PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και η Renaultsport έπλασε τα Maxi Kitcar........
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 02:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Και η Renaultsport έπλασε τα Maxi Kitcar........ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..........................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ Exclamation Exclamation Exclamation

Δευτερα 12:00 πμ και χτυπαει το τηλ.

-Ελα ηρθες απο διακοπες Question

-Ναι χθες το βραδυ.

-Θα ερθεις για καφε στο μαγαζι Question

-Οκ.Εφτασα.

Ο Δημητρης απο την RENAULT ΚΟΖΑΝΗΣ.
Βαζω εμπρος το αμαξι και ξεκιναω............
Φτανω στο μαγαζι και παρκαρω μπροστα στην βιτρινα.Απεναντι μου ενα τρειλερ για αμαξι αφημενο στην ακρη.

-Κατι δεν παει καλα εδω.Λες Question ....Λεω απο μεσα μου.
Κατεβαινω στο συνεργειο και μπαινω μεσα.... Shocked Μια σιλουετα κρυβεται πισω απο την κεντρικη κολονα και δεν μπορω να δω καλα.......Φτανω κοντα και το ΄΄ΤΕΡΑΣ΄΄ειναι εκει παρκαρισμενο στην γωνια της ευθυγραμισης.
Χρωμα ασημι.............Αεροτομη τερας,τροχοι τεραστιων διαστασεων (17 ιντσων) με καμπερ απο αλλο πλανητη.Μενω καγκελο να κοιταω σαν το 15αχρονο εφηβο που βλεπει πρωτη φορα PLAYBOY με το στομα ανοιχτω.
Μετα το πρωτο σοκ ερχετε ο Μητσος....

-Τι σου λεει Question Το πηρα τελικα
-Και καλα εκανες.Θα το ειχες βαρος μια ζωη ΑΝ δεν το επερνες.(απανταω)
-Παω να κανω καφε.Εσυ ριχτω μια ματια μεχρι να ερθω ελευθερα Wink
-Ελα και τα κλειδια του καπο.....το εχω κλειδωμενο για να μην το ανοιγουν και πειραξουν τιποτα...
Μενω μερικα λεπτα ακομα και προσπαθω να δω καλα και να καταλαβω ΑΝ οντως ειναι το ιδιο CLIO που λεγαμε.Φτανω στο πλαι και η επιγραφη του ονοματος στο πισω τζαμι δεν αφηνει περιθωρια για αμφησβητηση.΄΄Τ.Σ 0+΄΄
Φτανω στην πορτα του οδηγου και μπαινω μεσα...........Καθομαι στο SPARCO PRO2000.Πρωτη εντυπωση.......Ο συμπλεκτης ποιο βαρυς και απο REO.Στην βαση του επιλογεα ταχυτητων μια επιγραφη που γραφη΄΄RENAULT RALLYES΄΄
Στροφομετρο 9000 στροφες και κοντερ......Μα ποιος το κοιταει αυτο Question
Στην μερια του συνοδηγου ενα HALDA για τους χρονους και οχι μονο.....Το ντουλαπακι του οδηγου οπου λειπει το πορτακι βρισκωντε οι 2 εγκεφαλοι της RENAULTSPORT.Σε περιπτωση που γινει κατι με τον εναν αλλαζεις τις φυσες και τις βαζεις στον αλλον.Απο διακοπτακια χαμος....
-Τι να κανει το καθενα αραγε Question
Πισω απο το καθισμα του οδηγου ενα κοκκινο κουτι απο ανθρακονηματα φιλοξενει την μπαταρια του αυτοκινητου.
Μια ματια στο ΄΄Κλουβι΄΄και βλεπεις παντου σταμπες MATTER 280.
-Θα ειναι της RENAULTSPORT με αριθμο παραγωγης..(λεω απο μεσα μου).Το ROLLCAGE ειναι μερος του σασι με ακαμψια τεραστια.Αναμεσα απο τα δυο καθισματα το χειροφρενο σε FLYOFF (υδραυλικο) και στην κορυφη του κατι διακοπτες που λογικα ρυθμιζουν την κατανομη πεδησης εμπρος-πισω.Βγαινοντας εξω κοιταω τα φρενα...........ALCON RENAULTSPORT σε κοκκινο φοντο η δαγκανες και οι δισκοι διαιρουμενοι αγνωστου μεγεθους αλλα σαν ταψια.Ριχνω μια ματια απο κατω και βλεπω πως ολο το αμαξι ειναι σε πολλα μεροι του απο κραματα αλλουμινιου.Ψαλιδια-γεφυρες,ακραξονια τερατα και ολες οι αρθρωσεις της αναρτησης απο UNIBALL.Δεσπωζουν εμπρος το ψυγειο λαδιου και κατω απο τον εμπρος θολο το ψυγειο για τις βαλβολινες.(Ναι καλα διαβασατε.Ψυγειο για το λυπαντικο του σασμαν).Μεσα στο αμαξι περνανε ολα τα σωλινακια απο τα φρενα μεχρι και της βενζινας με υψηλης πιεσεως αεροπορικου τυπου.3 ή 4 αντλιες βενζινας Confused:Δεν θυμαμε ακριβως.Ανοιγωντας το καπο ολα ειναι στην σωστη θεση.Μια μηχανη με ενα σασμαν στο βαθος κατω ενα φιλτροκουτι απο ανθρακονηματα στην μετωπη εμπρος που φιλοξενει τα σωματα της εισαγωγης και ΕΝΑ μονο καλωδιο απο τον πολλαπλασιαστη.Τιποτα αλλο.

-Μα καλα που ειναι τοσα καλωδια Confused:Εδω δεν θα επρεπε να πεφτει καρφιτσα.

Και ομως.......ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ.Στο σασμαν επανω 2 ταπες που χρησημευουν στο να βλεπεις απο μεσα τα γραναζια αν ειναι σε σωστη κατασταση.Ουτε ανοιγμα και λυσιμο του σασμαν ουτε τιποτα.Μια μπαρα θολων με UNIBALL στις βασεις της και αυτην και οι σωληνες του ROLLCAGE που δενουν τους θολους.(Ειπαμε μερος του σασι και οχι extra).

-Κατσε να το βαλω μπροστα να το ακουσεις

Το ΄΄ΤΕΡΑΣ΄΄θελει τροπο για να παρει...
Ανοιγμα το γενικο ρευματος.Στην θεση που ειναι το κλειδι εχει εναν διακοπτη που τον τραβας εξω και τον ξαναπατας μεσα.Ετσι αναβεις τις βενζιναντλιες για να στειλουν βενζινα στην εισαγωγη.5-6 φορες και ΑΝ εισαι τυχερος και γινει η πληρωση απο το μιγμα πατας μετα το κουμπακι διπλα στον διακοπτη για να χτυπησει η μιζα.2-3 φορες γυρναει αλλα ματαια.Αντε ξανα απ την αρχη 5-6 φορες και ξανα.Ξαφνικα περνει εμπρος πετωντας μια φλογα απο την εξατμηση την οποια την εχει στο πλαι απο την μερια του οδηγου.Ο θορυβος στα ορια του πονου.Το συνεργειο γεμιζει απο καυσαεριο (οχι καπνο) αλλα μυριζει ΄΄πολεμο΄΄.Δεν αντεχω ομως το τσουκσιμο στα ματια και βγαινω εξω για λιγο.

-Για να το περπατησουμε λιγο

Πατημα συμπλεκτη αλλα η 1 ταχυτητα δεν μπαινει που να χτυπιεσαι κατω.Λιγο αφημα του αριστερου ποδιου και καταλαβαινεις στο χερι τα γραναζια με τα ισια δοντια που πανε να μαγκωσουν.Εκει ακριβως ξαναπατας συμπλεκτη και σπρωχνεις με δυναμη τον επιλογεα.ΓΡΑΠ και το CLIO κανει μια σπασμοδικη κινηση εμπρος σαν να αφηνεις το συμπλεκτη σε ενα απλο αμαξι αποτομα και να σε σβηνει.Δινεις στροφες και αφηνεις απαλα το ποδι απο το αριστερο πενταλ αλλα αυτο σβηνει ετσι απλα.Ξανα η διαδικασια με τους διακοπτες για να φερεις το μοτερ στην ΄΄ζωη΄΄και το ιδιο με το συμπλεκτη και τον επιλογεα.Μετα απο καποιες προσπαθεις ξεκιναει.

-Θελει στρωσημο για 300 με 400 χιλιομετρα και μετα στα αφτια.Μεχρι τοτε το πολυ μεχρι 4000 στροφες.

Ο επιλογεας σπαζοκεφαλια.Δεν ξερεις τι ταχυτητα εχεις γιατι ειναι ολες κοντα μεταξυ τους και μπερδευεσαι.Το κακο ομως ειναι πως δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι η κλιμακωση ειναι τετοια που κατα περιεργο τροπο ολες οι ταχυτητες τραβανε το ιδιο.Αν εισαι τυχερος τις πετηχαινεις αλλιως πας περιπατο.

-Αν θες να το κανεις κακο και ζημια το πας βολτα..(λεει ο Μητσος )
και εχει δικαιο.Αυτο δεν φτιαχτηκε για βολτα.Πηγαινε τερμα γκαζι χωρις να αφηνεις και ριχνετες καρφωτες.Θα τις παρει λες και ειναι καλοκουρδισμενο ρολοι.Σαν βουτηρο.Πατησες συμπλεκτη ή δεν εχεις αποφασηστηκοτητα Question Αστο το πηρες στο χερι.
Ανεβαζει μεχρι τις 4000 στροφες γραμμικα σαν ενα καλο 2λιτρο.Απο εκει και πανω δεν ξερουμε ακομα μιας και ειναι στο στρωσημο ακομα.Βεβαια σε μια 3 για 4 απο τις 4000 στροφες μας ξεφυγε και πηγε 4500 και εκει επαθα πλακα.Σε αυτες τις 500 στροφες λες και μπηκε ο διαολος μεσα του και καπνισε τα σλικ. Shocked Δηλαδη μεχρι τις 9000 και κατι ΤΙ θα κανει Question
Γυρναμε στο μαγαζι και ανοιγουμε το καπο για να δουμε ποτε θα σταματησουν τα βεντιλατερ να δουλευουν μιας και απο τον θορυβο δεν ακους τιποτα.Αλλο σοκ εκει...Η μηχανη με τοσους κραδασμους και δεν τρεμει καθολου.Λες και την εχεις χτυσμενη στο σασι.Σβηνουμε και παμε να το παρκαρουμε σπρωχνοντας.Ελα ομως που δεν εχει μεγαλο κυκλο στροφης και θελει εμπρος-πισω καμποσες φορες για να το παρκαρεις.Κρεμαγιερα... Question 1 ΣΤΡΟΦΗ.Τυφλα να εχουν τα EVO.
Καθωμαι και προσπαθω να καταλαβω αν αυτο που εζησα ηταν αληθηνο.Βλεποντας ολο και περισοτερο το ΄΄ΤΕΡΑΣ΄΄ αρχιζω να συνηθηζω την ιδεα.Αυτο καθεται στην ακρη του συνεργειου βγαζωντας καπνους απο την εξατμιση σαν να σε κοροιδευει που εχεις μεινει με το στομα ανοιχτο.

Οι αισθησεις ολες στο MAXIMUM και η τριχα καγκελο προσπαθοντας να καταλαβω πως ειναι δηλαδη ενα τετοιο αμαξι σε ρυθμους αγωνα αν με μια απλη βολτα ενοιωσα κατι τοσο εντονο Question

Τωρα καταλαβαινω καποιες φορες απο καποιους που λενε πως πολλες φορες ειναι καλυτερο και απο το SEX.

Τα σχολια δικα σας. Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 10:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έχουμε αρχίσει να μαζεύουμε μερικά τρελά αυτοκίνητα εδω γύρω...

Μήπως πρέπει να αναβαθμίσεις το κουβαδάκι σου ? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
jimos (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1,4 105hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2003
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 19:29:48    Θέμα δημοσίευσης: τερας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο το ρενο ειναι του γνωστου Δημητρη Δ.απο την ρενο και το αλλο τι το εκανε!!!!!! θα κανω μια επισκεψη!! Evil

viva la sourdia!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 21:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο καλορίζικο στο φίλο σου, χρειάζονται οι ελληνικοί αγώνες τέτοια αυτοκίνητα. Δεν μας είπες όμως το βασικότερο, τι ακριβώς είναι; Clio S1600;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 22:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Νίκο....
ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ;!

...Πώς θα πάω για ύπνο τώρα;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 22:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρρώστησα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 01:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Δεν μας είπες όμως το βασικότερο, τι ακριβώς είναι; Clio S1600;

Clio Williams με τα extension του V.K.Δηλαδη απο το Williams η εξεληξη του αυτοκινητου.Για να ξεκαθαρισω τα πραγματα ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ αλλα χωρις τα φουσκωματα.Αυτα βγηκαν γιατι δεν ομολογκαρεται με φουσκωμενα φτερα.Πετρο αν δεν κανω λαθος ειχε τρεξει περσι στο Αχαιος Question Rolling eyes που το εδειχνε η εκπομπη του Κυριου Φωτεινελη που περνουσε σε μια αριστερη που ολοι πατουσαν φρενο με τις πορτες και και με 2-3 ταχυτητες πανω.

Μιλτο εχω χασει τον υπνο μου φιλε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 07:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Τωρα καταλαβαινω καποιες φορες απο καποιους που λενε πως πολλες φορες ειναι καλυτερο και απο το SEX.

Μεσιέ Χοσέ μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Very happy
Άλλο το ένα,άλλο το άλλο... Laughing
Ωραία είναι να οδηγάς αλλά ωραία είναι και να... αισθάνεσαι ωραία... LaughingLaughingLaughing
Πάντως έμεινα κόκκαλο διαβάζοντας το κειμενό σου... Το αμαξάκι είναι όλα τα λεφτά... Wink Φαντάζομαι στους κόφτες πως θα πηγαίνει... Twisted evil
Τι λέμε τώρα...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚΙΣΙΜΟ Twisted evil και που 'σαι!!!
Βγάλτε το καμιά φωτογραφία να το θαυμάσουμε!!!!!!! Wink έτσι;;;; Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 20:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Μεσιέ Χοσέ μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Very happy
Άλλο το ένα,άλλο το άλλο... Laughing

Συγουρα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Αλλα οπως λες και εσυ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΩΡΑΙΑ.Στο SEX δουλευουν καποιες ορμονες και καποιες αισθησεις παραπανω.ΕΔΩ δουλευουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.Δεν ειναι μια εμπειρια μιας απλης οδηγησης ενως γρηγορου αυτοκινητου.Ξεχνα οτι εχεις αισθανθει με καποιου ειδους γρηγορα αυτοκινητα που μπορει να εχεις κανει βολτα μεχρι τωρα πχ(SUBARU STI EVO 7 κτλ).ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΟΛΤΑΣ.Αυτο ειναι για την δουλεια αυτην.Απο τον ηχο θες?Το πως αλλαζει ταχυτητες και τραβανε ολες το ιδιο?Απο τα φρενα που αν ζεσταθουν σε ξεκωλανε το κεφαλι και γινεσαι ενα με το μπαμπριζ?Απο τον ηχο των uniball?Απο την ακαμψια?ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΑΣΤΩ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ.Ολες οι αισθησεις στο FOUL.Μακαρι να μπορουσατε να με καταλαβετε.Μακαρι να μας δινοταν η δυνατοτητα να κανουμε μια βολτα ο καθενας και μετα να γραφαμε εδω τις εντυπωσεις μας Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 11:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι επιτελους το κρισιμο Σαββατοκυριακο εφτασε.

Σημερα μεσημερι στην κεντρικη πλατεια του Βελβεντου απο της 4 εως της 7 το απογευμα θα γινει ο Τεχνικος ελενχος των αυτοκινητων και αυριο το πρωι τα αυτοκινητα περνουν εκκινηση απο την Πλατεια του Βελβεντου και 11 ξεκιναει την ειδικη το πρωτο αυτοκινητο.

Θα πιασω ενα μερος ψηλα εκει που το βουνο κανει γουβα και εχει αντιλαλο και βλεπεις 5-6 στροφες για να ακουσω επιτελους το RENAULT να τρυπαει το βουνο.

Αντε να δουμε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 12:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου εκεί κοντά σου θα είμαι και ενώ εσύ θα ακούς το RENAULT που έρχεται,εγώ Θα σου πετάξω κάνα καφάσι σαπιες ντομάτες... Laughing
Α ρε Νικόλα Laughing Wink Το 'δες;Κόλλησες... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 05:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεετσι Νικο, πηγαινε το μια ζβααααρνα το renΑΚΙ!!!! Shocked Very happy
Πες μας και εντυπωσεις μετα!!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 16:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια

Μετα τον Πρωτο αγωνα εχω να πω πως το πληρωμα αρχιζει σιγα σιγα να μαθαινει το αμαξι.

Απ οτι λεει ο Δημητρης το αμαξι ειναι πολυ φοβιο μιας και με την παραμικρη γκαζια που τραβας ο δρομος στενευει επικινδυνα.Ο ηχος ηταν το κατι αλλο.Το τερας σε καθε αφημα του γκαζιου πετουσε φλογες 3 μετρα απο την εξατμηση.Εχουν να λενε οσοι ηταν στην εκκινηση για την δυναμη του ασημι CLIO.Πιστευω πως αυτοι οι ατυχοι που κατσανε διπλα του στην αφητηρια ακομα τρεχουν απο την φλογα που τους εκαψε τα ποδια Laughing

Το αυτοκινητο θα τρεξει στην αναβαση Πορταριας την Κυριακη 7 Σεπτεμβριου. Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 10:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nικο καλημερα!
Πορωση το τερατακι ε?
Λοιπον ασε τις δουλειες και κατεβα να δουμε Ελπα!
Το clio αυτο δεν εχει τρεξει Αχαιος,απο οτι θυμαμαι ειχε κανει το 2002 το ραλλυ Λειβαδιας.

ΥΓ. Πριν κανα μηνα γνωρισα τον Ευσταθιου,και τα λεγαμε γενικως και ειδικως.Μου υποσχεθηκε βολτα με το maxi!
Για να δουμε...

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 13:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως Σπυρο στο Λειβαδιας ειχε τρεξει.Αν ειναι τρελλα?Ολα τα λεφτα.

Δυστηχως δεν θα μπορεσω να κατεβω.Ελα την Κυριακη Βολο θα ειμαστε εκει.

Καποια στιγμη θα τα πουμε παντως Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 12:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nικο θα ηθελα πολυ να ερθω Πορταρια,(δεν εχω ερθει ποτε),αλλα λογω εξεταστικης δε θα μπορεσω!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 16:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα Sad Sad Sad Sad

Καλη επιτυχια παντως Wink

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 18:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙ Η RENAULTSPORT ΕΠΛΑΣΕ ΤΑ ΜΑΧΙ ΚΑΙ ΚΙΤCAR........ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Γι' αυτό θα μείνουμε μπακούρια... (δεν ****** που δεν ****** δεν πάμε να τα σκίσουμε;)
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 00:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη το βλέπεις έτσι... και το ένα και το άλλο το κάνει όλος ο κόσμος...

άλλοι το κάνουν συνέχεια... και άλλοι το κάνουν καλά... Smile

και το καλύτερο είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που το κάνει καλύτερα από σένα (και μένα και όλους, ένα πράμα σαν τον άγνωστο στρατιώτη χεχεχε)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2003, 09:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΑΙ Η RENAULTSPORT ΕΠΛΑΣΕ ΤΑ ΜΑΧΙ ΚΑΙ ΚΙΤCAR........ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Γι' αυτό θα μείνουμε μπακούρια... (δεν ****** που δεν ****** δεν πάμε να τα σκίσουμε;)

Εγω ειπα αν προσεξες...........΄΄απο καποιους που λενε πως πολλες φορες ειναι καλυτερο απ το SEX΄΄.Απο καποιους Λια μου...Απο καποιους...
ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Laughing ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης