Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 15:43:12 Θέμα δημοσίευσης: πώς να ξεφορτωθείς ενα όχημα |
|
|
έχω στην κατοχή μου ένα τρακαρισμένο 206 με ολική ζημιά-κόστος επισκευής ανω της αξίας του οχήματος
πώς θα με συμβουλευατε να προχωρήσω ώστε να φύγει πλεον από την κατοχή μου, δηλαδή να μην πληρώσω τέλη-φορολογία για το συγκεκριμένο?
το αμάξι βρίσκεται Πάτρα
προσπάθησα να το πουλήσω εδώ αλλα κάποιες διαπραγματευσεις ναυάγησαν
γνωρίζετε κάποιον αθήνα που μπορεί να αναλάβει την αγορα του εξ ολοκλήρου
ή
κάποιο συνεργείο που να διατίθεται να το "σπάσει" σε κομμάτια ώστε να "προωθηθεί" στους ενδιαφερόμενους εντός του κλαμπ, καθώς έχει μια α προίκα (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διαγραφεί το όχημα)
στην τελευταια περίπτωση το κόστος για να μεταβεί αθήνα το αυτοκίνητο έχει κανείς ιδέα πόσο είναι?
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 15:59:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2106082236
6980474286
KAKARHS
εχει φορτηγο (φαναρτζης μου ειναι)
πες του να το δει μηπως δωσει παραπανω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 16:27:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kαταρχας ενας γερανος για να στο φερει απο Πατρα εδω υπολογισε γυρω στα 300 στην καλυτερη, τα μισα θα σου παρει αν εχει κατεβει πατρα για αλλο δρομολογιο και γυρνωντας να στο φορτωσει μη γυρισει αδειος.
Απο΄κει και περα το αν θα πουληθει εξαρταται απο τα λεφτα που θελεις να παρεις, θεωρω πως οσο λιγοτερα ζητησεις τοσο πιο ευκολα θα δωθει.
Για να μην πληρωσεις τελη κλπ κανεις καταθεση στην εφορια για οικονομικους λογους και δεν σε ενοχλει ποτε κανεις ξανα.
Χωρις να θελω να σε αποκαρδιωσω με την γνωστη οικονομικη κατασταση που επικρατει δε νομιζω να εχεις μεγαλο κερδος-αν εχεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 21:47:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βαλε αγγελια στο καρ οτι πωλειται αδεια κ πινακιδες και κρατα ολα τα υπολοιπα να τα διωξεις μονος σου... κανα 500ε δινουν περιπου...
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 22:33:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ όταν τράκαρα το 1.4 8v που είχα πέρυσι τον Αύγουστο το έδωσα 600€ όπως ήταν με κανονική μεταβίβαση και κράτησα ζάντολάστιχα/εξάτμιση/ηχοσύστημα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2011, 11:47:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν εχεις καποιο που να εχει παρκιν (κλειστο κατα προτιμηση) βαλτο εκει αρχησε να ξηλωνεις......(εν τω μετακη παρεδωσε πινακιδες και δηλωσε οτι θα το εχει ςπχ εξω απο το σπιτι σου ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ παρκαρισμενο) και μολις φυγει οτι ειναι να φυγει φορτωνεις το κουφαρι σενα γερανο το παρατας σε καμια ερημια και δηλωνεις κλοπη...και τελος το θεμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:12:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να καταθέσω πινακίδες? είναι εύκολη διαδικασία?
γνωρίζετε αν μετα θέλω να το μεταβιβάσω ή να το διαγράψω πρέπει να τις ανακτήσω, δηλ να πληρώσω τα τελη του τρεχοντος ετους?
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2011, 20:17:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν καταθεσεις πινακιδες κ το παρκαρεις στο δρομο θα στο χαρακτηρισουν εγκαταλελειμμενο κ θα στο παρουν... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2011, 14:51:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
abaleo έγραψε: | να καταθέσω πινακίδες? είναι εύκολη διαδικασία?
γνωρίζετε αν μετα θέλω να το μεταβιβάσω ή να το διαγράψω πρέπει να τις ανακτήσω, δηλ να πληρώσω τα τελη του τρεχοντος ετους? |
για να τις παρεις πισω προς διαγραφη πρεπει να γινουν ολα στην ιδια ημερομηνια!!αν περασει εστω και μια μερα πληρωνεις σημα!!!
παρεδωσε πινακιδες και μην ξαναασχοληθεις μαζι τους!!!δεν προκειτε να σου πουνε πποτε τιποτα!!!
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|