PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βάζει "φρένο" στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2003, 06:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Βάζει "φρένο" στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με περιπολίες επί 24ώρου βάσεως επιχειρεί η Τροχαία να "συνετίσει" τους οδηγούς που κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής.

Οι δρόμοι που θα κινούνται οχήματα της Τροχαίας είναι οι: Εθνική οδός στον Κηφισό, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου, Λεωφόρος Συγγρού και Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Τα περιπολικά θα κινούνται στους παραπάνω δρόμους με αναμένους τους φάρους προσπαθώντας, κυρίως, να προλάβουν τους οδηγούς με το "βαρύ" πόδι στο γκάζι.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2003, 22:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως στην Κηφισιας στο υψος του Αμαρουσιου που μενω (και κανω διατριβη σε κατι ωραιες στροφες) δεν εχω δει τιποτα.. Παντως τωρα που εχουν αδειασει οι δρομοι μετα τις 2-3 το βραδυ ειναι απολαυση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2003, 06:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε Βουλιαγμενης, Ποσειδωνος και ειδικα Στην Σουνίου (Βάρκιζα) έχει ήδη αρκετους Evil Evil Evil Evil Evil

δε πανε να φτιαξουν κανενα δρομο.... Evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2003, 08:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως έχω παρατηρήσει οτι αν και έχουν φύγει αρκετοί Αθηναίοι, οι δρόμοι έχουν ακόμα αρκετά αυτοκίνητα, σε σχέση με πέρσι ίδια εποχή που οι δρόμοι ήταν απολαυστικοί.
Και τελείως άδειοι να ήταν όμως, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, γιατί τα μπλόκα καραδοκούν...!!!!
Χαρακτηριστικά, προχτές που κατέβαινα στο λιμάνι, είχε μπλόκο με έναν αστυνομικό να στοχεύει τα αυτοκίνητα με το ραντάρ (!!!!!), χτες μπλόκο στην παραλιακή κ.ο.κ.
Αφήστε μας ρε παίδες, έτσι κι αλλιώς με τόσα έργα που γίνονται που να τρέξουμε στη ...μισή λωρίδα που μένει ελεύθερη;;; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2003, 12:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχτες είχε ραντάρ στην Ηλιουπόλεως (Γυμν.Ακαδημία) και στην Αλεξανδρας!!!! Evil Evil Evil Evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2003, 13:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΕΠΕΙ:

1ον ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ Shocked

2ον ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ..... (ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) Exclamation

3ον ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Evil

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Αύγ 2003, 14:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθές σε ένα μπλόκο, ένας μπάτσος κρατούσε κάτι που έμοιαζε με φωτογραφική μηχανή και στόχευε τα αυτοκίνητα....
Ραντάρ είναι αυτό;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 09:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, αυτό είναι το ραντάρ. Βέβαια, αν είσαι "κρυμμένος" πίσω από άλλον γρήγορο, τότε θα την πατήσει αυτός... Wink

Έχει και νέο ρεπορτάζ στο Autopress, με βάση το οποίο οι ταξιτζήδες είναι οι... ραλίστες:

http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=3433
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 09:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geopili έγραψε:
Ναι, αυτό είναι το ραντάρ. Βέβαια, αν είσαι "κρυμμένος" πίσω από άλλον γρήγορο, τότε θα την πατήσει αυτός...

Έχει και νέο ρεπορτάζ στο Autopress, με βάση το οποίο οι ταξιτζήδες είναι οι... ραλίστες:

http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=3433

Με αυτό βγάζουν και φωτογραφίες τους παραβάτες;;;

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 10:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν 2 είδη εντοπισμού του "δράστη":

1. Ραντάρ χειρός (laser ή απλό) που εμφανίζει στο display την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Πρέπει να σε σημαδεύει από μακρυά. Σε σταματάνε επιτόπου βγαίνοντας στον δρόμο (και στο αντίθετο ρεύμα ακόμα - μου έχει τύχει) κουνώντας χέρια πόδια και ό,τι άλλο έχουν, με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα. Μπορεί και να σας σταματήσει άλλο μπλόκο λίγο πιο κάτω (θα έχει πάρει σήμα).

2. Φωτό ραντάρ μόνιμα τοποθετημένο σε βάση το οποίο βγάζει φωτογραφία της πίσω πινακίδας και σου έρχεται στο σπίτι το album σε συσκευασία δώρου μαζί με το ειδοποιητήριο για κλήση ή δικαστήριο (φτου μακρυά). Χαρακτηριστικό του φωτοραντάρ είναι μια κόκκινη λάμψη όταν σας φωτογραφίζει. Οπότε αν τρέχετε και δείτε κάτι τέτοιο στον καθρέφτη αρχίστε να κάνετε οικονομίες Rolling eyes

Υπάρχει και ένα τρίτο το οποίο έχω ακούσει για την Αττική Οδό αλλά δεν είναι σίγουρο... Ραντάρ μόνιμα τοποθετημένα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ και σε τσιμπάει μπλόκο λίγο πιο κάτω Evil

Είσης για να είναι έγκυρη η κλήση πρέπει να είναι σε δρόμο στον οποίο υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα για ραντάρ χειρός ή σταθερό.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 10:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως φαινεται ο εμπειρος ανθρωπος στα μπλοκα......
Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης