσυ μπορει να μην εφαγες και να μην εχεις καγιεν και να εχεις το δικιο του αγροτη αλλα...στα ξερα θα καουν και τα χλωρα.

το βλεπες δε το παιζες?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 19:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πεις.... Twisted evil Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 19:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βολβε εχεις δικιο
Απλα οταν βλεπεις ολους αυτους με τα τρακτερ στους δρομους ,ενα αρκετα μικρο εως απειροελαχιστο ποσοστο αυτων των ανθρωπων εχουν καγιεν και πορσε κλπ
Ο αγροτικος κοσμος αυτης της χωρας ειναι κατα μεγαλη πλειοψηφια ανθρωποι που πασχιζουν ολοκληρο το χρονο για να βγαλουν αυτα που μερικοι δημοσιοι υπαλληλοι βγαζουν σε 1-2 μηνες...και ειδικα οταν μιλαμε για ανθρωπους που εφτασαν και μερικοι ξεπερασαν κατα πολυ τα 60 και απλα δουλευουν γιατι δεν φτανει η συνταξη του ΟΓΑ
Επισης δεν πηραν ολοι επιδοτησεις...υπαρχουν και στην επαρχια εκατονταδες αγροτες που ειτε ειχαν λεφτα απο πριν(φεουδαρχες του χωριου αν θες)ειτε ειχαν ενα κωλοκτημα μπροστα στη θαλασσα και μεσα σε 10 χρονια η αξια του εφτασε κατι εκατομμυρια ευρω..
Οποτε καλο θα ηταν να ειμαστε πιο προσεκτικοι,οι αγροτες εφαγαν και τρωνε χρονια πρωτοι απο ολους την που...α
Βεβαια φταινε και αυτοι,που τους ψηφιζουν εδω και χρονια,αλλα αγραμματοι ανθρωποι ειναι που δουλευουν απο τα 12 γιατι οι περισσοτεροι απλα δεν ειχαν επιλογη..
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 19:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω 1000% μαζι σου
αλλα πως εξηγεις ολη αυτη τη συσωρευση πλουτου στο καμπο?
δε μιλαμε για αυτους που εχουν τις καγιεν.
ολοι οσοι ασχολουνται με αγροτικες δουλειες εχουν λεφτα ή τουλαχιστον αυτο φαινεται σε εμας τους εξω.

ξερω τουλαχιστον 8διαφορετικα ατομα πωλητες σε εντελως διαφορετικες εταιρειες που δουλευουν επαρχια και ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ μου λενε το ιδιο πραμα.
ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ...μπορει να ειναι μαζεμενοι και φοβισμενοι απο θεμα εξοδων αλλα ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

αυτο εγω που ΠΕΙΝΑΩ (οκ οχι εγω) στην Αθηνα δε μπορω να το καταλαβω πως γινεται.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 20:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ολοι οσοι ασχολουνται με αγροτικες δουλειες εχουν λεφτα ή τουλαχιστον αυτο φαινεται σε εμας τους εξω.

Το τι γινεται στην τσεπη του καθενος και ειδικα του κλασσικου χωριατη αγροτη(δεν το λεω υποτιμητικα) ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
To οτι τους εμειναν τα Ε200 και τα 520 ως τα μονα πια πραγματα να επιδυκνειουν στο γειτονα δεν μου λεει κατι
Το Α και το Ω για ενα χωριατη (και εδω το λεω υποτιμητικα) ειναι να εχει καλυτερο αμαξι απο τον απεναντι αγροτη,καλυτερο τρακτερ,καλυτερο αγροτικο,καλυτερο σπιτι, να αφηνει πιο πολλα λεφτα απο ολους τους χωριατες στα μπουζουκια της ''πολης'' κλπ κλπ.....
Το highlight της ολης καταστασης,δηλαδη,δεν ειναι οι επιδοτησεις αλλα η νοοτροπια που περασε στο χωριατη απο τις αρχες του 80 και δεν λεει να του φυγει ακομα και αν γινει πολεμος...
Αν η δικια σου αγελαδα βγαζει μισο λιτρο γαλα και του γειτονα καθολου, you are living the greek agricultural dream
Επιστροφή στην κορυφή
stefan307 (stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307 1.6 2007

Ένταξη: 30 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 20:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου ρε πατριδα με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 20:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν συμφωνω καθολου...

Αμα κανετε μια βολτα στα χωρια της Θεσσαλιας,απο τις 11 το πρωι λιωνουν στα τσιπουρα και στα ουζα.
Και οχι,δεν το κανουν για να ξεχασουν τα ζορια τους,το ιδιο εκαναν οταν ηταν καλα οικονομικα,το ιδιο κανουν και τωρα που δεν εχουν να βαλουν σωβρακο στον κwλο τους.

Και μην μου πει κανενας για αγροτες που λιωνουν στην δουλεια...
Ξερω παιδια συνομηλικα μου(και μεγαλυτερα) που ακομα και τωρα λιωνουν στα χωραφια και ζουνε σχετικα ανετα(οχι οτι δεν ζοριζονται βεβαια) και ξερω και ρεμαλια που παρα τις καταστασεις των καιρων,παλι τρωνε τα ετοιμα και πουλανε χωραφια για να ζησουν...

Οσο για τις επιδοτησεις,εγω δεν ξερω κανεναν ανθρωπο στον ιδιωτικο τομεα να τον πληρωνουν προκαταβολικα για την δουλεια που θα κανει στον τρεχον μηνα.Ολοι πληρωνονται αναδρομικα...
Οποτε οι αγροτες να μην γκρινιαζουν για τις επιδοτησεις,αυτοι εμαθαν ετσι,δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τους τις δινει.

Υ.Γ. Περι αγραμματοσυνης,ναι,μια μεριδα ειναι οντως τετοιοι,οι υπολοιποι ομως ειναι κουτοπονηροι και ωχαδερφιστες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 20:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο συμφωνω...απλα περι λιωσιματος για ουζα..οκ απλα και οι αγροτες εχουν μηνες μεσα στο χρονο που καθονται...ετσι ειναι η αγροτια καλως η κακως.. Wink
Μην βλεπεις εμας τους μακακες που στους ρυθμους της πολης τρεχεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ.. Confused
Αν εσυ εχεις ενα μπιτσομπαρο δηλαδη και δουλευεις σεζον και σου φτανουνε για ολο το χρονο γιατι να μην πιεις και ενα τσιπουρακι στον καφενε του χωριου,που για αυτους τους ανθρωπους ειναι σχεδον ο μονος τροπος ''διασκεδασης'' στην καθημερινοτητα τους
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 20:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι οταν βλεπεις το ιδιο ακριβως φαινομενο ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του χρονου,τοτε δεν ειναι μια στιγμη αλλα το κατεστημενο. Evil

Εδω πανω απο 10 χρονια ζω την Θεσσαλια εκ των εσω(ειμαι παντρεμενος με "τυρι",δεν το κρυβω) και βλεπω τα χαλια τους... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Theo_207RC (Θοδωρής)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 RC by E-tuners

Ένταξη: 29 Ιαν 2009
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 22:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως κι εγώ που έχω γνωστούς από Βόρεια Ελλάδα μου λένε ότι η κρίση εκεί δεν τους έχει αγγίξει τόσο.
Όταν ήρθαν Αθήνα και είδαν τα μισά μαγαζιά άδεια και τα άλλα μισά με ταμπέλα "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" τότε κατάλαβαν ότι την έχουμε φάει από πίσω και τους έκανε εντύπωση...

Πάνω απ' την ατμόσφαιρα υπάρχει η τουρμπόσφαιρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 22:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πώ και εγώ την τυρο-άποψη μου;

Στη Λάρισα για όσους δεν το έχουν ζήσει σαν καθημερινότητα, "έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λένε".

Επειδή λοιπόν κάθε 1-2 φορές τον μήνα που κατεβαίνω Λάρισα από το καλοκαίρι του 2010 (λόγω του ότι μετακόμισα Θεσσαλονίκη, και έχοντας ζήσει από τα μέσα του 1998 έως το 2010 εκεί,) έβλεπα την ίδια κατάσταση εδώ και 1μιση χρόνο περίπου. ΟΛΑ μα όλα τα μαγαζιά εστίασης/καφέ, γεμάτα τις ώρες αιχμής αλλά και μη αιχμής, με τάση κάθε 2-3 χρόνια να αλλάζουν το "κέντρο".

Τα μαγαζιά είναι τα ίδια, οι φάτσες οι ίδιες, τότε τί κάνουμε;

Έβαλα στο μικροσκόπιο την δραστηριότητα αρκετών φίλων μου χωρίς να το ξέρουν για να καταλήξω στο εξής συμπέρασμα: η Λάρισα, είναι μια κλειστή οικονομία.

Πέραν από τους φοιτητές που ταϊζουν και βάζουν χρήμα από την υπόλοιπη επαρχία και την πρωτεύουσα, οι "ντόπιοι" κυκλοφορούν το χρήμα στη Λάρισα, και μόνο σε αυτήν.

Με Τρικαλινούς, Καρδιτσιώτες και Βολιώτες, υπάρχει μια ηλίθια (κατ' εμέ) έχθρα, ή μάλλον κόμπλεξ είναι η πιο αρμόζουσα λέξη η οποία κάνει τον Λαρισαίο να ασχοληθεί μόνο με την πόλη του. Το ίδιο και με τα μπιτσόμπαρα της Λάρισας.

Άθελα τους και σαφώς εν αγνοία τους λοιπόν, οι Λαρισαίοι έχουν δημιουργήσει μια "κλειστή" οικονομία, στην οποία, μέχρι και τα Carrefour, τα Leroy Merlin και τα IKEA πασχίζουν να βγάλουν τα λειτουργικά τους έξοδα πλέον!

Όταν λοιπόν το χρήμα κάνει 18 από τις 24 ώρες της ημέρας κύκλο και ΔΕΝ φεύγει από την Λάρισα, ή, να το πούμε καλύτερα, το χρήμα που φεύγει ξαναεπιστρέφει με άλλο τρόπο, τότε είναι απολύτως λογικό να ΜΗΝ τους έχει αγγίξει η κρίση.

Επίσης, η Λάρισα έχει μάθει αρκετά στο "βερεσέ" στις συναλλαγές, οπότε, και να μην υπάρχει χρήμα, απλά θα χρωστάνε όλοι σε όλους μέσα στην πόλη, οπότε και χεστήκανε.

Τόσο απλά Smile

Περαιτέρω ανάλυση ευχαρίστως από κοντά Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2011, 22:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σωστά τα τυριά. Καλός ο οικονομικός τοπικισμός, μέχρι ένα όριο φυσικά.

Το ότι έχει πέσει πολύ χρήμα δε, ελέω καμπου,είναι κάτι δεδομένο...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2012, 20:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και λιγο παλιο το θεμα ετυχε να το διαβασω τωρα και εμεινα εκπληκτος απο αυτα που διαβαζω..μεγαλωσα στο καμπο της θεσσαλιας..και μαλιστα στη καρδια του στη κυριολεξια.εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα.το τι ειδανe τα ματια μου δε περιγραφεται..αν αρχισω δε θα τελειωνω..αυτα που βγαζει ο αγροτης σε ενα χρονο τα βγαζει ο δ.υπαλληλος σε 2 μηνες??????οχι ρε παιδια αν ειναι δυνατον..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης