PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 206 1,6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2003, 19:42:57    Θέμα δημοσίευσης: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 206 1,6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξα το θέμα αυτό γιατί
Οσοι έχουν 206 και 1.6 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πασίγνωστο <<ζουάν >> .Το έχουν και όσοι έχουν 307 ,γνωστό και αυτό ...
Το θέμα ότι είναι κάποιοι που έχουν αλλάξει εξάτμιση ,συνεχίζουν να έχουν αυτό το πρόβλημα ή ξενοίασαν και απολαμβάνουν της υσηχίας
Δεν είναι μόνο για αυτούς η ερώτηση εννοείται Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sgonzales στις Τρι 19 Αύγ 2003, 16:20:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2003, 21:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιαννη
Αν καταλαβα την ερωτηση σου,θελεις να μαθεις αν με την αλλαγη της εξατμισης ( τελικο καζανακι ) θα εξαλειψεις το προβλημα στο ζουαν.
Βασικα αν εννοεις μονο το τελικο δεν προκειτε να δεις απολυτως καμια αλλαγη επειδη τα δυο τμηματα δεν εχουν απολυτος καμια σχεση.Το ζουαν βρισκετε ακριβως κατω απο το χταποδι μας,ενω το τελικο στο αλλο ακρο.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπια να στο κοιταξουνε.Κατα πασα πιθανοτητα θα στο αλλαξουνε,αλλα μαλλον σε μερικα χιλιομετρα θα στο ξανακανει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 08:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμως,με την αλλαγή της εξάτμισης έγινε εντονότερο το πρόβλημα.Το τρίξιμο είναι στάνταρ στις χαμηλές...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 08:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 206 1,6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sgonzales έγραψε:
Οσοι έχουν 206 και 1.6 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πασίγνωστο <<ζουάν >> .Το έχουν και όσοι έχουν 306 ,γνωστό και αυτό ...

Και για να μην ξεχάσω... πιο έντονο είναι το πρόβλημα σε όσους έχουν 307...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 09:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Και όμως,με την αλλαγή της εξάτμισης έγινε εντονότερο το πρόβλημα.Το τρίξιμο είναι στάνταρ στις χαμηλές...

Ακριβώς έτσι είναι Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 13:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ελέγξτε και τις βίδες με τις οποίες ο καταλύτης εδράζεται πάνω στο χταπόδι... Στην περίπτωσή μου ήταν πολύ χαλαρές. Μόλις τις σφίξαμε ο ήχος δεν εξαφανίστηκε, αλλά έγινε πιο πνιχτός (ακούγεται με μικρότερη ένταση)...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 14:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετο με το καθ'εαυτο topic αλλα σχετικο με το ευρυτερο θεμα θορυβων και εξατμισης: Τις τελευταιες μερες ακουγα ενα θορυβο απ'το τελικο μου οποτε και το αφαιρεσα πριν κατι μερες και εβγαλα απο μεσα ενα σιδερενιο "δακτυλιδι" που κοπαναγε.. (εχει καταρευσει το πλεγμα εσωτερικα)..

Και μετα απ'αυτο αρχισε να ξανακοπαναει.. Οποτε ειχα μπει απο κατω να δω τι τρεχει και ανακαλυψα οτι ενα παλαιοτερα ηλεκτροκολημενο κομματι εχει αρχισει να ξεκολαει... ΟΚ λεω θα το βγαλω μια αλλη μερα για να ηλεκτροκοληθει (για 3η-4η φορα .. θα χασω το μετρημα σε λιγο)

Σημερα το πρωι και χωρις γρυλλο (με αμαξι χαμηλωμενο 6εκ πισω) χρειαστηκα 2 λεπτα και 06 δευτερολεπτα (χρονομετραγα τον εαυτο μου) για να αφαιρεσω το καζανακι και να στεκομαι στο δρομο με αυτο στα χερια... Και δεν το κανα και βιαστικά....

Αντε και στην F1 που αλλαζουν μηχανη στα 3 τεταρτα... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 16:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Φιλε Γιαννη
Αν καταλαβα την ερωτηση σου,θελεις να μαθεις αν με την αλλαγη της εξατμισης ( τελικο καζανακι ) θα εξαλειψεις το προβλημα στο ζουαν.
Βασικα αν εννοεις μονο το τελικο δεν προκειτε να δεις απολυτως καμια αλλαγη επειδη τα δυο τμηματα δεν εχουν απολυτος καμια σχεση.Το ζουαν βρισκετε ακριβως κατω απο το χταποδι μας,ενω το τελικο στο αλλο ακρο.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπια να στο κοιταξουνε.Κατα πασα πιθανοτητα θα στο αλλαξουνε,αλλα μαλλον σε μερικα χιλιομετρα θα στο ξανακανει...

Hθελα να πώ απο τον καταλύτη και πίσω ΟΛΗ !!! Η και στην πιο προχωρημένη περίπτωση να έχει αλλαχθει απο τους κυλίνδρους και πίσω .......
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2003, 16:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 206 1,6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
sgonzales έγραψε:
Οσοι έχουν 206 και 1.6 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πασίγνωστο <<ζουάν >> .Το έχουν και όσοι έχουν 306 ,γνωστό και αυτό ...

Και για να μην ξεχάσω... πιο έντονο είναι το πρόβλημα σε όσους έχουν 307...

Επ κάποιος έκανε λάθος εδώ .....διορθώνω άμεσα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
tenere (ntinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V XS

Ένταξη: 27 Αύγ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 16:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 206 1,6 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΤΜ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sgonzales έγραψε:
Οσοι έχουν 206 και 1.6 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πασίγνωστο <<ζουάν >>

Έχω αλλάξει στο 206 του πατέρα μου τοποθετώντας το μπουράκι που φοράει το GTI, με αποτέλεσμα να κατεβεί η εξάτμιση πιο χαμηλά προς την μεριά του προφυλακτήρα και να σηκωθεί λίγο προς την μεριά του πίσω άξονα. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ο σωλήνας στον άξονα στις έντονες λακούβες και να ακούγεται ένας ήχος σα να χτυπάς τενεκέ ξεγάνωτο, μετά από λίγο καιρό όμως που ξέσφιξε ο σφυκτήρας ακουμπούσε στον άξονα και έτριζε γιατί συντονιζόταν, αλλά όχι σε όλη την κλίμακα των στροφών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης