PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλέον το 206 περνάει σε άλλη μοίρα διότι αρχισε παλι τα τρελα του και δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω να πληρωνω. Εμφανιζει τα ιδια προβληματα με τοτε που χαλασε η πεταλουδα. Να χαλασε παλι δυσκολο εως απιθανο.

Αρα προσανατολιζομαστε σε εκεινα που ελεγε ο Στελιος ? Περι βαλβιδας κ.λ.π.? Ισως γιατι τα σκασιματα δεν τα εκοψε ποτε και τωρα οταν πατας γκαζι παει μεχρι 5000 στροφες και οσο το ζορισεις να ανεβασει κι αλλο που δεν παει, τοσο μεγαλυτερα σκασιματα κανει Crying or Very sad

Ισως να ειναι θεμα εγκεφαλου, ισως να ειναι βαλβιδα πλεον, ισως μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα. Δευτερα πρωι μπορει να το παω εγκεφαλο παλι να δω τι γινετε.

Βλεπω να το κανω και εγω μαμισιο και να ακολουθω τον δρομο που χαραξε ο βολβος διοτι δεν "θελει" η γαμημενη η τυχη να το χαρω αυτο το αμαξι Crying or Very sad

Ελεος !

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι καταρες τον ραλακιδον που πας κοντρες ειναι!

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
οι καταρες τον ραλακιδον που πας κοντρες ειναι!

Το ξερω, μην νομιζεις. Ποτε δεν χωνεψαν οτι υπηρχε περιπτωση να τους περασω Cool Τι αλλο να κανω ? Σκορδα εχω παντου, να παω και σε εναν παπα να το διαβασει ? Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο να ξερεις οτι βαλβιδα δεν ειναι,το προβλημα σου ειναι ηλεκτρικο απλα σκεψου οτι μετα που σου εκανε ζημια στην πεταλουδα σου εκαψε αλους 2 αισθητηρες που λιγο δυσκολο να καουν,φωτον και την βαλβιδα στο πεταλ του συμπλεκτη,εγω πιστευω οτι για αλλη μια φορα θες πεταλουδα και καλο ψαξιμο για το τι εφταιξε.αν ηταν βαλβιδα ψηλα θα δουλευε και χαμηλα θα ρεταρε.

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα τελευταια μου κανει νερα και η μπαταρια. Δηλαδη οταν παω να βαλω μπροστα μου κανει κατι σαν βραχυκυκλωμα στο καντραν και μενουν ανοιχτα τα λαμπακια των αεροσακων. Μολις δουλεψει λιγο το αμαξι, σβησω και βαλω παλι μπροστα, ολα δουλευουν μια χαρα. Αργει τις περισσοτερες φορες να παρει Confused

Ισως να φταιει και αυτο ?? Απιθανο μεν αλλα ποτε δν ξερεις Confused

Τελος παντων, αυριο θα ξαναμπει στο διαγνωστικο και λογικα πεταλουδα θα βγαλει παλι αφου εχει τα ιδια συμπτωματα. Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο στοκος θεε μου.ελπιζω να μη πεταξες παλια πεταλουδα.άλλαξε μπαταρια τσεκαρε γειωσεις αμαξιου που τη εχουν ακουσει πολλα ατομα και μετα ξαναμιλας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ποσο στοκος θεε μου.ελπιζω να μη πεταξες παλια πεταλουδα.άλλαξε μπαταρια τσεκαρε γειωσεις αμαξιου που τη εχουν ακουσει πολλα ατομα και μετα ξαναμιλας

Τακη, το θεμα ειναι οτι θα συνεχισω να πηγαινω ψαχνοντας και παλι ζημιες θα βγαζει. Αν ειναι παλι πεταλουδα, το μονο σιγουρο ειναι οτι και η παλια δεν πρεπει να ειχε ζημια. Απλα κατι αλλο φταιει και προκαλει αυτα τα προβληματα.

Να ρωτησω κατι αλλο. Το να αφηνεις τουλαχιστον 3 ωρες το διακοπτη ανοιχτο καθημερινως, μπορει να δημιουργησει προβληματα ? Το μονο που ξερω ειναι οτι δουλευει η τρομπα βενζινης ασταματητα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι τον αφηνεις ανοικτο?

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
γιατι τον αφηνεις ανοικτο?

Λογω του οτι στην μεση σκαλα μετα απο λιγο παιζοντας ραδιο κ.λ.π. μπαινει σε προστασια μπαταριας και κλεινουν ολα. Ετσι τον ανοιγω για να μην σταματαει το ραδιο κ.λ.π. Λες να την κανει απο κει ? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 13:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο θα κατέβω και θα σε κάνω κοκορέτσι. Θα πέσει σανίδα που θα πάει σύννεφο.

Άλλαξε μπαταρία και τρέξε βρες την παλιά σου πεταλούδα.
Δεν χαλάνε έτσι οι πεταλούδες... Χαλάνε έτσι όμως οι μπαταρίες!

Αν σκοπεύεις να το έχεις καθημερινά με ανοικτό διακόπτη όλη μέρα, καλύτερα να σου κάνουμε δώρο έναν γερό φορτιστή και μια μεγάλη μπαλαντέζα γιατί διαφορετικά θα διαλύσεις και την καινούργια μπαταρία μαζί.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 13:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αλλιως θα σου νοικιασουμε μια γκαρσονιερα για να πηγενεις με την γκομενα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 14:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:

Σωστά! Πιο φτηνά θα του έρθει από το να αγοράζει πεταλούδες μια φορά στις 15 ημέρες.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 15:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
volvos έγραψε:
δε με ρωτησες ζουδι
για ρελαντι βαζουμε αρκουδα ανεβαζει 200σαλ το ρελαντι και περνας αρχοντας κεκ

Βασικα οταν το περασε και μπηκα μεσα στο αμαξι για να το παρω να φυγω, ηταν ανοιχτω το κλιμα, αρα το ειχε ανοιξει αυτος απο μονος του για να περασει και στο ρελαντι. Γατα ο τυπος Laughing

Υ.Γ. Δεν μου εχει ανεβασει ρελαντι ο σαλεξ, λιγοψυχαει στις 800 στροφες και κανει ολη την ωρα πρι πρι πρι Laughing Laughing

το ιδιο... Confused στα 800 κανει πριπρι πρι λες και μια δουλευει μια δεν δουλευει... σταθερο μεν στις στροφες αλλα πολυ χαλια ακουγεται..
ενω αν βαλεις το κλιμα και ανεβασει στροφες ειναι τζετ.. ο ηχος του λες και εχεις αγονιστικο στο σταντ μπαι.. Very happy

ο σαλεξ δεν μου ανεβασε ρελαντι , δεν τον ειπα και εγω βεβαια..
γιατι ακομα το σκεφτομαι , αν απο μαμα ανεβασω 200σαλ η καταναλωσει θα ανεβει πολυ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 16:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
takis_206 έγραψε:

Σωστά! Πιο φτηνά θα του έρθει από το να αγοράζει πεταλούδες μια φορά στις 15 ημέρες.

Αφου ειμαι ρομαντικος τυπος και θελω μουσικη Laughing Laughing

Περα απο την πλακα, παιζει τελικα να ειναι η μπαταρια ? Confused Αν ειναι ετσι και την γλιτωσω με καμια 50αρια ευρω, παλι καλα να λεω Wink

Θα παω διαγνωστικο να δω απο περιεργεια τι θα βγαλει, θα μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 18:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool

Πω ρε Νικολακη το σκοτωσες!
Αν υπηρχε αστυνομια ορθογραφιας θα ειχες συλληφθει Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 18:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool

Πω ρε Νικολακη το σκοτωσες!
Αν υπηρχε αστυνομια ορθογραφιας θα ειχες συλληφθει Laughing Laughing

Κεκτημενη ταχυτητα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 14:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωι πρωι αγορασθηκε καινουρια μπαταρια και το αμαξι εδειχνε να δουλευει σωστα. Στην πορεια ομως αρχισε παλι τα προβληματα.

Πηγα στην Peugeot να το βαλουμε στο διαγνωστικο και εβγαλε τα εξής σφάλματα :

- 1ο, 2ο, 3ο, 4ο μπεκ προβλημα στην γειωση.

- προβλημα στην γειωση στην τρομπα βενζινης

- προβλημα στο ρελε του βεντιλατερ

- 5 σφαλματα στην πεταλουδα

Τα σβηναμε συνεχως και μετα απο λιγο αναβαν. Μου ειπε εκει ο μηχανικος να βγαλω τον πολο και να το αφησω καμποση ωρα και μετα να τον ξαναβαλω.

Μπορει να στρωσει αλλα αν δεεεν, τι κανω ?? Confused

Υ.Γ. Μπορει να μην αναβει σφαλμα τωρα, αλλα το αμαξι δν παει. Κανει κομπιασματα, δν κραταει ρελαντι, σβηνει και οταν κραταει κανει βυθισματα απο τις 500 στροφες μεχρι τις 1000. Crying or Very sad

Υ.Γ.1. Επισης ελεγχθηκαν ολες οι γειωσεις και δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 14:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοσα προβληματα στις γειωσεις δεν ειναι λογικα και με καινουρια μπαταρια.. μηπως εχεις προβλημα στην πλεξουδα? ή στην καλωδιωση της μπαταριας?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 22:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως με 3 ώρες σεξ την ημέρα μούσκεψαν τα κυκλώματα και βραχυκύκλωσαν; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Οκτ 2011, 00:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα νεοτερα εχουν ως εξης:

Σημερα κατεβηκα χωριο και το καβαλησα υστερα απο ενα μηνα Cool

Εκει που ολα εδειχναν ενταξει, μου κανει ενα κοψιμο με 3η στις 6500 στροφες περιπου και αφηνω νεκρα. Κρατουσε ρελαντι στις 1100 στροφες και ρεταριζε. Το σβηνω, το ξαναβαζω μπροστα και ολα ωραια.

Πηγαινω στον μηχανικο μου και του λεω τι θα κανουμε. Μου λεει παμε μια βολτα να δω και γω τι κανει ακριβως. Παμε και αμεσως κανει κοψιμο, ρεταρει και μου λεει ειναι πολλαπλασιαστης. Κατεβαινουμε στον Πυργο και παμε στο μαγαζι με τα ανταλλακτικα που συνεργαζεται και παιρνουμε εναν καινουριο. Τον κουμπωνουμε επανω και ολα εδειχνα καλα. Το ξεσκισα για καμια 70αρια χλμ και μου εκανε κανα 3αρι κοψιματα αλλα συνεχισε να δινει. Δεν ρεταρισε σε καμια περιπτωση. Τελος παντων, τον εβγαλα για να τον επιστρεψουμε και μολις εβαλα τον δικο μου επανω, αρχισαν τα ρεταρισματα, να δουλευει τρικυλινδρο και να σβηνει συνεχεια. Σβηνω, αναβω ολα κομπλε.

Επισης, καθως κατευθυνομασταν για Πυργο με τον δικο μου πολλαπλασιαστη, αναβοσβηνει το τσεκ της μηχανης και βγαζει το μηνυμα catalytic converter fault. Αυτο γνωριζω πως ειναι πολλαπλασιαστης. Το εκανε 2 φορες. Με τον καινουριο δεν το εδειξε καθολου. Και μου κινει υποψιες μηπως φταιει αυτο Confused

Αυριο πρωι, οπως μου ειπε ο μηχανικος μου, θα παρουμε οργανο να μετρησουμε την παροχη της τρομπας βενζινης και θα παμε να φτιαξουμε ενα μαρκουτσι για να καθεται με το οργανο μεσα στο αμαξι και εγω να το οδηγαω για να δουμε αν πεφτει η πιεση. Αν η πιεση ειναι κομπλε, θα αλλαξω πολλαπλασιαστη προς το παρων και βλεπουμε.

Επισης, απο Γκαγκασταθη ποσο τον παιρνουμε καινουριο? Εδω, μου ζητανε 185 ευρω. Too much για να τον αγορασω Crying or Very sad

Και εγω ερωτω, με τον καινουριο πολλαπλασιαστη, μηπως τα κοψιματα τα εκανε λογω του οτι εχει φορτωθει ο εγκεφαλος με ενα σωρο σφαλματα και απλα ηθελαν ενα σβησιμο για να ειναι ενταξει ? Και για να μου βγαλει με τον δικο μου το catalytic converter fault παει να πει οτι τα εχει κλασει.

Μηπως τυρανιεμαι αδικα και ειναι αυτο ? Ειχα ενα θεμα πριν κανα χρονο καθως μου το εκανε μια φορα αλλα μετα ποτε παλι Crying or Very sad Τι να πω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 11 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης