PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Octane Booster Nos
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 17:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Octane Booster Nos Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ebay.co.uk/itm/NOS-Octane-booster-355ml-Extra-Horsepower-Bottle-/130570527018?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e669c212a

Αξιζει αυτο για το 206 ? Θα κανει δουλεια ? Wink

Και πως ετυχε και εμαθε γι αυτο ? Σημερα ειχαμε παει με εναν φιλο ο οποιος εχει ενα Opel Corsa Opc Φ.Π.Ε στον Πετροπουλο για Service και φευγοντας του εδωσε ενα τετοιο και του ειπε πως κερδιζει 10 αλογα. Κοστιζει περιπου 15 ευρω και του ειπε χαρακτηριστικα οτι μονο καλο κανει και οχι κακο. Και να το χρησιμοποιει συνεχεια ακομα καλυτερα. Θα δει διαφορα κ.λ.π.

Για εμας τι γινεται ? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 18:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τα εχω δοκιμασει σε παπακια (παλιες εποχες) και απλα το μονο που εκανε ηταν να κιτρινιζε την εισαγωγη.βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο αλλα το θεμα ειναι οτι λερονει Smile

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 19:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αγωνιστικη βενζίνη (4+ ευρώ το λίτρο) σου δίνει καμια 15 αρια αλογα με ειδικο προγραμμα για την συγκεκριμενη βενζίνη. Όχι πρόσθετο, βενζίνη...

Τωρα αυτη η παπαριτσα αν δίνει 10 άλογα τον κόβω και τον κάνω κρεμαστό για τον καθρεπτη του αυτοκινητου.

Ισως ειναι καλυτερο για το μοτερ κλπ κλπ, αλλα διαφορα στην αποδοση δεν νομιζω οτι θα καταλαβει.

Απλα του ειχε μεινει στοκ απο την περιοδο της κοντρας που μεχρι και η θεια μου εβαζε τετοιο στο αμαξι και θελει να το ξεφωρτωθει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 20:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=2jbcCr2ll3c

Confused Confused Confused
Aκομα και να δινει κατι,λογω περισσοτερων οκτανιων κλπ,δεν θα το ρισκαριζα απο τη στιγμη που δεν ξερω τι καταλοιπα αφηνει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 21:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικολα, για να το λεει ο Πετροπουλος κατι θα ξερει. Εχω δει πολλα αμαξια που εχει φτιαξει και ειναι αλλου. Και μπορω να σου αναφερω καμποσα παραδειγματα. Το να πουλησει καποιο προιον 15 και 20 ευρω δεν νομιζω οτι λεει κατι οταν μπορουμε να το παρουμε και απο αλλο μαγαζι. Για καλο του το εδωσε. Wink

Εγω παντως, ισως να το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 21:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δεν ειχα δει τπτ το ιδιαιτερο με τετοιες προσθηκες.για να μην πω καλυτερα τπτ εντελως.ισως καποια προιοντα να κανουν δουλεια,τα περισσοτερα ειναι αχρηστα ομως.......
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2011, 22:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

Aκομα και να δινει κατι,λογω περισσοτερων οκτανιων κλπ,δεν θα το ρισκαριζα απο τη στιγμη που δεν ξερω τι καταλοιπα αφηνει Wink

+1000 ... To εχουν γραψει και απειρα περιοδικα και site, παπαριες κανουν αυτα τα προσθετικα.. τζαμπα λεφτα

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 02:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

+1000 ... To εχουν γραψει και απειρα περιοδικα και site, παπαριες κανουν αυτα τα προσθετικα.. τζαμπα λεφτα

Νικολα, δυστυχως ετσι οπως τα λενε τα παιδια ειναι.....! Wink
Δεν κανουν τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! Crying or Very sad
Το εχουμε δοκιμασει και σε Μ3, αλλα τζιφος.........στο ημιφως! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 04:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Νικολα, για να το λεει ο Πετροπουλος κατι θα ξερει. Εχω δει πολλα αμαξια που εχει φτιαξει και ειναι αλλου. Και μπορω να σου αναφερω καμποσα παραδειγματα. Το να πουλησει καποιο προιον 15 και 20 ευρω δεν νομιζω οτι λεει κατι οταν μπορουμε να το παρουμε και απο αλλο μαγαζι. Για καλο του το εδωσε. Wink

Εγω παντως, ισως να το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια Wink

Εγω για σενα το λεω...
Προσωπικα δεν τον ξερω τον κυριο, αλλα αυτα που ισχυριζεται περι 10 αλογων κλπ μου ακουγονται παπατζες...
Κανεις σοβαρος μαστορας δεν θα ελεγε κατι τετοιο. Αν ισχυε αυτο τοτε γιατι να μην το χρησιμοποιούν παντου?
Παντως, οντως μια δοκιμη θα σε πεισει..
Επιστροφή στην κορυφή
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 22:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ απλα τα εχω φαει πολυ στην μαπα αυτα , καταρχας 10 αλογα δεν δινουν .- Δευτερον σε ερευνα που εχει γινει αποδειχθηκε οτι τα octane booster μετα απο χημικους ελεγχους οχι μονο δεν αυξαναν τον αριθμο των οκτανιων αλλα αντιθετως τον χειροτερευαν κιολας και τελικως το καυσιμο γινοταν χειροτερο.100 αρα και παλι 100αρα , καθαρο καυσιμο 100φορες καλυτερο απο μια 95αρα . Τωρα στο θεμα αποδοσης , διαφορα θα νιωσεις απο 95αρα σε 100αρα μονο σε αυτοκινητα υπερτροφοδοτουμενα και αμεσου ψεκασμου. Οσον αναφορα στην μακροχρονια συντηρηση του αυτοκινητου ειναι πολυ καλο.
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 11:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε turbo αυτοκινητα μονο το Torco κανει δουλεια σε συνδιασμο με 100αρα και ρυθμιση στο δυναμομετρο η αγωνιστικο καυσιμο.Μπορεις να βαλεις πχ 1 λιτρο αγωνιστικη σε μισο ντεποζιτο 100αρα απλα για να αποφυγεις πειρακια σε μεγαλη πιεση υπερτροφοδοτησης αλλα οχι οτι θα παρεις τιποτα απο αλογα.Μονο αν ρυθμισεις στο δυναμομετρο με αγ. καυσιμο θα δεις διαφορα.
Τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει απο μετρησεις στο δυναμομετρο.

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 12:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά από torco και λοιπά εχω υποψην μου αλλα για το συγκεκριμενο το οποιο κοστιζει απο ebay ενα 10ευρω, πιστευω πως αξιζει να του κανω μια δοκιμη Wink Δεν εχω να χασω και κατι αλλα να μου φυγει η περιεργεια Wink Απο Σαββατοκυριακο θα εχουμε και δοκιμες. Μην βαλω το 206 μεσα στο Ολυμπιακο Ραλι και φριξει το σκυλι και ΓΑ**ΘΕΙ ο Διας Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 14:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To link που εβαλες παντως λεει πως δεν στελνει Ελλαδα.....

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 14:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
To link που εβαλες παντως λεει πως δεν στελνει Ελλαδα.....

Εχω επικοινωνησει με τον πωλητη, και λεει πως το στελνει. Θα φτιαξει την αγγελια αναλογα με shipping για Ελλαδα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 16:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε Τουρμπο μπορει και να κανει δουλεια,σε ατμοσφαιρα ετσι κ ετσι...

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 18:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά επειδή έχω δοκιμάσει κάποια octane boosters σε αμάξι φίλου σε dyno και δρόμο .....
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ!!!!!!
Από θέμα ποιότητας καύσης έχει μια μικρή βελτίωση (πάντα βάση διαγνωστικού).
Εγώ προσωπικά δεν θα τα χρησιμοποιούσα... θα προτιμούσα καλή ποιότητας βενζίνη 100ron...όπως είπαν και κάποια παιδιά σε άλλα post.

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 21:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε,106 gti turbo με torco ηταν 32 αλογα στο μουαγιε πανω απο οτι ηταν με την κατοσταρα.

Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 21:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
Φιλε,106 gti turbo με torco ηταν 32 αλογα στο μουαγιε πανω απο οτι ηταν με την κατοσταρα.

32 ε?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Very happy Very happy Very happy Very happy
αμα βαλει δηλαδη αγωνιστικο καυσιμο ποσα θα παρει καμια 100αρια ε?

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 21:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασε το και μετα βγαλε γλωσσιτσα.....ρωτα και μαθε.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 21:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:

Από πόσα στα πόσα δηλαδή;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης