PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Hλιοροοφη σε 106 rallye 16v?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 17:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε,το δικο μου δεν εχει,δυο 1300αρια που λυσαμε παλι δεν εχουν και καποια αλλα που ειδα,παλι δεν ειχαν... Sad
Της πτανας γινεται και με αυτα μου φαινεται. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω εδώ κολλάει απόλυτα:

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 13:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες και εμενα, τα 2 S1 τουλαχιστον δεν εχουν, το Xsi που εχω τωρα και το διπορτο xr, το παλιο Xsi που ειχε ηλιοροφη μαλλον , λεω μαλλον κατα 90+ % ειχε και αν δεν κανω λαθος ειχε και το πενταπορτο xr .

με λιγα λογια τα διποτρα μαμα, χωρισ ηλιοροφη που ειχα δεν ειχαν τοξο 100%...

Μηπως ειχε κανει καμια αντιπροσωπεια καμια "μαμουνια" και εβαζε εκεινη "εργοστασιακες" ηλιοροφες για θεμα κερδους....???? (λεω εγω τωρα...)

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 14:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
Μηπως ειχε κανει καμια αντιπροσωπεια καμια "μαμουνια" και εβαζε εκεινη "εργοστασιακες" ηλιοροφες για θεμα κερδους....???? (λεω εγω τωρα...)

Εύκολα! Πάντως στα matiz topless, η οροφή έμπαινε εδώ 100%!

Στο δικό μου (106Rallye S2 16V) με έξτρα ηλιοροφή κ ABS παραγγέλθηκε 7/1/01 και ήρθε στα χέρια μου 24/5/01! Τρελλή καθυστέρηση. Τώρα αν κάποιος πελάτης ήθελε ετοιμοπαράδοτο με ηλιοροφή, εύκολα τους έχω να την τοποθετούσαν επιτόπου.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2010, 16:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχαστε το...Τετοιο σεναριο δεν επαιζε. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16V) RALLYE ('00 1φ)

Ένταξη: 25 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 15:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσσο ειναι το κοστος τοποθετησης ?

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/241984-tommi106/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 23:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη, εννοείς εργοστασιακής? Το 2001 που το πήρα, είχα πληρώσει έξτρα 150.000δρχ.
Εννοείται πως δε σε συμφαίρει (εφόσον γίνεται) να τοποθετήσεις εργοστασιακή ούτε από οικονομικής άποψης αλλά ούτε κ από πλευράς λειτουργικότητας. Είναι χειροκίνητη και οι 9/10 κολλάνε.
Αν θες ντε κ καλά ηλιοροφή, βάλε μια webasto ηλεκτρική και τέλος.

Btw, πρέπει να δηλωθεί κ στην άδεια κυκλοφορίας.
Επιστροφή στην κορυφή
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Σεπ 2011, 23:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

της webasto λεω να την φερω απο εξωτερικο και να κανω τοποθετιση εδω ποιο το κοστος τοποθετησης ενοω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 00:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Είναι χειροκίνητη και οι 9/10 κολλάνε.

Btw, πρέπει να δηλωθεί κ στην άδεια κυκλοφορίας.

Γιαννη εσενα σου εχει κολλησει;
και το δικο μου εχει ηλιοροφη, το εχω 5 χρονια περιπου (μοντ. '03) και δεν μου εχει κολλησει. ασε που ο μαντρας η κουφαλα που μου το πουλησε δεν την ειχε δηλωσει και δεν το ηξερα. και οταν πηγα να περασω κτεο την πατησα. λιγο που την εψαξα μεσα απο την πεζο για να παρω χαρτι αντιπροσωπιας δεν υπηρχε τιποτα. πρεπει να μου την εχουν βαλει μετα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 01:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι Μπάμπη, προφανώς στη βάλαν μετά γιατί η εργοστασιακή δηλώνεται στην άδεια "αυτόματα" απ'την αντιπροσωπεία.

Και επίσης ναι, κολλάει Confused μετά το 2ο ή 3ο χρόνο άρχισαν τα παρατράγουδα. Συγκεκριμένα, γυρνάς μανιβέλα κ εκεί που κανονικά θα έπρεπε να σηκωθεί το πίσω μέρος κ μόλις τερματίσει πάνω να αρχίσει να σύρεται πίσω, η δικιά μου κάνει κ τις 2 κινήσεις ταυτόχρονα (δλδ σηκώνεται λίγο κ τραβιέται ταυτόχρονα πίσω) με αποτέλεσμα να κολλάει. Ο μόνος τρόπος για να ανοίξει κανονικά, είναι να γυρνάς μανιβέλα με το ένα χέρι κ με το άλλο να σπρώχνεις πάνω. Τότε δουλεύει ok. Στο κλείσιμο επίσης ok.

Ψάχτηκα με τα συρματόσχοινα μήπως τραβιόντουσαν μονόπαντα αλλά δεν. Μέχρι κ το κιβώτιο γραναζώματος-ντιζών έχω λύσει μήπως είχε πάρει μπόσικα από εκεί αλλά κ πάλι δε βρήκα κάτι περίεργο (btw είναι κατασκευής Webasto κ αυτή, το γράφει πάνω). Πλέον το μόνο που υποψιάζομαι, να έχουν πάρει μπόσικα οι σιδιρόδρομοι και κάπου να κομπλάρει.

Παλιότερα σκεφτόμουν μήπως έβρισκα κάποια webasto στις ίδιες διαστάσεις ώστε να μπορέσω να την παντρέψω με την εργοστασιακή (τοποθετώντας τα button στη θέση της μανιβέλας). Αλλά με τον καιρό άρχισα να εστιάζω σε άλλα θέματα κ δεν ασχολούμαι πλέον...
Επιστροφή στην κορυφή
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 19:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομε να αγορασο μια μεταχειρισμενη ηλιοροφη και να κανω τοποθετιση εδω ποιο το κοστος τοποθετησης και θα μπορω να βγαλω χαρτι για την αδεια ?

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 22:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Και επίσης ναι, κολλάει Confused μετά το 2ο ή 3ο χρόνο άρχισαν τα παρατράγουδα. Συγκεκριμένα, γυρνάς μανιβέλα κ εκεί που κανονικά θα έπρεπε να σηκωθεί το πίσω μέρος κ μόλις τερματίσει πάνω να αρχίσει να σύρεται πίσω, η δικιά μου κάνει κ τις 2 κινήσεις ταυτόχρονα (δλδ σηκώνεται λίγο κ τραβιέται ταυτόχρονα πίσω) με αποτέλεσμα να κολλάει. Ο μόνος τρόπος για να ανοίξει κανονικά, είναι να γυρνάς μανιβέλα με το ένα χέρι κ με το άλλο να σπρώχνεις πάνω. Τότε δουλεύει ok. Στο κλείσιμο επίσης ok.

σοβαρα εε! μπα εμενα δουλευει κανονικα. ανεβαινει και μετα παει πισω. και στο κλεισιμο το αντιθετο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2011, 22:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα κολουσε στο XSi και για να ανοιξω,με το ενα χερι εσπρωχνα προς τα επανω το κρυσταλο και με το αλλο γυριζα την μανιβελα.
Στο κλεισιμο παλι βοηθουσα ελαφρως απο το χερουλι της για να μην ζοριζω τις ντιζες.
Γενικα σαν οροφες δεν ηταν και υποδειγμα λειτουργιας... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 00:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Και εμενα κολουσε στο XSi και για να ανοιξω,με το ενα χερι εσπρωχνα προς τα επανω το κρυσταλο και με το αλλο γυριζα την μανιβελα.

Εγκζάκτλjι δε σέιμ (που θα λεγε κι ο Κωστής Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2011, 19:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα μια μεταχειρισμενη ηλιοροφη Webasto Hollandia 300 deluxe ξερει κανεις την λειτουργια των πληκτρων?

Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Αύγ 2012, 04:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξεθαψα...
ποσο πηγε η τοποθετηση??
ποσα χρηματα ζητανε για χειροκινητη ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης