PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 3008

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mirroras (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2011, 12:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 3008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σε όλους

έχω ένα Peugeot 3008 του 2009, πριν 30 ημέρες έπεσε ένας επάνω μου και με χτύπησε στην δεξιά ρόδα και εν συνεχεία έπεσα σε μια μάνδρα. Το αποτέλεσμα αυτού του ατυχήματος είναι 16.000 ευρώ. Εχει σπάσει η μπροστινη μούρη του αυτοκινήτου(φωτα, ψυγειο, το μπαμπριζ), εχει μετακινηθει η μηχανη (η οποια δεν εχει παθει τιποτα εσωτερικά) περιπου 20cm στραβώνοντας άξονα & σασί. Το έχω στην Lion και μου λεει οτι 8.000 ευρώ κάνουν μόνο τα ανταλλακτικά χωρίς φπα. Το αυτοκίνητο σαν μεταχειρισμενο κάνει τώρα 20.000 ευρώ - ατρακαριστο- , δυστυχώς όμως η ασφαλιστική εταιρία αυτου που με χτυπησε μου δίνει στο χερι 11.000. Τελος πάντων...

Η ερωτήση μου ειναι : αν δεν το φτιαξω στην LION αλλά σε κάποιο άλλο συνεργειο εξουσιοδοτημένο της Peugeot η τιμή των ανταλλακτικών και της εργασίας παίζει να είναι μικρότερη της LION ?

Σίγουρα αν δεν δει κάποιος την ζημια δεν μπορεί να ξέρει... αλλα επειδή έχω ακούσει οτι ειναι πολύ ακριβή η LION γι'αυτο ρωτάω.
Και πείτε μου αν γνωρίζετε αξιοπιστα εξουσιοδοτημένο συνεργεια της Peugeot

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2011, 14:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αξονας και σασι ειναι προβλημα...ψαξετο πολυ πολυ καλα...ειναι δυσκολο να επαναφερεις το σασι 100 τοις 100 απο οσο γνωριζω.ολα τα αλλα ειναι πλαστικα ψυγεια κλπ και φτιαχνονται.ταπεινη γνωμη μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 17:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρώτα απο όλα δόξα το Θεό που δεν χτύπησε κανείς,
Η Lion είναι η ακριβότερη σε παροχή υπηρεσιών,
το δύσκολο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις το αμάξι σου στο τσαντάκι και να κόβεις βόλτες απο συνεργείο σε συνεργείο για να πάρεις τιμές.

Ζώ στη Σπάρτη απο τον περασμένο Μάρτιο και η Peugeot εδώ είναι πολύ πιο οικονομική σε σχέση με την Αθήνα, δουλεύουν με δικές τους τιμές,πιστεύω οτι σε οποιοδήποτε έμπορο εξουσιοδωτημένο Peugeot να πάς θα πάρεις καλύτερη τιμή

Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 17:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου δεν μου αρεσει να λεω γνωμες κτλ...

αλλα με τα λιγα που ξερω κατι δεν παει καλα με το θεμα της ασφαλειας
(μπας και κανας ασφαλιστης παει να βγαλει μιζα?)
κανονικα για οσα αναγραφει το ασφαληστηριο σου οτι το εχεις ασφαλισει αυτα πρεπει να παρεις...
Απο εκει και επειτα το πραγμα βρωμαει και μαλιστα ασχημα, εκει δωσε βαση και βαλε δικηγορο, ειναι πολλα τα λεφτα της διαφορας...

Οσο για τα κεντρικα της πεζω, αν και σαν σερβις προσπαθειστε να το αποφυγετε (για παρα πολους τεχνικους λογους που δεν ειναι επι του παροντος), ειναι τραγικα χαμηλο το επιπεδο της δουλειας τους και στο μονο θεμα που τα πανε καλα ειναι στις δημοσιες σχεσεις και να σας πειθουν οτι κανανε καλη δουλεια, προσοχη μην σας πιανουν κοροιδα.

Αλλα το φανοποιειο της κανει πολυ καλη δουλεια (η αληθεια να λεγεται) και αν και θα παρει καιρο θα σου φερουν το αμαξι στην καλυτερη δυνατη κατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 18:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@mechanic σχετικά με την αποζημίωση ο καθένας μας μπορεί να ασφαλίζει το αμάξι του με όσα λεφτά θέλει, την ώρα της αποζημίωσης όμως η ασφάλειες κοιτάνε την εμπορική αξία του αυτοκινήτου την ημέρα του ατυχήματος και όχι όταν το πήρες,μέσα απο το AUTO Τρίτη πχ.

Αν οι ασφάλεια του δεν αναπροσαρμόζει το κεφάλαιο του ασφαλιστήριου σε κάθε ανανέωση/πληρωμή ίσως θα πρέπει να το ελέγχει ο εκάστοτε ασφαλιζόμενος για τυχόν λανθασμένες επιβαρύνσεις.

Με λίγα λόγια μόνο τον 1ο χρόνο θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω και πάλι όχι μέχρι την τελευταία δεκάρα.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 18:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Αλλα το φανοποιειο της κανει πολυ καλη δουλεια (η αληθεια να λεγεται) και αν και θα παρει καιρο θα σου φερουν το αμαξι στην καλυτερη δυνατη κατασταση.

+oo, κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Το car.gr βγάζει μέση τιμή για όλα τα 3008 προς πώληση 18.700. -7000 διαφορά είναι τραγικά μεγάλο ποσό. Το autotriti τι λέει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 20:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν είναι όπως λές drdino ,θα πρέπει να χρησιμοποιήσει νομική προστασία εάν έχει η ασφάλεια του ειδάλως να μιλήσει με κάποιο δικηγόρο μήπως τους στείλει κανα εξώδικο και "τρομάξουν" για να του δώσουν όλο το ποσόν.

Σε πρόσφατή μου συναλλαγή εξ'αιτίας του πραγματογνώμων θα μου τρώγαν 200 ευρώ, μόλις τους είπα δεν τα δέχομαι τα λεφτά θα χρησιμοποιήσω την νομική μου κάλυψη σε 2 μέρες μου τα έδωσαν ΟΛΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
mirroras (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2011, 10:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

μίλησα με την νομική προστασία μου, την ARAG, και μου είπαν οτι πράγματι η ασφαλιστική αυτή που πρέπει να με πληρώσει δεν εχουν ακουσει οτι ειναι καλη εταιρια και δεν πληρώνει, γιατι δεν εχει χρημα. Επίσης επικοινώνησα και με άλλους 4 ασφαλιστές άσχετους με την υποθεση αλλα γνωστών εταιριών (από φίλους μου και συγγενικά μου προσώπα) και επιβεβαιωσαν το παραπανω. Οτι αυτή η ασφαλιστικη αν και γνωστη στον χώρο εχει προβληματα οικονομικα και μπορεί και να κλεισει στο άμεσο μελλον.

Η ARAG μου ειπε οτι αν παω δικαστικος, θα παρουμε τα λεφτα εντοκα και σιγουρα (αφου ηδη εχει αποδεχτει η αλλη ασφαλιστικη οτι ο πελάτης της ειχε αδικο + φταιει) με τιμή περίπου (ενδεικτικα) γυρω στα 18.000 ευρώ. Τωρα το αυτοκινητο κανει 20.000 ευρώ ατρακαριστο. και αυτή να θυμίσω μου δίνει γυρω στα 14.000 ευρώ.

Ομως η ARAG με προειδοποίησε οτι το δικαστηριο αυτό θα γίνει σε 2.5 - 3 χρόνια. Γιατι τόσο πολύ ??? Διοτι υπάρχουν πάαααρααα πολλές περιπτώσεις με τρακαρισματα και όλα αυτά παίρνουν χρόνο. Το συγκεκριμένο το ρώτησα και στους παραπανω ασφαλιστές που οι εταιρίες τους συνεργαζονται με αλλες διαφορετικές νομικές εταιρίες και δυστυχώς ισχυει !!

Αν όμως η παραπάνω ασφαλιστική εταιρία κλείσει (που παίζει και αυτο το σεναριο) τότε τα λεφτα που θα επαιρνα, θα τα πάρω από το επικουρικό ταμείο σε 5+ χρόνια, και ΑΝ......

Η ΑΣΠΙΣ όπως ξέρετε εκλεισε. Οσοι ειχαν εκκρεμοτητες απο δικαστηρια μεταφερθηκαν στα επικουρικα ταμεία που τώρα δεν μπορούν να δωθούν αυτά τα λεφτα λόγω κρίσης.

Δηλ μπορείς να μπεις σε μια διαδικασια και να χάσεις και αυτά που σου δίνουν τελικά.....
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2011, 13:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ σωστά τα έμαθες,
στην Ελλάδα συμβαίνει (όπως πάντα) το θήμα να τρέχει..

σχετικά με το επικουρικό ταμείο ...αν ποτέ τα πάρεις θα πάρεις τόκους.

Γνώμη μου είναι πρίν φύγει ο χρόνος δεν ξέρω πώς,να πάς στα γραφεία της ασφαλιστικής που σου χρωστάει και να το παίξεις τρελός;να βάλεις τον ασφαλιστικό σου πράκτωρα; να να να ....δεν ξέρω ΠΡΙΝ φτάσεις Δεκέμβρη
να πάρεις τα λεφτά σου...αν σου πουν θα σε πληρώσουμε στισ 15 του μήνα
και μετά σου πούνε πάρτε μας τηλέφωνο απο βδομάδα και σε πάνε απο βδομάδα σε βδομάδα πάνε σίγουρα για κανόνι και κοιτάνε να πάρουν μαζί τους όσα μπορούν.... Ελλάδα στο μεγαλείο σου.

Δυστυχώς ευθύνη έχουμε όλοι όσοι επιλέγουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα απο ανώνυμες ασφαλιστηκές και υπάρχουν τα λαμόγια που γελάνε εις βάρος μας.Όταν ακούω κάποιον και λέει δεν θα έχω εγώ πρόβλημα αλλά αυτός που θα τρακάρω με τρελένουν...ο τροχός είναι και θα γυρίσει και πάνω σου μ@λ@κ@ έλληνα

αντε περαστηκά Cool

Επιστροφή στην κορυφή
mirroras (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2011, 14:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αυτη δεν ειναι ανώνυμη...ειναι επώνυμη....τουλάχιστον όσο γνωστή ήταν η και η ΑΣΠΙΣ.
οι πληροφοριες λενε οτι ισως να κλεισει...θα δειξει τελικα η ιστορια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης