PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσατε!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 10:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσατε!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτύπησα (στο νότο πάλι...... Evil ) και θέλω απόψεις.

Το χτύπημα έγινε γωνία-γωνία, δηλαδή μπροστά αριστερα με μπροστά δεξιά.

Χτύπησα φτερό, έσπασα φανάρι, ράγισα μάσκα και το χειρότερο χτυπήθηκε και στράβωσε η μεταλλική βάση/γέφυρα(ή όπως αλλιώς λέγεται) κάτω από το φανάρι με αποτέλεσμα να μετακινηθεί η μετώπη ( με το ψυγείο) προς τα δεξιά μετακινώντας και το δεξί φτερό!!! ελαφρώς δεξιά.
(όλα αυτά με 20-25 χλμ.......)

Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Μπόλικα δεν είναι σε παιδιά εκατό χιλιάρικα??

Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 10:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο περαστικά σου!! Όλα αυτά έγιναν μόνο με 20-25 χλμ;

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 11:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαίνεται ότι είναι ταρίφα τα 300 Ε πλέον μόνο για αυτές τις δουλειές! Confused

Πάντως μου φαίνονται ψιλοτσιμπημένα.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 12:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστηχώς δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια τέτοια ζημιά Crying or Very sad

Αν είσουν όμως Αθήνα θα πηγαίναμε μαζί σε ένα δικό μου μάστορα και θα σου έκανε πολύ καλή τιμή!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 13:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο περαστικά!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τιμές
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 13:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση ρε παιδιά, νάστε καλά

pezomania έγραψε:
Δυστηχώς δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια τέτοια ζημιά Crying or Very sad

Αν είσουν όμως Αθήνα θα πηγαίναμε μαζί σε ένα δικό μου μάστορα και θα σου έκανε πολύ καλή τιμή!!

Ξανά κάτω από λαμία .........ΓΙΟΚ!!!!

ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 13:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Ξανά κάτω από λαμία .........ΓΙΟΚ!!!!

ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!

Η Β.Εύβοια είναι στο ύψος της Λαμίας Wink
Δεν θα μας την κάνεις.... Very happy

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 14:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Χτύπησα (στο νότο πάλι...... Evil ) και θέλω απόψεις.

Το χτύπημα έγινε γωνία-γωνία, δηλαδή μπροστά αριστερα με μπροστά δεξιά.

Χτύπησα φτερό, έσπασα φανάρι, ράγισα μάσκα και το χειρότερο χτυπήθηκε και στράβωσε η μεταλλική βάση/γέφυρα(ή όπως αλλιώς λέγεται) κάτω από το φανάρι με αποτέλεσμα να μετακινηθεί η μετώπη ( με το ψυγείο) προς τα δεξιά μετακινώντας και το δεξί φτερό!!! ελαφρώς δεξιά.
(όλα αυτά με 20-25 χλμ.......)

Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Μπόλικα δεν είναι σε παιδιά εκατό χιλιάρικα??

Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση?

Κοίτα Πάνο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις τιμές σε διάφορους καλούς λαμαρινάδες... (καλύτερα να πάρεις πάνω από 4 τιμές...)
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορείς να μετακινείς το αυτοκίνητό σου, τώρα που είναι σε τέτοια κατάσταση...
Δυστυχώς (δηλαδή ευτυχώς Confused ) δεν ξέρω πόσο κοστολογείται μια τέτοια περίπτωση σύγκρουσης...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 14:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα επικοινωνήσω με τον λαμαρινά μου που έφτιαξε και το δικό μου και θα σε πάρω το αργότερο αύριο να σου πω τιμές και χρόνο παράδοσης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 18:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Δηλαδή, μέτρημα και ίσιωμα του αυτοκινήτου, ίσιωμα της γέφυρας ή αλλαγή αν χρειαστεί, ξύσιμο φτερού για βάψιμο,αλλαγή βάσης προφυλακτήρα και ότι άλλο αν υπάρχει.

Αν είναι μόνο αυτά, τότε και μένα 300 ευρώ μου φαίνονται πολλά.
Πάντως πιο πολύ πρέπει να κοστίζει το βάψιμο που θα ακολουθήσει...

Από την άλλη αν η δουλειά που κάνει ο συγκεκριμένος φανοποιός είναι ΑΡΙΣΤΗ (και σε ενδιαφέρει να είναι άριστη), ίσως να τα αξίζει. Αυτό το λέω γιατί και εγώ για μία τρύπα (?) στην πόρτα μου ζήταγαν 150 ευρώ για ΑΡΙΣΤΗ επισκευή, αλλα με 50 το έφτιαξα μια χαρά (όχι όμως ΑΡΙΣΤΑ).

ΥΓ: Περαστικά σου Πάνο και αφού εσύ είσαι καλά, μην ανησυχείς Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 22:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Θα επικοινωνήσω με τον λαμαρινά μου που έφτιαξε και το δικό μου και θα σε πάρω το αργότερο αύριο να σου πω τιμές και χρόνο παράδοσης.

δωκτορ πες μου ποτε θα πατε να ερθω κ γω να κοστοληγησει τις δικιες μου λυπητερες....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Αύγ 2003, 08:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά ρε Πάνο......

Σε μία ανάλογη τράκα με το παλιό μου (Saxo), το κουστούμι κόστισε 150.000 δρχ., αλλά ο τύπος το έκανε πιο καινούριο από καινούριο....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
¶ντε γεια !!!
¶ντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 00:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ αν σκεφτεις πόσα κομμάτια επηρεαστηκαν.
πιστεψε με ειναι πολύ περισσότερα απο οσα νομιζουμε στην αρχη.
οταν ειχα τρακαρει η ζημια φαινοταν μονο στο φαναρι και το καπο και στο τελος αλλαξα 2 ψυγεια , βεντιλατερ, μετωπες, και, και, και, .... αστο καλυτερα....
πιστευω δεν ειναι πολλα!
περαστικα

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 14:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν,
τελική τιμή 530-570 αν δεν αλλάξει κάτι.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 15:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανο περιμενω τηλ να τους παω και το δικο μου
Επιστροφή στην κορυφή
tenere (ntinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V XS

Ένταξη: 27 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 16:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...

Καταρχήν περαστικά σου ξανά? Δεν μπόρεσα να σε δω όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Τα νέα τα έμαθα το Σάββατο. 'Εχω κανα δυο γνωστούς εάν θές να πάμε να ρωτήσουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 09:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοστολόγηση μπροστινού χτυπήματος, όσοι παθόντες βοηθήσα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tenere έγραψε:
pduke έγραψε:
Το πήγα σε έναν τύπο και μου είπε ότι η λαμαρινοδουλειά(χωρίς βαψίματα και ανταλλακτικά) είναι 300 ευρώ περίπου...

Καταρχήν περαστικά σου ξανά? Δεν μπόρεσα να σε δω όλη την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Τα νέα τα έμαθα το Σάββατο. 'Εχω κανα δυο γνωστούς εάν θές να πάμε να ρωτήσουμε.

Ναι ....τώρα που το είδα...πάμε μόλις το πάρω για κανέναν καφέ στα παιδιά.....γιατί η λαμαρίνες θα την έχουν πιει τη φράπα τους και με το παραπάνω....

Thanx Ντινάρα.......

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως τα κατάφερες έτσι βρε παιδί μου...
Anyway... Πάνο, μετά τη δική μου τράκα (με 45-50χλμ) είχα GT λιώμα, ελαφρώς αρπαγμένο φτερό και βάση. Μου βγήκε 300 ευρώ με το βάψιμο στο λαμαρινά, 700 ο προφυλακτήρας και 50 η σίτα (kwlopiase...) Τώρα για φανάρια, φλασάκια κουλουπού, ευτυχώς δεν ξέρω.
¶ει, περαστικά friend!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Anyway... Πάνο, μετά τη δική μου τράκα (με 45-50χλμ) είχα GT λιώμα, ελαφρώς αρπαγμένο φτερό και βάση. Μου βγήκε 300 ευρώ με το βάψιμο στο λαμαρινά, 700 ο προφυλακτήρας και 50 η σίτα (kwlopiase...) Τώρα για φανάρια, φλασάκια κουλουπού, ευτυχώς δεν ξέρω.
¶ει, περαστικά friend!

Πότε ρε Παλαβιάρικο????!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 09:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
lia206cc έγραψε:
¶ει, περαστικά friend!

Πότε ρε Παλαβιάρικο????!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???

Το Φεβρουάριο Friend... είναι παλιά ιστορία
Η καινούρια έγινε πρίν από κάνα μήνα. Το άφησα στο λιμάνι, πήγα για ποτό κι όταν γύρισα τι να δώ: Μιά λακούβα ΝΑΑΑΑΑ !!! στο αριστερό φτερό. Αμα τον πιάσω τον αλητάμπουρα θα τον σκίσω! Μου πανε ότι δεν μπαίνει στη βεντούζα γιατί θα πετάξει χρώμα. Δεν το έφτιαξα ακόμα κι ούτε πρόκειται... έτσι για γούρι. Βαρέθηκα να φτιάχνω λαμαρίνες χωρίς να φταίω... άει σιχτίρ!
Έτσι που λες μάστορα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης